nieuws

Berlinale 2016: Star Parade

Berlinale 2016: Star Parade

doe mee aan de discussie

 

De hele wereld kijkt met nieuwsgierigheid naar de gebeurtenissen op het 66e Filmfestival van Berlijn - de Berlinale.

Voor Duitsland is de Berlinale een groot cultureel evenement, waarvoor vele beroemdheden en politici van over de hele wereld zijn uitgenodigd.

Er is hier iets te zien - interessante films, een schuilplaats op de rode loper. Hier zullen we het over de laatste hebben.

Op de dag van de grote opening liepen George en Amal Clooney langs de rode loper. De avond briljante Amal jurk met open schouders en een verwijderbare transparante rok werd een echte decoratie van de vakantie.

Actrice Tilda Swinton uit Groot-Brittannië koos voor een zacht beige pak met een rok op de grond en complementeerde het beeld van gesloten tweekleurige schoenen op het platform.

Meryl Streep, die de jury leidde, verscheen op het tapijt in een lange jurk met een slangenhuidprint.

Onderscheiden niet zo strenge smaak in de selectie van kledingmodel uit Duitsland, Tony Garrn. Haar avondjurk met een gouden glans had een openhartige halslijn en een lange split aan de achterkant.

Op het tapijt waren de Italiaanse actrice Alba Rohrwacher, de Chinese actrice Tang Yan, de Duitse actrice Carolina Herfurt, ook Emilia Schule, Karoline Herfurth en Aylin Tezel, Kathryn Boyd, Felicitas Rombold en vele anderen blij met de jurken.

Comments
  1. Larissa
    18.02.2016

    Ik vond de jurk van Catherine Boyd leuk. Vrij open, maar elegant. Ze gaat echt.

  2. Maria
    18.02.2016

    Soms lijkt het erop dat al deze tapijten en festivals alleen voor ons zijn gemaakt om de beelden van sterren te evalueren: D

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen