messen

Wusthof Knife Review

Wusthof Knife Review

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Over het bedrijf
 2. Productie technologie
 3. Collecties en assortiment

In elke keuken van een appartement, huis, restaurant, café of een andere horecabedrijf, het mes is de belangrijkste inventaris. Een grote verscheidenheid aan messen voor de keuken bevindt zich in een breed scala van prijzen en kwaliteit, waardoor het vaak moeilijk is om te kiezen bij de meerderheid van de bewoners. Hoogwaardige Duitse messen Wusthof worden beschouwd als een van de beste in termen van functionaliteit en design. De unieke technologie van hun productie zorgt ervoor dat producten een leidende positie innemen in de harten van wereldkenners van verfijnde culinaire kunst.

Over het bedrijf

Het familiebedrijf Wusthof voor de productie van "dunne staalproducten" bestaat sinds 1814 en werd opgericht door Abraham Wüsthof in Solingen. Momenteel staat het bedrijf bekend als ED. Wüsthof Dreizackwerk KGIn het hoofd van het bestuur staan ​​de erfgenamen in de 7e generatie van de familienaam - Viola en Harald Wüsthof.

In 1895 werd een handelsmerk van een bedrijf geregistreerd in Berlijn - de drietand van Poseidon (Dreizack), die de drie principes van het ondernemingsconcept symboliseert - passie, toewijding en perfectie.

Wusthof-producten hebben al meer dan twee eeuwen lang een reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige en functionele messen.

De productiefaciliteiten van het bedrijf omvatten 3 innovatieve fabrieken met een totale oppervlakte van ongeveer 22.000 m2, gelegen in de stad Solingen, de "stad van de bladen".

Productie technologie

De perfectie van de productietechnologie van Wusthof staat niet stil en in 2010 introduceerde het bedrijf een innovatieve techniek van scherpgereedschappen Precision Edge Technology. De essentie van deze technologie maakt het mogelijk dat ultra-nauwkeurige robotsystemen de hoek van slijpmesjes simuleren.hierdoor worden de messen onder de 28 graden geslepen (bij de laatste 40 graden). En dunnere bladen bieden het hoogste niveau van initiële knipprestaties en behouden hun scherpte voor een lange tijd.

Wusthof multifunctionele Duitse messen zijn gemaakt van een enkel stuk hoogwaardig roestvrij staal verrijkt met koolstof en verhard tot een hardheid van 58 op de Rockwell-schaal. Met computersimulatie van messen kunt u goed uitgebalanceerde gereedschappen maken die ideaal in de hand liggen.

Voor handgrepen worden antislip corrosiebestendig plastic en zwart Afrikaans hout gebruikt.

Collecties en assortiment

De meeste verzamelingen van messen Wusthof zijn gemaakt in een kalme en overzichtelijke stijl. Hun eenvoudige vormen en kleuren zijn perfect gecombineerd en geven de producten van Europese elegantie en verfijning.

Voor elk object wordt een speciale bladstructuur gebruikt, die wordt gerechtvaardigd door het toepassingsgebied. De keukenmessen van Wusthof zijn verschillend in stijl en doel en zijn verkrijgbaar in verschillende populaire collecties.

xline

Een van de nieuwe collecties premium bladen, bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award in 2013. De naam van de verzameling is gekoppeld aan de afbeelding van de letter X, gemaakt door de moderne smeedmethode op de bolster van elke dolk. De collectie bevat 8 messen in klassieke stijl die behoren tot de hoogste prijsklasse Wusthof.

  klassiek

  Het is een klassieke Duitse Wusthof-messen met een merknaam op het handvat, een perfecte verscherpingskwaliteit en een garantie op lange termijn voor de scherpte van de messen. De collectie omvat ongeveer 40 modificaties van messen, geschikt voor de keuken in elke richting.

  Liniaal ikon

  Het wordt beschouwd als het icoon van de Duitse stijl Wusthof. De esthetische elegantie van de bladvorm onderscheidt het snijmateriaal van deze aanpassing van andere Wusthof-bladen.Door het ontwerp van Full Tang wordt maximaal gemak en balans bereikt en een hoge kwaliteit verscherping zorgt voor maximale functionaliteit van de inventaris.

  De Ikon-lijn bevat drie collecties snijobjecten: Ikon, Classic Ikon en Ikon Cream White, die verschillen in kleur en materiaal hanteren. In de Ikon-serie zijn de handvatten van de messen gemaakt van het Afrikaanse Eben-hout en in de Classic Ikon-collectie zijn de handvatten zwart van synthetisch materiaal; Ikon Cream White-messen hebben synthetische crème-handvatten bij het klinken. Deze collectie bevat meer dan 20 verschillende snijgereedschappen, geschikt voor elk soort culinair werk. Blades van de Ikon-serie behoren tot de hoogste prijscategorie van Wusthof-producten.

   Wusthof Culinar-serie

   Het is volledig gemaakt van gehard roestvrij staal in een elegante stijl. Het ongebruikelijke ontwerp wordt bereikt door satijn gepolijste handvatten met het Wusthof-logo te gebruiken. De collectie bevat 20 verschillende messen voor professioneel en thuisgebruik.

    Collecties Grand Prix II, Grand Prix II-kleur

    Deze collecties combineren maximale prestaties en een helder, stijlvol ontwerp. De messen zijn gemaakt van sterk gehard staal, plastic antisliphandvatten en ultrascherpe messen vullen de balans van het ontwerp aan. Een onderscheidend kenmerk van de Grand Prix II-kleurenmessen is dat de kleur van de handgrepen overeenkomt met een specifiek product: vlees - een hulpmiddel met een rood handvat, groenten - met groen, vis - met blauw, gevogelte - met geel. De collectie bevat meer dan 20 verschillende bladen en ligt in het middelste prijsklasse.

     Een universele reeks bladen van deze collectie zal een prachtig geschenk zijn voor echte kenners van culinaire kunst en amateurkoks.

     Liniaal Le Cordon Bleu

     Het werd ontwikkeld samen met de specialisten van de British Culinary Academy. Extern zijn de bladen van deze collectie identiek aan de Classic-lijn, maar zijn ze met bijna 30% lichter dan klassieke modellen, waardoor ze zo comfortabel mogelijk zijn voor langdurig werk in een professionele keuken.

      Wusthof Gourmet-collectie

      Messen uit deze collectie hebben een eenvoudigere configuratie en aanzienlijk lagere kosten in vergelijking met andere. De handvatten van de gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal in zwart met klinknagels. Eenvoudig ontwerp, functionaliteit, redelijke prijs, een grote keuze aan modellen (meer dan 40 soorten) maken het mogelijk om Wusthof Gourmet bladen in bijna elke keuken te gebruiken.

       Silverpoint-messen

       De collectie is een van de meest betaalbare. Hoogsterkte rand van het blad in combinatie met milieuvriendelijke plastic handvatten creëren een discrete, maar niet minder aantrekkelijke stijl en hoge functionaliteit.

       Elke collectie bevat bladen van verschillende groottes en doeleinden. De grootste is een kok (mannelijk) mes of koksmes, het heeft een lengte van 20 tot 25 cm en is bedoeld voor het grootste deel van het culinaire werk. Universele keukendolkjes 13-16 cm lang zijn meer geschikt voor vrouwen en zijn een combinatie van de kwaliteiten van een kookmes en een snijmachine.

       Het bedrijf Wusthof produceert drie basistypen messen, die deel uitmaken van de set veelgebruikte messen in de keuken:

       • universeel koksmes voor de belangrijkste soorten werk;
       • sorea- tor voor het snijden van brood, cakes, groenten en fruit;
       • een klein mes voor "kleine" werken (schoonmaken van groenten, hakken van knoflook, enz.).

       Onder de vele positieve eigenschappen en voordelen van Wusthof-messen, kunnen we slechts één nadeel noemen: dit zijn de hoge kosten. Maar als u rekening houdt met de hoge prijs van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, evenals met een zeer arbeidsintensief productieproces, rechtvaardigt het prijsbeleid van het bedrijf zichzelf volledig. Het beste kan immers niet goedkoop zijn.

       Het bedrijf met het Dreizack-logo heeft zichzelf gevestigd als het bedrijf dat Wusthof-Duitse messen van hoge kwaliteit produceert. met een garantie voor duurzame service en milieuvriendelijkheid van de productie. De ontwikkelaars van het bedrijf doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de behoeften van klanten, evenals internationale normen voor kwaliteit en functionaliteit.

       Lees meer over Wusthof-messen in de volgende video.

       Schrijf een reactie
       Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

       mode

       schoonheid

       betrekkingen