Naaibenodigdheden

Doe-het-zelf-laptoptas

Doe-het-zelf-laptoptas

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Wat is er te vinden in winkels?
  2. Wat heb je nodig om een ​​laptoptas met je eigen handen te naaien?

In de afgelopen jaren is het aantal verschillende mobiele apparaten, waaronder laptops, aanzienlijk toegenomen. Dit werd mogelijk gemaakt door hun prijzen te verlagen en door de geleidelijke automatisering van verschillende activiteitsdomeinen, waardoor de aanwezigheid van een laptop een essentiële noodzaak is geworden. Maar de laptop kan niet zonder zo'n accessoire zijn als een tas. Het beschermt het immers tegen beschadiging en maakt het ook gemakkelijk om het te transporteren.

Velen besteden niet veel aandacht aan haar uiterlijk, maar er zijn mensen voor wie het belangrijk is hoe het eruit zal zien. Als alle modellen die in winkels worden verkocht niet geschikt zijn voor de eigenaar van de laptop, kunt u dit zelf doen.

Wat is er te vinden in winkels?

In de meeste winkels zijn tegenwoordig modellen die alleen zijn bedoeld voor het dragen van een laptop, maar die geen esthetische component dragen. De meeste zijn zwarte tassen met ritssluiting met een of twee compartimenten voor het vervoer van een laptop, evenals batterijen en verschillende accessoires, zoals een muis.

Het vinden van iets in de mode of interessant is hier moeilijk, om welke reden dan ook de echte vraag is hoe je een laptoptas maakt.

Wat heb je nodig om een ​​laptoptas met je eigen handen te naaien?

Als je nog nooit zoiets hebt gedaan, doet het er niet toe - het maken van masterclasses is te vinden in video's op verschillende kanalen op YouTube, evenals op de websites van gespecialiseerde tijdschriften voor fashionista's, waar je bijna elk model kunt naaien. Nadat u een model hebt gekozen dat u interesseert - de volgende fase begint - de selectie van de benodigde materialen.

Er zullen geen problemen zijn, omdat materialen en gereedschappen op grote schaal beschikbaar zijn en te vinden zijn in elke speciaalzaak die materialen en stoffen verkoopt voor het maken van maatwerk.

Onlangs, in tijdschriften voor fashionista's kan zelfs vinden voor tassen zoiets als een patroon. Dit kan enorm helpen bij het maken van een laptoptas.

We gaan nu rechtstreeks naar de creatie ervan.

Hoe maak je een tas?

Als je niet te veel wilt fantaseren dat je op basis van een bestaande oplossing iets origineels kunt maken. Het belangrijke punt is om zulke dingen het beste te doen met sommige dichte en duurzame stoffen.

De eerste stap is om metingen uit te voeren van het apparaat, en ook de keuze van stukken stof die de basis zullen vormen voor de toekomstige tas.

Hiervoor heb je nodig:

  • weefsel voor de klep;
  • voering en hoofddoek;
  • dublerin of een andere compactor;
  • een paar ritsen of riemen (afhankelijk van het geselecteerde model van de tas).

De naaistappen zijn als volgt:

  • Eerst moet je snijden. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de hoofd- en voeringstoffen te tekenen, rekening houdend met de grootte van de gadget en rekening houdend met de understresses op de naden. Je moet een paar centimeter toevoegen aan de vrije pasvorm. De lay-out van de klep hangt ook af van het type en het uiterlijk van de gadget.
  • Volgende stap - het uitsnijden van de details van de dekking. Elk moet worden gelijmd met een dulerin of een eerder geselecteerde zegel. Tailoring zou met het hoofdgedeelte moeten beginnen. In dit geval wordt de stof met de voorkant naar beneden gevouwen en met een normale steek gestikt. Nu moeten de randen worden verwerkt. Als u bepaalde patronen wilt toepassen, toepassingen wilt maken of details wilt toevoegen, moet u dit in dit stadium doen, totdat alle elementen aan elkaar zijn geplakt.
  • Naar de bodemformatie gaan: vanaf de onderkant van het genaaide gedeelte worden de hoeken voorzichtig ingestoken, waarna de naad met een speld wordt gefixeerd.Het is noodzakelijk om de dikte van de gadget loodrecht op de naad te meten en deze met een potlood te markeren. Nu moet langs deze contour het product worden genaaid en de overtollige stof moet worden afgesneden. Voor vandaag is het nog beter om twee lijnen te leggen om het sterker te maken. Op dezelfde manier naaien we de tweede hoek, evenals de voering. Trouwens, in het onderste gedeelte is het nodig om een ​​gat van klein formaat te verlaten.
  • De volgende stap is het maken van een klep of tasafdekking. Het is noodzakelijk om de twee delen tegenover elkaar te plaatsen en ze van 3 kanten te flitsen. De extra hoeken worden afgesneden en de randen worden verwerkt, waarna de klep naar voren moet worden gedraaid en alles opnieuw moet worden gedaan. Wanneer de flap is afgevlakt, moet langs de rand een decoratieve lijn aan de voorkant worden gelegd. Nu kunt u knoppen op de magneten plaatsen. Daarna wordt de klep op de voorkant van het product aangebracht en kan deze met pennen worden bevestigd. Om dit te doen, moet u het hoofdonderdeel en de voering vouwen en vervolgens naaien. Naai nu het gat dat nog in de pakking zat en de zak is klaar.

Op verzoek kunt u er handvatten aan naaien, maar hier zal alles afzonderlijk zijn.

Hoe kun je gewoon een tas met handvatten naaien, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen