Naaien en decoreren van kleding

Hoe maak je een T-shirt top?

Hoe maak je een T-shirt top?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Welke t-shirt zal doen?
 2. Wat te zoeken?
 3. Ideeën voor het opnieuw maken van een gewoon T-shirt in een prachtige top.
 4. Hoe te doen zonder te naaien?
 5. Modieuze cropped top doe het zelf

We merken allemaal hoe helder en stijlvol een ongewoon ding eruit ziet als een creatieve fashionista. Een dergelijke nadruk op kleding trekt de ogen van anderen aan en maakt het beeld uniek. Het blijkt dat de schokkende nieuwigheid vaak onafhankelijk wordt gecreëerd, en het ziet er net zo goed uit als merkkleding. Neem tenminste een gewoon T-shirt: het biedt veel mogelijkheden voor ontwerp en kan een stijlvolle trend worden.

Hoe maak je een T-shirt top?

Welke t-shirt zal doen?

Je moet beginnen met wat beschikbaar is. Dames T-shirt is te vinden in elke garderobe: het is een veelzijdig item dat populair is in verschillende outfits van de moderne fashionista. Als je het creëren van modieuze kleding creatief benadert, zal het resultaat je behagen en zal het product de trots van garderobe worden.

De stijl hangt af van de keuze van de vrouw: sommigen houden van vrijheid, anderen houden van strakke modellen. Als er thuis een wit gebreid T-shirt is, is dit een ideale optie voor een creatief experiment. Deze kleur wordt gecombineerd met elke kleurtint, dus het eindproduct is geschikt voor verschillende kleding.

Als je echter niet alleen wilt oefenen, maar een echt meesterwerk wilt maken, is het beter om een ​​nieuw T-shirt te kopen: de sneeuwwitte kleur van het nieuwe ding wint na herhaalde wasbeurten tegen de achtergrond van het product. Het geeft frisheid en een zekere luxe, terwijl een gelige tint er slordig uit kan zien.

Wit is niet de enige kleur: Als er thuis items in andere tinten zijn, doen ze het. Hoewel er nu al de details van het ensemble en de bovenste afwerking zorgvuldig moeten worden opgehaald.

Je moet je geen zorgen maken als er een afdruk op het T-shirt staat - het is zelfs beter. Dit maakt het mogelijk om eclectische, grunge-bankbiljetten in het geconcipieerde beeld te introduceren en in sommige gevallen een romantische outfit te maken. Met een vaardige benadering van het proces, kunt u een echt meesterwerk maken dat er stijlvol, modieus en duur uitziet.

Wat te zoeken?

Conventioneel kunnen alle modificaties worden onderverdeeld in twee categorieën: zonder naaien en met deelname van een naaimachine. De keuze voor een decoratief ontwerp is divers en hangt af van de verbeelding, stijl en geconcipieerd beeld.

Om de nieuwe look mooi te maken, moet je rekening houden met enkele nuances:

 • een combinatie van eenvoud, creativiteit en nadruk is welkom;
 • de overmacht van het beeld is onaanvaardbaar, de transformatie ervan in iets vormeloos;
 • accessoires moeten niet opwegen tegen textiel: het ziet er lelijk uit;
 • eerlijke vulgariteit is onaanvaardbaar, ingetogen seksualiteit is welkom;
 • In een product kunnen er niet meerdere accenten zijn: het verliest de creatieve;
 • het is niet nodig om het model te versieren met een overvloed aan metaal: textiel is niet bestand tegen het gewicht van accessoires of scheurt niet vanaf de scherpe randen van het decor.

Ideeën voor het opnieuw maken van een gewoon T-shirt in een prachtige top

Het hele proces is afhankelijk van de vaardigheden en interesses van de vrouw. Bekwame vakvrouwen denken vaak zorgvuldig na over de snit en voegen nieuwe ontwerpelementen toe. Onervaren mensen missen de slagen van een schaar: verwijder de mouwen, snij de onderkant af, experimenteer met bezuinigingen - alles wat nodig is, is dat het saaie product een modieuze nieuwigheid wordt.

Met de juiste aanpak kunt u een product maken dat geschikt is in een romantisch, sportief, stedelijk imago, niet alleen geschikt voor op het strand, maar ook voor de klassieke set.

Geen top

Misschien is dit een van de gemakkelijkste manieren om opnieuw te bewerken in de aanwezigheid van een naaimachine. Zo'n T-shirt is onmisbaar in de zomer: open schouders vandaag in de kijker.

Om het product er schitterend uit te laten zien, moet u het model verdunnen met een contrastkleurig inzetstuk (u kunt een ander T-shirt of een gebreide flap gebruiken).

De procedure voor het draaien van shirts is niet zo ingewikkeld:

 1. De mouwen en de bovenkant worden afgesneden en zo gevouwen dat de zijnaden van het product samenvallen.
 2. Door een contrasterend inzetstuk op de vouw voor de vouw aan te brengen, rekening houdend met de hoeveelheid, wordt de overtollige stof afgesneden.
 3. Het blijft om de onderdelen op een typemachine te monteren, de randen af ​​te snijden, het bovenste gedeelte in te wikkelen, het in te hakken en een kant of elastiek erin te steken.

Modieuze update is klaar!

In de vorm van een verkort T-shirt

Bijsnijden is vrij eenvoudig:

 • het afsnijden van de mouwen, nek en onderkant, je moet de randen hanteren, Wikkel de naadtoeslag aan de zelfkant in en naai op de typemachine om het product met de bovenkant te verbinden.
 • het blijft alleen om de nieuwigheid te diversifiëren met een helder accent. Het kan van alles zijn: kralen, knopen, pailletten, strass-steentjes, kralen, vlechtwerk, kant-en-klare pony. Het zal interessant zijn om er uit te zien dat kant op de bodem is genaaid. U kunt de voorkant van het stempelen versieren met de stempel en speciale verven op de stof.

Als je een talent hebt om te tekenen, is dit een geweldige kans om het te laten zien. In de loop kun je markers op textiel- of acrylverf gebruiken. Om een ​​vleugje toe te voegen, kunt u naast het patroon een volumetrische appliqué maken en het shirt verfraaien met textielpatches van chiffon of andere luchtige stoffen.

Strandstijl

Dit is het geval wanneer een vrij type T-shirt handig is voor mannen met felle kleuren. Voor deze stijl geschikte producten met het effect van gekookte of vervaagde kleuren.

Het is als volgt gedaan:

 1. Leg een T-shirt op een plat oppervlak, knip de mouwen af ​​langs de armsgaten en de bovenkant (net onder de nek).
 2. De onderkant blijft ongewijzigd: vanwege de lengte lijkt de top een strandjurk met een in de fabriek uitgesneden rand.
 3. Het bovenste deel van de voor- en achterkant is naar binnen gevouwen en zaschivyvayut, trek dan een koord in elke blanco. Dus, de veters worden aan de zijkanten gebonden.
 4. Als je een steek wilt, moet je na het afsnijden van de nek een snee maken aan de achterkant, de vrije rand verwerken.

Asymmetrische top

Een prachtig model waarin je op zijn minst kunt gaan waar het zal blijken uit een kort dames-T-shirt (bij voorkeur een tere tint).

Om het product er perfect uit te laten zien, kun je niet zonder pinnen.

volgende:

 • Het ding op een plat oppervlak plaatsen, je moet een asymmetrische lijn trekken van de schouder aan de ene kant naar de onderkant van het armsgat aan de andere kant en dan de hals afsnijden en één mouw van bovenaf.
 • Een smal lint pakken dat bij het T-shirt past, het wordt aangebracht op de vervaagde zijde (verkeerde kant) vanaf de verkeerde kant van de toekomstige bovenkant en naait naar de basis.
 • Dan wordt de tape op het gezicht gedraaid en genaaid, ruimte laten voor kant.
 • Opvallende elastische kant, het is vastgemaakt met draad.

Hoe te doen zonder te naaien?

Als het lijkt dat dit onmogelijk is, is het niet zo: een voorbeeld hiervan is een uitstekende techniek om met een schaar te snijden. Het belangrijkste is om een ​​hoogwaardig katoenen T-shirt te gebruiken, dat de randen niet verkruimelt. Deze techniek houdt van monophonic dingen, zoals het patroon gemaakt met een schaar niet zal worden opgemerkt op een t-shirt met een print.

In sommige gevallen kunt u met een vaardige aanpak een discrete print en cuts combineren. U moet echter niet experimenteren met kleuren in het hele productgebied. In dit geval is het beter om de snede enigszins te veranderen.

Met bezuinigingen

Een van de meest interessante en snelle technieken om een ​​t-shirt in de top te zetten. De eerste golf is het verwijderen van de mouwen. Dit is wat een T-shirt van een T-shirt onderscheidt. Daarna blijft het om fantasie te ventileren.

Om een ​​gehaakte top te maken, moet je de onderkant inkorten zodat het shirt kort is. Als een stijlvol ontwerp is bedacht, is het beter om de bodem niet aan te raken: een grote lengte biedt veel mogelijkheden voor decoratie en de behandelde rand ziet er netter uit.

Om een ​​tekening niet te subtiliseren, heb je een schets nodig.Je kunt het voltooide patroon als basis nemen, maar het is beter om er zelf een te bedenken: zo zal het product uniek zijn, gemaakt in één exemplaar. Het getekende patroon wordt toegepast op de basis die op een plat oppervlak ligt, omcirkeld met een potlood en langs de lijnen wordt uitgesneden. Op basis hiervan kunt u een onafhankelijke tekening (schedel, engelenvleugel, hart) of een decoratief element (knippen) maken.

Met bogen

Het is nog eenvoudiger om dit te doen: knip de mouwen af, vouw het product zo dat de zijnaden samenvallen, maak transversale sneden langs de achterkant. Als u een product hebt ontwikkeld, hoeft u alleen maar twee inkepingen in het midden vast te draaien en een boog te vormen. U kunt tape, contrasterende kant of gebreide flap gebruiken.

Als je aan het ontwerp wilt toevoegen, kun je de bezuinigingen versieren met een kleine hoeveelheid strass steentjes, die je vastlijmen aan de smeltlijm.

Eenvoudig overhemd

Als de mouwen uit één stuk gesneden T-shirts zijn, kunnen ze worden ingekort, waardoor het product het uiterlijk krijgt van T-shirts. Knip de onderkant vervolgens op de gewenste lengte en snijd hem in de pony. Om het interessanter te maken, kunnen we het weven van de rand maken, het met elkaar knopen door knopen of het bevestigen met accessoires.

Als er een gebrek aan helderheid is, zijn stickers, tekeningen en strepen niet uitgesloten: bescheiden in het midden, vooraan. Het kunnen letters, kanten invoegingen, applicaties zijn.

Met asymmetrie en knopen

T-shirt zonder patroon met een normale nek is geschikt. Het product rechtgetrokken op een vlak vlak, markeer de snijlijn vanaf de schouder aan de ene kant en naar de onderkant van het armsgat aan de andere. De tweede mouw is afgesneden. Het blijkt een shirt met één schouder. Van de kant waar het armsgat zich bevindt, worden verschillende incisies gemaakt, na het snijden van de zijnaad zelf. Een andere snede is nodig vanaf de schouder langs de bovenste lijn. Nu blijft het alleen nog om de resulterende staarten in knopen te knopen - en de modieuze top is klaar!

Modieuze cropped top doe het zelf

Laten we op twee manieren proberen een schokkende nieuwigheid te creëren: alleen door de handmatige methode en door een naaimachine te gebruiken.

Met een schaar

Voor deze stijl goed geschikt t-shirt met een sportieve print of een eenvoudige inscriptie.

Om niet te worstelen met het maken van een mooie lijn in de nek en het armsgat, kun je een kant en klaar T-shirt of een worstelaar gebruiken.

Top is zo gedaan:

 • Het shirt op een plat oppervlak liggen, ze zetten er een T-shirt op en tekenen de nodige lijnen.
 • Snijd eerst de nek (tegelijkertijd voor en achter), dan de mouwen (langs de gemarkeerde lijnen). De gesneden huls wordt langs de naad gesneden, vervolgens moet deze op een plat vlak worden uitgespreid en verschillende stroken met een breedte van maximaal 2,5 cm worden gesneden, te beginnen vanaf de onderkant van de mouw.
 • Als u het shirt en de eerste strook in uw handen neemt, moet u zich terugtrekken uit de schoudernaden ongeveer 7 cm en verbindt de twee banden samen, knoop een knoop. Vervolgens, beginnend vanaf deze plaats en naar het niveau van de armsgaten, blijven de banden vlechten, waarbij nieuwe stroken worden toegevoegd die uit de mouw zijn gesneden.

Nieuwe hitkast klaar!

Met een naaimachine

Voor degenen die tijd hebben en het oorspronkelijke onderwerp willen maken, zal de volgende methode het doen. Om een ​​nieuw ding te creëren, heb je een T-shirt zelf nodig (bij voorkeur met een ingehouden accent van voren) en naai-accessoires.

 • Eerst moet je voorzichtig de mouwen uittrekken en de bovenkant recht onder de nek afsnijden. De boorden aan de onderkant zijn de mouwen afgesneden: dit zijn de bovenste bandjes.
 • Nadat de randen zijn bewerkt en naar binnen gebogen, ze zijn op een naaimachine genaaid. De gemaakte kanalen passeren de verkregen riemen, die de verbindingen onder de stof onderling verbinden en verbergen. Stijlvol, mooi en zacht!

Er is nog een versie van herwerk T-shirts, zie dit in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen