Familierelatie tussen man en vrouw

Wat moet een man doen als hij vernederd wordt door een vrouw?

Wat moet een man doen als hij vernederd wordt door een vrouw?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. redenen
 2. Wat kan hem beledigen?
 3. Wat moet mijn man doen?
 4. Hoe een huwelijk te redden?

Het is onaangenaam voor elke man om te luisteren naar beledigingen in zijn toespraak van een persoon met wie hij zijn leven heeft verbonden met familiebanden. Het is vernederend. De partner wil de redenen weten voor het ontstaan ​​van agressief gedrag van de gekozene, hoe zich te gedragen in deze situatie en of het mogelijk is om het huwelijk te redden.

redenen

Er zijn verschillende redenen voor de vernedering van het hoofd van het gezin door het zwakkere geslacht.

 • De reden kan zijn hoge inkomsten of echtgenote status. Ze verdient meer en beschouwt zichzelf als het recht om haar man, die niet de hoofd kostwinner is, te vernederen om fouten bij hem te vinden. Een man verliest leiderschap. Het is moeilijk voor hem om te concurreren met een gelukkige dame.
 • Sommige vrouwen beginnen een echtgenoot te vergelijken met een meer succesvolle buur, kennis, echtgenoot van een vriend. Mijn vrouw is geïrriteerd dat ze een fatsoenlijk inkomen hebben, wat volgens haar hoger is dan hun materiële welzijn.

In plaats van steun te bieden, beledigt en vernedert een vrouw een echtgenoot, vermindert zijn autoriteit in de ogen van kinderen. De uitverkorene vergeet dat zij degene is die de verloofde moet inspireren voor het handelen van mensen, voor financieel succes.

 • Soms verschijnt agressief gedrag als gevolg van een verkeerd begrip van de psychologie van de persoonlijkheid van de uitverkorenen. De echtgenote verwaarloost zijn wensen, is boos op hem, beledigt ten onrechte de gelovigen, beledigingen op alle mogelijke manieren. Er is geen harmonie en respect voor elkaar in zo'n relatie.
 • Sommige mensen zijn blij om een ​​ander persoon te vernederen, vooral hun eigen echtgenoot.
 • Soms hebben vrouwen niemand om ruzie mee te maken. Ze kiest haar man als een voorwerp voor het bespatten van haar negatieve emoties.
 • Soms vernedert de vrouw de man in het openbaar, wordt berispt in de aanwezigheid van vreemden. In dit geval is het noodzakelijk om met de uitverkorene te praten, om haar uit te leggen dat ze elk ongenoegen aan hem kan uiten in stilte, fluisterend, of haar beweringen later privé kan doen.
 • Vaak heeft de vrouw niet langer complimenten en aandacht van de geliefde. Ze probeert de aandacht van haar persoon op een onbewust niveau te vestigen door te schreeuwen en te vloeken. De echtgenoot beseft niet dat het onmogelijk is om liefde terug te geven met agressief gedrag. De kloof tussen het paar neemt toe.
 • Als er in het ouderlijk gezin een vergelijkbaar gedragspatroon was. Moeder heeft haar man altijd gedomineerd, vernederd en beledigd. Dochter kopieert alleen de acties van de ouder.
 • Een vrouw kan te veel huishoudelijke taken hebben en haar man wil haar niet helpen. Ze lijkt vervolgens ontoereikend te reageren op het gedrag van de uitverkorenen. De reden is banaal overwerk: te veel zorgen vallen op haar schouders. De laksheid van de gelovigen veroorzaakt negatieve emoties van de kant van de vrouw.
 • Soms kan de dame de belasting op het werk niet aan, en thuis breekt ze haar eigen echtgenoot af.
 • Gezondheidsproblemen, hormonale verstoringen kunnen ook leiden tot onredelijke stemmingswisselingen bij vrouwen.
 • De vrouw kan agressie ervaren vanwege de jaloezie van de kinderen voor de verloofde. De heerszuchtige vrouw probeert de persoonlijkheid van haar man en haar kinderen te onderdrukken, die onwillekeurig beginnen te reiken naar een zachte en aangename vader. De moeder begint opzettelijk onaangename dingen over hun aanbeden ouder te uiten, scheldend en vernederend over haar kinderen. De jongere generatie begint, in plaats van de minachting die ze verwacht voor een zwakke man, medelijden te tonen. De vrouw is nog meer jaloers op kinderen.

Wat kan hem beledigen?

Sommige vrouwen al hun negatieve emoties die geen enkele relatie hebben met haar echtgenoot, gooien het op hem.Zo wordt de echtgenoot de schuldige van al haar problemen. Vaak begint een man een schuldgevoel te vormen. In zijn ziel opstapelen beledigingen. Het zelfbeeld van de man neemt af, zijn gevoelens voor de gelovigen vervagen geleidelijk. De oneindige controle over de uitverkorene, het verschaffen van een script voor verdere acties van de man, spoort hem enorm aan. Regelmatig ontvangen vrouwelijke richtlijnen beledigen de partner.

Een poging van een echtgenoot om haar gekozen persoon te veranderen, leidt niet tot succes. De vrouw bekritiseert haar man voortdurend, noemt hem een ​​naam en probeert daarmee haar ideaal af te stemmen. Gaandeweg stapelen mannelijke misdrijven zich op. Hij kan niet langer de slechte houding van de uitverkorene tolereren. Een pijnlijke slag toegebracht aan de ijdelheid van een man wordt vaak een onredelijke weigering van de tweede helft in intieme intimiteit. Zo'n wrok zal niet vanzelf verdwijnen. Het moet worden uitgewerkt. Schrijven op een stuk papier over het verminderen van de frequentie van seks, een blik op de situatie van buitenaf zal helpen om de juiste beslissing te nemen.

Een man kan een klacht tegen zijn vrouw indienen als ze zijn inspanningen om kinderen groot te brengen, hulp bij huishoudelijke taken en een uitstekende houding tegenover haar ouders en verwanten negeert. De man probeert het met alle macht, en de tweede helft merkt het niet, neemt zijn daden als vanzelfsprekend aan. Om een ​​echtgenoot te waarderen, vergeet niet om de gelovigen tijdig te bedanken - de nodige acties. Verschillende percepties van partners van dezelfde dingen vergroten de kloof tussen de echtgenoten.

Gecumuleerde grieven kunnen agressie veroorzaken, het uitbreken van ruzies door kleinigheden bevorderen. Unforgiven wrok kan leiden tot de vernietiging van het huwelijk. Zwijg niet. Het probleem beter samen oplossen. Hoe meer overtredingen zich voordoen, hoe moeilijker het is om ermee om te gaan.

Wat moet mijn man doen?

Elke vernedering en belediging van de vrouw moet onmiddellijk worden gestopt. Sta geen herhaling toe. Het is noodzakelijk na de eerste casus om de vrouw uit te leggen dat negatieve aanvallen in zijn richting niet zijn toegestaan. De man zal ze niet tolereren, zelfs niet in de naam van liefde. Het is het beste om de vrouw onmiddellijk op de hoogte te stellen dat herhaalde vernedering en beledigingen het afscheid zullen beëindigen. Als de vrouw beledigende woorden uitspreekt, vernedert, beledigt, zou je die niet moeten beantwoorden. We moeten haar kalmeren, vriendelijke woorden proberen te vinden, verzoenen met haar. In geen geval mag je je stem niet verheffen, probeer het te schreeuwen. Nou ja, als beiden een geweldig gevoel voor humor hebben. Het is het beste om beledigingen te vertalen in moppen.

Het is onacceptabel om kinderen te verwaarlozen, omdat respect voor de vader afneemt. Een man moet altijd het hoofd van het gezin blijven. De echtgenoot zelf mag nooit spotten met zijn verloofde en belediging van haar kant. De uitzondering is toxicose tijdens zwangerschap en postpartumdepressie. Het uiterlijk van een baby in het gezin kan het gedrag van een vrouw beïnvloeden. Gedurende deze periode is het noodzakelijk om de jonge moeder zacht, voorzichtig en met grote zorg te behandelen. Aanhankelijk man zal niet worden onderworpen aan beledigingen en vernedering.

Het is niet nodig om de eigenzinnige vrouw met anderen te vergelijken. Ze is dezelfde dierbare en naaste persoon, als een kind dat niet beledigd kan worden. Op zulke momenten is het de moeite waard de andere helft als een klein kind te nemen. Mannelijke kracht zal zo mogelijk worden voortgezet om zijn vrouw een gevoel van kwetsbaarheid te geven. De uitverkorene moet zich in veilige mannelijke handen voelen.

Hoe een huwelijk te redden?

Het teruggeven van het vertrouwen en de liefde van zijn vrouw is niet eenvoudig. Het opleggen van hun eigen omstandigheden, onbeschoftheid, misbruik, pesterijen beïnvloeden destructief de huwelijksrelatie. Gevoelens in dergelijke situaties verzwakken. De wens van de vrouw om het hoofd van de familie te zijn, om haar man te bevelen, leidt vaak tot onenigheid en een volledige breuk van relaties. Een huwelijk redden vereist veel geduld.

Het is gemakkelijk om van de zachtaardige volgzame soulmate te houden. Het vergt veel werk om met zorg en aandacht de knorrige en hysterische vrouw te omringen. Dit is een soort prestatie. Het geheim van het gezinsgeluk ligt in de zorg voor elkaar. Selectie van de juiste reactie op de beschuldigingen van zijn vrouw is een belangrijke factor. In sommige situaties volstaat het om zich te verontschuldigen. Regelmatige uitdrukking van tederheid, aandacht en liefde versterkt de echtelijke relatie. Een vrouw wil naast een betrouwbare man kijken. Ze voelt zich als een stenen muur en verandert in een zachtaardige echtgenoot. Een vriendelijke discussie over dringende problemen leidt tot de consolidatie van het gezin. Gezamenlijke uitstappen naar verschillende activiteiten, wandelingen versterken de relatie van de echtgenoten. Verschillende tentoonstellingen bezoeken, bioscopen, musea verenigen het gezin. Je kunt je vrouw meenemen naar je hobby's en het gemeenschappelijk maken.

Het is noodzakelijk om de gewoonte te ontwikkelen om af en toe kleine geschenken aan elkaar te geven, om de uitverkorene aangenaam te verrassen. Per slot van rekening kan een vrouw eenvoudigweg de aandacht van een gereserveerde echtgenoot missen. We moeten leren om geliefde vreugde te brengen, een goed humeur te geven.

Niet alleen het leven verenigt familiebanden. Het algemene gezinsbudget zal helpen om verwijten te vermijden die verband houden met een financiële inconsistentie van de man. Verbergen van geld is niet toegestaan. Vertrouwen op een geliefde is een teken van een hechte familie. Een vrouw met een goed inkomen moet blij zijn dat ze de mogelijkheid heeft om haar geliefden en familieleden te helpen. Vriendelijkheid en onzelfzuchtigheid dragen bij aan het opbouwen van een sterk gezin.

Het waardestelsel is wenselijk om te veranderen. De overgang van het streven naar materiële goederen op spiritueel gebied leidt tot een rijk leven. Ongeacht wie de hoofdverdiener in het gezin is, als alleen de echtelijke kamer gevuld was met warmte en liefde. Het is belangrijk om alles in het werk te stellen om de leider in de huwelijksrelatie te veranderen. De wijze hoofd van het gezin wordt vereerd door het huishouden, luister naar zijn advies. Wanneer een vrouw probeert haar irritatie te bedwingen en haar man volledig te gehoorzamen, dan wordt gelijkgezindheid geboren in het gezin. Het vermogen om elkaar te horen elimineert alle verschillen.

De langverwachte vrede in het gezin komt vaak met een gezamenlijk bezoek aan de tempel. Het sacrament van de bruiloft draagt ​​bij aan een nieuwe ronde van huwelijksrelaties. Biecht en gemeenschap verenigt alle leden van het gezin. De gemeenschappelijke biechtvader zal helpen om goede huwelijkse relaties te herstellen. Wanneer beweringen, prikkelbaarheid, overtredingen verdwijnen, worden harten gevuld met liefde en vrede, is er een mogelijkheid om in harmonie en vriendschap te leven. Familiepsycholoog zal helpen om alle fijne kneepjes van echtelijke slavernij te begrijpen. Psychologische training draagt ​​bij aan een doordachte analyse en studie van de situatie van begin tot eind. Als iemand de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke gevoelens beseft, is het mogelijk om harmonieuze relaties te herstellen zonder wederzijdse beledigingen, ruzie en beledigingen voor het andere geslacht.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen