Manicure-apparaten en -hulpmiddelen

Gebruiksaanwijzing "Alaminol" voor manicure-instrumenten

Instructies voor het gebruik van Alaminol voor manicure-instrumenten

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. eigenschappen
  2. Fokregels
  3. Hoe te gebruiken?
  4. voorzorgsmaatregelen
  5. beoordelingen

Handgereedschap gebruikt voor manicure is erg belangrijk. Het verwerken van de tool kan een verscheidenheid aan middelen zijn. Dit artikel zal u meer vertellen over het gebruik van het medicijn "Alaminol" voor dit doel.

eigenschappen

"Alaminol" bevat in zijn samenstelling componenten die een negatieve invloed kunnen hebben op pathogene virussen en bacteriën. Hij heeft ook een tuberculoïd effect. Fabrikanten van dit gereedschap merken op dat het ook een reinigende en fungicide werking heeft. Dit medicijn heeft een vloeibare consistentie. De kleur van de vloeistof kan anders zijn - met een blauwachtige of groenachtige tint. Het medicijn heeft een geur, maar niet erg vervelend. Velen zeggen dat het product in een verdunde toestand voor hen ruikt naar cosmetische geur.

Vanwege het vrij brede werkingsspectrum kan "Alaminol" niet alleen worden gebruikt in manicures en schoonheidssalons, maar ook in medische instellingen en zelfs in cateringbedrijven. Verwerkingshulpmiddelen met dit medicijn helpen om het risico op menselijke infectie met ziekteverwekkers aanzienlijk te verminderen. Het is vermeldenswaard dat deze tool vrij effectief helpt tegen verschillende schimmelinfecties.

Het kan niet alleen worden gebruikt voor bewerkingstools, maar ook voor werkoppervlakken. Deze behandeling helpt objecten te beschermen tegen schimmel.

Fokregels

Verdun dit product volgens de instructies voor gebruik. Ze heeft vastgehouden aan het medicijn. Het is belangrijk op te merken dat als de aanbevolen dosering van verdunning niet wordt gevolgd, dit kan leiden tot een vermindering van het effect. Om het risico op huidbeschadiging te verminderen, verdunt u het geneesmiddel met beschermende handschoenen. De desinfecterende oplossing wordt voor gebruik met gewoon water gemengd.

Het is erg belangrijk om de ingrediënten zorgvuldig met elkaar te mengen, zodat het mengsel niet op de slijmvliezen van de ogen of de handen valt.

Dit zal helpen bij het veroorzaken van chemische schade en het optreden van ongunstige symptomen.

Gebruik dit hulpmiddel om manicurehulpmiddelen in een concentratie van 1 tot 10% te brengen. Om bijvoorbeeld een 7% -oplossing te bereiden, moet u 70 ml van het geneesmiddel in 930 ml water oplossen. Als een oplossing met een concentratie van 5% vereist is, lost in dat geval een kleinere hoeveelheid desinfectiemiddel op in 950 ml water - slechts 50 ml. Evenzo verdunning en andere vereiste concentraties.

De bereide oplossing kan worden opgeslagen. Het wordt niet aanbevolen om dit meer dan 10 dagen te doen. Bewaar de oplossing in een aparte container die goed sluit.

Tegelijkertijd is het noodzakelijk om te voorkomen dat er binnenin andere componenten worden geraakt. Dit kan leiden tot verlies van desinfecterende eigenschappen van de vloeistof. Na gebruik van dit product moeten de handen worden afgespoeld, zelfs met behulp van beschermende handschoenen. Het is beter om ze met zeep te wassen. Eigenaren van een gevoelige huid na het wassen van hun handen, kunnen ze beter smeren met een voedende crème. Dit zal het risico van mogelijk uitdrogen van de huid helpen verminderen.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Alaminol is vrij eenvoudig. In een container met een geconcentreerd desinfectiemiddel verdund tot de gewenste concentratie, moet u de gebruikte gereedschappen voorzichtig overbrengen en ze daar 1 uur laten staan.Na deze tijd moeten ze worden uitgetrokken, worden gespoeld met water en grondig worden gedroogd. Ook kan deze oplossing (bij voorkeur in een concentratie van 1-2%) worden gebruikt voor oppervlaktebehandeling. Dit helpt het risico op het ontwikkelen van schimmelinfecties en andere pathologieën veroorzaakt door pathogenen te verminderen.

Oppervlak moet worden behandeld met een doek, die voor dit doel wordt gebruikt. Veel manicuristen merken op dat na een dergelijke behandeling op kantoor er een speciale geur is die ze associëren met reinheid.

voorzorgsmaatregelen

Helaas komt het in de praktijk voor dat zelfs het zorgvuldige gebruik van deze tool kan leiden tot het verschijnen van verschillende huidirritaties. In de regel gebeurt dit als de beschermende handschoenen worden gescheurd tijdens de verwerking van verschillende items. In een dergelijke situatie kan het desinfectiemiddel op de huid terechtkomen en roodheid veroorzaken. Als tijdens het verwerken van objecten een dergelijke "freelance" situatie plaatsvond, dan is het in dit geval de moeite waard om de volgende acties uit te voeren:

  • beschadigde handschoenen moeten eerst uit de handen worden gehaald;
  • dan moet de huid worden gewassen met veel warm water - dit is nodig om de restanten van het desinfectiemiddel volledig van de huid af te spoelen;
  • handen wassen gedurende 4-6 minuten;
  • als roodheid op de huid is verschenen, is het in dit geval beter om het met een speciale zalf te behandelen.

Het is belangrijk! Als dergelijke schade binnen een paar dagen niet verdwijnt, moet u zeker een arts raadplegen.

Gevallen van het raken van de oplossing "Alaminol" zelden, maar er zijn. Als het gebruik van het product heeft bijgedragen aan het feit dat het op de slijmvliezen van de ogen is gevallen, dan is het noodzakelijk om de ogen onmiddellijk te wassen. Het is niet de moeite waard om ze met je handen te wrijven, omdat dit de roodheid alleen maar kan vergroten. Als na het wassen van de ogen de ongunstige symptomen niet verdwijnen en zelfs een visuele beperking is opgetreden, dan is het noodzakelijk om onmiddellijk een arts te raadplegen.

Verdunde oplossing kan in de mond krijgen. Als een dergelijke situatie zich heeft voorgedaan, is het belangrijk onmiddellijk actie te ondernemen. In dit geval het vereiste sorptiemiddel. Als zodanig betekent het dat het mogelijk is om actieve kool te gebruiken. Als zelfs na het innemen van een dergelijk medicijn acute buikpijn is opgetreden, is een dringende oproep voor medische hulp vereist.

Het is belangrijk! Bij zorgvuldig gebruik van dit ontsmettingsmiddel is de ontwikkeling van ongunstige symptomen uiterst zeldzaam.

Het opvolgen van de instructies voor het gebruik van deze tool en het naleven van voorzorgsmaatregelen dragen er aan bij dat er geen onvoorziene negatieve gezondheidseffecten door het gebruik zullen zijn.

beoordelingen

Alaminol-oplossing wordt gebruikt in veel schoonheidssalons en manicurekamers voor verwerkingshulpmiddelen en werkoppervlakken. Veel eigenaren van dergelijke instellingen zeggen dat ze deze tool leuk vinden, omdat het een redelijk betaalbare prijs heeft en gemakkelijk kan worden gekocht. Ze merken ook op dat dit medicijn al relatief lang in een verdunde toestand kan worden bewaard zonder de ontsmettende eigenschappen te verliezen.

Er zijn negatieve meningen over deze tool. Dus, sommige manicuristen merken op dat ze na regelmatige behandeling met dit ontsmettingsmiddel van gereedschappen een verandering in hun eigenschappen opmerken. Daarom geven zij de voorkeur aan alternatieve opties voor het desinfecteren van manicure-instrumenten.

Gebruik deze tool niet alleen in schoonheidssalons, maar ook thuis. Sommige vrouwen verwerken periodiek hun persoonlijke manicure-instrumenten om zichzelf te beschermen tegen infectie met gevaarlijke microben. Ze merken op dat het gebruik van deze tool hen helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en niet bang te zijn om ziektekiemen te krijgen tijdens de manicure, zelfs thuis.

Zie hieronder voor informatie over het desinfecteren van manicure-instrumenten met Alaminol.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen