Nagelverlengingen

Kan ik mijn nagels laten groeien tijdens de zwangerschap en wat zijn de beperkingen?

Kan ik mijn nagels laten groeien tijdens de zwangerschap en wat zijn de beperkingen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Kenmerken van de procedure
  2. Contra
  3. aanbevelingen

Nagelverlenging in de afgelopen jaren is een vrij bekende procedure geworden. Veel vrouwen nemen hun toevlucht tot verschillende manieren om hun goudsbloemen langer te maken, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen. Dit artikel zal u helpen te begrijpen of het mogelijk is om de nagels tijdens de zwangerschap te vergroten en wat de beperkingen zijn voor deze procedure.

Kenmerken van de procedure

Er zijn verschillende manieren om de nagels te verlengen. Je kunt ze dus langer maken door een gel of acryl aan te brengen. Deze materialen worden momenteel het meest gebruikt voor nagelverlengingen.

De keuze van de uitbreidingsmethode hangt van veel factoren af. En er zijn aanhangers van zowel de ene als de andere opties voor de verlenging van de nagels. De bouwers wijzen erop dat als een vrouw ervoor kiest om een ​​dergelijke procedure uit te voeren met een gel, dan later in de regel alleen gebruikt, hetzelfde geldt voor acryl.

Op zichzelf is de procedure voor het verlengen van de nagels met acryl of gel vrij veilig. Natuurlijk zijn er in deze stoffen componenten die het lichaam kunnen beïnvloeden, maar hun concentratie is vrij laag.

De minus verlengingsprocedure is de beruchte menselijke factor. Als de verlenging van de nagels wordt uitgevoerd door een niet-gekwalificeerde meester, kunnen er verdere onaangename gevolgen optreden. U kunt bijvoorbeeld een schimmelinfectie "vangen". Deze complicatie is mogelijk als een ongeschoolde manicure specialist tijdens de procedure onvoldoende gedesinfecteerde instrumenten gebruikt.

Het gebruik van ondermaatse materialen is een andere reden die kan leiden tot het verschijnen van ongunstige symptomen. Als, bijvoorbeeld, de nagels worden verlengd door het gebruik van een gel die toxische componenten bevat, dan kunnen er problemen zijn met een sterke gelaagdheid van de spijkerplaten.

Sommige materialen kunnen zelfs giftig zijn. Inademing van hun dampen veroorzaakt vergiftiging van het lichaam. Dergelijke gevallen zijn uiterst zeldzaam en worden in de regel gevonden als de manicure-specialist materialen van lage kwaliteit bouwt met veiligheidsovertredingen.

Een vrouw wil altijd goed verzorgd zijn, en de periode van de zwangerschap is geen uitzondering. Veel vrouwen, zelfs in de "interessante positie", houden zichzelf nauwlettend in de gaten. Tegelijkertijd besteden ze speciale aandacht aan hun nagels. Echter, tijdens de zwangerschap moet worden beoordeeld en de mogelijke schade van cosmetische ingrepen, omdat gedurende deze periode de aanstaande moeder niet alleen verantwoordelijk is voor zichzelf, maar ook voor de baby die in haar maag groeit.

Er zijn zoveel bijgeloof en verschillende volksborden die het gedrag van vele gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen beperken, maar artsen adviseren je om ze niet blindelings te volgen. Velen van hen zijn gewoon vergezocht.

Zwangere vrouwen die voor zichzelf de mogelijkheid van nagelverlenging willen bepalen, willen natuurlijk graag het antwoord van specialisten weten. Artsen merken op dat het onmogelijk is om algemene aanbevelingen te doen. In elk geval is een beoordeling van de algemene toestand van de vrouw vereist, en alleen dan een bepaling van de mogelijkheid om nagelverlenging uit te voeren.

Contra

De procedure voor het verlengen van de nagels dient te worden opgegeven voor aanstaande moeders in het eerste trimester van de zwangerschap. Op dit moment bevelen experts aan om het gebruik van chemicaliën vrijwel volledig te elimineren.Zelfs veel geneesmiddelen in het eerste trimester zijn gecontra-indiceerd. Dergelijke beperkingen worden opgelegd door het toeval. Tijdens deze periode, in een klein embryo dat zich in de baarmoeder van de moeder bevindt, beginnen interne organen en systemen actief te worden gelegd.

Blootstelling aan chemicaliën kan dit proces beïnvloeden. Het is natuurlijk onmogelijk om de aanwezigheid van toxische componenten in acryl en gel uit te sluiten. Vooral als het materiaal voor ondermaats bouwen.

Dat is de reden waarom, om ernstige problemen in de toekomst te voorkomen, artsen in de eerste maanden van de zwangerschap adviseren om de procedure voor het verlengen van de nagels te staken.

Vrouwen die allergisch zijn voor de materialen die worden gebruikt voor de opbouw, moeten ook worden afgestaan. In dit geval is het onmogelijk om de goudsbloem te verlengen, niet alleen tijdens de zwangerschap, maar op een ander moment. Het gebruik van materialen die allergieën veroorzaken, kan schadelijke symptomen veroorzaken.

Acrylaatophoping kan optreden met het verschijnen van een specifieke geur. Het heeft een product dat in deze procedure wordt gebruikt voor het verlengen van de spijkerplaten. Vrouwen die lijden aan pathologieën vergezeld van een broncho-obstructieve component, zoals een methode van nagelverlenging moeten worden afgeschaft. Zo'n procedure kan bij astmapatiënten astma en ademhalingsdepressie veroorzaken.

aanbevelingen

Zwangere vrouwen die een nagelverlenging willen doen, vergeet niet te onthouden wat de voorzorgsmaatregelen zijn. Als de aanstaande moeder nog steeds besluit dat ze haar nagels wil vergroten, moet ze de voor- en nadelen afwegen.

  • Nagelverlenging kan alleen worden gedaan door een gekwalificeerde meester. Als een manicure-specialist de veiligheidsvoorschriften tijdens de procedure schendt, kan dit een infectie veroorzaken en dit is zeker zeer schadelijk.
  • Tijdens de manicure, is er een intensieve verwerking van niet alleen de spijkerplaten, maar ook de cuticula die hen omringt. Onzorgvuldig bewegen met een manicure-instrument kan huidletsel veroorzaken.

Het binnendringen van pathogene microben in de wond is gevaarlijk vanwege de infectie. Dit moet u onthouden en uw gezondheid niet laten vertrouwen door laaggeschoolde specialisten.

  • Veel manicuristen adviseren hun klanten niet om nagels te verlengen met acryl of gel tijdens de zwangerschap. Er zijn talrijke observaties die suggereren dat het "dragen" van een manicure gemaakt tijdens de zwangerschap niet erg duurzaam is. Manicuristen merken op dat schilfering van materialen van spijkerplaten en hun schade vaak voorkomen. Ze verklaren dit door het feit dat er in het lichaam van de toekomstige moeder talloze hormonale veranderingen optreden, die ook de conditie van haar nagels beïnvloeden.
  • Het wordt aanbevolen om de nagels in manicures of schoonheidssalons met goede ventilatie te vergroten. Dus als de lucht in de kamer praktisch niet circuleert, hopen zich schadelijke dampen op uit de materialen die worden gebruikt voor de opbouw. Dit verhoogt de kans op dampen en, in sommige gevallen, zelfs de kleinste deeltjes in de luchtwegen.

Als de ventilatie goed werkt, kunnen in zo'n geval dergelijke negatieve gevolgen worden vergeten.

Over de zwangerschap en nagelverlengingen, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen