echtscheiding

Hoe een vrouw terug te geven na een scheiding?

Hoe een vrouw terug te geven na een scheiding?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Oorzaken van breuk
 2. Tips van de psycholoog

Niet alle stellen kunnen hun verbintenis handhaven. Helaas is echtscheiding momenteel niet ongewoon. Er zijn situaties waarin de echtgenoten tot een beslissing komen over de breuk in relaties. In dit geval is het gemakkelijker voor hen om de ontbinding van het huwelijk uit te stellen, om een ​​nieuw leven te beginnen. Maar hoe zit het toen de echtgenoot de initiator van de pauze was en de ex-echtgenoot geen gevoelens voor haar verloor? Het artikel zal je vertellen welke acties je kunt ondernemen om te proberen je vrouw terug te krijgen na de scheiding.

Oorzaken van breuk

Verdere relaties tussen voormalige echtgenoten hangen grotendeels af van hoe het echtscheidingsproces plaatsvond. De belangrijke rol wordt gespeeld door de redenen die hebben geleid tot de beëindiging van de unie.

Volgens de statistieken zijn moderne paren vaak gescheiden vanwege de volgende problemen.

 • Interventie in het huwelijk van vrienden of familieleden van een van de echtgenoten. Deze situatie is verre van ongewoon. Ouders bemoeien zich vaak vooral met het leven van koppels. Vaak vindt de moeder van de man de keuze van haar zoon niet leuk. Daarom probeert ze geen communicatie met haar tot stand te brengen, maar integendeel conflicten uit te lokken en stelt ze haar zoon tegen zijn echtgenoot. De oorzaak van een scheiding kan ook de machinaties van vrienden zijn.
 • Echtgenoten kunnen het niet eens worden over personages, interesses en opvattingen over het leven. Het is heel moeilijk om in de buurt van iemand te leven die je praktisch nergens ondersteunt en voortdurend kritiek op je heeft. Verschillen in hobby's ontnemen een aantal mogelijkheden tot gezamenlijke ontspanning en interessante communicatie.
 • Een vrouw kan haar echtgenoot verlaten, niet in staat om zijn gedrag of slechte gewoonten te verduren. Gezamenlijk leven legt een bepaalde verantwoordelijkheid en verdeling van taken op. Als een man niet gewend is om voorzichtig te zijn, niet reageert op de hulpvragen van zijn vrouw in het hele huis, loopt hij het risico haar te verliezen.
 • Vrouwen zijn erg moeilijk te verzoenen met het verraad van haar man. Zo'n handeling schept grote trauma's en doet haar gevoelens enorm pijn.
 • Een echtgenote tot echtscheiding brengen, is in staat om een ​​andere man te voelen. Uitbraak van liefde kan het hoofd ernstig draaien. In deze verheven staat wordt een persoon impulsief, klaar om naar wanhopige daden te gaan.
 • Een te vroeg huwelijk, onvoorbereid zijn om samen te leven veroorzaken ongeveer 30% van de echtscheidingen in ons land. Gebrek aan levenservaring, jeugdig maximalisme, onvermogen om relaties op te bouwen en concessies te doen, verstoort snel de relatie in een paar. In het bijzonder in het begin van het samenwonende leven zijn zij die echtgenoten die geen ervaring hebben met samenleven vóór het huwelijk.
 • Alcoholisme, drugsverslaving en een andere afhankelijkheid van de partner maken het leven in de familie pijnlijk. Een persoon met dergelijke problemen gedraagt ​​zich vaak agressief en zelfs inadequaat. Als een man niet klaar is om aan zichzelf te werken, kan zijn vrouw alleen de negatieve veranderingen in zijn persoonlijkheid waarnemen en schendingen in zijn gedrag ondergaan.
 • Overmatige jaloezie van de echtgenoot verandert het leven in een "kooi". Geobsedeerd door het idee om zijn vrouw te ontmaskeren, regelt de echtgenoot voortdurend vernederende verhoren, controleert elke stap, kan ontploffen in de meest gekunstelde reden. De sfeer in zo'n gezin wordt erg gespannen. Het is moeilijk voor een vrouw om zulke dingen dag na dag te verduren. Breek de relatie met de jaloerse wordt de enige uitweg.
 • De reden voor de scheiding kan problemen in het seksuele leven van de echtgenoten zijn. De situatie wordt verergerd door het feit dat niet alle paren tactvol met elkaar kunnen praten over hun intieme leven.
 • De precaire financiële situatie, gebrek aan fondsen in het gezin zorgt ervoor dat een vrouw zich onzeker voelt.Er zijn nogal wat redenen waarom een ​​man niet in staat is om voldoende geld in de begroting te stoppen. Maar de vrouw wordt daardoor heel moeilijk in de rol van de hoofdverpleegster.
 • Agressief gedrag en geweld van de echtgenoot vernederen een vrouw, traumatiseren de psyche, laten een sterk hartzeer achter. Helaas zijn de meeste mensen met dit soort gedrag praktisch niet vatbaar voor overreding en verzoeken. In momenten van kokende emoties hebben ze zichzelf vaak niet onder controle. En als een resultaat, ondanks de smeekbeden van de man om vergiffenis en de belofte om te veranderen, in de hitte van het volgende conflict, worden de afranselingen steeds opnieuw herhaald.

Bedenk dat iemand nooit zal weggaan van iemand met wie hij kalm, comfortabel en goed is. Hoe verdrietig het ook is dat je vrouw besloot om je te verlaten, het is toch de moeite waard om je relatie te analyseren en jezelf vragen te stellen. Alleen op deze manier kun je fouten corrigeren en jezelf corrigeren, waardoor je de gelegenheid krijgt voor een tweede kans met je geliefde vrouw.

Tips van de psycholoog

Er moet onmiddellijk worden gezegd dat u hoogst waarschijnlijk geduldig zult moeten zijn. Heel vaak wil een vrouw na een pauze niet eens communiceren met haar ex-echtgenoot. Om te verzoenen, is het nodig om uw tekortkomingen zorgvuldig te analyseren en uit te werken en tactvol, zorgvuldig en onopvallend te handelen.

Nou, de belangrijkste voorwaarde is natuurlijk je oprechte verlangen om de relaties met je ex-vrouw te herstellen.

 • Haast je niet over dingen. Wacht op de tijd waarvoor emoties, grieven en andere negatieve ervaringen van een echtscheiding op jullie beiden zullen vallen. Wat precies dit tijdsinterval moet worden besloten over de situatie. Soms duurt het 2-3 weken en soms is het wenselijk om enkele maanden te wachten.
 • Werk hard aan jezelf. Het is onwaarschijnlijk dat een vrouw die heeft besloten om de relatie te beëindigen vrijwillig zal terugkeren naar uw vorige relatie. Probeer slechte gewoonten van de hand te doen, als ze je geliefde stoorden. Stel jezelf in om de negatieve manifestaties van het karakter te corrigeren. Raadpleeg zo nodig een psycholoog of psychotherapeut en werk met hem samen over de psychologische en persoonlijke problemen die u heeft.
 • Het is vrij moeilijk om de relatie terug te krijgen als de oorzaak van de scheiding een andere man was. Hier, misschien, zou de enige optie zijn om beter in haar ogen te zijn dan hij. Misschien zal hij fouten maken en zullen hun gevoelens voor elkaar vrij snel vervagen. En uw ex-partner zal u in een nieuw licht en vanuit een ander gezichtspunt kunnen zien.
 • Vaak zijn paren het oneens vanwege het banale misverstand, dat het gevolg is van het onvermogen om openhartig met een partner te spreken. Wanneer de emoties in verband met de scheiding verdwijnen, maak dan een afspraak op een rustige plek, zoals een café of een slecht bevolkt park. Praten van hart tot hart, zonder verwijten en claims. Denk aan de goede en grappige momenten van je leven samen. Oprechte vraag om vergiffenis voor de fouten die u zelf hebt geïdentificeerd.
 • Bij het aangaan van relaties, mis het verkeringsstadium niet. Romantische tokens, zachte woorden, geschenken en verrassingen, mooie sms-berichten, onopvallende oproepen - dit alles kan het hart van je meisje doen smelten. "Verovering" van de geliefde zal bijna vanaf het begin moeten beginnen, ongeacht de lengte van je relatie en huwelijk.
 • Wees niet te opdringerig en koppig, ken de maat helemaal. Volg zorgvuldig de reactie van de voormalige echtgenoot op uw stap. Overmatige aanval kan je haar gewoon wegjagen.
 • Bouw relaties met haar familieleden en vrienden, stop niet met communiceren met hen na je pauze. Als je vrouw een conflict had met je geliefden, probeer ze dan te beïnvloeden. Praat met je moeder in conflict met je vrouw en leg haar uit hoe belangrijk de relatie met deze vrouw voor jou is.
 • Het is belangrijk om te begrijpen dat je moet werken aan je fouten en negatieve eigenschappen, maar niet om de rol van een andere persoon te proberen. Het onnatuurlijke voorgewende gedrag lijkt op zijn best raar.De voormalige vrouw kende je en hield van je wie je bent, en slechts enkele van je kwaliteiten hebben haar ertoe aangezet te scheiden. Proberen te veranderen en veranderen in een heel ander persoon met al je kracht, je zult zeker niet haar aandacht trekken.
 • Geef in de hitte van het moment geen onuitvoerbare en duidelijk onrealistische beloften. Wees eerlijk en evalueer objectief uw mogelijkheden.
 • Leun niet op dure geschenken. Een vrouw kan de indruk krijgen dat je haar gewoon omkoopt. Veel beter in deze situatie zal leuke kleine dingen met een vleugje romantiek werken.
 • Probeer niet het leven van je ex-vrouw na een scheiding te beheersen. Activiteiten zoals spioneren op de veranda of op het werk, bellen met vragen of pogingen om informatie van wederzijdse vrienden te verzamelen, zullen je diep in haar ogen laten vallen. Overmatige controle en bezitterigheid zijn onplezierig, zelfs tijdens het huwelijk. En officieel ontbindend de unie, heeft de vrouw, des te meer, het volledige recht op privacy.
 • In de meeste gevallen blijft de vrouw na de scheiding met het kind. Probeer ze nooit te manipuleren, pas ze af tegen de moeder of gebruik de bron van de informatie die je nodig hebt.

Stel uw ex-vrouw niet onder druk door gewone kinderen te hebben, daag haar niet af met een financieel probleem. Vergeet niet dat uw kinderen ook uw gat ervaren en ze zijn ook erg moeilijk.

Als de voormalige echtgenote tegen uw ontmoetingen met het kind is, druk dan niet op haar en scheur het contact met kinderen niet met geweld en schandalen weg. Geef haar de tijd om te kalmeren en met emoties om te gaan, en praat er vervolgens privé over. Blijf voor de kinderen zorgen, ook als je ex-vrouw een nieuwe man heeft. Onderbreek de relatie met hen niet.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen