nieuws

BRIT Awards 2016: afbeeldingen van de rode loper

BRIT Awards 2016: afbeeldingen van de rode loper

doe mee aan de discussie

 

De Brit Awards, de belangrijkste muziekprijs, vond plaats in de hoofdstad van Groot-Brittannië. De genomineerden streden op het podium en op de rode loper.

De hoofdonderscheiding ontving zanger Adele. Haar jurk werd erkend als een van de beste, maar het publiek begroette de outfits van Rihanna en Kylie Minogue niet minder enthousiast.

Kimberly Wyatt en Fleur East, samen met Tony Garrn en Pixie Geldof, gaven er de voorkeur aan niet op de eigenaardigheden van hun figuur te letten en konden de modetrend van de banen - doorschijnende jurken - niet weerstaan.

Barokstijl werd verliefd op Thalia Storm en Alisha Dickson. Voor de ceremonie kozen beide zangers voor zwarte korte jurken die de kenmerkende patronen voor dat tijdperk sierden.

Meer dan op de gala-avonden zou moeten worden getoond, demonstreerde Lily Donaldson. De hoge snede constant geklonken op zijn ogen.

Gratis en heldere stijl boho koos Lana Del Rey. Ze kiest vaak voor losse maxi-jurken, maar deze keer besloot ze zich te concentreren op de hoge snit.

Cheryl Fernandez-Versini verscheen voor het publiek op de rode loper van de Brit Awards 2016 in een asymmetrische bustierjurk.

Een jurk met luipaardprint van Jerry Halliwell werd door het publiek beoordeeld als meer casual en niet geschikt voor het evenement. Maar Alex Chang heette die avond 'dames in het zwart'.

Het is vermeldenswaard dat de rode loper vol met verschillende stijlen was, naast de hierboven genoemde waren er klassieke jurken, in linnenstijl, die Florence Welch opdroeg.

Een heldere discostijl had de voorkeur van veel beroemdheden.

Comments
  1. Olga
    27.02.2016

    Ik ben dol op Adele! Ondanks haar figuur ziet ze er altijd heel mooi en vrouwelijk uit. Ja, en voor haar stem kun je een paar dozijn extra kilo's vergeven.

  2. Rita
    24.02.2016

    Ik vond Kylie Minogue het meest leuk. Ik hou van strikken met hoeden! Bovendien past ze echt bij haar.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen