Dameskleding stijlen

Kleurblokkenstijl in kleding

Kleurblokkenstijl in kleding

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Met kleurenblokstijl
 2. Hoe kleuren te combineren
 3. Hoe make-up te kiezen
 4. Mode boog voorbeelden

Elke dame wil er stijlvol en aantrekkelijk uitzien. Het is belangrijk om kleding correct te kunnen combineren, niet alleen in textuur, maar ook in kleurnuances. In dit artikel zullen we kijken naar de kleurblokstijl, hoe deze te gebruiken om een ​​individuele boog te maken.

Met kleurenblokstijl

Kleurblokkering is een originele kunst van het combineren van felle kleuren. Dit is een echte vondst voor die vrouwen die geen saaiheid tolereren en klaar zijn om zich te onderscheiden van de massa en hun individualiteit te verklaren. "Kleurblok" in vertaling vanuit het Engels betekent "kleurblokken". Deze optie biedt een opvallende accenten in de kleur.

Overweeg de kenmerken ervan.

 • Heldere en levendige kleuren. Het is waar dat hier moet worden gezegd dat het de moeite waard is om eenvoudige kledingstijlen te gebruiken. Het is niet nodig om de afbeelding te versieren met afdrukken, extra tekeningen, inscripties. Dit alles komt niet overeen met de stijloriëntatie.
 • Combineer ensemble 2-3 kleuren. Dit zal harmonie bewaren en stijl behouden.
 • Weg met uitgebreide ontwerpen en te pakkende details. Het is beter om de voorkeur te geven aan de bescheiden geometrische stijlen. Kies bijvoorbeeld een jurk met een recht silhouet, A-silhouet of schede.
 • Het hoogtepunt van deze richting is de geometrische inleg van heldere tinten, die in blokken zijn verdeeld. Overigens kunnen dergelijke kleding met succes worden gebruikt om optische illusies te creëren. Iedereen weet bijvoorbeeld dat verticale inserts een menselijke figuur visueel kunnen rekken. Dus elke dame zal nog slanker lijken.
 • Goed humeur. Deze stijl gaat ervan uit dat alles helder is, wat betekent dat je een positieve golf kunt opvangen, een grijzend dagelijks leven kunt krijgen, jezelf kunt opladen met energie en positief.
 • Het vermogen om hun individualiteit te onthullen. Veel vrouwen willen de aandacht van anderen trekken, inclusief het andere geslacht. Dit kan op een stijlvolle en creatieve manier worden gedaan. Onthoud echter dat maat in alles belangrijk is.

Kleurblokkering is vrij populair in alle landen. Immers, om in de trend te zijn, is het niet nodig om dure dingen te kopen. Men hoeft alleen maar eenvoudige kleding in kleur zorgvuldig te selecteren. Het belangrijkste is om de grens te vinden tussen schoonheid en absurditeit. Je kunt stoppen bij één heldere kleur, terwijl anderen een meer ontspannen kleur oppikken.

Experts raden u aan uw favoriete sleutel voor kleding en accessoires te kiezen. Dan zul je zeker en aantrekkelijk zijn.

En als u de juiste geometrische vormen kiest, kunt u hun voordelen benadrukken. Het is de moeite waard eraan te denken dat het "kleurenblok" niet altijd geschikt is. Er zijn bijvoorbeeld weinig kantoren waar het gebruik van felgekleurde kleding is toegestaan.

Hoe kleuren te combineren

Heldere kleuren zullen een zekere indruk op anderen maken. Als je gezien wilt worden als een creatief persoon die creatief denkt, dan zou je de kleurtinten juist moeten kiezen. Laat het twee of drie kleurenbereiken zijn. U kunt aangrenzende of tegenovergestelde tonen kiezen.

De meest succesvolle opties: rood - groen, blauw - geel, oranje - groen en anderen.

Het is de moeite waard om te onthouden hoe de kleuren van de regenboog zijn gerangschikt. Dit is een goede tip bij het kiezen van gekleurde kleding. De eenvoudigste manier is bijvoorbeeld om de aangrenzende tonen van een kleurenring te combineren. Bijvoorbeeld rood met oranje enzovoort. U kunt dus de stijl behouden en er harmonieus uitzien.

Het is ook een goede optie om complementaire tinten te gebruiken: geel - paars, rood - groen. Hier kunt u de verbeelding laten zien en uw eigen individuele boog maken.

U kunt het principe van drie tinten gebruiken die zich in een denkbeeldige driehoek bevinden. Bijvoorbeeld blauw - geel - oranje, geel - groen - rood. Heldere tinten van een jas, een trui en andere kledingstukken zullen een gevoel van opgewektheid creëren.

Het is de moeite waard om de basisregel te gebruiken:

 • 60% moet de hoofdkleur zijn;
 • 30% - een extra schaduw;
 • 10% - accentuerende tonaliteit.

Als je deze verhoudingen behoudt, zal je boog stijlvol en modieus zijn. Het is de moeite waard eraan te denken dat de kleurblokken de vorm zullen verdelen. Daarom, als u problemen heeft met verhoudingen, moet u vooral zorgvuldig de kledingkeuze benaderen. Het is beter om de probleemgebieden te verbergen met behulp van gedempte tonen, rijke donkere tinten. Deze stijl met bekwaam gebruik zal helpen om nuances van de figuur te corrigeren.

Je kunt bijvoorbeeld een jurk in een donkere tint dragen en daar bovenop een trui, vest of jas, een O-shirt (als het een sportoptie is), een jas (niet vastmaken). Voor peervormige stukken, draag onderaan donkere kleuren. Als je een appelvormig figuur hebt, moet je horizontale blokken in de buikstreek vermijden. Je kunt met succes de benen markeren, met een felle panty. Voor de zandloperfiguur, kan het raadzaam zijn om het middelgebied te benadrukken, om de aandacht op vrouwelijkheid te vestigen.

Het eerste en belangrijkste is om te beslissen over het gewenste kleurenpalet. Kies je favoriete kleuren die je elke dag zullen verrassen. Als u nog maar net de basisbeginselen van kleurenblokkering begint te begrijpen, kunt u beter op twee tonen stoppen. Kies neutraal en helder. Hiermee voel je je prettiger. U kunt beige tonen gebruiken, zwart, grijs, wit.

Voeg vervolgens geleidelijk de derde en vierde tinten toe. Wees niet bang om te experimenteren. Als u bijvoorbeeld wit en oranje in kleding gebruikt, kunt u een beetje koraal toevoegen. Dit kan een tas, armband, manicure zijn. Het belangrijkste is om alles organisch te combineren.

Het is met succes mogelijk om roze toetsen te combineren met geel, rood, blauw. Kleding met een patroon mag echter niet worden gebruikt. Ze zal het hele beeld verpesten. Besteed aandacht aan accessoires. Wanneer de outfit drie tinten bevat, moet je een van hen kiezen en dergelijke elementen in de afbeelding toevoegen in de vorm van een riem, tassen, zakdoeken, verband.

Hoe make-up te kiezen

We moeten ook zeggen over make-up. Veel mensen denken dat als je een helder sweatshirt, een bruin vest en een andere tonale sneaker gebruikt, je veilig de kleurrijke elementen van make-up kunt kiezen. Dit is echter niet het geval. Ongeacht welke richting je kiest in het "kleurenblok" - sportief, vrouwelijk voor een date, office dress-code (als het bedrijf meer "levendige" kleuren toestaat) - is het de moeite waard om je make-up te beperken.

Er is geen plaats voor glitter, heldere schaduwen, kleurrijke lippenstift. De belangrijkste trend is om meer rustgevende natuurlijke tinten op te pikken. Geef de voorkeur aan beige, bruin, zachte perzik, om de natuurlijke schoonheid van het gezicht te benadrukken. U kunt dus alle accenten plaatsen, er stijlvol en modieus uitzien, maar niet uitdagend.

Mode boog voorbeelden

Om de stijl te benadrukken, moet u de juiste sleutel, accessoires en alle elementen van kleding kiezen. Overweeg de populaire afbeeldingen.

 • Jurken. Duidelijke en contrasterende lijnen suggereren een minimum aan decor. Je kunt jurken combineren met schoenen met een rechte hak, maar niet met stiletto's. Kies een monofone tas, zodat het beeld niet te bont lijkt. Gebruik de contrasterende inzetstukken aan de zijkant van de jurk. Ze zullen helpen om de taille visueel dunner te maken.
 • Rokken. De originele rok kan worden gecombineerd met een eenvoudige top. Dit kan een witte of neutrale top zijn. Hij zal met succes het beeld benadrukken. Het model kan worden aangevuld met een ongewone decoratie.
 • Hoodies en sweaters. Het beeld met het gebruik van dergelijke kleding zal casual en modieus zijn. Je kunt met succes sets maken met broeken, jeans en effen rokjes.
 • Avond buiging Voor formele gelegenheden, lange jurken en zelfs overalls zullen doen.Dergelijke outfits kunnen worden gebruikt door zelfbewuste en dappere meisjes die niet bang zijn om aandacht te trekken. Je kunt de boeg versieren met een eenkleurige harde koppeling.
 • Coat. Bovenkleding moet schoenen eenvoudig en comfortabel overlappen. Modellen kunnen op het platform of de wig worden geselecteerd. Toegestaan ​​om een ​​heldere handtas te gebruiken, die het accent van de hele boog zal worden. Tegelijkertijd moet de tonaliteit van alle kleding ingetogener en in harmonie zijn met het accessoire.

We hebben de kenmerken van de kleurblokstijl bekeken. Nu weet je hoe je kleuren in kleding juist moet kiezen en combineren, hoe je je figuurfouten kunt verbergen en de nadruk legt op voordelen. Wees niet bang om te experimenteren, maar overdrijf het niet met kleur.

Begin met twee tinten en voeg geleidelijk de derde toe. Creëer je eigen stijl, laat je humeur altijd helder zijn zoals je kleding in kleurenblokstijl.

Hoe je kleuren in kleding kunt combineren, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen