Combs

Kam voor haarextensies

Kam voor haarextensies

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kenmerkt kam voor haaruitbreidingen
 2. Wat zijn de kammen?
 3. Hoe te gebruiken?
 4. Hoe te kiezen?
 5. Kamverzorging
 6. Overzicht fabrikanten

Hair extensions zijn erg populair geworden bij moderne fashionista's van alle leeftijden. Maar verlengde krullen vereisen nauwgezette zorg. Ze ontvangen geen voedsel en bevochtigen, als natuurlijk, en kunnen zichzelf niet herstellen. Daarom zijn er speciale accessoires voor de verzorging van kunsthaar.

Kenmerkt kam voor haaruitbreidingen

Kunstmatige krullen - materie is heel mooi, maar fragiel. En daarom zijn er speciale apparaten om voor hen te zorgen. Je zult minimaal 2 keer per dag moeten kammen en zeker zijn om een ​​kam te gebruiken die voor dit doel is ontworpen.

Probeer de pop te kammen. Geloof me, je besteedt veel moeite. En het meeste haar van het arme meisje blijft op de borstel. Dat is om dit te voorkomen, en je hebt een speciale kam nodig.

Dit accessoire is meestal gemaakt van zachte materialen, meestal siliconen of haren. Het is erg belangrijk dat er geen massagekogels op de uiteinden zitten. Ze dragen bij tot de afschilfering van je "nieuwe" haar en je wilt waarschijnlijk niet afscheid van ze nemen binnen een paar weken na de verlenging.

Veel mensen denken dat kammen gemaakt van natuurlijke materialen veel beter zijn en meer zorg dragen voor ons haar. Maar we mogen niet vergeten dat deze waarheid alleen waar is als u voor "inlands" haar zorgt.

Wat zijn de kammen?

Extensief haar is dikker dan natuurlijk, omdat ze zijn bevestigd met een speciale capsule. Daarom is de ideale optie voor hun verzorging tridents of kammen met zeldzame en zachte tanden, evenals speciale borstels. En het beste van alles: een hele reeks accessoires voor de verzorging van kunstmatige krullen. Per slot van rekening zijn er situaties waarin een kam het niet aankan en dan komt er een andere om haar te helpen, met een ander principe van het scheiden van lokken.

Haarborstel drietand

Producten gemaakt in de vorm van een drietand zijn zeer nuttig bij het verzorgen van kunstmatige krullen. Ze hebben brede tanden, waartussen kleine zachte stoppers zitten die voorkomen dat grote tanden de haarzakjes beschadigen. Met een dergelijk apparaat is het noodzakelijk om de strengen vanaf de uiteinden te kammen, geleidelijk steeds hoger en hoger - zodat u ze niet beschadigt.

kuif

Scallop helpt je ook het beste om kunsthaar te verzorgen. Vanwege het feit dat de schakels zich op een afstand van elkaar bevinden, wordt een gelijkmatig strekken van krullen in rechte strengen over de gehele lengte van het haar bereikt.

Het is het beste om een ​​kam gemaakt van siliconen te kiezen, de tanden minimaliseren het risico van afscheiding met verbeterde schoonheid.

Massageborstel

Kammassage voor kunstmatige krullen, vaak gemaakt van zachte, natuurlijke borstelharen, meestal zijde. Het is heel gemakkelijk en zorgt voorzichtig voor je hoofd: het beschadigt je eigen haar niet en kamt voorzichtig door de extensions.

Het is erg belangrijk dat de borstel de tips niet splitst, dit leidt tot hun fragiliteit en sterven.

Hoe te gebruiken?

Het is niet genoeg om een ​​speciale kam voor kunsthaar te kopen, je moet ook leren hoe je het op de juiste manier gebruikt. Je mooie krullen zijn immers heel kwetsbaar en daarom moet je eenvoudige, maar verplichte zorgregels volgen:

 • Wanneer we kammen, ontrafelen we niet alleen de strengen, maar stimuleren we ook de groei van ons haar door de hoofdhuid te masseren.
 • In geen geval mag nat haar worden gekamd.Ze zijn gevoeliger voor vervorming, verzwakken haarfollikels, het haar zelf wordt broos. Bovendien zijn de natte krullen meer verward, en bij het kammen van de extensions, is het noodzakelijk om scherpe bewegingen zoveel mogelijk te vermijden, of je kunt al het moois verpesten.

Daarom is het beter om nat haar voor te drogen.

 • Kammen moet beginnen met de uiteinden van het haar en geleidelijk omhoog gaan door kleine gebieden te kammen. Het is het gemakkelijkst om de strengen in de staart te verzamelen en geleidelijk te beginnen met kammen. Het is heel belangrijk dat de plaatsen waar de capsules zijn bevestigd niet met elkaar verward zijn.
 • Gebruik alleen een speciale kam, het zal je helpen om je haar een paar maanden op orde te houden. Voordat je je haar wast, moet je voorzichtig zijn, maar zorgvuldig de strengen kammen.

Anders zullen ze tijdens het wassen nog meer verward raken en lopen ze het risico de helft van je haarverlenging te verliezen.

 • Het is noodzakelijk om meerdere keren per dag te kammen. Dit zal niet alleen de kunstmatige krullen, maar ook uw eigen haar gunstig beïnvloeden. Zo'n frequente hoofdhuidmassage is erg handig.

In de volgende video wordt uitgelegd hoe u haarextensies kunt verzorgen en hoe u een kam voor hen kunt kiezen:

Hoe te kiezen?

Het is noodzakelijk om de keuze van een haarborstel voor kunstmatige krullen grondig te benaderen. Immers, de procedure van bouwen - het plezier is niet goedkoop. Daarom is het in uw belang om alles in het werk te stellen om ze intact te houden.

Vraag de kapitein zelfs in de salon welke kammen bij jouw nieuwe haar passen. U zult zeker een aantal modellen worden geadviseerd en zelfs vertellen waar ze te vinden zijn.

In de regel worden goede kammen voor hair extensions het best gekocht in gespecialiseerde winkels. Er is meer keuze, en ervaren verkopers zullen in één oogopslag begrijpen welk accessoire te bieden heeft. Meestal bieden verschillende kammen met verschillende aanpassingen en uit verschillende prijscategorieën. En u kunt het product ter plaatse testen.

Zorg ervoor dat je de kam in je hand houdt. Handige handgreep betekent ook veel. Iemand zal van een lichtgewicht model houden, bijna gewichtloos, en iemand zal graag een stevige, krachtige kam wegnemen.

Kamverzorging

De kam is een dagelijks hygiëneproduct, soms gebruiken we het vele keren per dag. Dus haren, vet, vuil, huiddeeltjes of roos kunnen zich ophopen tussen de tanden.

 1. Eerst moet je haar en stof van de kam verwijderen.
 2. Dan moet u een speciale oplossing voorbereiden om uw accessoire schoon te maken. Je moet een liter heet water nemen en een flesje gewone ammoniak toevoegen.
 3. Laat in het resulterende mengsel je kam zakken, zodat ze er anderhalf uur in blijft liggen.
 4. Gebruik daarna een borstel om het product grondig van vuil te reinigen.
 5. Na al het werk gedaan, was de kam met schoon stromend water.
 6. Als u roos heeft, neem dan een wattenstaafje, week het in alcohol en veeg royaal het oppervlak van het accessoire schoon. En laat het een paar minuten drogen.

Vergeet niet: elk gezinslid moet een eigen kam hebben. En de gezondheid van het haar en de hoofdhuid is afhankelijk van de zuiverheid.

Overzicht fabrikanten

Tangle teezer

Geweldige producten van het Britse bedrijf. Hun variaties op het thema van het kammen van hair extensions zijn zeer divers. Van hen zul je in staat zijn om een ​​goedkoop hoogwaardig ding op te halen, en je kunt een dure designer-kam kopen, voor het bezit waarvan elke fashionista zal concurreren.

Moroccanoil

Dit zijn producten van de beroemde Israëlische fabrikant. Ze zijn comfortabel, lichtgewicht, met zachte tanden en een keramische basislaag. Dergelijke accessoires zorgen voor heerlijk glad haar en helpen bij het verwijderen van statische elektrificatie.

Kiepe aquos

Ook een zeer bekend bedrijf voor haarverzorgingaccessoires. Ze zijn bijzonder duurzaam en handig ontwerp. Veel modellen zijn uitgerust met een ionisatiefunctie, waardoor de vraag naar hun producten aanzienlijk toeneemt.

Broun

Een bedrijf dat al lang in onze markt is en geen introductie behoeft.Ze houdt zich niet alleen bezig met het maken van hoogwaardige haaraccessoires, maar ook met professionele apparatuur voor hun verzorging. Hun producten zijn niet goedkoop, maar de moeite waard. Feedback op hun producten is altijd positief.

Dewal

Duits merk, dat ons dezelfde Duitse kwaliteit laat zien. Dit bedrijf heeft een hele reeks accessoires voor hair extensions.

Janeke

Presenteert ons een enorm scala aan modellen voor elke smaak en portemonnee. Een professionele lijn kammen en andere producten voor de verzorging van elk haar is echt een genot.

Het kiezen van een goede kam om zorg te dragen voor hairextensions is een verantwoorde oefening. Maar als u de eenvoudige regels volgt en de zoekopdracht goed onderbouwd benadert, is de helft van het werk voltooid. Bestudeer daarom zorgvuldig de aanbevelingen en overleg met de meester, die je prachtige krullen heeft laten maken.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen