Combs

Kammen voor wimpers en wenkbrauwen

Kammen voor wimpers en wenkbrauwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. model
  3. materialen
  4. Hoe te gebruiken?

Steeds vaker zien we op pagina's van modetijdschriften, vrouwenforums, modeshows dat vrouwen opzichtige make-up, uitdagende blikken weigeren en zich aan natuurlijke, lichte make-up houden. Het belangrijkste wapen van elke vrouw is altijd geweest en blijft de ogen. Iedereen wil zijn blik onvergetelijk maken en zijn ogen zijn expressief. Hiervoor gebruiken veel vrouwen, naast mascara, kammen voor wimpers en wenkbrauwen.

kenmerken

Om de wimpers en wenkbrauwen een goed verzorgd uiterlijk te geven, zijn er vele modellen van cosmetische penselen, kammen. Ze worden gebruikt in schoonheidssalons om de perfecte make-up te creëren, maar ook thuis om dagelijkse make-up te creëren.

Ze zijn ook geschikt voor de verzorging van langere wimpers, omdat ze meer zorgvuldige verzorging en dagelijks poetsen vereisen.

De subtiliteit en nuances van het gebruik van een kam voor wimpers en wenkbrauwen, die zullen helpen om een ​​ideale make-up te maken, zijn te vinden in de volgende video:

model

Tegenwoordig is het creëren van een kwaliteitsvolle make-up zonder kam bijna onmogelijk voor wenkbrauwen en wimpers. Heel wat bedrijven vertegenwoordigen een groot aantal modellen van dergelijke producten in de afzetmarkt. Overweeg sommige ervan.

Tweezerman en Lash Com Blink

Op dit moment zijn Tweezerman en Lash Comb Blink op het hoogtepunt van populariteit. Ze bieden een breed scala aan borstels voor wimpers en wenkbrauwen. Naast het feit dat ze een kam met tanden van verschillende materialen kunnen vinden, hebben ze nu een nieuw kammodel met intrekbare werkoppervlakken geïntroduceerd. Dat wil zeggen, het bevat verschillende tandvarianten, of het nu gaat om metaal, haren of plastic.

Bovendien variëren de tanden niet alleen in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, maar ook in dikte en breedte van tanden.

Modellen van deze merken worden vaak gebruikt door professionele make-upartiesten, ze zijn ook handig om thuis te gebruiken.

Om de lengte van de wenkbrauwen te regelen, kan het model van een schaar worden gebruikt voor het knippen van wenkbrauwen met een kam. Het is onmisbaar voor het aanpassen van de vorm en de lengte van de wenkbrauwen. Gebogen schaar is erg handig in gebruik. Met kam kunt u de lengte van de haren beperken, zodat u het teveel niet afsnijdt. Tijdens het knippen, moet je de haren kammen en het uitstekende deel afsnijden, rekening houdend met de gewenste vorm.

MAC

Bilaterale kam voor wimpers en wenkbrauwen van MAC - een vondst voor elke vrouw. Aan de ene kant is er een borstel om de wimpers te scheiden, en aan de andere - een kam voor wenkbrauwen. De tanden erop zijn metallic, vlak, perfect gescheiden door haren.

De haren op de kam voor wenkbrauwen zijn kort en dicht, waardoor de wenkbrauwen een nette vorm krijgen.

atelier

De kam voor wimpers en wenkbrauwen van het merk Atelier is uniek op zijn eigen manier. Het bestaat uit een reeks scherpe naalden, dun en glad, die door hun eigenschappen haren één voor één delen, zelfs als u niet over een zeer goede mascara beschikt. Het is de moeite waard om voorzichtig te kammen, omdat de naalden scherp zijn en het slijmvlies van de ogen kunnen verwonden met onzorgvuldig gebruik. Maar de productkwaliteit, en zeer eenvoudig te reinigen met een conventionele tandenborstel.

Droommineralen

Borstel en kam voor wimpers en wenkbrauwen Dream Minerals. Aan de ene kant zijn plastic vezels verzameld in bundels, met een drog - veelvuldig plastic tanden. Hiermee kunt u de vorm van uw wenkbrauwen aanpassen en wimpers voorbereiden voor het aanbrengen van make-up, uw wenkbrauwen de juiste styling geven en uw wimpers hebben een ongekende charme.

Mary kay

Wenkbrauwpenseel en kam voor Mary Kay wimpers.Een prachtig model met, naast een kam voor wimpers en wenkbrauwen, een penseel voor schaduwen in de schaduw. Het verwijdert voorzichtig de klonten mascara, scheidt zorgvuldig de vastzittende wimpers, laat je voorzichtig de haren van de wenkbrauwen leggen.

Met de afgeschuinde borstel kunt u de schaduwen op de oogleden en de gestemde wenkbrauwen verduisteren.

Divage

Wenkbrauw en wimperborstel van Divage. De nylonvezels die dienen als het werkoppervlak van de kam zijn hypoallergeen, ze zijn zelfs geschikt voor gevoelige ogen, zacht verzorgende wimpers. Geef de wenkbrauwen eenvoudig de gewenste vorm en breng de haren één voor één aan. De borstelharen zijn gelijkmatig en glad, ze verwonden de trilhaartjes niet tijdens de scheiding.

Naast deze merken zijn er anderen die zich bezighouden met de productie van deze producten. Onder hen zijn bedrijven die niet erg dure goederen produceren, zoals Eva, Avon, 'Mart'. Duurdere modellen zijn bedrijven Atelier, MAC en Bobbi Brown. Maar de kwaliteit van hun producten is hoger en dergelijke producten gaan vanzelf langer mee.

materialen

Er zijn niet zoveel materialen waaruit deze producten zijn gemaakt:

  • metaal;
  • plastic;
  • varkenshaar.

In salons gebruiken professionals meestal borstels met metalen tanden om make-up of wimperextensies te maken. Ze zijn flexibel, richten de trilhaartjes perfect, terwijl ze de mascara niet verwijderen.

Als je de trilhaartjes wilt verlengen, zal de kam met metalen tanden perfect passen, het doet de trilhaartjes letterlijk herleven.

De ijzeren haarborstel heeft dunne en gladde tanden, waardoor het voor dagelijkse make-up kan worden gebruikt, omdat het perfect gelijmde wimpers rechtmaakt zonder mascara te verzamelen. Het kan ook worden gebruikt om de wenkbrauwen te vormen.

Bij het kiezen van een kam met een kunststof werkoppervlak moet er rekening mee worden gehouden dat het materiaal waaruit het product is vervaardigd enige nadelen heeft. Het nadeel van plastic borstels is het feit dat ze mascara gebruiken bij het gebruik, wat je look kan bederven. Ze zijn geschikt om te gebruiken als je mascara gaat klonteren.

Het is hier dat je een plastic kam nodig hebt, die perfect overtollige mascara en knobbeltjes zal verzamelen.

Maar de borstelharen zijn ideaal voor eigenaren van weelderige, lange wimpers. Ze delen ze perfect, zonder karkassen te verzamelen. De haren, als materiaal, zijn voldoende delicaat qua structuur, daarom beschadigen ze de wimpers niet.

Hoe te gebruiken?

Om het gewenste effect te bereiken, moet het kammen van de trilharen onmiddellijk na het aanbrengen van de mascara plaatsvinden, terwijl deze nog steeds droog is, zodat u deze zorgvuldig kunt scheiden zonder de haartjes zelf te beschadigen. Je kunt niet alleen trilhaartjes aan elkaar plakken, maar ook overtollige mascara verwijderen, evenals de resulterende knobbeltjes. Je moet niet wachten tot het uitdroogt, want de procedure zal mislukken.

Het is noodzakelijk om zorgvuldig toe te zien op de reinheid van uw borstel, na elk gebruik is het wenselijk om het af te spoelen met water om het optreden van een ooginfectie te voorkomen.

De wenkbrauwborstel moet ook correct worden gebruikt. In eerste instantie dient u de huid van het gezicht en de oogleden van cosmetica te reinigen, zodat deze tijdens het stylen niet op de wenkbrauwen terechtkomt. Het kammen van de haren moet in de richting van voren naar achteren gaan en ze licht optillen. Vanaf het tweede derde deel van de wenkbrauw moet je de borstel verticaal plaatsen en beginnen met het kammen van de wenkbrauwharen in de gewenste richting, waardoor een nette boog ontstaat.

Een zeer handige optie is om een ​​borstelkam voor wimpers en wenkbrauwen te kopen. Aan de ene kant geeft het een goed verzorgd uiterlijk aan de wenkbrauwen, aan de andere kant scheidt het haren na het aanbrengen van mascara.

De functionaliteit van dit accessoire is breed genoeg: de borstel kan worden gebruikt tijdens het trimmen van de wenkbrauwen om ze de gewenste vorm en lengte te geven, evenals voor het stylen van haren. In eerste instantie moet je de haren kammen, ze de gewenste vorm geven, ze vervolgens in een bepaalde richting gladstrijken en tenslotte te lange haren knippen met een schaar.

Als je een duizelingwekkend volume en een hele lange wimper wilt hebben, kun je een klein kunstje gebruiken.In eerste instantie is het noodzakelijk om een ​​kleine hoeveelheid oogcrème of haarconditioner op de uiteinden van de cilia aan te brengen. Vervolgens moet u de conditioner over de volledige lengte van de haren verdelen met een speciale borstel voor wimpers en wachten tot deze droogt. En pas daarna mascara aanbrengen. Je wimpers komen er gewoon niet achter, alsof je een professional hebt bezocht, de look zal een ongekende expressiviteit worden.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen