laarzen

Suède laarzen zonder hiel: hoe te kiezen en wat te dragen?

Suède laarzen zonder hiel: hoe te kiezen en wat te dragen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Hoe te kiezen
  2. Wat zijn genaaid
  3. Wat te dragen

De oorsprong van de laarzen is geworteld in de geschiedenis van Spanje en Frankrijk. Aanvankelijk werden ze gebruikt door cavaleristen om de belasting van hun benen te verminderen: ze waren stijf, ze bedekten hun benen, ze bogen niet op de knie. In Rusland kwamen de laarzen onder Peter de Grote. In de twintigste eeuw kwamen laarzen in zwang en in de tweeduizend werden ze populair.

Onder deze schoen moet je het beeld zorgvuldig en zorgvuldig overwegen.

Hoe te kiezen

Laarzen met een schacht boven de knie, iets verbreed aan de bovenkant of snedes bedacht, worden als klassiek beschouwd. Winter of herfst, geïsoleerd met natuurlijk of kunstbont, kan tijdens het koude seizoen worden gedragen.

Tegenwoordig zijn laarzen vaak te vinden in de garderobe van vrouwen van de mode. Design designlaarzen hebben verschillende stijlen: brede lage hakken, studs, platforms, gemaakt van verschillende materialen. De meest populaire zijn suède laarzen zonder hakken, comfortabel, duurzaam, stijlvol en praktisch.

Wat zijn genaaid

Demi-seizoen laarzen zijn gemaakt van natuurlijk of kunstsuede, leer, met textiel, fleece of gebreide voering binnen of zonder. In het kleurenschema blijven de hoofdrollen achter bij zwarte of grijze laarzen, maar de ontwerpers faciliteren de selectie van sets voor dergelijke schoenen met rijke, heldere en krachtige kleuren.

Podiums demonstreren het moderne model van laarzen - laarzen, kousen, nauwsluitend been over de gehele hoogte van de schacht.

Zomermodellen worden aangeboden van textiel, geperforeerd leer, velours, gebreide kleding en andere lichtgewicht materialen.

Wat te dragen

Als u een afbeelding maakt, moet u weten welk model laarzen zonder hakken bij uw figuur past, waar en met wat ze moeten dragen. Houders met een korte gestalte is beter om een ​​verkorte versie van de laarzen te kiezen. Slanke, langbenige modeliefhebbers dragen hoge laarzen, ze zullen de vorm en schoonheid van de benen benadrukken. Meisjes met extra gewicht, het is wenselijk om af te stappen van de strakke modellen.

Goed suède laarzen passen in het stadsleven, omdat er op de weg het risico bestaat dat je vieze of vernielde schoenen krijgt.

Het is voordelig om ze te dragen met jurken, rokken, jassen, regenjassen, bontjassen die enige afstand bewaren tussen de kleding en de bovenkant van de laarzen.

Suède over de laarzen met korte, opengewerkte, verfijnde jurken zien er feestelijk en feestelijk uit. Ze zijn perfect voor een jas, schapenvacht jas of donsjack lengte tot het midden van de knie, of iets hoger. De verkorte winterkleren van het aansluitende silhouet benadrukken je vrouwelijkheid.

Tieless kousen zien er goed uit voor meisjes van gemiddelde en grote gestalte, met een goed figuur en rechte benen. Je kunt ze dragen met lichte rokken, leer of andere jurken, en met bovenkleding.

Bij de laarzen inbegrepen is niet meerlagig uitgesloten. Bijvoorbeeld een lichte jurk met een vest van dezelfde lengte of een regenjas met een gebreide jurk.

Het gebruik van korte rokjes bij het kiezen van afbeeldingen elimineert de open bovenkant en impliceert een minimum aan decor- en kostuumjuwelen. Voor deze fitte truien, coltruien, stola's, verschillende capes.

Nauwsluitende laarzen zijn toegestaan ​​in kantoorstijl, op het werk, zakelijke bijeenkomsten. Het is de moeite waard aandacht te schenken aan de kleur en dichtheid van de maillot. Ze moeten strak zijn, niet geregen, zonder prints, in de kleur van de laarzen. Het bedrijfsimago tolereert geen roeping, open armen, schouders of rug, anders wordt een vet beeld smakeloos.

Een truijurk, een lange grofgebreide trui en hoge laarzen zien er bondig uit met een korte rok en jurk. Een warmere lentetijd geeft de voorkeur aan een strik met een zijden overhemd of spijkerbroek.

In de samenstelling met lage jackboots zijn broeken niet uitgesloten. Ze moeten passen op goede benen, zijn gedimde kleuren. Maar niet vleeskleurig. Recente shows bieden steeds vaker de mogelijkheid van een combinatie met boots culottes.

Als de kledingkast leggings heeft, zijn ze wenselijk in de toon van laarzen of 'onder de huid'. In dit geval is de top beter om te dragen, niet uitdagend, bescheiden, beknopt. Modieuze en stijlvolle laarzen met brede shorts, shorts-overalls, niet passend, van gemiddelde lengte. Jeans (mager, slank) vereenvoudigen altijd de algehele look met laarzen. Zelfs als ze in de kit aanwezig zijn, moeten de schoenen in de schijnwerpers blijven staan.

Met hoge laarzen kun je experimenteren, combineren met verschillende stijlen in de keuze van opties. Dit levert resultaten op in de vorm van praktische, comfortabele en modieuze strikken.

Zie de volgende video voor tips en afbeeldingen met laarzen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen