jaloezie

Moet ik mijn man jaloers maken?

Moet ik mijn man jaloers maken?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Waarvoor is jaloezie?
 2. Wat te doen?
 3. Hoe maak je een jaloerse ex-man?
 4. Tips van de psycholoog

Mannen zijn in essentie verdieners. Dit is de gewoonte sinds de oudheid, en er kan niets aan gedaan worden. Om op hun best te voelen, hebben ze opwinding en competitie nodig in alle sferen van het leven, inclusief liefde. Daarom zou een geliefde vrouw niet gemakkelijk toegankelijk moeten zijn. Dan zal ze altijd welkom zijn en de enige voor de jager.

Waarvoor is jaloezie?

Laten we beginnen met het feit dat jaloezie het gevoel is dat bezittelijk instinct veroorzaakt bij mensen. Als een object iemand erg dierbaar is, probeert 'deze' er macht over te krijgen. Degene die liefheeft zal altijd jaloers zijn als hij voelt dat hij zijn object van ongebreidelde passie kan verliezen. Over het algemeen heeft niemand jaloezie nodig, want het veroorzaakt erg sterke emotionele ervaringen. Maar zelfs zonder dat, zal liefde volkomen smakeloos zijn.

  Afhankelijk van de gevolgen voor een persoon, is jaloezie onderverdeeld in verschillende vormen.

  • Koppige en despotische personen lijden aan tirannieke jaloezie.
  • Als een persoon een alarmerend wantrouwend karakter heeft, en iedereen hem voor altijd lijkt, kan hij "ziek worden" van jaloezie vanwege de schending van trots.
  • Wanneer het individu zelf niet erg trouw is aan zijn andere helft, begint hij haar van dezelfde zonde te verdenken. Deze vorm wordt converteerbare jaloezie genoemd.
  • Eenvoudig geïnspireerde mensen ontwikkelen gevaccineerde jaloezie.
  • Mensen die lijden aan obsessieve gedachten hebben een pathologische jaloezie naar de mensen om hen heen.

  Vrouwen klagen vaak dat hun mannen na verloop van tijd hun interesse in hen verliezen. Dit is heel begrijpelijk. Een goede vriend dompelt zichzelf onder in het leven, houdt op modieuze kleding te dragen en maakt heldere make-up. Voor haar uitverkorene wordt ze bijna het ding dat hij ooit had verworven, was haar gewend en nu gelooft ze dat ze er altijd moet zijn.

  In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om een ​​man naar je te laten kijken "op een nieuwe manier". Om het zo te zeggen, schud het en laat zien dat je zo'n houding tegenover jezelf niet zult verdragen.

  We moeten ervoor zorgen dat hij altijd bang is om jou en zijn familie te verliezen. Dan kun je het gevoel van lijden veranderen in een wapen dat je actief helpt in de strijd om de terugkeer van liefde.

  Wat te doen?

  Alvorens tot actie over te gaan, denk goed na over alles. Vergeet niet dat jaloezie de beste gevoelens van je partner kan maken. Het hangt allemaal af van het temperament van de man. Als hij adequaat is en zijn karakter rustig is, dan zal hij misschien een beetje jaloers op je worden. Hiervan zal hij nieuwe gevoelens opwekken, en je relatie zal sterker worden. Het is echter nog niet zo dat zo'n "stille" gehoorzaam wordt en al je plannen zullen uitkomen. De onvoorspelbare situatie kan in zo'n eigendomsgevoel eindigen dat je je niet eens realiseerde dat je wakker wordt in de door jou gekozen situatie. In het beste geval verspreidt hij alles, en alleen dan kalmeert hij een beetje. In het slechtste geval eindigt het allemaal in een scheiding.

  Nog meer voorzichtigheid is geboden als je de explosieve aard van je man kent. Jaloezie veroorzaken in dit - het is alsof je op blote voeten door een mijnenveld loopt.

  Je weet niet waar je op een mijn stapt, en hoe de situatie zal eindigen. Daarom is de conclusie hier hetzelfde: we handelen en vertrouwen op vrouwelijke intuïtie. Denk goed na over elke actie voordat je hem in de praktijk gaat brengen. In de tijd kunnen stoppen. Probeer de rol van een sapper uit: handel zorgvuldig. Jaloezie veroorzaken bij een man is vrij eenvoudig, maar een paar tips helpen je om het goed te doen.Je kunt een niet-bestaande fan uitvinden. Op moderne telefoons zijn verschillende functies geïnstalleerd. Met behulp hiervan kun je het regelen alsof iemand je constant belt.

  Verlaat de kamer en doe alsof je een belangrijk gesprek hebt. Laat maar niet doorschemeren dat een man je riep. Anders gooi je het hele plan omver. Hij kan de telefoon opnemen en zien wie er daadwerkelijk gebeld heeft. Dus alles zal aflopen en je zult in een ongemakkelijke situatie terechtkomen. Je moet ervoor zorgen dat je man zelf een optie bedacht met je verraad en jaloers. Het begint iets uit te vinden, maar je bent er echter mee bezig. Er is eigenlijk geen fan en die heeft gebeld, dus de vriendin had al genoeg van haar problemen. Het gebeurt en deze situatie. De vrouw is met zwangerschapsverlof en de man gaat de hele tijd aan het werk. Ze komt thuis en kijkt haar trouw aan, als een lege plek. Je hoeft niet te denken dat hij niet meer van je houdt. Misschien gewoon afgestompt gevoel van stijgende vermoeidheid. Vernieuw ze gewoon.

  Om hem jaloers op je te maken, moet je een tijdje van huis gaan.

  Bijvoorbeeld voor moeder. Tijdens een bezoek, bel je man niet vaak. Laat het kind bij de grootmoeder en ga met de beste vriend in het café. Uiteraard, kleed je mooi aan, maak een veroorzakende make-up. Zit daar, evolueer in een ontspannen sfeer. Zorg ervoor dat je een selfie met haar neemt tegen het kleurrijke interieur. Zet op de pagina in het sociale netwerk. De man zal deze foto zeker zien - hij zal vanaf een afstand jaloers worden, bel. En je hebt er weer niets mee te maken. Was met een vriend. En laat hem dan gekweld worden door de vraag: "Was je vrouw aan de flirt aan het flirten of niet?"

  Je kunt je man op een andere slimme manier leren. Als je vaak verschillende winkelcentra of drukke plaatsen bezoekt, heb je vaak gezien dat sommige zakenmensen hun diensten aanbieden. Ze doen het met visitekaartjes. Weiger het aanbod om een ​​boekje te nemen niet. Typ er een paar. Zeker onder hen is er een waar een beeld van een knappe man zal zijn. Neem ze groter en stop ze in je tas.

  'S Avonds, wanneer je man terugkeert van zijn werk, laat je hem achteloos kleurrijke visitekaartjes vallen. Hij zal zeker vragen: "Waar komen er zo veel van vandaan?" En je vertelt me ​​dat een knappe jongeman ze verschillende stukken tegelijk aan je overhandigde en stelde voor dat je altijd contact met hem opneemt voor hulp. Het resultaat komt niet lang op zich wachten. De man martelt vragen en u glimlacht alleen zelfvoldaan.

  Als je je uiterlijk een beetje uitvoert, werk dan aan je transformatie. Ga naar de kapper, doe een manicure en make-up.

  Niet genoeg geld, dus dat doet er niet toe. Een echte vrouw moet alles kunnen doen. Koop een haarkleurmiddel en schilder je haar opnieuw in een andere kleur. Draai bijvoorbeeld van een blonde naar een brunette. Draai de krullen en blijf op het werk. Deze methode werkt noodzakelijk.

  Neem een ​​run in de avonduren. Dit zal je helpen het figuur te behouden en te transformeren. Houd tegelijkertijd op aandacht te schenken aan je gelovigen. Wees onverschillig. Deze methode werkt zonder misfire. Gewonde zelfrespect roept veel vragen op, waaronder een jaloerse. Mannen, als het gaat om jaloezie, die alleen zelf niet uitvinden. De man zal zijn veronderstellingen uiten, en in reactie lacht u gewoon en zegt u koket: "Ik ben een mooi en waardig meisje. Er zijn maar weinig mensen die naar me staren. '

  Koop jezelf en breng een mooi boeket mee. Als de man vraagt: "Waar komen de bloemen vandaan?", Zeg dat ze werden gegeven aan alle vrouwen die met je werken. Zet het boeket op een prominente plaats en corrigeer het boeket de hele tijd. Deze acties wekken argwaan, evenals jaloezie jegens je echtgenoot.

  Hoe maak je een jaloerse ex-man?

  Maar wat te doen als de cel van de samenleving al is ingestort of op het punt staat uit elkaar te vallen en je geen afscheid wilt nemen van je vroegere geliefde? Een man die geen rechten meer op je heeft is nog steeds jaloers als hij nog gevoelens heeft. Met hun hulp kun je je relatie teruggeven.Het is niet nodig om te huilen en boos te worden, maar integendeel, het is noodzakelijk om je kracht van geest en onafhankelijk karakter te tonen. Laat iedereen om je heen kijken met bewondering, en mannen complimenteren.

  Verander je afbeelding radicaal en schitter zoals de zon. En gebruik dan het advies van experts die jaloezie bij je ex-man zullen veroorzaken.

  Veel manieren, je hoeft alleen maar degene te kiezen die bij je past. Wees echter voorzichtig en overdrijf het niet.

  Als jij en je ex wederzijdse vrienden hebben, is succes het gemakkelijkst. Verschijn op een van de partijen die u besluit met hen te organiseren, op een compleet andere manier. Vóór dat, verander je beeld onherkenbaar (binnen de grenzen van fatsoen hebben vulgariteit en slechte smaak natuurlijk nog niemand geholpen). Gedraag je zelfstandig onder vrienden en let absoluut niet op je voormalige uitverkorene. Wacht niet tot iedereen zich verspreidt en vertrek iets eerder. Maak tegelijkertijd gedoe en beweer dat iemand op straat op je wacht. Het is niet verrassend dat je ex je dan zal volgen.

  Laat je slechte humeur niet zien als je toevallig je ex-man op straat tegenkomt. Blijf zelfverzekerd. Doe net alsof je het niet merkt. Je kunt hallo zeggen terwijl je een blije glimlach op je gezicht tovert. Stel je voor dat je niet lijdt, maar integendeel, veranderingen krijgen vorm in je leven.

  Gebruik de diensten van sociale netwerken.

  Hoogstwaarschijnlijk kijkt je ex vaak naar je pagina. Stel elke dag "gekke" foto's tentoon, waar je met een gelukkige glimlach in het gezelschap van nieuwe vrienden en vriendinnen wordt afgebeeld. Ga naar een professionele fotoshoot. Een specialist zal u helpen om verschillende portretten te maken waar u er aantrekkelijk uit zult zien. Bijna elke dag toon je je artistieke foto's. Vergeet de foto van mooie boeketten niet. Zeker, na het bekijken van dit materiaal, zal de echtgenoot van "van gisteren" jaloezie ervaren. En jaloezie en liefde gaan samen.

  Als je op straat tegenkomt en hij probeert met je te praten, trek je dan niet terug in jezelf, maar begin je een dialoog. Sta tegelijkertijd onafhankelijk en beweer dat u wacht op een belangrijke oproep. Op zijn vraag: "Had je iemand?" Antwoord ontwijkend, maar zeg niet dat je jezelf een nieuwe vriend hebt gemaakt, anders verlies je de liefde volledig.

  Tips van de psycholoog

  Een vrouw zou moeten begrijpen hoe ze haar man moest houden en ervoor moest zorgen dat hij bang was om haar altijd te verliezen. Deskundig advies is hier niet overbodig. Koop een mooi ondergoed (meerdere sets). Draag het 's ochtends uitdagend voor je man om te zien. Draai voor de spiegel, alsof je vanaf de zijkant naar jezelf kijkt. dan een ander en een paar keer op het werk blijven hangen. Als jij en je man op een openbare plek zijn en je complimenten geven, aarzel dan niet en wees niet verlegen. Begin om openlijk met haar man te flirten. Blijf alles binnen de grenzen van het fatsoen, en doe het in een komische vorm. Anders kan het schandaal niet worden voorkomen.

  Koop een paar nieuwe outfits en verander je imago.

  Gedraag je op mysterieuze wijze, vooral wanneer de telefoon rinkelt. Verlaat de kamer vaker of praat met je vriend op de overloop. Deze game zal je man een licht jaloeziegevoel bezorgen. Koop heren cologne in de winkel. Verberg hem op het werk. Thuiskomen, spray op parfum. De nieuwe geur zal de aandacht van je echtgenoot trekken en als reactie daarop, vertel me natuurlijk dat je een nieuwe werknemer aan het werk hebt. Hij vindt het heerlijk om zo eng over hem te ruiken. Overweldig klagen dat de hele afdeling deze geur al heeft geroken.

  Wees niet bang om te experimenteren. In de strijd om het geluk zullen alle maatregelen goed zijn. Een slimme en mooie vrouw staat altijd bovenaan en mannen vinden het leuk. Hieruit zal nooit meer iemand vertrekken. En als ze het probeert, zal ze er heel veel spijt van krijgen.

  Hoe maak je een man jaloers, zie de video hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen