manicuur

Layfkaki voor manicure

Layfkaki voor manicure

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Hoe verzin je je nagels om de huid niet te bevlekken?
 2. Hoe maak je een gladde coating?
 3. Hoe verleng je de levensduur van een manicure?
 4. Ontwerp, waardoor je niet kunt zien hoe je nagels moet laten groeien
 5. Wat te doen als de vernis dikker wordt?
 6. Andere interessante tips

Goed verzorgde handen zijn tegenwoordig moeilijk voorstelbaar zonder elegante nagelontwerpen. Als u een professionele salon bezoekt, weet de meester natuurlijk hoe u een nette en mooie nailart maakt. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om regelmatig specialisten te bezoeken. Om een ​​manicure thuis correct te maken, zijn er veel aanbevelingen en life-hacking.

Hoe verzin je je nagels om de huid niet te bevlekken?

Allereerst moet je leren je nagels voorzichtig met je handen te schilderen, zonder de huid rond de nagels uit te smeren, zonder de nagelriem te raken. Dit zal helpen bij deze kennis van de techniek van juiste dekking, die de volgende regels omvat:

 • maak de coating altijd schoon en ontvet, gebruik niet na deze handcrème;
 • dode nagelriemen verwerken;
 • Breng de eerste druppel altijd net boven de nagelriem aan, maar laat de borstel dan zakken;
 • de volgende stap is om een ​​druppel langs de lijn van de nagel precies langs de lijn en aan de zijkanten op te rekken;
 • druk niet op de borstel, de bewegingen moeten netjes, soepel en onscherp zijn;
 • breng de volgende laag pas aan als de vorige laag is gedroogd;
 • kies voor een hoogwaardige viskeuze coating met een comfortabele borstel die zich niet verspreidt;
 • knijp de borstel voor het aanbrengen;
 • voor het schilderen van nagelplaten "onder de nagelriem", gebruik een speciale dunne borstel.

Er zijn veel extra assistenten die zullen helpen bij het verzinnen van nagels en niet verder dan de randen gaan. Het is de moeite waard ze in meer detail te bekijken.

 • Allereerst - het is whisky. Als u hiermee patronen wilt maken, bereidt u van tevoren sjablonen voor, als het doelwit een nette coating is, zijn drie strips voor elke nagel voldoende. Voor deze doeleinden hebt u een smal type tape nodig: briefpapier, schilderwerk, isolatietape. Lijm de strepen aan de zijkanten en druk aan het einde op de juiste manier, alsof je de spijker inlijst. Nadat u kunt beginnen met het aanbrengen van vernis.
 • Speciale correctoren-markersdie worden verkocht in professionele winkels. De kern van deze corrector is verzadigd met vernisverwijderaar. Met behulp van zo'n assistent kun je elke misser onmiddellijk verwijderen.
 • Speciale bescherming in de vorm van stickers kan ook worden gekocht in de nagelmarkt. Ze hechten zich rond de nagel aan de huid en beschermen deze tegen onbedoelde nagellak.
 • Middelen die rond de nagel worden aangebracht: handcrème is de meest voedzame en vette, vaseline, PVA-lijm. Ze moeten na het verwijderen van de coating met een wattenstaafje op de huid worden geplaatst om de spons te verwijderen.

Hier is het belangrijk om ervoor te zorgen dat geen van deze gereedschappen op de plaat valt, anders werkt het gewoon niet goed op de plaat.

 • Huidverdediger - Dit is een professionele tool die voldoende is om op de huid aan te brengen en deze te laten drogen. De resulterende film na de manicure wordt gemakkelijk verwijderd, samen met de vernis erop.

Hoe maak je een gladde coating?

Het is niet genoeg alleen om vernis aan te brengen, het is belangrijk dat de coating zeer glad is. Thuis kun je een gladde nagelplaat bereiken, als je een paar geheimen kent van het aanbrengen van vernis. Het is noodzakelijk dat de lak zo dicht mogelijk bij de nagelriem zit, anders geeft dit de indruk dat de nagel al is gegroeid. Om het oppervlak glad te houden, moet u de volgende basisregels in acht nemen:

 • Sta niet toe dat vochtinbrengende en andere vetbevattende producten op je nagels komen;
 • de spijker moet droog zijn, de natte plaat kan loslaten, daarnaast is het moeilijk om het pterygium te herkennen, dat volledig verwijderd moet worden;
 • Breng in geen geval vernis aan op de gevouwen nagels, schalen mogen niet; in dit geval moet u de nagels nagelen of verstevigen met een primer, basislak, zachte gel, acrylpoeder.

De nagel ziet er glad uit wanneer de kleur op het hele oppervlak wordt aangebracht, de vorm van de nagel visueel correct is en het nagelbed op één lijn ligt. Om dit te bereiken, kan het leven van professionele kunstenaars worden gehackt.

 • Lijn het nagelbed uit met zachte gel of basis. De techniek is als volgt: men moet de nagels bedekken met een van deze producten en drogen, dan een andere laag, dunner, die niet langer droogt; We brengen een druppel van het product in het midden aan, duwen het uit elkaar met een borstel aan de randen, houden de spijker in een omgekeerde toestand en drogen het.
 • "Onder de cuticula" - figuurlijke expressie zou het in elk geval niet moeten zijn. Bovendien moeten de rollen ook worden verwerkt, anders werkt een mooie onthulling van de nagel niet. De eenvoudigste manier om dit te doen is een speciaal apparaat voor manicure.
 • Zorg ervoor dat de vorm van de plaat wordt aangepast.. Het vlakke type nagel wordt gecorrigeerd met acrylpoeder, breed - waardoor dunne losse strepen aan de zijkanten achterblijven.

Hoe verleng je de levensduur van een manicure?

Je kunt een manicure maken die zo lang mogelijk meegaat. Het belangrijkste is om rekening te houden met een paar aanbevelingen van specialisten in nail art.

 • Houd de lengte bij. Te lange nagels zien er natuurlijk spectaculair uit, maar in het dagelijks leven zijn ze niet bijzonder relevant en ongemakkelijk. Hoe langer de nagel, hoe gemakkelijker het is om het te beschadigen.

Geef de voorkeur aan een medium of een korte vorm, waarop de coating duurzamer is.

 • Zorg voor de cuticula. Dit is een zeer belangrijke nuance, omdat een grove, geile huid met lak erop exfolieert. Gebruik oliën, crèmes, scrubs, verplaats de dode huid weg met een speciale staaf of verwijder deze op een afgesneden manier.
 • Home manicure begint vaak met een bad voor nagels, dit is verkeerd, want voor een stabiele manicure is vocht onaanvaardbaar. Neem een ​​pauze tussen de spabehandeling en de hoes, het is niet genoeg om je handen te vegen. De spijkerplaat in warme baden weekt, het kost tijd om te krimpen. Als u niet op tijd wacht, zal de lak zeer snel scheuren.
 • Gebruik de basis. Het biedt een uitstekende koppeling tussen het pigment en de plaat. Dit is een zeer belangrijke tussenlaag die de nagels beschermt en ervoor zorgt dat het ontwerp nog lang in zijn oorspronkelijke vorm blijft. Als de coating het vaakst afbladdert aan de rand van de nagel, probeer dan een extra laag basis op de rand aan te brengen.
 • Sla niet op vernissen. Gebruik producten van beproefde, gerenommeerde merken. De consistentie van het "juiste" product moet van gemiddelde dikte zijn, het penseel verwijderen en een druppel laten vormen. Als het even duurt - de vernis verspreidt zich, als het langer dan 4 seconden is - is het te dik en droogt het snel.
 • Genoeg toepassing van elke coating op twee lagen. Hoe meer lagen, hoe minder duurzaam uw manicure zal zijn. Zorg ervoor dat de droogtijd tussen de lagen behouden blijft. Laat eerst de basis drogen, breng het pigment aan, laat het drogen, ga verder met de tweede laag, ze moeten allemaal dun zijn.

Nadat de coating is opgedroogd, moet u niet meteen huishoudelijke taken uitvoeren: wasvloeren en vaat wassen. Wacht minstens een uur.

 • Vergeet de topdekking niet. Deze laag maakt je ontwerp perfect en beschermt tegen externe agressie.
 • Denk aan veiligheidsmaatregelen. Draag handschoenen bij contact met water en chemicaliën.
 • Voer een correctie uit in de tijd. Manicure moet regelmatig worden bijgewerkt. Bevochtig handen dagelijks, werk regelmatig de bovenklep bij.

Ontwerp, waardoor je niet kunt zien hoe je nagels moet laten groeien

Als het ontwerp om de paar weken niet kan worden bijgewerkt, kunt u vertrouwen op dergelijke composities waarin spijkerhernieuwing niet zo merkbaar is.Er zijn zogenaamde langspeeltypen van nail art. Kijk met hun nagels er lang goed verzorgd uit en de groei is bijna onmerkbaar.

 • Omgekeerd Frans Deze echte maanmethode voor manicure is niet alleen heel ongebruikelijk en creatief, maar ook heel praktisch. Het is voldoende om de gaten in hun oorspronkelijke vorm te laten, zodat de manicure er lang fris uitziet. Als het begin van de nagels in kleur is gedecoreerd, kunt u het alleen maar laten tinteren als het groeit.
 • Modieuze geometrie. Dit type ontwerp is tegenwoordig ongelooflijk populair, omdat het perfect past in bijna elk beeld. De praktische kant van de geometrie ligt in het feit dat je strepen, driehoeken of vierkanten kunt rangschikken in elke volgorde en overal op de nagelplaat. De willekeurigheid van de geometrie creëert de illusie van een nieuw ontwerp voor een zeer lange tijd.
 • Stip minimalisme. Een andere hit van het seizoen is minimalisme, punten daarin spelen praktisch de hoofdrol. Hier werkt hetzelfde principe als bij geometrie - willekeurigheid, de afwezigheid van regels voor de locatie van punten maakt experimenteren mogelijk. Naaktlak en een paar punten in het midden van de nagel, zelfs na een maand ziet er heel netjes uit.
 • Half ontwerp. De chip van deze methode is om een ​​deel van de nagel intact te laten. Het pigment wordt alleen op de helft van de plaat aangebracht en is op verzoek versierd. Het principe van de levensduur van een dergelijke manicure is hetzelfde als dat van de maan - het begin van de nagel blijft ongeverfd.
 • Naakte stijl. Deze elegante trend in de geest van minimalisme laat heel lang toe om het bijna onmerkbare ontwerp te bewonderen. Nagelkunstspecialisten voorspellen ongelooflijke populariteit voor toekomstige seizoenen met naaktlakken.

Wat te doen als de vernis dikker wordt?

   Allereerst moet u begrijpen waarom dit gebeurt en niet toestaan ​​dat de vernis op deze manier achteruitgaat. De vernis bevat vloeistoffen die na verloop van tijd verdampen, de vernis dikker wordt en vervolgens opdroogt. De menselijke factor kan echter als een veel voorkomende oorzaak worden beschouwd. Onjuiste opslag en gebruik, temperatuurschommelingen kunnen de lak in korte tijd bederven. Het is de moeite waard om de volgende herstelmethoden te volgen:

   • Als dit probleem al is opgetreden, kunt u professionele verdunners gebruiken als u ze kunt kopen; gebruik gewoon een paar druppels om je favoriete hoes blij te maken met zijn kwaliteit voor een lange tijd;
   • als er geen verdunner bij de hand is, kunt u een transparante vernis gebruiken, hoewel deze methode de levensduur van de vernis met slechts één coating zal verlengen;
   • acetonbevattende vloeistoffen zijn de meest voorkomende en eenvoudige methode, maar helaas zal de op deze manier verdunde lak niet lang blijven zitten, er zullen spaanders en scheuren verschijnen; een halve fles is voldoende om een ​​kwart theelepel nagellakremover te verwijderen;
   • het gebruik van het verhogen van de temperatuur gaat goed samen met verdikte vernis, hiervoor is het voldoende om de fles in heet water te dompelen en een paar minuten te houden; kokend water is niet geschikt voor dit doel, omdat het temperatuurverschil uiterst schadelijk is voor vernissen, deze methode is niet bijzonder duurzaam, omdat het effect samen met de koeling zal verdwijnen;
   • micellair water werd vrij recent voor dergelijke doeleinden gebruikt, maar heeft zichzelf al goed bewezen; het is genoeg om één lepel water in de vernis te gieten en het te laten staan, maar het is niet nodig om de fles te schudden;
   • als u gel-gebaseerde vernis dringend moet verdunnen, zal geen van de bovenstaande methoden werken; U kunt elk alcoholhoudend product gebruiken - alcohol, wodka, maar helaas kunt u deze methode vaak niet gebruiken, de kwaliteit van de vernis wordt aanzienlijk verminderd.

   Het is belangrijk! Als je craquelure hebt gekraakt, kun je deze veilig weggooien, geen enkele methode zal werken met deze prachtige coating, reanimatie zal zinloos zijn.

   Andere interessante tips

   Er zijn andere geheimen van thuismanicure, zodat de nagels niet breken, maar De coating heeft zijn frisse en effectieve uitstraling lang behouden, namelijk:

   • Begin bij het beginnen met het aanbrengen van de coating altijd met de rechterhand, ondanks het feit dat het moeilijker is; als je linkshandig bent, begin dan te schilderen met je linkerhand; het is beter om alle aandacht en geduld te gebruiken in een complexer proces;
   • dunne coating van lak wordt aanbevolen; hoe minder geld op het penseel, hoe gemakkelijker het is om te gebruiken;
   • Vermijd het aanbrengen van een basis op de huid, bedek alle uiteinden met een basis en pigment, versterk regelmatig de nagelplaat;
   • op gele nagels is de coating minder duurzaam, omdat er een beetje pigment in de toplaag is gedrenkt, in dit geval polijst u de platen met een buff;
   • om de fles niet te blaren, in geen geval niet te schudden of te schudden voor de manicure, rolt u de fles gewoon tussen de handpalmen;
   • Vermijd coating in de buurt van verwarmingssystemen en airconditioners, in dit geval is er een grote kans op ongelijkmatige coating;
   • gebruik speciaal gereedschap om te drogen of houd gewoon je nagels in koud water.

   Zie de volgende video over de verschillende life hacking manicures.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen