Polina Dibrova kwam in een schandelijke situatie terecht vanwege bedienden

De vrouw van tv-presentator Dmitry Dibrova Polina Dibrova kwam in het midden van een schandaal terecht legde een verklaring af over haar huispersoneel. Eerder meldde Polina herhaaldelijk dat alle huishoudelijke taken werden uitgevoerd door de ingehuurde medewerkers, haar man bevrijdde haar van koken, wassen en schoonmaken. De huishoudster doet dit allemaal, en de oppas helpt met de drie kinderen.

Onlangs was de Dibrova-familie voor het eerst in het laatste decennium achtergelaten zonder bedienden - de oppas en huishoudster namen afscheid om geldige redenen. Tijdens de week moest Polina alles zelf doen, in verband waarmee ze een bericht publiceerde op sociale netwerken dat ze "onder geen enkele omstandigheid zou willen leven". De vrouw van TV-gastvrouw benadrukte dat geeft de voorkeur aan een goed verzorgde schoonheid te blijven, en niet "een meester van alle transacties".

Dit bericht heeft de eerlijke woede veroorzaakt van abonnees, en vooral - abonnees. Deze geïrriteerde vrouwen die gewoonlijk alle verantwoordelijkheden zelf dragen.

De volgelingen reageerden kort en bondig op de woorden van Polina - "giechelend!". Dit brengt de mooie Dibrova echter helemaal niet in verlegenheid - ze is er zeker van dat abonnees gewoon jaloers op haar, omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een ​​bediende aan te nemen en de dagelijkse klusjes naar haar te verplaatsen.

Bedenk dat Polina Dibrova binnenkort voor de vierde keer moeder zal worden.

Ze meldde zwangerschap in november. Voor Dmitry Dibrov wordt dit kind de zesde op rij. Van de eerste en tweede huwelijken heeft hij twee kinderen. Polina Dibrova - Dmitry's vierde vrouw, ze is 30 jaar jonger dan hij. Het paar heft drie gezamenlijke kinderen op - de zoon Alexander is 9 jaar oud, Fedor is 5 jaar oud, de jongste zoon Ilya zal eind mei 4 jaar oud zijn.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen