kapsel

Gavrosh kapsel voor kort haar

Gavrosh kapsel voor kort haar

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. species
 3. Sterke en zwakke punten
 4. Hoe te kiezen?
 5. Stylingopties
 6. Interessante voorbeelden

Sinds enkele decennia wordt een van de meest stijlvolle en moderne kapsels voor vrouwen beschouwd als een gavroche. Het is harmonieus gecombineerd met absoluut elke haarlengte, gezichtscontour en strengstructuur. Het kapsel ziet er goed uit, zowel bij zeer jonge meisjes als bij dames van elegante leeftijd - maar in elk geval ziet dit ongewone kapsel er anders uit, vormt het een individuele stijl en benadrukt het de onberispelijke smaak van de eigenaar.

kenmerken

Een echt gewaagd kapsel voor charmante rebellenvrouwen heeft niet alleen de naam gekregen van de jonge held van de wereldberoemde epische Victor Hugo "Miserabel" - ze geeft de vrouw echt een speciale Turkse vastberadenheid in combinatie met durf en echte Franse charme.

Wie dit kapsel heeft uitgevonden is onbekend, maar volgens modehistorici is het rond de jaren 60 van de vorige eeuw in Frankrijk verschenen. Het enige dat zeker kan worden beargumenteerd, is dat het kapsel aanvankelijk was ontworpen als het haar van een man, maar na een paar jaar begon het actief in de damesmode te worden geïntroduceerd.

Gavroche is een kapsel met een vrij ongelijkmatige afkaplijn, kort bijgesneden haar in het gebied van de slapen in combinatie met iets langwerpige lokken aan de achterkant van het hoofd.

De implementatie van deze haircut impliceert de onmisbare naleving van de principes.

 • Verschillende lengtes - ongeacht het type en de structuur, wordt het haar in verschillende delen van het hoofd anders geknipt. Dus, op de achterkant van hun hoofd zijn ze lang gelaten, aan de zijkanten zijn ze medium gemaakt en aan de voorkant zijn ze zo veel mogelijk ingekort.
 • Filirovka - een onmisbare fase van snijden. Aldus worden chaos en meerlagigheid gehecht aan het haar, een creatieve puinhoop en lichte nalatigheid worden gevormd.
 • Bang ontwerp - Gavrosh zonder knal is niet gescheurd, maar de vorm van de voorste strengen kan verschillen: driehoekig, met verlenging aan de zijkanten, schuin, asymmetrisch, boogvormig. Pony's treden op in de vorm van een pet, en wat de lengte betreft, zijn alle opties hier mogelijk - van langwerpig tot bijna tot aan de wortels van het haar. Een van de meest recente trends in de kappersbranche is de verwerking van een streng met een lemmet, dit creëert een hackingeffect dat er erg stijlvol uitziet bij goed verzorgde, smaakvol geklede vrouwen. Deze optie wordt goed gecombineerd met markerings- en kleurstrengen.

species

Afhankelijk van de haarlengte, zijn enkele variaties op het thema van Gavrosh-haarsnit mogelijk.

Op kort haar

In deze uitvoering, op het tijdelijke gebied, wordt het haar op middellange lengte gesneden, waarbij lichtpuntige, gescheurde toppen worden gemaakt. Alle strengen worden uitgevoerd in de gradiënttechniek. De knal is meestal schuin, hij kan op zijn kant worden gelegd of naar de neus worden gewezen.

De bovenste haartjes aan de bovenkant zijn vrij kort gesneden, wat zorgt voor maximale volume en pracht. Dergelijke multi-gelaagdheid wordt mogelijk als gevolg van het dunner maken van elke streng.

Maak op de achterkant van het hoofd de kortste krullen.

Op lang haar

Lange tijd was men van mening dat Gavrosh een kapsel was dat strikt was voor ingekort haar, maar schoonheden met lange krullen vernietigden dit stereotype.

In de lange versie neemt Gavrosh het vijlen van een deel van de strengen van onderaf op, in het gebied van de nek wordt het haar asymmetrisch gesneden en willekeurig geplaatst, in het gebied van de slapen vormen ze verschillende onbeschaamde veren.

Pony's in deze aanpassing kunnen zeer verschillende lengtes hebben in overeenstemming met de persoonlijke voorkeuren van de vrouw.

Sterke en zwakke punten

De voordelen van een Gavrosh-kapsel omvatten het volgende van zijn karakteristieke kenmerken:

 • het vermogen om snel en gemakkelijk de lengte van het haar en het ontwerp van de bestelling te veranderen;
 • installatiegemak;
 • de mogelijkheid om verschillende haarstijlen te creëren op basis van een knipbeurt;
 • uitstekende compatibiliteit met elke haarkleur en structuur.

De onbetwiste voordelen van gavrosha zijn onder meer dat het kapsel er heel stijlvol uitziet, het geeft een elegante en verfijnde uitstraling aan het beeld, benadrukt de diepte van de ogen en andere voordelen van het uiterlijk.

  Haircut heeft nogal wat opties. Daarom kan elke vrouw degene kiezen die geschikt voor haar is.

  Er zijn ook nadelen, namelijk: Het is nogal moeilijk om haar te knippen op ultrakort haar, omdat het gaat om het maken van strengen die in verschillende richtingen steken, de beste stijl van haarsnitten zijn haarstijlen op krullen die van korte tot gemiddelde lengte zijn.

  Bovendien maskeert het haar niet de individuele gebreken in uiterlijk.

  Hoe te kiezen?

  Om te beginnen zullen we ons concentreren op de kenmerken van de buitenkant, waarin gavrosh niet wordt aanbevolen. Haircut gaat niet naar vrouwen:

  • met grote functies - in dit geval is een visuele verstoring van verhoudingen mogelijk;
  • voor arbeiders van ernstige staatsstructuren - het is hier niet lang en wordt berispt voor schending van de dresscode;
  • voor vrouwen die de voorkeur geven aan felle make-up - in dit geval ziet de dame er gewoon vulgair uit;
  • voor meisjes met ruige nekvormen - dit zal alleen zijn lelijke rondingen onderstrepen;
  • vrouwen met brede jukbeenderen - gavrosh maakt de functies visueel nog groter.

  Gezichtsvorm

   Meisjes met ronde gezichten moeten de voorkeur geven aan de asymmetrische verkorte versies van Gavrosh, het is wenselijk dat het haar tegelijkertijd wordt verlicht en in verschillende richtingen uitsteekt. Pony zou in alle opzichten moeten zijn - dit alles zal de ronding van het gezicht gladstrijken.

   Voor dames met driehoekige gezichten is gavrosh optimaal voor zowel korte als lange en middelgrote krullen. Pony is ook een onmisbaar attribuut dat het puntige onderste deel van het gezicht gladstrijkt. Het mag echter niet te dik zijn, het heeft zelfs geen rechte sneden en overmatige asymmetrie nodig.

   Ovale gezichten worden harmonieus gecombineerd met alle aanpassingen van gavrosha, het kapsel is goed voor elke haarlengte en knalvorm.

   Eigenaren van vierkante gezichten moeten letten op de klassieke versie van het kapsel - halflang haar met een verlenging in de slapen kan te zware hoekige vormen verzachten.

   Haartype

   Houd er rekening mee dat het kapsel op dik haar een beetje minder volumineus lijkt, dus de eigenaren van de stapels kunnen beter geen klassieke, maar enkele originele variaties op het thema van Gavrosh gebruiken. Bovendien moeten krullen noodzakelijkerwijs worden geprofileerd. Alle modieuze experimenten met kleuren zijn zeer goed bekeken - of het nu gaat om markeren, kleuren in één kleur of moderne technieken voor verblindingkleuring.

   Voor vrouwen met verzwakt dun haar, kan gavrosh een echte redding zijn, omdat het volume en lichtheid visueel aan te vaal haar toevoegt. Deze dames kunnen worden aangevuld met styling door highlighting, die diepte geeft aan de schaduw en optisch een pracht van pracht en praal toevoegt.

   Stylingopties

   Gavrosh wordt gewaardeerd door dames voor de eenvoud en het gemak van installatie. Je kunt een spectaculaire haarstijl krijgen in letterlijk 5-10 minuten thuis, alles wat je nodig hebt is een föhn, een borstel en een aantal stylingproducten.

   Er zijn verschillende van de meest populaire technieken waarmee kapsels een meer stijlvolle look kunnen krijgen die het meest overeenkomt met een bepaalde gebeurtenis in een bepaalde leefsituatie.

   • Dagelijkse styling - schone en licht gedroogde strengen worden gekamd, een beetje schuim of mousse wordt aangebracht en gedroogd met een haardroger, een beetje verdraaien met een ronde borstel.Als tijdens het drogen een kleine lift in de buurt van de wortels komt, krijgt het haar extra pracht.
   • Zakelijke vrouw - deze optie maakt de eigenaar van het kapsel een echte strikte zakenvrouw, terwijl het gewenste effect kan worden bereikt met slechts een paar slagen van het kam - schoon haar dat eenvoudig wordt teruggebonden en met vernis wordt bespoten.
   • Avondstyling laat je de maximale hoeveelheid haar van elke lengte demonstreren, hiervoor gebruiken ze mousse voor styling en maken ze een beetje bouffant, daarnaast kunnen krullen worden versierd met een spectaculaire haarspeld of verse bloemen.
   • zorgeloos - een zeer modieus nieuw effect van een lichte stoornis op het hoofd is eenvoudigweg gecreëerd: een stylingmiddel wordt aangebracht op de licht bevochtigde strengen, verpletterd met "verkreukelende" bewegingen en uiteindelijk gedroogd met een haardroger.
   • extreem - in dit geval kunt u zoiets als een mohawk op uw hoofd recreëren, gebruik hiervoor de sterkste fixatiegels en spuit vervolgens de "structuur" in met vernis.

   Interessante voorbeelden

    Gavrosh is een ongewoon kapsel voor buitengewone mensen, en daarom is het al tientallen jaren niet meer uit de mode. Dankzij het gemak van de styling en een groot aantal verschillende stylingtechnieken, kan elke vrouw haar imago veranderen en er anders uitzien in haar verlangen. Dit kapsel is goed voor zowel steil als krullend, golvend haar - de schema's kunnen zeer divers zijn.

    Het is geen toeval dat dit beroemde kapsel werd gekozen door beroemde personen als Victoria Beckham, Rihanna, Scarlett Johansson en Keira Knightley.

    Nou, Sharon Stone en Jane Fonda hebben zo'n kapsel een van de meest geliefde gemaakt.

    Een paar tips van de stylist over het stylen van kort haar helpen meisjes er altijd geweldig uit te zien.

    Schrijf een reactie
    Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

    mode

    schoonheid

    betrekkingen