nieuws

Paris Fashion Week: Ulyana Sergeenko Lente-zomer 2016

Paris Fashion Week: Ulyana Sergeenko Lente-zomer 2016

doe mee aan de discussie

 

Tijdens de Paris Fashion Week werd speciale aandacht besteed aan de enige Russische ontwerper, de "Russische sensatie" - Uliana Sergeenko. Ze kon indruk maken op het publiek met een ongebruikelijke benadering van damesmode, en er was veel applaus hier.

Ulyana Sergeenko is een van de weinige ontwerpers waarvan de outfits worden gekocht voordat ze op het podium verschijnen.

De ontwerper gebruikt geen nationale patronen, een woord van knippen, en daarom wordt haar buitengewone visie op kleding zeer gewaardeerd in de mode-industrie.

In de lente-zomercollectie combineerde Sergienko de mode van de late 19e eeuw en de jaren 80 van de 20e eeuw.

Het resultaat was een mix van rijke keizerlijke stijl afwerkingen met sport bomberjacks, slanke tailles en bladerdeeg mouwen. Maar de highlight liet kant.

Jurken van delicate gele, kanarieachtige, lila bloemen hebben een complexe snit. Bedrukte zijde, jacquard met bloemen, multi-textuur patchwork werd gebruikt voor het afstemmen.

De collectie heeft verschillende mengstijlen.

Luchtige modellen met rokken met meerdere lagen doen enigszins denken aan cabaretdansers, alleen kerchneys en een kap maken het uiterlijk compleet. Maar het belangrijkste accessoire was een geweven choker - een nieuwe trend van de zomer.

Jurken met mouwenlantaarns en koninklijke inrichting van dure stoffen in de stijl van de vorige eeuw werden aanzienlijk verkort.

Ze zijn meer uitgesproken en zelfs speels geworden dankzij een doorschijnend lang gewaad dat over de schouders is gegooid.

Sommige jurken zijn ontworpen in dezelfde stijl. Bijvoorbeeld een jurk in de stijl van een prinses met een verlaagd korset of een gesloten zwarte jurk met een ongewoon mintpatroon en met witte kanten inzetstukken op het lijfje. En een witte short is enigszins vergelijkbaar met een boerenoverhemd.

Naast jurken presenteerde Uliana Sergeenko bovenkleding.

Comments
  1. licht
    14.02.2016

    Zeer vreemde outfits voor velen. Oh, deze moderne trends ...

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen