Naaibenodigdheden

Tas voor meisjes met hun eigen handen

Tas voor meisjes met hun eigen handen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Naaien functies
 2. Patroon stijlvolle modellen over de schouder
 3. Hoe te naaien uit vilt: masterclass
 4. Hoe maak je een kinderspeelgoed tas huis?

Babytassen zijn de eerste toevoegingen aan het imago van kleine dames. Ik wil het kind niet alleen een modeaccessoire geven, maar ook iets unieks. Om het speciaal te maken, kun je een tas voor een meisje met je eigen handen maken. Het kost niet veel tijd en het volgen van de masterclasses van geschoolde vakvrouwen, lijkt het werk gemakkelijk en fascinerend.

Naaien functies

Voor de vervaardiging van hard materiaal dat nodig is: een dunne en zachte stof houdt de vorm niet vast, wat niet ten goede is aan het uiterlijk. Als de textielkeuze klein is, kunt u een kader maken. Het is goed als het geselecteerde materiaal geen extra verwerking van de rand nodig heeft: het zal gemakkelijker zijn om ermee te werken.

Als er een naaimachine is met verschillende afwerkingslijnen, ziet het product eruit alsof het in een modieuze boetiek is gekocht. En het is helemaal niet nodig om de vergoedingen te verbergen: ze kunnen worden versierd met ongebruikelijke contrasterende lijnen.

Wanneer het naaien van tassen niet hoeft te worden aangepast, is er geen behoefte aan handmatige lijnen. Als het product klein is, zijn enkele naaipinnen voldoende om de onderdelen op de juiste plaatsen te combineren. Als het ontwerp een klein decor oplevert (kralen, kralen, metalen hulpstukken), is het beter om het zo mogelijk met schroefdraad te bevestigen. Je moet niet op de kracht van de lijm hopen, want kinderen zijn erg actief.

Om ervoor te zorgen dat de tas langer meegaat, moet de nummer één regel de verbinding van onderdelen met draden zijn.

Patroon stijlvolle modellen over de schouder

De tassenstijlen voor meisjes zijn divers. Natuurlijk zijn de topmodellen schoudertassen: ze zijn stijlvol, modieus en geven je handen vrij. Hun stijl en ontwerp hangen af ​​van leeftijd, smaak en doel.

Bij het kiezen van een patroon voor een toekomstige tas is het de moeite waard om het gemak bij het dragen te overwegen: het product mag geen ongemak veroorzaken, heeft te korte handvatten of is te massief.

De vorm van de patronen is gevarieerd: ze kunnen vrij eenvoudig zijn, in de vorm van een envelop, geschikt voor een kinderkoppeling of, integendeel, volumineus, ruim en ogenschijnlijk complex op het eerste gezicht. Met behulp van een patroon wordt het maken van een kinderzak echter veel eenvoudiger.

Hoe te naaien uit vilt: masterclass

Vilt is handig omdat het geen emissierechten nodig heeft, randbewerking en je eenvoudig decoratieve elementen kunt maken. Nadat een patroon van volledige grootte van het patroon is voorbereid, wordt het overgebracht op de stof en uitgesneden zonder toevoeging van rechten: ze zijn niet nodig in dit model.

dan:

 • Het product in de vorm van een envelop plaatsen, markeer de plaats van het slot en naai een stuk klittenband.
 • Om de tas een vorm te geven Vouwdetails worden gelijmd met een dunne strook lijm. Verpak dan de envelop met het werkstuk en maak nette gaatjes in de zijnaden met behulp van een perforator. Met behulp van een lang lint worden de zijkanten van het accessoire genaaid en vormen ze een decoratieve overlay. Begin met "naaien" vanaf de onderkant van de ene kant en eindig met de onderkant van de andere. Vergeet niet om de lengte voor het handvat te verlaten.
 • Klittenband vastgemaakt aan de klepBovenaf afdekken met een decoratieve bloem. Modieuze handtas klaar!

Op basis hiervan kun je veel modellen maken, telkens met iets nieuws in de stijl. Decoratieve elementen van vilt kunnen eenvoudig worden geknipt en op de lijm worden vastgelijmd Moment of een speciale smeltlijm. Bovendien kunnen ze worden genaaid met een gewone lijn langs de rand. Naast toepassingen kunt u driedimensionale en meerlaagse composities maken en deze met een paar steken beveiligen voor betrouwbaarheid.

Hoe maak je een kinderspeelgoed tas huis?

In navolging van het voorbeeld van een ondervrouw, kun je een charmant accessoire voor het meisje spelen. Naast het materiaal en de draad, hebt u ook pleisters nodig, een kader (karton, plastic mappen om vorm te houden), reinigingsdoek of synthetische winterverwarmer.

Waar te beginnen?

 • Met behulp van sjablonen worden 7 delen uit de basis en voering gesneden (3 muren, 2 daken, 2 zijmuren met een dak).
 • Details van de binnenkant en buitenkant van het huis zijn samengesteldrechthoeken vormen. Vervolgens worden ze met de voorkant naar boven gevouwen en aan drie zijden genaaid, zonder de onderkant te raken. Het blijkt een grote rechthoek met één onbewerkte rand. De naden zijn gladgestreken.
 • Plastic of kartonnen blanco's worden met een naad naar voren een naald op het textiel bevestigd om te worden gereinigd (zodat ze niet schuiven). Als u naar binnen draait en de geheime steken vastzet, wordt het detail in de rechthoek ingevoegd. Voor betrouwbaarheid is het frame gestikt in de naden.
 • Zijwanden met een dak naaien gevoerd en uitgezet. Binnenin plaatst u het frame met isolatie en naait u het onderste deel met een geheime naad. Na de zijwand worden ze aan drie zijden op de rechthoek genaaid met sterke draden met een geheime naad.

Het blijft om het huis te versieren en handvaten te naaien. Een tas versieren is een fascinerende bezigheid. U kunt een kind verbinden met het ontwerp: dus elke blik op het model zal u herinneren aan een aangenaam creatief proces. En in de loop zal alles gaan wat bij de hand is: linten, vilt, acrylverf, kralen, knopen, rand en nog veel meer. U kunt een realistische inrichting creëren, die zich op het dak van ooievaars bevindt, de zolder vult, een touw met babykleertjes, ramen met gordijnen en bloemen in potten.

Als je het probeert, kun je het gras met behulp van pony portretteren, een grappige puppy uit thermostickers plakken, bomen bedenken, een bel maken en nog veel meer.

Kleine details kunnen worden getekend met acrylverf of speciale viltstiften op de stof. En als bevestigingselementen van het huis is het beter om knoppen en scharnieren te gebruiken: dit is handig en helpt het kind om fijne motoriek te ontwikkelen. Binnenin kun je alles kwijt: van eenvoudig zacht speelgoed tot de "bewoners" van een fantastisch huis.

Dankzij dit idee is het mogelijk om een ​​vouwoptie te maken, die zich indien nodig vrijelijk ontvouwt tot een speelveld-appartement.

Zulke accessoires laten elk meisje niet onverschillig: moeder's zorg + zee van ideeën voor het spel zal iedereen aanspreken.

Het maken van een kindertas voor een dochter is een fascinerend proces. Kinderen zijn dol op co-creatie, dus je moet ze niet alleen een modeaccessoire geven, maar ook een goed humeur.

Geïnspireerd door het afstemmen van een felle kindertas, kun je de volgende video bekijken.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen