overtreding

Hoe zich te verontschuldigen bij het meisje dat beledigd was?

Hoe zich te verontschuldigen bij het meisje dat beledigd was?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Welke gevallen vereisen een verontschuldiging?
 2. middelen
 3. voorbeelden
 4. Tips van de psycholoog

De psychologie van de vertegenwoordigers van de sterkere sekse verschilt aanzienlijk van de psychologie van het schone geslacht. Daarom is het zo moeilijk voor hen om contactpunten te identificeren. Als twee mensen heel dichtbij komen, betekent dit dat ze 'veel geluk bij de staart' hebben gezien. Maar totdat dit gebeurt, zijn conflicten mogelijk. Dan moet je naar compromissen zoeken en altijd op je hoede zijn als je je geliefde niet wilt verliezen.

Welke gevallen vereisen een verontschuldiging?

Allereerst moet worden bedacht dat u in de meeste gevallen niet meteen de verantwoordelijkheid op zich moet nemen voor het conflict dat zich heeft voorgedaan. Je moet dit niet doen, omdat het vermoeden van onschuld altijd aanwezig moet zijn in het leven. Anders begin je jezelf te geselen, rechts en links voor wat je niet hebt gedaan. Dus verander voor een korte tijd in een zondebok.

Men moet echter in staat zijn om zijn fouten toe te geven, als er goede redenen en bewijzen voor zijn. Allereerst moet je je verontschuldigen als je je schuldig voelt. Deze flair kan met niets worden verward. En in de diepten van zijn bewustzijn, moet iedereen altijd onthouden dat hij zonder fouten te erkennen, niet voldoende om vergeving kan vragen. Het is de moeite waard om na te denken over het probleem wanneer het volgende gebeurde.

 • Je doet een meisje pijn in een dronkemansstom. Op een feest gebeurde er een situatie toen je besloot dat je vriend ongelijk had. Hiervan is je humeur verslechterd en verloor je de controle over jezelf.

Sprak "een stelletje gemeen" en misschien zelfs toegestaan ​​aanval. Nu wil ze je niet meer zien. Ik moet meteen zeggen dat dit een zeer moeilijk geval is.

 • Vanwege de incontinentie beledigde het meisje letterlijk "uit de lucht" met iedereen op straat. Uit deze vernedering is ze helemaal in tranen vertrokken en nu is haar telefoon niet voor jou beschikbaar.
 • verraad - Dit is de meest "meedogenloze" zaak. Om dit conflict op te lossen, moet je heel hard proberen. En daar zou je klaar voor moeten zijn. Het is mogelijk dat alle inspanningen worden verspild, maar u moet niet wanhopen, omdat vergeving nog steeds kan worden bereikt.
 • Onoplettende houding, dat te vaak wordt herhaald, kan leiden tot wrevel en verbroken relaties. Als je niet gewend bent om voor andere mensen te zorgen, moet je dit leren. Anders zal de negatieve ervaring keer op keer worden herhaald.
 • Jaloezie zonder reden is een van de grootste problemen in de relatie. Van jaloezie word je ondraaglijk voor het meisje en voor de mensen om je heen. Je zou met dergelijke manifestaties van karakter moeten omgaan.
 • Verveling en egoïsme kan elke persoon ruilen, en vooral je vriendin. Probeer dergelijke manifestaties te vermijden.
 • Hebzucht en terughoudendheid in elke situatie is ook onaanvaardbaar als je een nauwere relatie hebt.

Na het conflict wil elke man de situatie echt corrigeren. Daarom is het nodig om te handelen, en dan is verzoening mogelijk.

middelen

Het is duidelijk dat een echte man zijn excuses moet aanbieden aan het meisje als hij haar pijn doet. Er zijn veel manieren om dit te doen. Het belangrijkste is dat je excuses niet opdringerig zijn en geen nieuwe aanvallen van belediging veroorzaken.

Onthoud dat meisjes meestal beïnvloedbare en gevoelige wezens zijn. Daarom is het niet nodig om onaanvaardbare methoden voor toenadering te gebruiken. Als ze bijvoorbeeld niet wil ophangen, kun je haar niet schreeuwen en bedreigen.

Als je agressief bent en vergeefs probeert te vergeven, zul je falen. Gebruik enkele tips, die op maat zijn gemaakt voor uw individuele geval.

 • De gemakkelijkste en snelste manier is vind de juiste woorden: in eigen woorden spreken en oprecht berouwen en zich bekeren. Probeer hier van tevoren de situatie met verzoening voor te spelen en vergeet niet een tekst voor te bereiden die beter uit het hoofd kan leren.

Alleen tijdens een vergadering, wanneer u uw plannen gaat uitvoeren, spreek geen woorden uit het hoofd, maar maak uw bekentenis oprecht. Dan zul je slagen. Na een verontschuldiging, wacht geduldig op het moment dat het hart van de jonge dame "ontdooit" en ze zal weer klaar zijn voor de dialoog en voortzetting van de relatie.

 • Schriftelijk om betrouwbaarder te communiceren. Schrijf daarom op een stuk papier alles wat u tijdens de vergadering wilde zeggen. Wees niet bang voor openhartige zinnen. Wanneer alles gereed is, probeer dan de volledige tekst opnieuw te lezen en de juistheid van de zinnen te controleren.

Het komt ook voor dat iemand in een vlaag van gevoelens één ding denkt en iets heel anders en met een andere betekenis schrijft. Het is beter hier veilig te zijn. Een brief kan samen met een koerier worden verzonden en een pre-reusachtig boeket rozen (of bloemen waar je vriendin van houdt) bestellen. Zet het briefje in de bloemen.

 • In de moderne maatschappij wordt het geaccepteerd communiceren in sociale netwerken. Daarom kun je om vergiffenis vragen in privéberichten. Hiervoor is het de moeite waard om de meest oprechte excuses te schrijven. Maar identificeer eerst het probleem en geef toe aan uw fout.

Alleen hier is het de moeite waard om goed na te denken alvorens een dergelijke methode te kiezen. Als je een onbeduidend conflict hebt, kan een verontschuldiging door het sturen van een bericht werken. Als u zich echter buitengewoon lelijk gedroeg, denk dan eens aan andere manieren. Het is mogelijk dat het meisje, nadat je heel oppervlakkig op zo'n probleem reageerde en niet bereid was om moeite te doen, je gewoon zou blokkeren.

 • verrassing kan ook werken, en misschien ook niet. Het hangt allemaal af van de aard van het meisje en de aard van de ruzie. Met een zeer sterk conflict kun je het 'tegenovergestelde effect' krijgen. Daarom, als je bedacht om je geliefde met een verrassing terug te brengen, probeer dan te denken aan iets "goeds" en buitengewoons. Anders kan ze als een aanfluiting je stap zetten.
 • Goede manier vraag om vergeving in verzen en in aanwezigheid van vrienden en geliefden. Je kunt dus "twee vliegen in één klap doden": jezelf rehabiliteren voor het meisje en jezelf rehabiliteren voor mensen om je heen.

Natuurlijk is het gemakkelijk om advies te geven. Het is veel moeilijker voor een persoon die niet op de meest effectieve manieren kan beslissen. Daarom moet je profiteren van de ervaring van degenen die deze vaardigheid al hebben.

voorbeelden

Vergeet niet dat u niet de eerste bent en dat u niet de laatste bent die zich in zo'n onaangename situatie bevindt als een meisje weigert te communiceren vanwege de overtreding. Deze situatie kan onomkeerbaar worden. Je moet beginnen met acteren. Probeer de volgende informatie te gebruiken en deze ook in de praktijk toe te passen. Overweeg alle nuances, zoals de individuele perceptie van de wereld, die alleen inherent is aan je vriendin.

 • Niet slecht als je je partner aanbiedt tijd doorbrengen samen reizen. Het maakt niet uit hoeveel de voucher zal kosten en waar u naartoe gaat. Het belangrijkste is dat je alleen kunt zijn en uiteindelijk het resulterende gat in je relatie kunt 'herstellen'.
 • Geef een duur geschenk. Hier hangt alles af van je welzijn en de behoeften van het meisje. Probeer het ding gewenst te hebben. Misschien heeft jouw geliefde al lang gedroomd over iets of wilde ze echt iets kopen. Probeer haar droom of verlangen te vervullen. Dan zal haar hart misschien "smelten".
 • Schrijf onder het venster in grote letters het woord "vergeef" (kan in kleuren worden opgemaakt). Zorg ervoor dat je de naam van je beledigde persoon vermeldt. Laat iedereen om je heen deze inscriptie zien. Meisjes houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zal blij zijn om te zien hoeveel jij je relatie waardeert.
 • Concertkaartjes haar favoriete artiest zal ook jouw object van aanbidding tot de gelukkigste ter wereld maken.Het is raadzaam om alles zo te regelen dat het een verrassing voor haar was.
 • SPA-behandelingen volledig zal niet alleen een leuk geschenk zijn, maar ook uw humeur verbeteren. Nadat het meisje een cosmetische cursus heeft gevolgd, zal ze zich van alle kanten 'vernieuwd' voelen en klaarstaan ​​om je te vergeven.
 • Geef beledigde vriendin mooie outfit. Nodig haar hiervoor uit in de beste dameswinkel en kies samen met haar een avondjurk (of wat ze maar wenst). Door dergelijke acties zal ze het zelfrespect vergroten.
 • Als je passie van dieren houdt, dan geef haar een hond of een kat van elite rassen. Uit deze vriendelijkheid ontdooit ze de ziel en waardeert ze jouw geschenk. Jij en jijzelf zullen blij zijn om te zien hoe de stemming de beledigde vriendin verandert.

Wat het geschenk of de verrassing ook is, het moet uit het hart komen. Dan zal deze stap je relatie sterker maken.

Tips van de psycholoog

Als u zelf erg ongerust bent dat u uw gekozene hebt beledigd, is het allereerst noodzakelijk om te beseffen dat u ongelijk had. En dan helpen de volgende tips.

 • Om een ​​verzoening te starten, niet nodig om mee te taggen achter het voorwerp van zijn aanbidding. Het is voldoende om het tijdstip en de plaats van de vergadering te bepalen.
 • Als je hebt besloten om om vergeving te vragen, is het het beste om elkaar te ontmoeten en praten over het probleem van aangezicht tot aangezicht. Het is noodzakelijk om uit te zoeken wat precies zo'n belediging voor je vriendin heeft veroorzaakt. Dit moet gedaan worden om niet te doen wat u deed.
 • Bij het verhelderen van de relatie met de jonge dame kunnen verwijten en beschuldigingen "vallen". Luister stil naar hen. Laat de beledigde persoon zich uitsprekenen dan zal zijn woede verdwijnen.
 • Al je woorden spreken met een kalme stem en probeer geen conflictsituaties te creëren. Vergeet niet dat je een fout hebt gemaakt, dus probeer je goed te gedragen.
 • oprechtheid moet worden gemanifesteerd in al uw woorden en daden. Anders gebeurt er niets. Het meisje zal je gewoon niet geloven.
 • Zodra je vergeving hebt ontvangen, probeer je dan niet te opdringerig te gedragen. Neem een ​​pauze in de relatie. Op hetzelfde moment zorg en aandacht tonen. Slim afstemmen tussen deze twee concepten.
 • Probeer het hard geen harde uitspraken doen over de jongedame, als er niet veel tijd is verstreken na verzoening. Als je grenzen overschrijdt, denkt het meisje misschien dat je je fout niet hebt gerealiseerd en dat je je fout niet zult realiseren, en onfatsoenlijk gedrag is een permanent onderdeel van je karakter.
 • Onthoud dat als je in een slecht humeur bent, kun je het beste niets doen. Bovendien, om stappen te zetten in de richting van verzoening van de partijen. In deze situatie verergert u alleen hun moeilijke situatie.
 • Ondanks het feit dat het in de wereld tegenwoordig gebruikelijk is om actief te communiceren in sociale netwerken, Probeer niet op te houden door boodschappers. Deze methode is zeer twijfelachtig om hun gevoelens volledig uit te drukken. Uw bericht kan nuttig zijn als u niet erg slecht bent.
 • Koppel vrienden en vriendinnen niet aan uw probleem. Van dergelijke hulp kan alleen maar erger zijn. Zelfs als je geliefden je oprecht willen helpen, zal het meisje zo'n impuls misschien niet waarderen en zal denken dat je een lafaard bent en niet in staat bent om beslissingen te nemen en fouten te maken.
 • In een andere uitvoeringsvorm kan het zelfs nog erger zijn. Het is mogelijk dat er onder vrienden of vrienden een persoon is die alleen blij zal zijn van je ruzie. Bijstand van deze "assistent" je zult niet wachten, maar de schade, het is heel goed mogelijk, het zal aanzienlijk veroorzaken.
 • Maak je geen zorgen en ook geen paniek. Als je altijd een sterke relatie hebt gehad sinds je ontmoeting, zijn ze niet verdwenen. Een belediging geeft de jongedame niet alle warmte van je relatie. Het is noodzakelijk dat het enigszins is afgekoeld na een ruzie. Misschien wil de partner zelf graag weer dicht bij je komen.
 • Geef het meisje niet de schuld na verzoening dat je nog steeds de kracht hebt om om vergeving te vragen.Ten eerste was het de jouwe en alleen jouw beslissing, en ten tweede vroeg ze je niet om haar te verdragen.

Vergeet niet dat de relatie tussen twee mensen uit wederzijds respect bestaat. Het is beter om ruzies en schandalen te vermijden dan om de situatie na een dergelijk incident te corrigeren.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen