Combs

Air Motion Comb

Air Motion Comb

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Functies, voors en tegens
 2. Modellen en kleuren
 3. Tips voor het kiezen
 4. beoordelingen

De juiste keuze van kammen - de sleutel tot gezond en verzorgd haar! De meeste van onze tijdgenoten blijven de voorkeur geven aan kunstkammen gemaakt van natuurlijke materialen. Uiteraard verzorgen de borstels van de boom of zwijnen zorgvuldig voor ons haar, maar dergelijke kammen moeten op hun beurt ook zorgvuldig worden verzorgd - vaak goed wassen, goed drogen, regelmatig wisselen.

In onze innovatieve eeuw moet u aandacht besteden aan de verschillende innovaties van de schoonheidsindustrie. De eerste haarborstel die in gedachten komt in verband met het bovenstaande is Tangle Teezer. Dit product won vijf jaar geleden, kopers over de hele wereld. Maar het blijkt dat de vooruitgang niet stil staat, en ten slotte hebben we de mogelijkheid om een ​​nog perfecter product te gebruiken dat is gemaakt door Britse experts om de schoonheid van ons haar te behouden - dit is AirMotion.

Functies, voors en tegens

Als de Tangle Teaser niet echt op een kam lijkt, maar eerder op een kam voor huisdieren, dan heeft AirMouse een veel presentabeler uiterlijk. Ze heeft een nogal stijlvol en helder ontwerp. De haarborstel is licht en ergonomisch, het handvat past goed, zelfs in een klein meisjesachtig hengsel.

Overweeg de voordelen van praktische toepassing van AirMotion in detail:

 • de basis van de kam buigt niet, omdat het is gemaakt van duurzaam plastic;
 • de pen verdeelt de druk op de hoofdhuid opnieuw tijdens het kammen;
 • het handvat heeft een rubberen oppervlak, zodat het niet uit de hand glijdt;
 • ontspant en verlicht de stress van de hoofdhuid;
 • dankzij de speciale structuur van de borstel, verbetert de bloedsomloop, activeert het slapende bollen en versnelt het de haargroei;
 • maakt het kamproces absoluut pijnloos;
 • heeft een goed massage-effect;
 • gemakkelijk zelfs gematteerd en nat haar kammen;
 • waterdicht, geschikt voor gebruik in de badkamer;
 • zachte haren beschadigen de haarstructuur niet;
 • kammen van haren van elke lengte en dikte;
 • zet ondeugende krullen;
 • likt haar niet, geeft volume;
 • maakt het haar sterker en dikker;
 • helpt bij het voorkomen van gespleten haarpunten;
 • geschikt voor het aanbrengen van haarverzorging en kleurmiddelen;
 • de opstelling op drie niveaus van de flexibele en tegelijkertijd elastische tanden van het Tri-haar zorgen voor zacht contact met het haar;
 • heeft uitstekend antistatisch effect
 • pretentieloze zorg.

We kunnen dus concluderen dat alle tekortkomingen van vorige generaties innovatieve kammen door AirMouse in aanmerking worden genomen. Het kan worden aanbevolen aan iedereen die professioneel voor hun haar wil zorgen zonder van huis te hoeven gaan. Van de minnen kan alleen worden genoemd niet al te betaalbare prijs, en misschien niet een zeer breed scala aan modellen.

Zie de volgende video voor meer informatie over de functies en functies van de Air Motion Comb:

Modellen en kleuren

Grootte AirMotion-kam: 23,5 × 9,5 × 3,5 centimeter. Het heeft een stijlvol en licht ontwerp. Als aanvankelijk de modellen beperkt waren tot slechts twee kleurenoplossingen - traditioneel wit (wit) en meisjesachtig roze (roze), kunt u het nu ook kopen in de helderblauwe (blauw) en vrolijke gele (gele) versie. En dit is de kleur van de rubberen afwerking en de basis van de kam is klassiek zwart. Nu kan elk gezinslid zijn eigen AirMouse hebben.

Tips voor het kiezen

Het is het beste om een ​​AirMotion-kam te kopen bij een officiële distributeur om niet te struikelen over nepproducten. Een te lage prijs (minder dan 1000 roebel) moet worden gewaarschuwd. De originele AirMotion is verpakt in een rechthoekige doorzichtige doos met gaten aan de zijkanten.. Op de verpakking moet, naast de naam, uitgebreide informatie over het product staan.

beoordelingen

Door reviews over AirMotion te lezen, begin je te denken dat het leuk zou zijn om op zijn minst enige aandacht te schenken aan de tekortkomingen van dit accessoire. Helaas of gelukkig zijn ze gewoon niet te vinden. Alle eigenaren zijn verheugd om hun indrukken over het gebruik van AirMouse te delen.

Het lijkt erop dat dit een van de beste penselen is ooit gemaakt voor haarverzorging.

Hoeveel lovenswaardig kun je lezen op de Internet AirMotion-pen! Immers, Tangle Teezer heeft ons niet laten genieten van de aanwezigheid van dit, op het eerste gezicht, niet erg noodzakelijke element. Ook eindeloze lofzangen worden gezongen door het hele proces van kammen. De meisjes merken op dat ze met de komst van het nieuwe accessoire geen balsems, conditioners, maskers en sprays meer gebruiken. Ze zijn gewoon niet nodig, omdat de nieuwe haarborstel zelfstandig alle problemen van haarverzorging kan opvangen.

Ze zorgvuldig, pijnloos, zonder eruit te trekken of het haar uit te rekken, zorgt voor iemand, zelfs voor het meest ongehoorzame kapsel. Sommige gelukkige eigenaren van AirMotion-kammen vieren zelfs de actieve groei van nieuw haar als gevolg van regelmatige massage.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen