nieuws

Grammy 2016: van bescheidenheid tot schokkend

Grammy 2016: van bescheidenheid tot schokkend

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Beste jurken
 2. Met print
 3. kortste
 4. Candid en sexy
 5. Niet-succesvolle afbeeldingen
 6. schokkend

In Los Angeles - de hoofdstad van de filmindustrie en entertainment - zijn er veel interessante evenementen. Onlangs deelden ze bijvoorbeeld gouden grammofoons uit tijdens de hoofdmuziekceremonie van de Grammy, die in het geheim wordt beschouwd als een "muzikale Oscar".

En zoals altijd is het eerste wat opvalt het tapijt. Sterren werden verrast door ongewone silhouetten, geschrokken van openhartige bezuinigingen, scheen in prachtige haute couture-modellen of zagen er belachelijk uit in dezelfde belachelijke jurken.

Beste jurken

De kameraden hebben niet de smaak en kleur, maar de jurk is mooi als hij correct is gekozen volgens de vorm en overeenkomt met de triomf.

De klassieke zwarte voorkeur Megan Traynor en Anna Kendrick. Adele droeg een jurk van Givenshi.

Chrisy Tygen koos voor gesloten wit.

Ariana Grande gekleed in een rode jurk met een meermintrein van Romona Keresa. Andere sterren hebben gekozen voor dit vrouwelijke silhouet, inclusief Tori Kelly. Haar asymmetrische jurk werd aangevuld door een afneembare trein.

Jurk Selena Gomez met veel sparkles en uitsparingen aan de zijkanten kan niet frank genoemd worden, alleen sexy, net als de jurk Kalti Knight. Een diepe hals in een gesloten jurk voegt een pit toe aan de look.

Julian Ransis was gefascineerd door de gouden luxekleding.

Een minimalistische stijl die van Eli Gorldin, Jordin Bloom, Casey Musgraves, Faith Evans en Andre Dey houdt.

Met print

Onderscheiden met de menigte op verschillende manieren. Effectief verkregen met behulp van de jurk met de originele kleuren, bijvoorbeeld met een muziekprint.

Janelle Monet sprong ook op in een zwart-wit jurk van Jean Paul Gaultier, in een nautische stijl.

kortste

Outfits die meer geschikt zijn voor een cocktailparty, maar niet buiten de grenzen van het fatsoen, werden ook gepresenteerd door onze beroemdheden.

Candid en sexy

Het lijkt een strak kledingoverhemd en gesloten uitsparingen met een doorschijnende lichte stof, maar de Beyonce witte jurk uit de Inbal Dror-collectie werd door het publiek beoordeeld als openhartig en helemaal niet geschikt voor een dergelijke plechtige ceremonie.

Diepe en onfatsoenlijke bezuinigingen met bezuinigingen, waardoor er geen intriges achterbleven, waren aanwezig in de outfits van Bella Hadid, Vanesa Simons, Seraya en vele anderen.

Van het Braziliaanse carnaval - Manica kwam naar de Grammy 2016. Niets kan zich achter een doorzichtige jurk met korte voorkant en lange achterkant schuilhouden. De actrice, daarentegen, tentoongesteld lingerie, versierd met rand van kralen.

Niet zonder de stijl Nyud.

Een korte top met korte broek en een afneembare rok op de vloer van Versace trok Taylor Swift aan.

Alessandra Ambrosio wilde ook meer van zijn lichaam laten zien. Bij de Grammy's verscheen ze in een zeer openhartige zwarte jurk met snit van Versace.

Niet-succesvolle afbeeldingen

Helaas zijn er enkele niet erg succesvolle afbeeldingen van het tapijt.

Dit is een kanten jurk met plooien door de Zweedse zanger Tove Lo. En ze heeft het gothic-beeld al overladen met incompatibele accessoires: zwart-witte sandalen en een oorbel in haar neus.

De indruk was dat de sterren zich graag kleden om zich uit te drukken, zoals Ellie King deed, een jurk kiezen met rand en volumineuze kleuren, en Josephine de la Baum - zwart met een snit.

Het publiek waardeerde de outfit van lichtroze kleur met onbegrijpelijke applicaties van de zanger Florence Welch niet. Hij viel ook in de beoordeling van 'slechtste beelden'.

schokkend

De leider op het gebied van schokken wordt beschouwd als Lady Gaga, maar soms kan het worden overtroffen.

Schandalige outfits zijn moeilijk toe te schrijven aan slecht of goed, ze zijn gewoon niet zo, niet bekend en niet begrijpelijk.

Comments
 1. jachthaven
  21.02.2016

  Erg blij voor Taylor Swift! 3 Grammy is kracht!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen