Combs

Kam om volume te geven aan het haar

Kam om volume te geven aan het haar

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Modellen en materialen
 3. Elektrische apparaten
 4. Hoe te gebruiken?

Meisjes met dun haar proberen vaak een weelderige haardos te krijgen. Als je de juiste kam kiest om volume te geven, kun je eenvoudig de gewenste styling maken.

kenmerken

Niet elke kapper is geschikt om een ​​luxe kapsel te creëren. Het apparaat moet worden geselecteerd op basis van de structuur en de lengte van de krullen.

Om een ​​basaal volume te bereiken, zijn meisjes met een kort kapsel beter geplaatst met een ronde borstel en een föhn. De procedure moet worden uitgevoerd op halfdroog haar.

Langharige schoonheden moeten voorzichtiger zijn met ronde haren - strengen kunnen zo verstrikt raken dat je een schaar moet gebruiken. Daarom is het leggen beter met behulp van een massageborstel.

Om het proces te versnellen en het haar te beschermen tegen de negatieve effecten van een föhn, zal het helpen bij het schuimen, het geleren of op andere manieren voor het stylen.

Modellen en materialen

De winkels hebben een heel andere kam. Welke moet je kiezen - je moet zelf beslissen. Elk model van deze kapper heeft zijn doel en functies. Vind de beste gereedschappen voor je haar, je kunt zelfs thuis een volumineus kapsel bereiken.

 • Skeletachtige haarborstels hebben gaten over het gehele werkoppervlak. Hierdoor is het haar niet oververhit en is het drogen milder. Ze zijn het meest geschikt voor het leggen van lange krullen en het creëren van basaal volume.
 • Met verschillende diameters en verschillende materialen kunt u een prachtig kapsel maken voor elk type haar.
 • Massageborstels hebben kleine balletjes aan de uiteinden van de pinnen. Ze verbeteren de bloedsomloop van de hoofdhuid en versterken zo de haarzakjes.
 • Tijdens het leggen is het onmogelijk om te doen zonder allerlei sint-jakobsschelpen. Sommigen helpen om een ​​mooi afscheid te maken, anderen - om het strand perfect te maken en anderen - om een ​​haarsnit te maken.

Het is erg belangrijk om aandacht te schenken aan waar het gereedschap van is gemaakt.

Natuurlijke materialen

Het beste van alles, als de kam gemaakt zal zijn van natuurlijke materialen. Natuurlijke borstelharen helpen niet alleen bij het creëren van een volumetrische styling, maar zorgen ook voor haar. Met deze tool worden krullen zacht en glanzend. Heeft ook een goed effect op haar en hout. Alleen zo'n kam kan lange tijd niet worden gebruikt. Zodra zich barsten op het houten oppervlak vormen, moet de kapper worden vervangen.

Populariteit kamt op een bamboebasis. Zoiets is heel licht, dus thuis liggen is vereenvoudigd. Het is vooral geschikt voor meisjes die het moeilijk vinden om zich tegelijkertijd aan te passen om een ​​kam en een haardroger te gebruiken.

Kunstmatige materialen

Plastic gereedschappen zijn gemakkelijk te gebruiken en goedkoper dan andere. Als je voor jezelf het optimale model kiest, zal de kam gedurende vele jaren onmisbaar zijn. Het wordt echter aanbevolen om een ​​föhn te gebruiken met een ionisatiefunctie ermee of om een ​​antistatische spray aan te brengen, omdat de kunststof het haar sterk elektriseert. Nu in de schappen van winkels kun je een kam vinden met een toermalijn coating - een alternatief voor eenvoudige plastic gereedschappen waarmee je dit onaangename moment kunt elimineren.

Ronde borstels, waarvan het werkoppervlak is gemaakt van keramiek, behandelen haar zorgvuldig, omdat het gereedschap ze niet elektriseert en niet oververhit.

Een van de nieuwe modellen van haaraccessoires is een kam gemaakt van siliconen. Haar pinnetjes op meerdere niveaus schuiven letterlijk over de krullen en scheiden voorzichtig elk haar. Dit hulpmiddel kan direct na het wassen worden gekamd.

Het wordt niet aanbevolen om metalen apparaten te gebruiken. De tanden doen de hoofdhuid pijn, de kam warmt snel op en geeft het haar extra warmte, wat schadelijk is voor hun gezondheid.

Elektrische apparaten

Het apparaat, dat een haardroger en een kam combineert, vereenvoudigt het maken van een volumetrische styling aanzienlijk. Föhnborstel zal vooral aantrekkelijk zijn voor meisjes die het thuis moeilijk vinden om zich aan te passen aan het werken aan het creëren van hun eigen kapsel.

Voor het basale volume is een speciaal borstelmondstuk. Dit apparaat kan alle eerlijke seks gebruiken, ongeacht het haartype. Fen-kam kan gemakkelijk omgaan met weerbarstige, harde of golvende krullen.

Hoe te gebruiken?

Het is mogelijk om op verschillende manieren volume toe te voegen aan de haarwortels met behulp van een kam. Het belangrijkste - om de juiste kapperstool te kiezen.

Haardroger

Een föhn en borstelen zullen helpen om weelderig haar te bereiken. Na het wassen:

 • een beetje droog haar;
 • kam een ​​klein draadje en til het op met zoveel mogelijk borstelen;
 • breng een haardroger aan op de borstel, loodrecht op de krul;
 • tegelijkertijd gaan föhn en kam geleidelijk naar de uiteinden.

Al deze acties worden herhaald op alle andere onderdelen. Het zou moeten beginnen bij de nek, eindigen - de bovenkant.

Zie de video hieronder voor meer informatie.

vacht

Radicaal volume kan worden bereikt met behulp van een stapel. Gebruik hiervoor een dunne kam met veelvuldig gebit en een lange steel. Om een ​​haarkapsel correct te maken, zou u enkele aanbevelingen moeten volgen:

 • scheid elke curldikte van niet meer dan 2-3 cm;
 • tijdens de manipulatie moet de streng strak worden uitgerekt loodrecht op het hoofd;
 • het stylen gebeurt op schoon en droog haar;
 • Nacho's zullen langer meegaan als ze in cirkelvormige bewegingen worden gedaan;
 • zodat het kapsel er netjes uitziet, moet je een kleine rij lokken zonder haar achterlaten.
 • na de procedure moet het kapsel enigszins worden gladgestreken met een natuurlijke borstel, om het ontwerp niet te verstoren.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken over de gevaren van scoren, is het absoluut veilig als je het juiste hulpmiddel kiest en je houdt aan alle aanbevelingen voor het maken van het basale volume.

Leggen moet alleen op schoon en gedroogd haar gebeuren. Ongeacht de methode om het basale volume te geven, mogen we de speciale beschermingsmiddelen voor het haar niet vergeten. Vertrouw geen advertenties, die beloven dun haar in een dikke haardos te veranderen. De structuur van het haar is vanaf de geboorte vooraf bepaald en kan niet worden veranderd door kunstmatige methoden, maar het is erg belangrijk om niet te bederven wat de natuur voorstelt.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen