Manicure met een patroon

Rozen op nagels: ontwerpstijlen en modetrends

Rozen op nagels: ontwerpstijlen en modetrends

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Decor functies
 2. vorm
 3. Kleurenpalet
 4. Patroon in technieken
 5. Seizoen ideeën

Floral thema's manicure is een van de belangrijkste opties voor het maken van een zomerontwerp. Onder andere variëteiten van bloemen, rozen zijn vooral gewilde patronen op de nagels. Over welke stijlen van hun registratie en hoe een print te combineren met modieuze neigingen van neyl-registratie, lees verder.

Decor functies

Rozen op de nagels kunnen niet worden toegeschreven aan de universele tekeningen, omdat ze niet passen in een stijl van vrouwen, en met name de boog. Deze afdruk is bijvoorbeeld niet compatibel met een strikte dresscode en kan daarom niet worden gebruikt in een kantoor- of zakelijke stijl. Deze print is niet geschikt voor Boheemse vrouwen, maar ook voor aanhangers van Gothic-trends in kleding. Je zult hem niet zien in het beeld van preppy en fusion, het is gecontra-indiceerd in anime bows, strevend naar de cosplay van een personage.

Echter, in een manicure met rozen is er een massa van vrouwelijkheid en tederheid. In dit geval, om het vrouwelijke te onthullen, moet je een aantal factoren overwegen. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk een soort decor, omdat hij degene was die de poging tot premiumontwerp bedacht en bedorven heeft. De uitvoering moet niet alleen professioneel zijn, maar ook relevant:

 • de benoeming van een manicure;
 • leeftijd van de vrouw;
 • smaakvoorkeuren;
 • een bepaalde richting in kleding;
 • beschikbare items van vrouwelijke garderobe.

Bovendien moet u begrijpen dat de rozen op de nagels de aandacht trekken en daarom moet u zorgvuldig kiezen voor manicure, de kleur van het basis- en contrastpigment, decoratiematerialen, gereedschappen voor het maken van het ontwerp en de relevantie van aanvullende decoraties. Het is noodzakelijk om het aantal accentnagels te verminderen, omdat anders een manicure expressiviteit kan verliezen.

De rozen zelf kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld plat of in bulk, gestencild of poederachtig. Teken afbeeldingen op verschillende manieren, en op een andere basis, waardoor je vaak niet alleen een modieuze, maar ook een spectaculaire manicure kunt maken. Dit decor biedt echter, in tegenstelling tot vele anderen, niet altijd de toevoeging van steentjes of kristallen, maar ook camoufouks en zelfs sparkles. Om deze reden, als u een manicure met rozen uitvoert, moet u niet proberen een patroon met een incompatibele inrichting te combineren.

vorm

Ondanks de populaire overtuiging dat de rozen op de nagels absoluut elke vrouwelijke goudsbloem kunnen versieren, is het verkeerd. Naast het volgen van modetrends, is het belangrijk om rekening te houden met de tederheid van het patroon zelf. Als, laten we zeggen, ze de nagelplaat kunnen versieren met een andere lijnsnijkant, dan is de lengte en scherpte van de situatie anders. Volgens modetrends, vandaag gladheid en natuurlijkheid van de vorm van de nagels is belangrijk, wat betekent dat De beste opties zijn de gemiddelde lengte van goudsbloemen met:

 • rechte snede;
 • ovale randlijn;
 • amandelvorm;
 • recht met licht afgeronde zijden.

Wat de stylet betreft, is deze vorm, naast wat agressiviteit, niet geschikt vanwege de vervorming van het patroon. Natuurlijk vindt ze vandaag ook haar fans, hoewel het nog niet mogelijk is om haar modieus te noemen, omdat de mode is gericht op het maximale natuurlijke van het vrouwelijke.

Het is de vorm die vaak de kleuropties aanroept, evenals hun grootte en hoeveelheid. Vandaag is het in de mode om het oppervlak van de nagel te versieren met een grote bloem, maar het ziet er net zo mooi uit op de nagels en kleine gedraaide rozen, die het hele gebied van de nagelplaat innemen. Niet minder interessante en onontloken knoppen.In de regel worden kleinere afbeeldingen geselecteerd voor korte nagels om de toch al onvoldoende lengte niet visueel te verminderen. Wanneer de lengte voldoende is, geeft dit meer ruimte voor ontwerp.

Kleurenpalet

Tot op heden kunnen rozen op de nagels zonder beperking in elke kleur worden gemaakt. Met elk van deze opties kunt u uw stemming toevoegen aan het ontwerp en aan de status. Tegelijkertijd kunnen bloemen zowel op het hele gebied van de nagelplaat als op een klein deel ervan worden geplaatst. Het kan bijvoorbeeld een gat zijn of een tekening aan de basis of, integendeel, een imitatie van een servicemantel, waarin de roos de traditionele lacharm zal vervangen.

Voor elke oplossing kunt u een andere kleurenvernis kiezen. Wijnrode rozen op een zachtroze of poederachtige achtergrond zien er prachtig uit. Niet minder zachte rozen in roze en witte kleuren. Een slimme optie zou zijn om een ​​zwarte basis te gebruiken. Trouwens, als je het bedekt met een gouden wrijving, en dan rozen tekent en ze volume geeft, krijg je vandaag een van de meest modieuze ontwerpen.

Voor een manicure met rozen zijn de pastelkleuren bijzonder harmonieus. Rozen kunnen karamel, blauw, mint, beige, crème, scharlakenrood, bordeauxrood, goud, zilver, perzik zijn. Witte en wit-zilveren bloemen zien er prachtig uit op een zwarte achtergrond. Een trendy combinatie van blauw en roze, rood en wit.

Patroon in technieken

Het is mogelijk om de manicure-accentnagels van rozen te versieren met verschillende decoratietechnieken. Het kan bijvoorbeeld een kunstschilderij van nagels zijn. Het is moeilijk om dit te doen vanwege de miniatuur van de foto. Dit proces vereist zowel geduld als zorg, evenals de juiste keuze van pigmenten, evenals artistieke vaardigheden. Teken rozen op verschillende manieren:

 • het kan een ongelijke cirkelbasis zijn, die later de vorm heeft van bloemblaadjes met een midden;
 • Gebruik vaak de techniek van een streek, waarbij twee contrasterende vernissen tegelijk op de borstel worden aangebracht om schaduwen te creëren;
 • super mooi en gemakkelijk om rozen te maken door twee contrasterende lakken te laten vallen, gewapend met een naald, het midden van de bloem "te draaien" en uit te rekken op de zijkanten, waardoor het een meer esthetische uitstraling heeft;
 • chique zijn rozen zonder tekening, afkomstig uit het midden, waarin geen tinten zijn, maar alleen de randen van de bloembladen zichtbaar zijn.

Als je niet wilt tekenen of geen vaardigheden hebt, kun je kant-en-klare sjablonen gebruiken, een beetje gel polish aanbrengen op de gegraveerde platen, dan het overtollige verwijderen, deze eerst naar de roller en van de roller naar de nagels verplaatsen. Breng een dergelijk patroon aan op de goudsbloemen die al gekleurd zijn met het hoofdpigment. Tegelijkertijd maakt dit het mogelijk binnen enkele seconden elegante contourtekeningen te maken.

Wanneer er geen behoefte is om te rotzooien met het gegraveerde patroon, kunt u stickers op de accentnagels plakken. Dit proces kost weinig tijd, de foto's zelf zijn goedkoop, en ten koste van een rijk assortiment zal het niet moeilijk zijn om ze in de juiste stijl op te halen. Het werken met hen is eenvoudig: ze verwijderen de beschermende topfilm van de sticker, leggen deze een paar seconden in water en trekken hem dan voorzichtig van de papieren achterkant, leggen deze op de nagel, drukken deze met een vinger en verwijderen de achterkant volledig. Een sticker van dit type is op de aangebrachte bovenkant geplakt.

Er zijn andere stenciltechnieken die wegwerpstencils gebruiken. Het werken met dergelijk materiaal is eenvoudig, hoewel het een beetje vaardigheid vereist. Ze zijn vastgelijmd aan de reeds geverfde nagels, na de bovenkant zijn de holtes met een patroon gevuld met een contrasterende gelvernis. Vervolgens worden de platen verwijderd en wordt de tekening gedroogd in een drooglamp en van boven afgesloten met een laag aflak.

  Natte techniek valt op door het feit dat het patroon erin enigszins vervaagde randen heeft. Het lijkt erop dat het was afgebeeld in aquarellen, en de roos zelf is begraven op de achtergrond. Het effect van deze techniek is verbluffend, dit ontwerp wordt tegenwoordig beschouwd als ultramodieus. De bedoeling van deze techniek is om de verf met elkaar te verbinden voordat de nagel wordt gedroogd.

  Acrylrozen zijn een andere trend van het seizoen. Met dit ontwerp kunt u een hoge status in de vrouwelijke afbeelding maken. Teken de gespoten spijker op, met behulp van gelvernis en een dunne borstel. Nadat het op acrylpoeder of spijkerzand is gestrooid en in de lamp is gedroogd. Op acryl wordt een sculpt-print gemaakt, zulke rozen zien er mooi en volumetrisch uit, maar je kunt zo'n praktische manicure niet praktisch noemen.

  Seizoen ideeën

   Tegenwoordig zijn de rozen op de nagels zeer divers. Maar de moderne manicure van dit seizoen heeft zijn verschillen. In een modern ontwerp kan bijvoorbeeld een nagelriemgebied aan de basis van het nagelaccent worden onderscheiden. Je kunt rozen tekenen in een manicure voor de maan. Op hetzelfde moment vandaag, kan het gat lijken op een halve maan, die kan worden gevuld met kleine rozen. Deze optie is succesvol voor korte nagels.

   Op de manier mooi pareleffect dat met parelstof kan worden gecreeerd. Vooral in de heldere kleuren van het kleurenpalet en de witte kleur, ziet het er buitengewoon uit. Ze maakt lichte parel beter dan elke parelmoerlak, en deze manicure ziet er superstijlvol uit. Vanwege het feit dat er tegenwoordig behoorlijk veel soorten wrijving zijn, zal dit het ontwerp aanzienlijk diversifiëren met rozen. Ze kunnen bijvoorbeeld op een holografische achtergrond worden getekend en bestrooid met acrylpoeder, waardoor de achtergrond ertussen in verschillende tinten zal schitteren.

   Volgens modetrends mag het aantal accentnagels met rozen niet groter zijn dan drie van de tien. Welke figuur ook als basis wordt genomen, het is wenselijk dat het niet exact wordt herhaald, omdat het klonen van een afdruk het ontwerp alleen maar vereenvoudigt. Bovendien moet je rekening houden met de techniek van tekenen: soms is het beter om accenten aan te wijzen die niet met steentjes, maar met stippen zijn. Dit is netter en zal samenvallen met het algemene concept van de tekening (een bepaald type materiaal ziet er beter uit dan een ander decor).

   Bij het versieren van rozen is het belangrijk om één ding aan te wijzen: ofwel de omtreklijn, ofwel de uniekheid van de basis. Je kunt steentjes niet combineren met bouillons en kralen. Het is niet nodig om de bladeren met rozen te schilderen, een roos ziet er veel beter "nat" uit dan een vrolijke bladafdruk. Foto's moeten worden gekozen rekening houdend met het seizoen van het jaar: als u in de winter uw nagels met rozen wilt verfraaien, is het beter om ze een besneeuwde look te geven of koude kleuren te kiezen voor het ontwerp. Mode kijken naar de seizoensgebondenheid van manicure is een van zijn innovaties.

   Hoe rozen op nagels te tekenen, zul je in de volgende video leren.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen