overtreding

Beledigde man: oorzaken en gedragsregels met hem

Beledigde man: oorzaken en gedragsregels met hem

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Oorzaken van mannelijke wrok
 2. Hoe gedraagt ​​het zich?
 3. Wat moet een meisje doen?

In een relatie kunnen onplezierige situaties ontstaan ​​wanneer iemand van een stel beledigd is. Communicatie in deze periode is erg moeilijk of stopt zelfs. Natuurlijk, zo'n gespannen sfeer wil ik snel veranderen en de relatie terugbrengen naar zijn normale staat. Wat te doen als de beledigde persoon niet meer communiceert? Hoe te begrijpen waarom een ​​man zich zo gedraagt?

Oorzaken van mannelijke wrok

Er wordt aangenomen dat vrouwen gevoeliger zijn voor emoties en daarom vaker beledigd zijn. Maar dergelijke gevoelens zijn niet alleen typisch voor vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid. Mannen kunnen en hebben ook het recht om hun beweringen te uiten of laten door hun gedrag zien dat ze niet van iets houden.

Iemand spreekt zijn emoties openlijk uit. Iemand gooit schandalen of boycots op. En iemand wordt integendeel onafhankelijk en stopt praktisch met de dader of de dader. In elk geval zijn dergelijke situaties voor beide partners zeer onplezierig, omdat relaties in gevaar worden gebracht.

Als u wilt begrijpen hoe u wederzijds begrip kunt terugbrengen en de sfeer in een paar kunt aanpassen, overweeg dan de meest voorkomende oorzaken van overtreding door mannen.

 • Een kerel beledigen kan elke grof en tactloos commentaarpartner over het intieme leven. De meeste mannen zijn zeer pijnlijk en hebben scherpe kritiek op dit onderwerp. Als deze kritiek ook vooringenomen is, kan de situatie in korte tijd het einde van een relatie bereiken.
 • Wrok bij vrouwen kan optreden als de partner onvoldoende aandacht van haar krijgt. Natuurlijk worden de leiders van de vrijage traditioneel beschouwd als de vertegenwoordigers van de sterkere sekse. Maar ze moeten ook een bevestiging krijgen van de gevoelens van hun geliefde.
 • Soms laten meisjes en vrouwen zich openlijk bekritiseren, beledigen zij de familieleden of familieleden van hun vriend. Dit is voor iedereen erg onaangenaam. Als dit regelmatig gebeurt, kan dit niet alleen tot wrok leiden, maar ook tot een serieus conflict. Een man zal worden gedwongen om zijn familie en vrienden te beschermen tegen je aanvallen.

Een acuut probleem voor koppels is de relatie met de ouders van de partner. Het gebeurt vaak dat de geliefde de moeder van het vriendje niet iets beviel. Passie-aanvallen op een geliefde zullen een man erg pijn doen.

  • Overmatige jaloezie en wantrouwen jegens de meisjes kunnen de relatie in een paar ruïneren. Het is erg vermoeiend en vernederend om onredelijke verwijten en beschuldigingen te bestrijden. Constante spanning, open controle over elke stap heeft een zeer negatieve invloed op beide partners. En als een meisje te volhardend en fanatiek op zoek is naar bedrog en leugens, dan zal ze haar waarschijnlijk 'vinden' en zichzelf overtuigen van de oneerlijkheid van de uitverkorenen. Een ongegronde beschuldiging kan geen kwaad. Ze hebben een man veel pijn gedaan.
  • De buitensporige bezitterigheid van een vrouw ten opzichte van haar partner maakt hem tot een "gevangene" van relaties. Pogingen om elke stap te beheersen en te beheren, zullen zeker weerstand veroorzaken en tot verder misverstand leiden.
  • Elke persoon heeft een hobby, hobby's en gewoon vrijetijdsbesteding. In een paar is het belangrijk om de belangen van elkaar te respecteren. Als een vrouw de hobby's van haar man helemaal niet accepteert of hem zelfs verbiedt zijn vrije tijd naar eigen goeddunken door te brengen, dan is er niets verrassends dat dit een negatief antwoord zal geven.
  • Er zijn gewoon erg kwetsbare en gevoelige aard. Misschien is je vriend er zo een. Deze mensen zijn heel gemakkelijk aan te raken, ze zijn achterdochtig en hebben lange mislukkingen.Soms is het niet gemakkelijk om met zo'n persoon om te gaan, moet je elk woord wegen en bijna elke stap tellen.
  • De opgeblazen eisen van de man aan zijn geliefde, persoonlijke fantasieën kunnen soms onverklaarbare vergrijpen uitlokken. Mannen creëren vaak een soort 'prinses-imago' in hun gedachten en verwachten van hun gekozen model dat ze zich aan hun ideaal houden. Wanneer een meisje iets "verkeerd" doet, voelt de partner, die de discrepantie tot het gewenste niveau ziet, een gevoel van frustratie en aanrakingen.
  • Het verraad van een geliefde doet zeer pijn en brengt pijn. Hier kunnen we niet alleen praten over het gevoel van wrok, maar ook over een ernstig trauma. Veel mannen vergeven geen wrok in verband met verraad.
  • Onoplettendheid van de vrouw van wie hij hield, systematische misleiding laat een zeer negatieve indruk na. Opzettelijke leugen vernedert en beledigt een man, uiteindelijk houdt hij op zijn helft te vertrouwen.

  Hoe gedraagt ​​het zich?

  Voor de meeste mannen is de ervaring van wrok enigszins anders dan die van meisjes. De laatste zijn veel gevoeliger voor emotionele uitbarstingen en het aantonen van hun beweringen.

  Mannen trekken zich echter vaak terug in zichzelf. Een kerel kan opeens heel droog en kort worden in communicatie. Soms houdt een man helemaal geen contact meer: ​​hij stopt met bellen, berichten schrijven, afspraken maken.

  Vanwege het feit dat negatieve emoties voor zichzelf houden, kan de wrok van mannen veel langer duren dan die van vrouwen.

  Sommige mannen zijn gewoon bang om op te flakkeren en te veel te praten. Daarom proberen ze bewust afstand te nemen van communicatie en contacten voor de tijd van een acute ervaring en daarna de relatie zo rustig mogelijk te ontdekken.

  Het is natuurlijk onmogelijk om het universele model van het gedrag van de mens te beschrijven in een situatie waarin hij zeer beledigd was. Het hangt allemaal af van de specifieke omstandigheden en kenmerken van de aard en persoonlijkheid van de persoon.

  Mannelijke wrok jegens vrouwen om ondergeschikte redenen kan volledig asymptomatisch zijn, om zo te zeggen, dat wil zeggen zonder externe manifestaties. Sterke mannen zijn in staat hun emoties te pacificeren en hun favoriete kleine blunders te vergeven, haar gewoonten en gedragspatronen te accepteren. Maar dit betekent natuurlijk niet dat u het moet gebruiken en het geduld van uw partner expres moet proberen.

  Wat moet een meisje doen?

  Als je zeker weet dat de man door jou beledigd was, probeer dan de reden te achterhalen. Als de partner geen contact opneemt, analyseer je je relatie de afgelopen paar dagen. Denk serieus na, wat zou jouw act of woorden voor hem kunnen betekenen? Een oprechte verontschuldiging, erkenning van hun onrecht en een gesprek van hart tot hart zal de situatie in het paar zeker corrigeren.

  • Als een man niet klaar is om contact te maken en te praten, sta er dan niet op en haast hem niet, geef hem de tijd om "af te koelen" en zijn gevoelens te herbeleven.
  • Soms heeft iemand in een moeilijke situatie voor hem enige tijd nodig om alleen te zijn. Als een beledigde man je hierom vraagt, verzet je dan niet.
  • Je kunt de eerste stappen met spijt nemen door je favoriete notitie of e-mail te schrijven. Maar dan moet er een oprecht persoonlijk gesprek volgen.
  • Als een man erg beledigd is en contact met je heeft verbroken, kun je proberen vrede te sluiten via zijn vrienden of familieleden. Praat met iemand die hij vertrouwt en vraag hem uw verontschuldigingen over te brengen.
  • Gedraag je natuurlijk, je moet niet meteen de rol spelen die ongebruikelijk is voor jou. Het zal lijken alsof je doet alsof of een partner kwaad doet.
  • Excuses, blijf rustig. Gooi geen beschuldigingen als reactie en probeer de man niet te schaden.

  De beste remedie tegen beledigingen is wederzijds respect voor elkaar, oprechte gevoelens en acceptatie van een partner. Onaangename situaties en conflicten worden het best gewaarschuwd en de waarschijnlijkheid van het optreden ervan wordt geminimaliseerd.

  Probeer in uw paar de volgende tips uit de psychologie van relaties te volgen.

  • Geef op een tactvolle manier commentaar en suggesties aan de partner in seks.Harde frases en harde verwijten zullen je liefdesleven gewoon niet herstellen. Ze doen alleen pijn aan je man en zullen, mogelijk na verloop van tijd, in hem complexen implanteren.
  • Probeer goede relaties te onderhouden met vrienden en familie van je man. Sta jezelf niet toe om onredelijke kritiek of beledigingen voor hen. Vergeet niet dat ze duur zijn voor hem en zijn verontwaardiging over je aanvallen is volledig gerechtvaardigd.
  • Zelfs in een langdurige relatie, houd niet op aandacht te schenken aan je partner. Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte aan een bevestiging dat ze van hem houden. Tedere woorden, complimenten, kleine geschenken voor vakanties en gedenkwaardige datums zullen uw relatie versterken en aangename momenten aan u toevoegen.
  • Als u gevoelig bent voor jaloezie, probeer dan uzelf in handen te houden. Let op de echte stand van zaken, en niet op je fantasieën of mogelijke mogelijke laster. Vaak beginnen degenen die geobsedeerd zijn door jaloezie iets te bedenken dat er niet echt is. Een partner in een dergelijke situatie blijft slechts eindeloze excuses en probeert zijn onschuld te bewijzen.
  • Respecteer de interesses en hobby's van je geliefde. Laat hem zijn vrije tijd besteden zoals hij wil. Zijn hobby's zijn een integraal onderdeel van zijn persoonlijkheid, accepteren ze. Vaak laten echtgenoten hun echtgenoot niet gaan vissen of sporten, waardoor ze geen comfortabele en interessante vakantie kunnen vieren. Maak zulke fouten niet, en u zult een eerlijke afkeer van dit probleem van uw wederhelft vermijden.
  • Vertrouw op uw paar. Een vriendelijk, oprecht gesprek kan veel problemen oplossen. Geef je man de kans om iets te zeggen als hij ergens om geeft. Geef steun aan je geliefde in moeilijke situaties.
  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen