Naaibenodigdheden

Sporttassen: patronen en naai-beschrijving

Sporttassen: patronen en naai-beschrijving

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Hoe je je eigen handen naait?
 2. Groot vrouwelijk model voor fitness
 3. Bag-bag: masterclass

Iedereen heeft een sporttas nodig. Het is onwaarschijnlijk dat er zo iemand is die deze bagage minstens eenmaal niet nodig heeft. Met eenvoudige patronen en een gedetailleerde masterclass kunnen meisjes een eigen sporttas maken.

Hoe je je eigen handen naait?

Sporttas met handvatten zonder riem - vandaag is een masterclass gewijd aan dergelijke bagage.

Wat te koken?

 1. Oude krant (hoe groter de krant, hoe groter de zak zal zijn).
 2. U hebt andere gereedschappen nodig: schaar, liniaal, eenvoudig potlood. Waarom een ​​patroon tekenen met een potlood? Het potlood laat geen sporen achter op het patroon en materiaal.
 3. Een tas is iets dat zijn eigenaar lang moet dienen en duurzaam moet zijn. Speciale materialen met waterafstotende impregnering zijn de beste keuze voor maatwerk. Maar de volgende stoffen zullen doen: zeildoek, regenjasstof. Pad: doorgestikte synthetische winterverwarmer, fleece voor het consolideren van een bodem.
 4. Accessoires: ritssluiting (60 cm) van de gewenste kleur, ringen voor tassen.

Voortzetting van de masterclass:

 • Vouw de krant dubbel. De hoeken van de pagina's moeten met elkaar overeenkomen.
 • De volgende stap is als het maken van een vliegtuig in de kindertijd. Buig de hoeken van de krant en laat een afstand van het midden. Op het gevouwen deel van de krant (waar de hoeken zijn gebogen) om een ​​rechte lijn te tekenen. Op de foto kunt u zien hoe de lijn moet worden getekend. De horizontale lijn wordt langs een schuine lijn getrokken. Dit gebeurt met een reden: het bovenste deel van de krant is de zak zelf, het onderste deel - de onderkant.
 • Knip de bovenkant van de krant langs de bedoelde lijn en snijd hem in het midden van de gevouwen krant. Tassen klaar maken. Maak de volgende symbolen op de tekening: top - hoofdletter A; de onderkant is een grote letter B, omtrek de vouw.
 • Snijden producten met naadtoeslagen.
 • Kleed en naai de bovenkant van de tas met de onderkant dicht. De naden kunnen zowel aan de voorkant als aan de binnenkant worden gemaakt. Buitenste naden om brede vlecht te versieren. Voor het vastmaken van een ritssluiting.
 • Voor hetzelfde patroon moet je de bagage knippen. Op de voering naaien zakken van de gewenste grootte.
 • Versterkt fleece onderaan. Het wordt gelegd op de verkeerde kant van de voering (dan is het niet zichtbaar in de tas).
 • Knip de handgrepen uit de tas (de lengte is naar believen). Naai handgrepen aan het product.
 • Vouw de voorkant van de tas met de afgewerkte voering met de verkeerde kanten op elkaar. Steek met pinnen, vermaal en naai op de machine. Verwerk open secties in de zak met een schuine bies. Tas is klaar.

Groot vrouwelijk model voor fitness

Voor lessen in sportscholen zijn sportkleding en schoenen nodig. De fitnesstas moet ruim zijn. Kleine binnenvakken laten niet toe om de nodige kleinigheden voor het huis te verliezen: sleutels, telefoon, portemonnee. Volgens dit patroon kun je een tas-banaan naaien.

De tekening van een sporttas is zodanig dat dimensies gemakkelijk kunnen worden veranderd naar een grotere of kleinere zijde.

De gehele productieserie van het product is vergelijkbaar met de vorige masterclass (u kunt er naartoe navigeren).

De bananen tas heeft een groot compartiment. Korte hengsels en een schouderriem zorgen voor meer comfort onderweg.

Hoge rechthoekige tas het blijkt, als we een dergelijk patroon als basis nemen. Grootte van het eindproduct: 42: 20: 28 cm. Zakken kunnen aan de buitenkant en in de tas worden genaaid. Een ritssluiting op zakken biedt extra bescherming voor de veiligheid van dingen.

Rugzak patroon Het kan handig zijn voor die meisjes die liever hun handen uit de tas op de weg halen. Met de rugzak op de schouder kun je snel betalen voor reizen in het transport, de hand van het kind pakken of andere belangrijke dingen doen.

De tekening toont alle noodzakelijke kleine dingen bij het naaien: waar een ritssluiting, een staaf, de plaats van het patroon op de stof (langs de draad) te naaien.

Bag-bag: masterclass

Deze masterclass is geschikt voor moeders wiens kinderen naar school verhuizen. Een tas met een zak, waar de initialen van het kind zijn, is een handige optie voor alle sportactiviteiten van uw kind.

Wat is vereist

 • regenjasstof (u kunt een ander weefsel kiezen);
 • cord;
 • kunstleder - voor toepassingen (initialen);
 • draadsnijringen;
 • draad om het materiaal te passen.

De lengte van het koord kan worden gemeten door de oude zak voor schoenen of door de riemen van een schoolrugzak worden gemaakt en de lengte van het koord aan het inzetstuk in het trekkoord toevoegen.

De tekening bestaat uit de constructie van rechthoeken:

 1. Tas - 64x40 cm (2 delen).
 2. Contrasterende toevoeging aan de 40x24 tas (2 delen).
 3. Zak - 16x21 (1 item).

Werk begint met pocketverwerking:

 • Zoom het bovenste deel van de zoom af met een gesloten snit.
 • Kunstleer carveert grote initialen en naait op zak.
 • Letters genaaid in rechte steken zonder zigzagverwerking.
 • Naai de zak aan het hoofdgedeelte van de tas.
 • Combineer vervolgens de belangrijkste delen van de tas en pin met pinnen. Sluit de lijntas van de machine en de contrasttoevoeging aan.
 • Rijgen en naaien van de zijkanten van de tas, maar niet helemaal, je moet een plaats achter het trekkoord achterlaten.
 • Buig de bovenkant van de tas zodat u het snoer kunt intrekken.
 • Versterk de hoeken van de tas en help de hoeken van kunstleer. Snijd uit de schil een rechthoekige driehoek (2 stuks). Hoeken genaaid in de bodem van de tas.
 • Aan de hoeken een stansring voor het snoer.
 • Het blijft om het snoer in de zak te steken. Hoe trek je aan het snoer dat wordt weergegeven op de foto.

Met eenvoudige bagagepatronen voor sporten kunnen meisjes naaigereiken verwerven. Afhankelijk van het patroon van de fitnesstas, kunt u het product naaien, waarbij u de voorkeur geeft aan uw wensen in kleur en grootte van sportbagage.

De tas wordt beschouwd als een van de meest complexe maatproducten, maar als je de stapsgewijze instructies uit de bijgevoegde video volgt, kun je vóór de vakantie je eigen handbagage kopen. Zelfs de eerste naaister aankunnen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen