Familierelatie tussen man en vrouw

De vrouw is voortdurend ongelukkig: de oorzaken en manieren om het probleem op te lossen

De vrouw is voortdurend ongelukkig: de oorzaken en manieren om het probleem op te lossen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. redenen
 2. Hoe relaties verbeteren?
 3. Hoe gedraag je je tijdens ruzies en conflicten met zijn vrouw?

Hoewel eenieder van ons ongetwijfeld streeft naar harmonie en wederzijds respect in het huwelijk, is het niet altijd mogelijk om een ​​dergelijk ideaal te bereiken. In het leven van de echtgenoten zijn er moeilijke periodes en onplezierige peripetieën. Maar ze kunnen allemaal worden overwonnen als er een spirituele relatie en oprechte gevoelens tussen partners bestaat. Maar bij sommige paren kunnen zich situaties voordoen waarin een van de echtgenoten vaak of bijna voortdurend ontevredenheid met de partner uit. De redenen en methoden om de constante ontevredenheid van zijn vrouw met haar man te overwinnen, worden in dit artikel besproken.

redenen

De psychologie van de relatie van een getrouwd stel is niet eenvoudig. De uitdrukking 'beste scheldt, alleen zichzelf amuseert', die de frivoliteit van conflicten en ruzies aangeeft, is niet altijd in alle gevallen waar.

Vaak worden mannen in het huwelijk geconfronteerd met het feit dat ze gedwongen worden te leven in een moeilijke en vijandige atmosfeer. De vrouw is altijd ontevreden over haar man, vaak onredelijk beledigend, maakt vergezochte en onredelijke eisen en claims. Als er kinderen in het gezin zijn, heeft deze ongunstige situatie een zeer negatief effect op hun emotionele en mentale gezondheid. Jammer genoeg worden mannen in zo'n situatie vaak eenvoudigweg gedwarsboomd, terwijl ze de andere helft overladen met grove woorden en verwijten. Dientengevolge komen schandalen die beide partners vermoeien bijna dagelijks in het huis voor.

Om dit probleem met volledige ernst op te lossen, moet door beide echtgenoten worden benaderd. Het is belangrijk voor een man om erachter te komen wat de reden is voor dit gedrag en de bijna constant opgeblazen toestand van haar partner. De vrouw zou ook aan haar psychische problemen moeten werken. Ze zou moeten proberen een uitweg te vinden, niet in de sfeer van schandalen en systematische vernedering van een geliefde, maar in rationele methoden van correctie en beheersing van de psycho-emotionele toestand.

Overweeg de mogelijke redenen voor de onenigheid van familierelaties in een paar, waardoor de vrouw altijd grof, beledigend en ontevreden is zonder objectieve redenen.

Vaak leiden tot soortgelijke schendingen in relaties problemen in het seksleven van het paar. Omdat ze lange tijd niet tevreden is met seksuele relaties, maar niet in staat is, in verlegenheid gebracht of niet bereid om het uit te drukken, stapelt de vrouw geleidelijk emotionele stress op. Na verloop van tijd neemt de stress alleen maar toe en begint de echtgenote onbewust ontspanning te zoeken in de huiselijke sfeer. Veel vrouwen associëren het seksuele leven helemaal niet met hun psychologische toestand. Dit bemoeilijkt het bewustzijn en de daaropvolgende oplossing van problemen in relaties enorm.

Een belemmering voor het verbeteren van het gezinsleven is de verlegenheid van een of beide echtgenoten. Partners zijn niet klaar om op competente wijze seks te bespreken, wederzijdse wensen aan elkaar kenbaar te maken, om op enkele negatieve punten te wijzen. Een dergelijke situatie, wanneer een paar een gezond seksleven mist dat beide partners tevreden stelt, bemoeilijkt de relatie buiten het bed enorm.

Emotionele afstand van echtgenoten, gebrek aan gemeenschappelijke belangen en het tegenovergestelde van karakters het gezinsleven aanzienlijk bemoeilijken. Vaak is de situatie dat de keuze van een man om te trouwen enigszins geforceerd was. Helaas worden zelfs tegenwoordig nog schijnhuwelijken of op aandringen van ouders gesloten. De reden voor een dergelijke ongeschikte vereniging kan een ongeplande zwangerschap zijn.In elk geval zullen vrijwel zeker zulke partners, die samenwonen in het huwelijk, verstoken blijven van een oprechte spirituele relatie.

Gebrek aan gemeenschappelijke interesses en contactpunten bemoeilijken de normale communicatie. Maar naast elkaar leven, het is onmogelijk om het bestaan ​​van elkaar te negeren. Daarom zijn de redenen voor communicatie, in dit geval - negatief gekleurd, eenvoudigweg doordacht. Dit resulteert in hoonbuien, verwijten, beledigingen van een of beide echtgenoten.

De reden dat een vrouw haar man berispt kan zijn gezinsomgeving, die ze in haar jeugd waarnam. Met andere woorden, een meisje of vrouw, die is getrouwd en een leven is begonnen samen met een man, herhaalt onbewust het scenario van het opbouwen van relaties die ze met haar ouders zag. Vaak zijn er in dergelijke gevallen zelfs kinderpsychologische trauma's, als het meisje zware scènes van schandalen en zelfs geweld zou moeten observeren.

Breek de situatie in het gezin op en de ouders van de vrouw kunnen dat. Meestal interrumpeert moeder in de relatie van de dochter. Schoonmoeder kan negatief reageren op zijn schoonzoon. Vaak kan een volwassen vrouw zelfs op avontuur gaan om haar gekozen uitverkorenen in de ogen van haar dochter te vernederen. De situatie wordt nog verergerd als de echtgenoten samen met de ouders van de vrouw in hetzelfde huis of appartement wonen.

De reden voor het scherpe en onbeschofte gedrag van zijn vrouw kan liegen in de negatieve eigenschappen van de man zelf. Echtgenoten dus gedwongen om hun belangen te verdedigen of te verdedigen. Vaak manifesteren mannen openlijk onredelijke jaloezie, bezitterigheid, beperken ze de vrijheid van de tweede helft, laten ze hun interesses niet realiseren, houden ze zich bezig met hobby's. Beroofd van communicatie met vrienden, niet in de gelegenheid om een ​​interessante zaak voor zichzelf te doen, naast werk en gezin, antwoordt de vrouw door haar emotionele stress op haar echtgenoot af te scheuren.

Ernstige gevolgen voor de psycho-emotionele sfeer van vrouwen ervaren episoden van geweld, waaronder seksueel geweld, door een man. Het kan een pak slaag van de vader zijn, en felle gevechten met een oudere broer, verkrachting door een partner of een onbekende man. Als een vrouw geen psychologische hulp kreeg en niet in staat was om de verwonding alleen het hoofd te bieden (wat in zeer zeldzame gevallen mogelijk is), dan zullen angst, wrok, hulpeloosheid vóór brute kracht lang in haar onderbewustzijn blijven. Dit is een zeer moeilijke situatie die langdurige rehabilitatie vereist en werkt met een psychotherapeut. Vrouwen schamen zich meestal voor deze ervaring en de man weet misschien niet eens dat de vrouw ooit aan geweld is blootgesteld. Daardoor kan het zelfs niet bevatten dat de wortel van het probleemgedrag van de tweede helft precies daar ligt.

Hoe relaties verbeteren?

Natuurlijk zal een liefhebbende echtgenoot zeker de kalme en vriendelijke sfeer aan zijn familie willen teruggeven. Het is echter de moeite waard om jezelf aan te passen aan het feit dat dit misschien niet zo snel wordt gedaan als we zouden willen. In elke relatie, echtelijke of voorhuwelijkse, speelt geduld een belangrijke rol. Het is deze kwaliteit die belangrijk is om in te slaan, met als doel je huwelijk te behouden en te versterken.

Psychologisch advies aan mannen

 • Probeer een vertrouwensrelatie te hebben met je ouders, goede vrienden en familieleden van je partner. Dit zal helpen om de kans op negatieve opmerkingen van hun kant aanzienlijk te verminderen. Je tweede helft is al vele jaren je geliefde dochter, zus of goede vriend. Als je je ziet als een gesloten persoon die contact vermijdt, zullen ze eerder een wantrouwen jegens jou voelen. En dan van de kant van ouders en vrienden, is het heel goed mogelijk om een ​​defensieve reactie te verwachten in de vorm van laster en om je echtgenoot tegen je aan te stellen. Communicerend met vrienden en familieleden van de partner, kun je haar identiteit ook vollediger ontdekken. En dit zijn nieuwe onderwerpen voor gesprekken en activiteiten voor gezamenlijke recreatie en creativiteit.
 • Besteed tijd aan het vertrouwen in gesprekken met je vrouw. Vergeet niet dat ze interesses en zorgen heeft die ze moet delen met een geliefde.Haast je niet om iets te veroordelen of te verbieden zonder objectieve redenen.

Help je vrouw een uitweg te vinden uit moeilijke situaties voor haar, steun haar tijdens werkproblemen. Dit alles zal haar helpen om stress te verlichten en te kalmeren.

 • Negeer problemen in het seksuele leven niet. Praat met je vrouw over haar gevoelens tijdens intimiteit. Als jij en je vrouw niet klaar zijn om zo'n vraag te bespreken, wees dan niet bang om contact op te nemen met een sekswerker. Over de hele wereld bezoeken gehuwde paren dergelijke raadgevers, en dit helpt het huwelijk te versterken, wederzijds begrip te verbeteren en voorkomt vaak echtscheidingen.
 • Evalueer objectief uw gedrag, gewoonten, communicatiestijl met uw echtgenoot. Zelfanalyse van hun persoonlijke kwaliteiten is nuttig in alle situaties. Vaak verwijten we een geliefde om het zelf regelmatig te doen.
 • Vaak maken echtgenoten een fout door te proberen de tweede helft te behagen in alle conflicten. Natuurlijk moet je contact maken en echt perfecte fouten corrigeren. Maar hier toegeven aan onredelijke eisen, beledigingen en druils is nog steeds niet de moeite waard. Op deze manier kom je niet van de essentie van het probleem af.

Hoe gedraag je je tijdens ruzies en conflicten met zijn vrouw?

Volg eenvoudige tips.

 • Probeer kalm te zijn, reageer niet brutaal en onbeschoft, vererger de situatie niet. Constructieve adequate communicatie is veel effectiever dan een hete woordenwisseling.
 • Als de echtgenoot niet kalmeert en geen contact maakt, moet u haar misschien een tijdje alleen laten. Neem de tijd om naar een andere kamer te gaan of een wandeling te maken. Vertel eerder aan je vrouw dat haar woorden heel beledigend voor je zijn, en dat je klaar bent om haar tijd te geven om te herstellen en dan het probleem met haar rustig te bespreken.
 • Leer de technieken om de emotionele toestand te beheersen. Bijvoorbeeld, ademen op de rekening. Om te kalmeren telt u niet snel voor uzelf tot 4, neemt u een gelijkmatige inademing, houdt u uw adem in voor 4 extra tellen in hetzelfde tempo en adem dan gelijkmatig uit voor 8 tellen.

2-3 minuten van deze oefening zijn voldoende om weer normaal te worden. Vertel uw vrouw over deze of een andere effectieve techniek voor u en doe het samen tijdens een gespannen situatie.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen