nieuws

De beste beelden van de avondtelevisioekenning "Emmy"

Beste avondafbeeldingen van Emmy Television Awards

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Elizabeth Moss
 2. Gina Rodriguez
 3. Januari Jones
 4. Julie Bowen
 5. Sofia Vergara
 6. Ariel Winter
 7. Kerry Washington
 8. Sarah Hyland
 9. Taraji P. Henson
 10. Jessica Pare

De Emmy TV Award dit jaar werd op 21 september in Los Angeles gehouden. Het grootste aantal onderscheidingen - 43 beeldjes - ontving het HBO-kanaal. En we zijn, zoals altijd, meer geïnteresseerd in stijlvolle en ongelooflijk spectaculaire avondjurken van sterren.

Elizabeth Moss

Een prachtige roze jurk, compleet met armbanden van parels en diamanten, is ongelofelijk goed voor Elizabeth. Toen ze de paparazzi vertelde, "droeg ik 7 armbanden voor mijn 7 Emmy-nominaties."

Gina Rodriguez

Gina werd voor de eerste keer genomineerd, haar imago was zeer plechtig, spectaculair en zelfs fantastisch. Zachte roze jurk van Lorena Sarbu was gemaakt van zijde en tule, kralen en diamanten hebben het effectief aangevuld.

Januari Jones

Een elegant smaragdkleurig jumpsuit benadrukte het figuur perfect, en een prachtige broche gemaakt van edelstenen legde de nadruk op haar mooie heupen. Trouwens, de jumpsuit is gemaakt door de Russische ontwerper Ulyana Sergeenko.

Julie Bowen

Stijlvolle jurk met een zeemeerminnenstijl met open schouders van Georges Chakra Couture werd gekozen door Julie Bowen. Het beeld werd aangevuld met accessoires van Monica Vinader-juwelen en een Rauwolf-clutch.

Sofia Vergara

Jurk Sofia door St. John, versierd met 64.000 Swarovski-steentjes, met de hand genaaid, was buitengewoon indrukwekkend. Ze voegde nog meer glitter toe met Lorraine Schwartz-sieraden.

Ariel Winter

Ariel koos voor een sappige aardbei off-shoulder avondjurk van Romona Keveza. Het beeld wordt aangevuld door een contrasterende clutch, oorbellen van Anne Sisteron en gouden armbanden.

Kerry Washington

Kerry koos een ongebruikelijk aantrekkelijke jurk uit de Marc Jacobs-collectie. Ze voegde zilveren sandalen toe aan de afbeelding en de kosten van de edelstenen die in haar afbeelding werden gebruikt, bedroegen meer dan $ 1250.000.

Sarah Hyland

Sarah Hyland koos een mooie lange jurk met een stiekem silhouet met open schouders. De wijnrode wijnkleur van de jurk lag op haar gezicht. Manicure en accessoires van akrtis pikten dezelfde kleur op, het resultaat was een harmonieus beeld.

Taraji P. Henson

Taraji koos een jurk uit de Alexander Wang-collectie die haar getinte figuur benadrukte.

Jessica Pare

Romantische roze jurk met laken op de halslijn in de vorm van een rozenknop, diamanten van Fred Leighton creëerden een harmonieus beeld.

Vooral herinnerde afbeelding van Julian Howe, waarin er een uitdaging is voor de samenleving.

Andere sterren hadden ook memorabele beelden, waarvan sommige werden onderscheiden door hun unieke vrouwelijkheid, anderen door onbeschaamde tonen.

Comments
 1. Natalia
  07.10.2015

  Gina Rodriguez heeft de mooiste jurk!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen