Manicure-apparaten en -hulpmiddelen

Nail Master manicure-apparaat: keuze en tips voor gebruik

Nail Master manicure-apparaat: keuze en tips voor gebruik

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Hoe te kiezen?
  2. Modeloverzicht en klantrecensies
  3. Bedieningstips

Een goed apparaat voor manicure en pedicure (frezer) is de belangrijkste factor voor een goede baan. Het is duidelijk dat de vroegere technologieën van de nagelindustrie verouderd zijn en op dit moment heeft de vooruitgang een grote stap voorwaarts gemaakt.

Hoe te kiezen?

Voordat u een Nail Master-manicure-machine koopt, moet u beslissen over de bedrijfsomstandigheden. Als u een apparaat kiest voor thuisgebruik, kiest u een apparaat met een kleine capaciteit. In de regel zijn modellen met een rotatiesnelheid van maximaal 5.000 tpm geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Als je een professionele manicure wilt worden, dan is het voor het starten van een carrière de beste keuze voor jou om een ​​machine te worden met een snelheid van maximaal 25.000 r / min. Voor de salon of schoonheidssalon heeft u een serieuzere machine nodig. Opgemerkt moet worden dat de snelheid van een professionele saloneenheid groter is dan 30.000 tpm.

Om nauwkeuriger te bepalen welk model manicure voor nageldesign manicure voor u geschikt is, dient u in detail de uitrusting en de reeks functies die door een bepaalde machine worden uitgevoerd, te onderzoeken.

In de regel vestigt de tovenaar bij het kopen van een manicure-apparaat de aandacht op de volgende aspecten: een handgreepmanipulator, het aantal sproeiers en klemmen daarvoor, de massa van de machine, extra componenten, de oplaadmethode.

Pen-manipulator

Het verdient de voorkeur om een ​​model te kiezen met een ergonomische handgreep, waarvan de vorm comfortabel in de hand ligt. Je moet ook letten op het gewicht van het handvat. Het handigst in het werk zijn pennen waarvan het gewicht niet groter is dan 200 gram. Anders zal de hand snel moe worden van het proces.

Een belangrijke rol wordt gespeeld door de draad die de handgreep verbindt met de machine. Te korte of te lange bedrading kan het werk hinderen. De beste optie is een verende draad, die, indien nodig, tot de gewenste lengte wordt uitgerekt.

De afwezigheid van trilling van de handgreep zal een extra voordeel zijn bij het kiezen van een instrument, omdat trillingsinterferentie de nauwkeurigheid van bewegingen tijdens bedrijf beïnvloedt.

mondstukken

Voor het uitvoeren van een manicure hebt u mogelijk bijlagen nodig, niet alleen voor het bewerken van de nagelplaat, maar ook voor het werken met de nagelriem (huid). Tegelijkertijd moet aandacht worden besteed aan de aanwezigheid van de sproeiers die u gaat gebruiken. Het professionele manicure-apparaat is uitgerust met de volgende nozzles: schijven voor het vormgeven van de nagelplaat, schuurschijven, een nagelriemspatel, een mondstuk voor het bewerken van de nagelroller, voor het polijsten, voor het drogen, een borstel voor het reinigen van de nagels.

Klemmen voor bijlagen

De klemmen kunnen automatisch, halfautomatisch en handmatig zijn. Ze verschillen in de methode om het mondstuk te vervangen. Bij handmatig klemmen wordt het vervangen van het mondstuk als het meest tijdrovend beschouwd.

gewicht

De massa's auto's hebben waarde voor meesters die op de weg werken. Voor werk in deze modus, meer geschikte modellen met een gewicht van niet meer dan 2 kg.

Stofzuiger

De stofzuiger is ontworpen om stof en deeltjes te verzamelen die tijdens het proces worden gegenereerd.

Het verbetert de werkomstandigheden aanzienlijk en, ondanks het feit dat het duur is, kiezen de meeste vaklieden voor modellen met stofzuigers.

Oplaadmethode

Het manicure-apparaat kan worden gevoed via het lichtnet, de batterij en de batterijen. Als het werk in een constante stationaire modus wordt uitgevoerd, wordt de meest rationele keuze via het netwerk opgeladen. Wanneer u op de weg werkt, zijn mogelijk extra stroombronnen nodig.

Modeloverzicht en klantrecensies

Nail Master ZS-603

Professioneel apparaat met een rotatiesnelheid van 35.000 tpm. Het apparaat is uitgerust met een handige handvatmanipulator en een regelaar met omgekeerde beweging. Inbegrepen is een pedaal, een cutter in de hoeveelheid van 6 stuks en een standaard voor het handvat. Volgens klanten heeft dit model ze aangetrokken met een lage prijs en een mooi ergonomisch ontwerp. Tijdens het werk is het gemak van een inkeping zichtbaar - ga onder het handvat staan. In bedrijf werkt het apparaat vrij snel, verhit niet. Over het algemeen hebben klanten dit model positief beoordeeld.

Nail Master ZS-601

De snelheid van dit apparaat bereikt 35.000 tpm. De modi worden op de tuimelschakelaarmodus gewijzigd en de machine wordt handmatig en met behulp van een pedaal bediend. Het apparaat is beschermd tegen overbelasting door het ingebouwde veiligheidsmechanisme. Volgens klanten is dit model zeer comfortabel in gebruik. De aanwezigheid van pedalen en staat voor snijders. Ook waren de kopers tevreden met de bijna stille werking en de afwezigheid van trillingen.

Bovendien gaat het apparaat om met een grove huid.

Nail Master ZS-702

Deze eenheid is een van de krachtigste in zijn soort. Met een omloopsnelheid van 35.000 tpm heeft het een vermogen van 65 watt. Dit apparaat is uitgerust met een LCD-scherm dat de rotatiesnelheid van de snijders weergeeft. Het ontwerp van het apparaat biedt voorwaartse en omgekeerde rotatie, evenals een micromotor in de handgreep en een koelsysteem. Volgens klanten is dit model van uitstekende kwaliteit, bijna geruisloos, en alle handelingen voor manicure en pedicure zijn binnen haar macht. Direct op het werk werd het gemak van twee soorten regeling en snelheidsaanpassing geëvalueerd.

Bedieningstips

Tijdens het werken met een molen is het noodzakelijk om soepele progressieve korte bewegingen langs een spijkerplaat niet langer dan 3 seconden te maken. De mate waarin de hendel wordt ingedrukt, moet vergelijkbaar zijn met de mate waarin de balpen wordt ingedrukt. Bij gebruik van spuitmonden is het noodzakelijk om de regel te volgen: van de grootste naar de kleinste, dat wil zeggen, eerst in de procedure voor de behandeling van nagels grove spuitkoppen gebruiken, dan prima.

Na elk gebruik van het apparaat is het noodzakelijk om desinfectie- en hygiënemaatregelen uit te voeren.

Videobeoordeling van de Nail Master manicure machine zie hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen