overtreding

Beledigde vrouw: veroorzaakt wrok bij mannen

Beledigde vrouw: veroorzaakt wrok bij mannen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Waarom wordt een vrouw beledigd?
  2. Hoe gedragen partners zich?
  3. Hoe kan een meisje zichzelf begrijpen en haar belediging loslaten?
  4. Techniek van vergeving

Misschien had elke man te maken met de belediging van een vrouw. Wanneer een beledigde vrouw weet hoe ze haar aanval moet uiten, en een man weet hoe te luisteren en te begrijpen, dan is het gemakkelijk genoeg voor hen om de problemen op te lossen die een pijn in de relatie zijn. Maar het gebeurt ook dat de reden voor de belediging van de man onbegrijpelijk is voor de echtgenoot en hij weet niet hoe hij zich in een dergelijke situatie moet gedragen. En soms is de vrouw zelf moeilijk om zichzelf te begrijpen en om te gaan met de belediging. Hoe kunnen we elkaar en jezelf begrijpen en wat te doen in een vergelijkbare situatie?

Waarom wordt een vrouw beledigd?

We gaan uit van het feit dat de oorzaak van de overtreding de man onbekend is. Dan kan het zich op de volgende manier manifesteren: ze is opgesloten, communiceert koud, praat uitdagend niet, of wordt integendeel te veeleisend, "ziet", vindt fouten in kleinigheden.

De redenen hiervoor kunnen veel zijn. Dit zijn er enkele: vermoeidheid, onoplettendheid, kwetsende woorden, jaloezie, gebrek aan begrip enzovoorts. Maar uiteindelijk komen ze allemaal neer op het stomme verzoek (of de eis) van een vrouw om op haar te letten.

Psychologie noemt dit gedrag een manipulatie. Het belangrijkste kenmerk van een manipulator is onoprechtheid, zo'n persoon spreekt niet direct over zijn behoeften, maar zoekt naar verschillende soorten workarounds en doet dit onbewust.

De manipulatie wordt het vaakst gebruikt door mensen met een zwakke wil. Er is grote angst in hen dat hun directe verzoek zal worden bespot, genegeerd, niet gehoord.

Daarom moet je dieper kijken. Dan, gezien het onbewuste van dergelijk gedrag en de zwakheid van degene die beledigd is, kan worden begrepen dat de belediging van de geliefde geen kwaadaardige bedoelingen heeft, maar over het algemeen aandacht vraagt ​​en zijn innerlijke kracht en steun nodig heeft.

Hoe gedragen partners zich?

Voor mannen is het lang geleden dat vrouwen trouwen, ook omdat ze hun kracht, bescherming en steun nodig hebben. Helaas, in de mannelijke cirkel, verwijst vaak onder de bescherming en ondersteuning alleen naar fysieke kracht.

Maar de waarheid is dat een vrouw vaak morele steun nodig heeft, niet minder. Intern zal een sterke man altijd opmerken wanneer iets zijn metgezel verstoort en haar gevoelens niet verloochent.

Voor een vrouw, aandacht, echtgenootzorg - als batterijlader. Ze worden beschuldigd van eenvoudige woorden en knuffels en worden onvermoeibare generators van een liefdevolle behandeling. Een vrouw wacht gewoon op vriendelijke woorden.

Het komt ook voor dat het meisje een overdreven wispelturig persoon blijkt te zijn die niet kalmeert, zelfs wanneer je al je begrip hebt vergaard en, naar het schijnt, je je uiterste best hebt gedaan. Op dit moment is het beter even stil te staan ​​en hierover na te denken: mannen zijn gewend aan oog voor een oogcontact, en agressie is van nature vreemd aan vrouwen. daarom als een vermoeide vrouw begint te "knabbelen", boort met woorden en "vergif laat", dan betekent dit niet dat je terug moet slaan - het zal alleen maar erger zijn voor beiden. Het is slechts een signaal dat de energie voorbij is, het is tijd om de batterijen op te laden.

En inderdaad, veel vrouwen bevestigen dat zonder de steun van een geliefde die ze opgeven, hun levenskracht ergens naartoe gaat en ze niet gelukkig zijn met zichzelf. En dan wil mijn man gewoon wat aandacht: wandel langs het herfstpark bij de arm en druk zijn zorgen en zorgen uit zodat hij eenvoudig kan luisteren zonder te onderbreken of ruzie te maken.

Het is een feit dat moderne mannen, velen die opgroeiden in omstandigheden van matriarchaat en feminisme, oprecht geloofden dat een vrouw sterk kan zijn: een leider, een zakenvrouw, een atleet, een klimmer, een lid van Komsomol, enz. En de vrouwen zelf geloofden het bijna.Maar hun ware aard, zacht en breekbaar, komt niet overeen met deze stand van zaken in de samenleving en probeert gevestigde stereotypen in haar relatie te doorbreken. Toegegeven, het is niet altijd vakkundig. Maar dankzij zulke manifestaties kunnen mannen het zeker weten: er staat een echte vrouw voor hen.

Wanneer jonge mensen nog steeds van een gezin dromen, realiseren ze zich vaak niet dat het gezin niet alleen en niet zozeer een permanente vakantie is, maar ook aanhoudend dagelijks en uurlijks werk aan relaties. Maar dit werk zal hem honderdvoudig terugbetalen, en spoedig zullen ze voelen dat hij hen een buitengewone vreugde brengt van wederkerigheid, penetratie en co-creatie met hun uitverkorene.

Als je niet vergeet dat een relatie wordt gecreëerd, niet alleen omwille van zijn geliefde, maar voor het algemeen welzijn, dan zullen de inspanningen die worden besteed aan het opbouwen van relaties grote vreugde brengen. Hetzelfde advies zou geschikt zijn voor vrouwen: Vergeet niet elke dag voor je "liefdestuin" te zorgen, en, als een echte tuin, wiet te wieden tegen onkruidverdelgers, hem water te geven met goede gedachten en woorden en hem te voeden met een balsem van tederheid.

Hoe kan een meisje zichzelf begrijpen en haar belediging loslaten?

Het komt vaak voor dat meisjes niet toegeven aan hun overtreding, inclusief een soort van spel, en dat de persoon zich misschien niet bewust is van de reden voor jouw overtreding. Deze redenen kunnen vaak subjectief zijn. Het komt voor dat iets voor haar onacceptabel is in zijn gedrag, maar voor hem is het de norm. Een man die bijvoorbeeld een compliment maakt voor een ander meisje, toonde zich pas hoffelijk en zijn metgezel is beledigd.

Om geen wrok tegen zichzelf te hebben, moet een meisje gewoon met haar minnaar praten en uitdrukken wat ze in haar hart heeft. Als iemand zich verontschuldigd heeft, een fout heeft toegegeven en je nog steeds niet kunt kalmeren, betekent dit dat de mening van iemand je misschien beïnvloedt en dat iemand je terloops 'verslaafd' heeft gemaakt aan deze manier van omgaan met problemen - om beledigd te zijn. Uw vrienden hadden bijvoorbeeld een vergelijkbare negatieve ervaring en zij adviseren u om 'een schurk niet te vergeven'.

Het is tijd om innerlijke zuiverheid te induceren. Denk eraan en doorloop alle soortgelijke situaties van uw vrienden en geliefden, waarin zij ook mannen beledigden. Probeer deze situaties nuchter te analyseren en te bepalen wie echt gelijk heeft. En zelfs als een vriend of moeder een reden voor wrok had, zeg dan tegen jezelf dat dit niet jouw ervaring is, maar de ervaring van je vriend (moeder, enz.). Uw situatie met uw echtgenoot kan enigszins op hen lijken, maar u bent totaal anders en u kunt in veel opzichten andere omstandigheden hebben. En ga voortaan uit van de omstandigheden van uw specifieke situatie en de kenmerken van uw en uw metgezel.

Laat speculatie je leven en relaties met een partner niet belemmeren.

Als de man zijn fout niet erkent, kun je hem je mening geven, maar daarna moet je kalmeren en de overtreding vergeven. Dit zal helpen haar kwijt te raken. Wees niet bang om te zacht en kwetsbaar te zijn. Integendeel, vergevingsgezind, je zult merken dat je innerlijk stabieler en sterker wordt. En je bent niet langer in de war, zelfs niet door iemands poging om zichzelf te laten gelden. Je neemt alles rustig en handhaaft het interne evenwicht. Naast zo'n vrede is er geen verlangen om te 'voelen' en te provoceren. Omdat ik dicht bij zo'n vrede en dergelijk vertrouwen ben, wil ik ze doordringen en met je samenwerken.

Beledigingen in zichzelf dragen betekent alleen maar slechter doen. De beledigde persoon ziet eruit als een zware drager (en inderdaad: niet vergeven overtredingen liggen als een steen op het hart): hij is verdrietig, vreugdeloos, met zo'n persoon waar je niet lang bij wilt zijn. Belediging veroorzaakt een slechte gezondheid. Unforgiven wrok veroorzaakt nerveuze spanning. En zoals je weet reguleert het zenuwstelsel alle processen in het lichaam. In een staat van stress (langdurige wrok leidt het lichaam naar juist deze toestand), het werkt op de grens van zijn mogelijkheden en faalt.

Elke overtreding is energie. Het heeft een direct effect op onze mentale en fysieke conditie. Om je gezondheid te redden, moet je leren wrok los te laten.

Techniek van vergeving

Stel je voor je overtreding als een soort van energie.Luister naar jezelf - waar het zich in jou bevindt, welke vorm het heeft - vorm, kleur, welke gewaarwordingen het veroorzaakt - het kan heet of koud zijn, schrobben, comprimeren of hakken. Observeer haar als van de zijkant: wat zij doet, wat zij u wil vertellen. Luister - misschien zal ze iets belangrijks tegen je zeggen, je kunt zelfs haar stem horen spreken met jou. Dank haar voor de les, vergeef haar naar je toe te komen en los te laten, mentaal verbeelden hoe het verdwijnt, hoe de mist in de lucht vliegt of op een andere manier verdwijnt.

Daarna zul je voelen dat je vrij wilde ademen - dit maakte plaats voor het nieuwe en vreugdevolle in jou. Adem nu diep zoals je wilt, en stel je voor dat je bent gevuld met puur sprankelend licht. Als u deze oefening regelmatig uitvoert, zult u merken dat uw wrok al een beetje automatisch wordt vrijgegeven en u zich bevrijd voelt.

Zowel mannen als vrouwen, het overwinnen van een klacht in een paar, worden een stap hoger in hun ontwikkeling, en in de toekomst zal het gemakkelijker voor hen zijn om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden, niet alleen met hun collega, maar ook met andere mensen.

Leer hoe je relaties kunt opbouwen zonder mannen te beledigen, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen