nieuws

Nieuwe bogen tijdens de Costume Designers Guild 2016

Nieuwe bogen tijdens de Costume Designers Guild 2016

doe mee aan de discussie

 

Nog maar een klein beetje voor de ceremonie van Oscar-filmprijzen. De 18e jaarlijkse kostuumontwerpersgilde-ceremonie, die de films "Mad Max", "The Girl from Denmark" en "Natureless Animals" markeerde, was de eerste om hun prijzen toe te kennen.

En we hebben de meest interessante sterbeelden opgemerkt.

Cate Blanchett trok een prachtige jurk aan van het modehuis Versace. Het kan met recht worden beschouwd als de duurste en meest trendy.

De 16-jarige Kiernan Shipka, ster van de Mad Men, onderscheidde zich met een uitstekende smaak door een asymmetrische jurk van Alexander McQueen te kiezen. En Emily Ratazhkovsky bleef trouw aan het ultrasexuele beeld. Haar satijnen jurk met glanzende glans, rand en decolleté werd aangevuld door een kapsel in romantische stijl.

Actrices Kristen Ritter en Jennifer Jason kozen ervoor om niet verlegen te zijn en toonden een beeld dat de rode loper van Oscar waardig was.

Kate Beckinsale koos voor de klassiekers om op te letten. Een strakke zeemeerminnenjurk met een kanten rug en een interessante sluiting is een win-win-optie voor elke viering.

Een witte bendejurk met verlaagde wijde mouwen van Milly gaf het beeld van Angelica Kebral romantiek en charme.

In retro-stijl bloemen jurken liepen de rode loper Constance Zimmer en Betsy Brandt.

Deze avond deed zonder buitensporige en pretentie. De outfits waren laconiek en bescheiden.

Comments
  1. Irene
    27.02.2016

    En ik ben het ermee eens dat Kate Blanchet de mooiste jurk heeft. Het zit perfect op haar figuur, het ziet er origineel uit. En wat een afwerkingshals! Eerst dacht ik dat het een ketting was.

  2. Lena
    25.02.2016

    Ik zou Kristen Ritter de eerste plaats geven. Een weergaloze, delicate en originele jurk.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen