Wetenschappers hebben onverwachte schade door yoga ontdekt

Duitse wetenschappers voerden een nieuwsgierig experiment uit. Ze hebben onderzocht perceptie van zelfverbetering in een groep vrouwen en mannen die yoga doen. Bij dergelijke klassen gaan ze op zoek naar innerlijke vrede en harmonie, vrede, die vandaag voor de bewoners van grote steden zo ontbreekt.

Maar in de praktijk bleek dat yoga zelfrespect, zelfrespect vergrotenzonder de basiskaraktertrekken en snelheden van de neurale reacties van het zenuwstelsel te veranderen.

Bij het experiment waren 450 mensen betrokken. De gemiddelde ervaring van het beoefenen van yoga van anderhalf tot drie jaar.

In de loop van de training werden de studiedeelnemers gevraagd vragen te beantwoorden van een speciale psychologische vragenlijst die het niveau van angst en het ware type houding tegenover zichzelf en anderen blootlegt. Na de training werden deelnemers aan het experiment gevraagd om een ​​ongecompliceerde EEG-procedure (hersenelectro-encefalogram) te ondergaan.

De resultaten toonden aan dat yogalessen op geen enkele manier niet leiden tot rust, ontspanning en harmonisatie van persoonlijkheiden het effect van een positieve kijk op de wereld wordt bereikt door narcisme, wat bij 97% van de betrokkenen een jaar na de start van de training lijkt.

Dus, Duitse neurofysiologen hebben dat geconcludeerd de voordelen van yoga zijn minder dan schadeOmdat narcistische narcisme moeilijk relaties op te bouwen, werken, leven onder een dak. De resultaten van hun onderzoek, wetenschappers hebben gepubliceerd in de publicatie Planet Today.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen