Manicure met een patroon

Tekeningen op nagels: technologie, trends en design

Tekeningen op nagels: technologie, trends en design

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Welke loting?
 2. ontwerp
 3. Modetrends
 4. Prachtige voorbeelden

Sinds de oudheid versieren vrouwen hun nagels. Reeds in het oude Egypte was de techniek van het extraheren van plantaardige kleurstoffen voor het verven in verschillende kleuren bekend. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel technieken van artistieke schilderkunst waarmee je elke keer een uniek nagelontwerp kunt maken.

Welke loting?

Op de nagelplaat tekenen is een manier om je gevoelens te uiten en te delen met anderen. Heldere kleurenpatronen variëren enigszins in de afbeelding. Meesterwerken op de nagels zijn een verscheidenheid aan technieken met behulp van gereedschappen zoals naalden, tandenstokers, borstels, ze zijn gemakkelijk te leren en zijn beschikbaar voor elke moderne dame.

Teken op de nagelplaat als een eenvoudige aquarel, gels, vernissen en acrylverf. Meesters van hun werk zijn in staat om complexe volumetrische of convexe ornamenten te creëren, om hele foto's en portretten op een klein oppervlak weer te geven.

Bloemen, rechte en gebogen lijnen, afbeeldingen van zeedieren, fruitthema zijn erg populair.

Er zijn een paar basishulpmiddelen die nodig zijn voor nail art:

 • de naald;
 • tandenstoker;
 • DOTS;
 • spons;
 • borstel.

De naald kan worden gebruikt om een ​​eenvoudig en ongecompliceerd ontwerp te maken. Masters wordt geadviseerd om voorzichtig te werken, omdat je met zo'n tool gemakkelijk het oppervlak van de nagel kunt krassen, waardoor het beschadigd raakt. Vanuit veiligheidsoogpunt ziet de tandenstoker er aantrekkelijker uit, maar het hout dringt snel in en wordt onbruikbaar.

Stippen zijn een ideaal hulpmiddel voor het maken van ornamenten en vergelijkbare ontwerpen - een hulpmiddel dat qua uiterlijk sterk doet denken aan een balpen. Aan de punt zit een speciale metalen kogel, waardoor lijnen van verschillende dikte onder een bepaalde hoek kunnen worden gemaakt. Dots te koop komt in verschillende diameters, de gemakkelijkste manier is om een ​​set meteen te kopen. Om te leren hoe een dergelijk hulpmiddel op de juiste manier te gebruiken, zal het veel tijd kosten.

Met de spons kun je vloeiende overgangen en fascinerende patronen maken. Het kan worden gekocht in afgewerkte vorm, de gewenste vorm, of u kunt eenvoudig de tool van de gewenste maat zelf uitknippen.

Echte professionals gebruiken penselen. Flat wordt gebruikt om met glitter te werken of om oosterse schilderkunst uit te voeren. Degenen die een afgeschuind randje hebben, laten je kleine elementen tekenen. Ventilatorontwerpen helpen om snel een vloeiende overgang tussen meerdere kleuren te maken. Er is ook een hulpmiddel met een kort en dun dutje, dat is voorgeschreven hiërogliefen.

De techniek van tekenen met een penseel vereist ervaring en vaardigheden van een persoon. Voor zelfstudie kunt u speciale stencils aanschaffen. In het arsenaal van de professionele spijkermast bevinden zich altijd verschillende gereedschappen die verschillen in lengte en breedte. Dit zijn geen gewone zachte borstels, die vaak worden gebruikt om te schilderen met aquarellen, maar hard en dicht, en hun vorm perfect behouden.

Een van de handigste is een dunne voering, die het gemakkelijkst is om randen te tekenen, rechte lijnen te maken, nette vormen. Met de lange penseel kunt u het proces van het creëren van een duidelijk patroon in een klein gebied vereenvoudigen. Je kunt kleine elementen goed tekenen door een eenvoudig patroon om te zetten in een prachtige compositie. Een voering maakt het eenvoudig om geometrische vormen uit te voeren en abstracte ontwerpen te maken.

Meisjes die gewend zijn aan de gebruikelijke vernis, gebruiksvriendelijke eyeliner.

Nadat een brede kwast werd gebruikt, met behulp waarvan het het gemakkelijkst is om abstracte of bloemige composities te maken, is een dun instrument voldoende om de randen gelijk te maken, om esthetiek aan het ontwerp toe te voegen.

Ideaal voor het schilderen van penseel helpt niet alleen om een ​​elegant ontwerp te creëren, maar ook om een ​​paar minder belangrijke elementen op de nagels te benadrukken, zonder het beschadigde ornament te beschadigen. De borstel, die tot het einde smaller wordt, heeft een dikte van slechts 1,3 mm, waarmee u het kleinste patroon kunt aanbrengen. Fraaie lijnen en elegante contouren helpen bij het creëren van een lichte en onopvallende manicure.

Als de meester de regels volgt op basis waarvan het schilderij wordt toegepast, zal een dergelijk kunstwerk een vrouw lange tijd behagen. We moeten niet vergeten om de base en topcoat te gebruiken om een ​​ontwerp te maken. Ze zullen de levensduur van de manicure verlengen, waardoor deze bestand is tegen vocht en andere negatieve factoren.

Van de nadelen van borstels kan de aanwezigheid van ervaring worden opgemerkt. Natuurlijk willen de meeste vrouwen dat hun nagels worden versierd met ongelooflijke vormen, maar dit is niet zo eenvoudig om te doen. Om te beginnen adviseren spijkeronderhoudsdeskundigen u om eenvoudige composities en tekeningen onder de knie te krijgen, inclusief punten, cirkels, twijgen en geometrische vormen. Verbeter uw vaardigheden, zodat de compositie kan worden getraceerd door duidelijke randen, vloeiende lijnen en nette contouren. Pas daarna kan men beginnen met het beheersen van complexere foto's en afbeeldingen. Het vergt geduld en tijd, maar het resultaat is een geweldige compositie, ondanks het feit dat het oppervlak van de nagelplaat beperkt is.

Er zijn andere tools waarmee je een geweldig ontwerp kunt maken. Het belangrijkste is om de verhoudingen te behouden, ervoor te zorgen dat het patroon op het oppervlak van de nagelplaat wordt gecombineerd met de gekozen stijl en in overeenstemming is met het imago van de eigenaar. Geef de voorkeur aan die tint nagelschildering, die het best geschikt is voor het meisje en overeenkomt met haar individuele voorkeuren, en vergeet niet het belang van een combinatie van verschillende kleuren en tinten in de manicure.

Een nagelborstel van deze vorm is onmisbaar voor het aanbrengen van smile lines tijdens de uitvoering van French of Moon Manicure.

De punt van de nagel kan niet alleen met witte kleur worden gevuld, maar ook met elke andere, in deze richting is het niet eng om te experimenteren en nieuwe ideeën toe te passen.

Er zijn tientallen cursussen die beloven je te leren hoe je prachtige schilderingen op spijkerplaten kunt maken, er zijn talloze video's op het web, maar het is onmogelijk om professioneel te leren hoe je complexe composities kunt maken zonder voortdurend te oefenen. Aan het begin van de training worden nail art-masters aanbevolen om elke dag twee of drie uur door te brengen, zodat de hand eraan gewend is om het gereedschap op de juiste manier vast te houden.

Als een vrouw deze wetenschap alleen begrijpt en alleen wil leren hoe ze zelfstandig schilderijen op spijkers kan maken en niet alle moeilijkheden van de nail art kan onderzoeken, dan is het voldoende om de schildertechniek met droge lakken te bestuderen. Deze methode is gebaseerd op het gebruik van kleurcoatings, die goed met elkaar kunnen contrasteren. Dankzij het mengen worden fraaie bloemsamenstellingen verkregen. U kunt sneeuwmotieven, druppels gebruiken.

Een dergelijke techniek om een ​​foto te tekenen, impliceert niet de aanwezigheid van tekeningen. Het belangrijkste hulpmiddel is een eenvoudige naald of een tandenstoker, maar het is niet zo handig om ermee te werken, omdat de rand van een houten product snel dikker wordt.

Om met de naald te werken, plaatst u eerst de hoofdlaag (basislaag), laat niet drogen, plaats de volgende laag - een lak met een contrasterende kleur om punten te creëren, die dan snel met een naald in het patroon worden verbonden. Het is belangrijk om hier snel te werken: als de vernis opdroogt voordat ze een patroon beginnen te maken, lijkt de foto onzorgvuldig.

Verschillende opties om met deze techniek te werken.

 • De basis is parelmoer of witte lak, in het midden - rood of roze.Bedek de nagel met de basiskleur, plaats een grote druppel van de tweede vernis in het midden van de nagel en plaats een klein plekje in de druppel met de basisvernis. Teken aan drie kanten lijnen met een naald, beginnend vanaf de buitenste randen van de nagel. De laatste begint met een witte stip en tekent snel een cirkel om de vernissen te mengen. Het zou een bloem moeten maken die op een roos lijkt.
 • U kunt de hoofdvernis aanbrengen en vervolgens drie druppels van een andere kleur. Sluit ze van onder naar boven snel aan en leid de naald naar de uiterste rand van de nagel. Het resultaat is een sierlijke tak.

ontwerp

Manicure weet de trucjes die helpen bij het maken van een stijlvol nageldesign. De meeste meisjes in vergelijking met hen zijn geen kunstenaars, wat betekent dat ze moeite hebben met het maken van mooie en aantrekkelijke nagels. Heldere rozen en ongewone ideeën zijn niet voor iedereen beschikbaar, omdat ze ervaring, gereedschappen of fantasie kunnen missen.

In dit geval is het raadzaam om een ​​kant-en-klaar ontwerp te gebruiken.

Onlangs, ziet er perfect uit op de nagels met een takje Sakura of alleen haar bloemen. Het is het beste om acrylverf te gebruiken om een ​​dergelijk patroon te maken, omdat ze u in staat stellen de noodzakelijke kleurovergang te creëren.

Japanse kers kan verder worden versierd met diamanten, tekenen met gebladerte of selecteer alleen bloeiwijzen. Zoals de belangrijkste assistenten zullen poetsen. Met thin kun je de grenzen, de rest - het palet aan kleuren mengen.

Met bloemen en een bloemendessin kunt u in het algemeen niet alleen een romantisch beeld creëren. Dit ontwerp is geschikt voor vrijetijdskleding. De meest populaire zijn heldere en verzadigde klaprozen, delicate, helder gekleurde korenbloemen, sneeuwklokjes en rozen. Als basislaag voor dergelijke patronen zijn niet alleen lichte kleuren geschikt, maar ook zwart, donker paars.

Je kunt een geweldig ontwerp maken voor Valentijnsdag met lakken, gels of acryl. Meisjes op deze vakantie houden ervan om hun nagels te versieren met hun lippen, harten en andere tekeningen, waarbij de rode kleur altijd de overhand heeft. Het ziet er geweldig uit een combinatie van alle tonen van rood met wit, goud of zwart, omdat ze ten opzichte van elkaar zijn gecontrasteerd.

Interessante opties hebben betrekking op dierenthema's. Onlangs is het in toenemende mate mogelijk om afbeeldingen van een kat, vos of panda te vinden als een sieraad van jonge en ambitieuze meisjes op de nagels. Met dit patroon ontstaat een speelse afbeelding.

Als een vrouw het beu is om er normaal uit te zien en ze haar eigen charme, hartstochtelijke aard wil benadrukken, dan zal kant geschikt zijn als een ideale versiering voor nagels. Je kunt het tekenen, maar dan zul je een dunne borstel nodig hebben, waarmee je zou moeten leren werken. Ondanks het feit dat het proces veel tijd kost, is het resultaat verbluffend. Het beste kunt u het patroon met zwarte acrylverf schilderen, omdat dit in dat geval kan worden gewist.

Alle interessante verjaardagontwerpen worden gemaakt met heldere kleuren die de plechtigheid van deze dag benadrukken. Een populair ontwerp met ballonnen. Teken ze met penselen en acryl, dus het is een heel net en onverwasbaar patroon.

Voor een feest of een nieuw jaar, kunt u een ontwerp gebruiken met glitters, strass steentjes en andere glimmende elementen die een vrouw in staat stellen te schitteren tijdens de vakantie, waardoor zij de aandacht trekken van het andere geslacht.

De gemakkelijkste versie van manicure voor beginners in stadia is als volgt.

 • De eerste stap is simpel: je moet naar de nagels en handen kijken. Als er een oude lak is - deze moet worden verwijderd, als de vorm ongelijk is - vijl hem in, verwijder de nagelriem rond de nagels. Al deze kleine gebreken kunnen leiden tot een gevoel van rommeligheid, zelfs als er een echt kunstwerk op de spijkerplaat staat.
 • Na de standaardprocedure, ga verder met het aanbrengen van vernis. Bescherm het oppervlak van de nagelplaat met een primer.Elke transparante coating zal perfect als grondlaag werken. Hij mag drogen voor de volgende stap.
 • Nu nemen ze een felle groene tint aan en kleuren ze hun nagels twee keer mee. Als u twee lagen tekent, krijgt u verzadigde kleuren. Geef het te drogen.
 • Teken een hart, hiervoor heb je een dunne borstel en zwarte ondoorzichtige lak nodig. Maak vier punten in het midden van de nagel en verbind ze vervolgens met dunne voeringen om een ​​hartvorm te creëren. Vul de vorm met kleur en laat drogen.
 • Omhels de tekening met witte nagellak.
 • Nadat de compositie volledig droog is, bevestigt u deze met een dikke afwerkingslaag van een transparante coating.

Je kunt stap voor stap een bloemdessin maken met behulp van stippen in paarse kleuren, maar met een palet heeft elke vrouw het recht om voor zichzelf te beslissen. Om de foto uit te voeren, hebt u nodig:

 • over drie verschillende tinten: geel en twee verschillende tinten paars;
 • een naald is een normaal naaiwerk of een eenvoudige tandenstoker;
 • afwerking van de coating;
 • DOTS.

   Alvorens te beginnen met het maken van een tekening, adviseren experts om eerst een schematische weergave op papier te maken om elke volgende stap duidelijk weer te geven. Latere acties zijn als volgt.

   • Bedek de nagelplaat met een paarse achtergrond, terwijl je op elke vinger eerst het ontwerp moet afwerken voordat je naar de andere gaat, omdat de coating niet mag drogen.
   • Lichte toon vernis druppel net onder het midden van de nagelplaat.
   • Tot het opdroogt, neem je stippen en maak je rechte lijnen, bewegend van de rand van de afgeleverde druppel door het midden en verder. Ze proberen de afstand tussen de lijnen ongeveer gelijk te houden. Veeg het gereedschap na elke regel schoon, anders is het beeld onvoorzichtig.
   • Voor de volgende stappen hoeft u geen puntjes te gebruiken. Maak een afgeronde strook punten uit de bloem.
   • Nadat het patroon droog is, breng je een afwerking aan.

   Onlangs is abstract ontwerp erg populair geweest.

   Als u een van de opties wilt maken, heeft u het volgende nodig:

   • 2 contrasterende nagellakken;
   • dun gereedschap: tandenstoker of naald.

   Walkthrough.

   1. Begin met één basislaag op elke nagel. Wacht een paar minuten tot het droogt.
   2. Breng de tweede laag aan, wacht tot deze een beetje droog is, of ga direct door naar stap 3. Als u wacht op het drogen, is het resultaat nauwkeuriger.
   3. Breng een contrasterende kleur alleen aan op de toppen van de nagels. In uiterlijk moet een slordige Franse manicure krijgen. Neem vervolgens een tandenstoker of naald en plaats de druppels in een willekeurige richting om een ​​abstract ontwerp te maken.
   4. Lak druipt op de folie en dompelt een tandenstoker in om de basis van de nagel te markeren.
   5. Nadat alles droog is, bedek je je nagels met een laag kleurloos vernis.

   Modetrends

   Moderne manicure biedt aan om op nagels te schilderen, niet alleen met acrylverf, maar ook met lakken, omdat dit een geheel andere techniek is waarmee je geweldige foto's kunt maken. Als we het hebben over modetrends, gaan de tekeningen nooit naar de achtergrond, ze veranderen alleen de vorm, kleurenpalet. Elk jaar zijn er aantrekkelijke nieuwe items, originele ideeën die een nieuw leven beginnen te leiden.

   Bloementhema's zullen nooit uit de mode raken, dit is een heel sterrenstelsel dat een verbazingwekkende verscheidenheid aan opties biedt om je eigen beeld te decoreren. In de meeste gevallen worden strass-steentjes of sparkles bovendien gebruikt, omdat ze idealiter gecombineerd worden met een romantische strik.

   De nieuwste modetrend zijn transparante acrylnagels met contrasterende kleuren en een lichte stoffering op de rand van de nagelplaat. Dit ontwerp ziet er netjes, zachtaardig en niet te opvallend uit. Het verschilt ook in universaliteit, omdat het geschikt is voor zowel het bedrijfsleven als voor het dagelijks leven, waarvoor de schone seks van hem hield.

   Bessen en fruit in dit gebied namen een speciale plaats in. Ze zijn organisch in de mode met heldere, rijke kleuren. Aardbeien, sinaasappelschijfjes, limoen en andere prints versieren je nagels in de zomer en zorgen voor een beter humeur in de winter. Je kunt aardbeien of bananen tekenen op palmbomen. Zo'n ontwerp zal een vrouw van de massa kunnen onderscheiden.

   Een andere ongebruikelijke variant zijn de karakters van je favoriete cartoons.

   Dit geldt niet alleen voor 'Evil Birds', maar ook voor anime.

   Snoep en snoep is een ander thema dat net in de mode is, maar meisjes streven er nu al naar om zulke tekeningen zo realistisch mogelijk te maken. Met dit alles, is het niet nodig om grote nagels te bouwen om te genieten van de verscheidenheid van de voorgestelde tekeningen, selecteer gewoon het juiste element en u kunt genieten van het gebruikelijke gemak.

   Waar zonder strips in het nieuwe seizoen! Deze trend is volgens professionele ontwerpers in staat om lang te leven, omdat het onderwerp niet volledig is uitgeput en er nieuwe opties zijn voor hoe en in welke vorm de strepen kunnen worden geplaatst. Met de juiste geometrie kunt u korte nagels visueel verlengen of te lange nagels inkorten. Abstractie in dit geval houdt ook gelijke tred met de tijd en kijkt vaak organisch dicht langs de lijnen.

   Komt alleen in de mode ontwerp in de vorm van een vlindervleugel, die gemakkelijk wordt getekend met een tandenstoker en twee kleuren lak. De afbeelding wordt toegepast met punten, die later eenvoudig met elkaar zijn verbonden. Je kunt deze techniek zelf beheersen en daardoor je eigen beeld diversifiëren zonder de hulp van een specialist.

   Net als de lijnen behouden polka dots ook hun positie en willen ze de modewereld niet verlaten. Het wordt verdeeld over de nagelplaat in een lijn, gelijkmatig over het gehele oppervlak, verf groot en klein. Het werd vooral populair om erwten van verschillende kleuren en maten te combineren.

   Als de verzameling meerdere opeenvolgende tinten van dezelfde kleur heeft, kunt u op de nagel een gevoel van een venster creëren in een onbekende wereld. Eerst wordt het kwadraat van de donkerste toon langs de rand van de hele nagelplaat getrokken, lichter erachter, dan lichter. Het centrum is gevuld met de helderste schaduw.

   Je moet zeker aandacht besteden aan de moderne techniek om een ​​papegaaienkleuring op de nagels te tekenen. Ondanks de complexiteit van het ontwerp, is het heel eenvoudig om het te maken. Een beetje dichter bij de nagelriem leg je een druppel van de gewenste kleur over de hele breedte van de nagel en strek je hem uit met een tandenstoker naar beneden. Iets lager op de ontvangen stralen gebruikt u ook de tweede kleur en strekt u zich opnieuw uit. De techniek wordt tot het uiterste herhaald. Het creëert een visueel gevoel dat er meerdere veren op de nagelplaat zitten die elkaar binnendringen.

   Vanwege het feit dat het stedelijke thema steeds meer in ons leven doordringt, raakte het ook het nagelontwerp. Nu is het erg populair geworden om hoogbouw in het ontwerp te reproduceren.

   U kunt een kleurenpalet tekenen of zwart en wit gebruiken, in elk geval wordt een ongewone en originele tekening verkregen.

   Prachtige voorbeelden

   Om mooie en origineel ontworpen nagels te hebben, heb je geen professional nodig, als dit natuurlijk geen super gecompliceerde optie is. Selecteer gewoon het juiste ontwerp en bestudeer de techniek om de afbeelding zelf te tekenen.

   Het is de moeite waard hulde te brengen aan de grote Hollywoodsterren die ons jarenlang hebben verblind op de rode loper, en mooie voorbeelden laten zien van wat er met nagels kan worden gedaan. Het was vanaf dat de mode voor steentjes, glitters en andere lichte decoratieve elementen naar ons kwam.

   Als we het hebben over afbeeldingen, kunt u afhankelijk van de geselecteerde tonen een romantisch gevoel of een vrouw creërengewend om hun doelen te bereiken, ongeacht wat. De rood-zwarte versie kan niet anders dan de aandacht trekken van het andere geslacht, omdat het roept en aanlokkelijk is. Het maakt niet uit welk ontwerp wordt gekozen, of het nu heldere klaprozen zijn of gewoon een abstractie, je kunt goud gebruiken om het plechtig te maken.Ziet er geweldig uit op rood zwart kant met strass en folie.

   Wanneer een meisje acrylnagels gaat opbouwen, gel, schellak of een andere techniek gebruikt, moet je het juiste ontwerp kiezen, wat niet alleen overeenkomt met de algemene stijl, maar ook met de situatie. Als u het grootste deel van uw tijd op kantoor moet doorbrengen, een ontmoeting met klanten, partners, dan is pretentie en chic overbodig. In dit geval is de klassieke French of Moon manicure geschikt zonder gebruik te maken van felle kleuren met een klein patroon gemaakt met een dunne borstel en zwarte acrylverf. Het kan een sieraad zijn, een stuk kant, of iets dat op een vrouw smaakt.

   U kunt glanzende zwarte nagels een unieke uitstraling geven door zilverstof of enkele details toe te voegen. Zoals de combinatie van rood met goud, is zwart met zilver altijd een win-win, ongeacht of het een bloementhema, veren of kant is. Omdat de hoofdachtergrond zowel zwart als zilver kan zijn. De manicure van de maan met een zwarte halve maan ziet er heel netjes uit, Frans kan in dezelfde kleur worden gemaakt door een beetje opengewerkte lijn toe te voegen aan de lijn van de twee tinten.

   "Kale" of transparante bekledingen - een ontwerp dat geschikt is voor elke stijl, vorm, of het nu kort is, pannenkoek, amandel, vierkant, ovaal of elke spijker. Hier kan een eenvoudig en gemakkelijk ontwerp perfect worden gecombineerd met een gouden verloop, paars, lila en elke andere smaak van het meisje.

   U kunt het ontwerp aanvullen met kleine strass steentjes die bij de toon van het gebruikte verloop en andere tinten passen.

   Als je iets ongewoons wou, waarom zou je dan geen prent uit het wild nemen en het interessanter maken door je eigen verbeelding te laten zien? Dit geldt voor luipaardkleuren, zebravellen, pauwenveren. Deskundigen adviseren in het laatste geval om op nagellak gebaseerde verven op basis van glitter te gebruiken, vervolgens wordt het patroon verkregen met modulaties en ziet het er bijzonder goed uit.

   Ziet er goed uit chevronstijl en verloop met glitters. Als resultaat van deze combinatie wordt een ongebruikelijk ontwerp verkregen. Gebruik in de zomer en de lente de felle kleuren citroengeel en groen, terwijl ze een goed humeur oproepen. Professionals worden altijd geprezen voor het perfect matchen van kleuren die in de regenboog aanwezig zijn. Paars, blauw, blauw, groen, geel, oranje en rood worden ook gebruikt in het regenboogontwerp. Het is het beste om dit element te schilderen met acrylverf, want dan zijn de lijnen helder.

   Niets lijkt zo schattig en charmant als Hello Kitty op de nagels, hoewel het past bij het ontwerp van adolescenten, omdat ze geen officiële vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten hoeven bij te wonen. De hoofdkleur in dit ontwerp is lichtroze.

   Je moet zeker de ombra-techniek van dichterbij bekijken, wanneer je je manicure kunt aanvullen met een scheutje glitter en zwart ornament. Speciaalzaken hebben hiervoor trainingssjablonen.

   Wanneer de lente komt, kunt u aantrekkelijkere motieven, lichte kleuren gebruiken. Hoe eenvoudig de gebruikelijke punten op de nagelplaat er ook uitzien, ze kunnen bijvoorbeeld worden aangevuld met kleine lijnen, waardoor een eenvoudig patroon ontstaat. Dit ontwerp combineert goed met de Franse manicure, wanneer alleen de lijn tussen de twee kleuren wordt gemaakt. Het ontwerp wordt dus origineler en er is een duidelijk contrast verborgen onder het schilderij.

   Als het meisje minimalistisch is en houdt van dunne ontwerpen, effen kleur als basis, dan zou een eenvoudig nagelontwerp, zonder enige belasting van de details, een ideale optie zijn. In dit geval kunt u eenvoudig een klein lieveheersbeestje op een van de nagels tekenen, bijvoorbeeld het naamloze.

   De resterende nagels worden gekleurd met verschillende lagen monochrome lak of bedekt met een transparante gel.

   Wanneer u saaie ideeën probeert te vermijden, loont het de moeite om aandacht te besteden aan het hoofdaccent, namelijk het beeld, de helderheid van de gebruikte kleuren. Onlangs was er veel vraag naar aquariumtechnologie. Professionals nagelservice geleerd om te creëren op een klein deel van de nagelplaat, deze kunstwerken. Planten en zeebewoners worden getekend met een dunne borstel en alles van bovenaf is bedekt met een dikke laag gel.

   Voor degenen die niet op zoek zijn naar eenvoudige manieren, is het tijd om de diensten van een professional te gebruiken en het portret van uzelf of iemand anders op de spijker toe te passen. Dit is heel ongebruikelijk, maar vereist vaardigheden, dus het vinden van zo'n meester zal niet gemakkelijk zijn.

   Af en toe moet je altijd je eigen persoonlijkheid demonstreren. Je kunt niet bang zijn voor helderheid en felle kleuren. Hier komt een eenvoudige spons die helpt bij het creëren van een soepele overgang van de ene kleur naar de andere. Zo'n gradiënt wordt aangevuld met meestal verschillende patronen op het onderwerp. Het bloemstuk ziet er erg goed uit, waarbij rozenblaadjes kunnen worden benadrukt op de rand met een kleine hoeveelheid glans.

   In gespecialiseerde winkels is er niet alleen zand voor manicure, glitter, maar ook grote bergkristallen, Swarovski-kristallen. Als je ze op de juiste manier oppakt en ze over de spijker verspreidt door het ontwerp in een rand te schuiven, kun je kleine lijnen met krullen ertussen tekenen en een ongewoon ornament krijgen.

   Terugkomend op de kwestie van het gebruik van erwten op de nagels, is het de moeite waard om de zomerversie van het ontwerp te gebruiken, wanneer het hoofdgereedschap en de helper stippen zijn met een verschillende kogeldiameter. De nagelplaat is volledig bedekt met zwarte lak, omdat felle tinten er het beste uitzien. Voordat het opdroogt, worden grote druppels felgele kleuren van boven naar beneden in het midden aangebracht. Aan beide randen worden stippen van erwten met een kleinere diameter van andere heldere tonen geplaatst, het belangrijkste is ook in lijn.

   Als een meisje een constante romanticus is, moet je je verdiepen in het thema van de liefde en je nagels versieren met hartjes van verschillende groottes. De achtergrond kan wit, goud of zwart zijn, dan is iemand er dol op. Verf elk element afzonderlijk met een dunne borstel en beschilder het vervolgens met acrylverf.

   Om een ​​driedimensionaal effect te creëren, moet u een andere techniek en combinatie van tonen van dezelfde kleur beheersen, waardoor een vergelijkbaar effect wordt gecreëerd.

   Vergeet niet de creatie van het spectrum op de nagelplaat. Dit is niet echt een regenboog, maar het ziet er ook heel origineel uit. Gebruik voor dit effect acrylverven en vernissen, die op een stuk folie worden gecombineerd en vervolgens met een spons worden aangebracht. Het is niet nodig om een ​​speciale nagelkleur te kiezen, want met een dergelijke techniek kunt u ze allemaal in één ontwerp gebruiken. Het behouden van harmonie is echter niet zo eenvoudig, het is belangrijk om uiteindelijk een complex, maar net beeld te creëren.

   Wat kan een perfecte zomertint beter aanvullen dan zachte pastelkleuren? Vrouwen wordt geadviseerd om lichte tinten te kiezen zodat ze kunnen contrasteren met bronzen huid. Als het lijkt alsof dit te simpel is, maar je wilt het ontwerp niet overbelasten, dan kun je pauwenveren met zwarte verf op verschillende vingers tekenen.

   Een prachtige draai aan het Franse design - zwarte manicure met glanzende glanzende uiteinden op een matte achtergrond. Zo'n eenvoudige elegantie is alles wat nodig is om jezelf te verfraaien, maar zonder veel aandacht te trekken. Je kunt kleine ornamenten op de rand maken vanaf een van de hoeken, met behulp van zilver of wit.

   Je kunt een kinderlijke spontaniteit tonen en goed ontworpen geschenkverpakkingen als een afbeelding gebruiken: pas tegen het nieuwe jaar een foto van een kerstboom, sneeuwvlokken, klokken of klatergoud toe. De laatste lijkt vooral indrukwekkend, als je het volume, de schittering en de techniek van het geweven ontwerp gebruikt. In de aanwezigheid van een rijke verbeelding, zal kerstboom speelgoed, goed getraceerd met schitterende acrylverf, een echte decoratie worden tijdens een vakantie.

   Als het jubileum voor de deur staat, is een taart, kaarsen, confetti of misschien zelfs een afbeelding meer geschikt als afbeelding. Het voordeel van een dunne borstel in het ontwerp van nagels in dit ontwerp is moeilijk te overschatten, omdat het niet alleen helpt om kleine elementen duidelijk te tekenen, maar ook om hun randen af ​​te bakenen met behulp van een zwarte tint.

   De zon, palmbomen en zonsondergang - dit zijn de beelden die ons herinneren aan de dagen van de langverwachte vakantie. Elk van hen kan op de nagels worden aangebracht, waardoor een speciale sfeer van gemak en rust ontstaat. En opnieuw zijn de belangrijkste assistenten verven en penselen, de vaardigheid van de kunstenaar die zowel eenvoudigere silhouetten kan gebruiken als een hele foto kan maken, wordt gebruikt.

   Om een ​​dergelijk ontwerp te beveiligen, wordt altijd een afwerkende transparante coating gebruikt.

   Geometrische vormen kunnen op één spijker worden verweven of op verschillende worden gebruikt. Het is erg populair geworden om enigszins verschillende basecoats te gebruiken. Het ziet er goed uit bordeaux, wit en zwart. De duim en middelvinger bedekt met een bordeauxrode tint, wijsvinger en pink - zwarte lak en ringvinger - wit. Teken op de kleinste spijkerplaat twee kleine horizontale lijnen met witte acrylverf, verplaats ze naar links en leg er semicirkels op, die loodrecht moeten staan.

   Teken op de ringvinger gladde diamanten en plaats ze op de goede kant op een afstand van elkaar. Steentjes worden op de middelste nagel aangebracht en in een platte lijn geplaatst.

   De meeste vrouwen houden van zwarte nagellak omdat het verfijnd en elegant is. Het is glanzend en mat, dus waarom zou je het niet combineren in het gekozen ontwerp met een matte basis en de nadruk leggen op glanzende tips? Je kunt vernis op de randen aanbrengen met een penseel, een tekening maken op de rand met zilververf. Het is misschien een leuke combinatie van lijnen.

   Als Halloween in het verschiet ligt, kun je het beeld aanvullen met een interessant nageldesign, vooral omdat het heel gemakkelijk is om dit te doen met verf en penselen bij de hand. In het thema van de vampier overheerst rood altijd, maar het raakt uit de mode, het zou veel interessanter zijn om pompoentekeningen te maken, en met verschillende gezichten of geesten. Op het einde ziet het er geweldig donker wijn schaduw en doordringende enge patroon van schedels. Met dit ontwerp kun je de leider van zo'n feest worden.

   Fairy nail design is geen probleem voor beginners. Het is voldoende om het benodigde palet bij de hand te verzamelen, een naald op te pakken en je hand te trainen zodat de lijnen zeker zijn. Na het aanbrengen van een algemene toon, welke je ook leuk vindt, voeg je witte stippen toe over het hele oppervlak van de nagels. Ten slotte, om ze te transformeren, verbindt u de lijnen onderling en worden de voegen in een andere kleur getekend. Dus je kunt een marmereffect creëren, luipaardkleuring.

   Je kunt met zigzaglijnen spelen of ze recht maken, maar ongelijk over de spijker verspreiden, waardoor je aparte zones creëert die met geschikte kleuren zijn geverfd. Met deze abstractie kunt u de gewenste visuele toename van de lengte van de nagelplaat bereiken of, omgekeerd, het verkorten. Turkoois en witte vierkanten zien er goed uit naast elkaar. De lijnen ertussen kunnen overschilderd worden met metaal.

   Meesters van het ontwerp van de manicure geloven dat de combinatie van geometrische vormen van verschillende vormen en maten een nieuw, niet erg goed bestudeerd onderwerp is en dat er niet zoveel opties zijn voor het decor, dus je kunt je eigen verbeelding laten zien.

   Het is optioneel om in een eigen stijl van een erwt te gebruiken, het is mogelijk om ze gemakkelijk in cirkels te transformeren. Het voordeel van dit ontwerp is dat het een minimum aan tijd kost om een ​​uniek beeld te creëren en dat het meisje geen speciale vaardigheden hoeft te beheersen. Voor werk heb je stippen nodig. Het is noodzakelijk om met elke nagel afzonderlijk te werken, omdat het onmogelijk is om de hoofdlaag uit te drogen, anders werkt het effect waar we naar streven niet.

   Wat de basisdekking betreft, in dit geval beperkt de vrouw niets tot haar verbeelding. Het belangrijkste is om te onthouden dat de kleuren van lak in harmonie met elkaar moeten zijn en dat er lakken worden gebruikt voor het tekenen, en niet voor verven die niet de nodige textuur hebben.

   Als een lichte tint als basislaag wordt gekozen, moeten de cirkels helder en helder zijn. Zwart, wit en alle contrasterende tinten zien er goed uit. Eerst wordt de basislaag aangebracht, vervolgens worden meerdere kleine of grote druppels op het oppervlak geplaatst, een druppel basiskleur wordt er bovenop geplaatst. Houd er rekening mee dat de vernis zich zal verspreiden, dus het is de moeite waard de afstand tussen beide te behouden. Als je de eerste druppel zwart maakt en vervolgens nog een heldere tint in het midden laat vallen, krijg je prachtige cirkels met een zwarte rand. Je kunt verschillende kleuren in één cirkel gebruiken, waarna een heel ander effect wordt verkregen.

   Bij gebruik als basis donkere schaduw verandert de technologie niet, maar het zal nodig zijn om het in verschillende lagen aan te brengen, de eerste moet drogen. De enige manier om hiaten te vermijden die het ontwerp kunnen bederven. Over het algemeen raden meesters aan om de nagelplaat goed te polijsten om ongelijkmatige aanbrenging van vernis te voorkomen.

   Het thema van het gebruik van wit en zwart raakt nooit op. Sommige ontwerpers houden nog steeds erg van het schaakbord. Het is gemakkelijk om het te maken, het is genoeg om een ​​witte of zwarte tint als de basislaag aan te brengen, dan de nagel te beschilderen met een acrylverf en een dunne borstel, en je kunt het oppervlak niet volledig schilderen, maar gebruik het element alleen van de zijkant in combinatie met andere tekeningen.

   Spelen met zwart-witte nagellakken is heel eenvoudig. U kunt uiteindelijk het eenvoudigste ontwerp personaliseren, dat na verwerking overeenkomt met de stijl gekozen door het meisje en haar persoonlijkheid.

   De imitatie van een korset ziet er vreemd uit op een spijkerplaat en de meesters bieden het in verschillende versies aan, maar het wordt altijd alleen met een penseel en verf getekend.

   Het is erg populair geworden om de kleuren van natuurlijke materialen, zoals marmer en hout, te kopiëren en te reproduceren. Na het beheersen van een eenvoudige techniek, kunt u het gevoel creëren dat er een laag natuursteen op de nagels ligt. Bijzonder onopvallend, maar het ziet er origineel wit marmer uit met grijze lijnen. Je kunt tinten zwart, wit en goud op de nagels combineren.

     De kooi is een andere afdruk die nooit onopgemerkt blijft. Vrouwen geven er de voorkeur aan om hun nagels in dit patroon zowel in het dagelijks leven als om een ​​bepaald beeld aan te vullen. Het kan verticaal en horizontaal wit, blauw, rood en andere lijnen zijn die mooie vierkanten creëren. Het ontwerp ziet er niet slecht uit, zowel in glanzende als ondoorzichtige uitvoering.

     Zie vervolgens 27 eenvoudige hacking in het leven om een ​​prachtige manicure te creëren.

     Schrijf een reactie
     Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

     mode

     schoonheid

     betrekkingen