Manicure voor korte nagels

Manicure met strass steentjes voor korte nagels

Manicure met strass steentjes voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Beschikt over korte nagels
 2. Harmonieuze plaatsing van accenten
 3. tips
 4. Ontwerpideeën
 5. Hoe niet om expressiviteit te verliezen?

Rhinestone nagel inlay is een van de trends van het nieuwe seizoen. Vandaag is het in de mode dat nagels schitteren met iriserende stenen. Echter, niet altijd ziet het ontwerp met steentjes er mooi en expressief uit. De reden hiervoor is vaak een onvoldoende lengte van de nagels. Hoe je een hoogwaardig ontwerp van nagels met sprankelende stenen op korte spijkerplaten kunt maken, vertelt het materiaal van dit artikel.

Beschikt over korte nagels

Wat we denken dat geschikt is bij het versieren van lange nagels is niet altijd geschikt voor het decoreren van korte platen. Ten eerste is het in dit geval onmogelijk om grote elementen te gebruiken. De grote afmeting van het glinsterende decor kan de toch al korte lengte visueel inkorten. Ten tweede zorgt het voor een visuele strengheid, waarbij het erop lijkt dat het grootste deel van de nagels na het afbreken moet worden bewaard.

Het is ook belangrijk om na te denken over de locatie van de steentjes, omdat het visuele evenwicht van de waarneming hiervan direct zal afhangen.

Als tegelijkertijd de zijwanden van de spijkerplaten evenwijdig zijn en het bed zelf langwerpig is van de natuur, dan zijn er meer mogelijkheden voor plaatsing en samenstelling. Wanneer het bed kort is en het mooie ovaal niet bereikt, is het noodzakelijk om asymmetrische composities en lijnen te vermijden. Ook in dit geval is het noodzakelijk om een ​​combinatie van steentjes met een ander decor te bedenken.

Harmonieuze plaatsing van accenten

Het is belangrijk om te bedenken dat de bergkristallen de aandacht trekken. Als er veel van zijn, zullen ze het effect van discoballen creëren, samenvoegen tot één enkele plek. Maar zelfs als de hoofdvernis een ongewone textuur heeft, gaat deze verloren op de algemene achtergrond.

Daarom, ongeacht hoeveel je alles tegelijk wilt gebruiken, moet je de mousserende elementen strikt doseren.

Voor harmonie kunnen ze worden gecombineerd met glitter of bouillon. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Een bergkristal omringd door bouillons, die met hen het midden van een bloem op een accentnagel voorstelt, zal er harmonischer uitzien. Je kunt bouillons van verschillende groottes gebruiken, maar kristallen zullen het hoofdaccent zijn.

tips

Het is niet nodig om grote en volumineuze strass steentjes aan te brengen op het hele gebied van de spijkerplaat met het accent, omdat het vandaag onfatsoenlijk wordt geacht. Bovendien moet je dit niet doen met elke nagel van een manicure. Bovendien is het onwenselijk om met dit decor het grootste deel van de nagel te sprenkelen, zelfs als het een bloem of geometrische figuur is.

Probeer ook niet om een ​​vergelijkbare afmeting van een verloop af te beelden met steentjes van dezelfde grootte, plaats ze van de onderkant naar het midden van de plaat en verder.

Breng het sprankelende decor niet in contrast met een pakkende textuur of een ontwerppatroon.

Het is belangrijk om steentjes goed te gebruiken, wat betekent dat ze zo verlijmd moeten worden.

Het is dus mogelijk om de illusie van lichtheid en ruimtelijkheid te behouden, wat vooral belangrijk is voor korte nagels. Zelfs een enkel element kan er beter en duurder placer-inlays uitzien. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan:

 • vasthouden aan het ontwerp van de slider;
 • gebruiken als een element van artistieke schilderkunst;
 • nadruk op bepaalde decorgebieden;
 • het uitlijnen van de nagelriemlijn;
 • combineren met acrylzand.
 • Sliders. Wat het ontwerp van de schuifregelaar betreft, deze optie is een van de gemakkelijkste. Hier moet je een afbeelding selecteren waarin een plaats voor steentjes is voorgekeken. Na het bevestigen en drogen van de foto's, schildert u op contourlijnen en lijmt u de steentjes.
 • Het schilderij. In dit opzicht is het principe van rangschikking bijna hetzelfde. Teken eerst het beeld en versier het vervolgens met steentjes en glitter. In dit geval is het gebruik van modelleergels toegestaan, waardoor het mogelijk is om gevormde afdrukken van een volumetrisch type te maken.
 • Een deel van de afbeelding vervangen. Dergelijke foto's betrekken aanvankelijk het gebruik van bergkristallen op specifieke plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een gouden oor tekenen en in plaats van granen kunt u er sprankelende stenen in leggen. Het verschil met de vorige versies is de afwezigheid van de noodzaak om de elementen te tekenen die op de tekening worden geplakt.
 • Correctie van het formulier. Met deze techniek kunt u de onvolkomenheden van het nagelbed corrigeren. Kies voor hem een ​​aantal verschillende steentjes en maak met hun hulp een mooie strik aan de basis van de nagel. Als de nagels erg klein en smal zijn, is het beter om 1 strass steen te gebruiken, en in plaats van anderen de punten in zilver met behulp van stippen.
 • Met poeder. Een dergelijk gebruik van steentjes is alleen geschikt in het geval van een langwerpige natuurlijke vorm van de spijkerplaten. Hier worden steentjes niet over het hele gebied van de nagel geplaatst, maar op plaatsen met een speciaal textuur poeder met een glans op basis van acryl. Voor meer harmonie kunt u kristallen van verschillende groottes gebruiken.

Ontwerpideeën

Een mooie manicure is er een die niet "schreeuwt", maar enthousiaste kijk op anderen trekt. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met de strass de voetboog aan de basis van het nagelbed te accentueren. In dit geval is het voldoende om klassiekers of een vloeiend verloop als hoofdtechniek te kiezen.

Op basis van het verloop kunt u twee spijkers van tien verfraaien met een verticale lijn van kleine steentjes, waarbij u een sprankelend decor van een transparant of gekleurd type selecteert.

Het is wenselijk om te vertrouwen op de textuur en de kleur van de lak.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de plaat conditioneel te verdelen met de verticaal gemaakte helling in twee delen, een ervan - decoreer met een kantpatroon en scheid het met een verticale lijn van kleine steentjes.

Het is mogelijk om steentjes te gebruiken in de maantechniek, als de natuurlijke vorm van de nagels langwerpig is uit de natuur. Ze kunnen het gat benadrukken door elementen van verschillende grootten in één kleur te selecteren. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om steentjes te assembleren met zilveren stippen, ingesteld met stippen. Steentjes in weefpatronen en op monogrammen zien er niet minder harmonieus uit. Combinatie met wit contrast is ook heel toepasselijk.

Prachtig uitziende decoratieve stenen in het ontwerp met artistieke schilderkunst. Na het tekenen van de afbeelding, die eenvoudig en licht moet zijn op korte nagels, worden de elementen gestippeld op de tekening zelf en de naburige spijker. In dit geval moet de volgende plaat worden versierd aan de basis met niet meer dan 3-5 elementen. Het zal voldoende zijn voor expressief ontwerpen.

Als de techniek is gebaseerd op het schilderen met kunst, kun je steentjes gebruiken om volumetrische centra te creëren. Tegelijkertijd kunt u een sprankelend decor met een regenboogglans kiezen. Wanneer het gebied van de accentplaat voldoende is, kunt u de steentjes ondersteunen met zilver, waarbij u de boog in de nagelriemregio traceert met zilveren glitters.

Als een spinnenweb als afbeelding is gekozen, kunnen de steentjes worden gebruikt om dauwdruppels erop af te beelden. Het zal er harmonischer uitzien als je kiest voor transparante elementen voor decoratie. Ook kunnen steentjes een flikkerend effect creëren door dennentakken, vorstpatronen te tekenen. Een soortgelijk decor ziet er prachtig uit wanneer ze zijn versierd met het midden van sneeuwvlokken of imiteren de bladeren van planten wanneer de afdruk erg klein is. Je kunt gekleurde strass steentjes gebruiken, afbeeldingen met hun hulp bloemknoppen.

Als het nagelbed langwerpig is, kun je het versieren met strass steentjes in combinatie met bouillons. Verstevig tegelijkertijd het gebied van de cuticula en breng de vertikaal in het midden van de plaat omhoog, die is afgewerkt met bouillon. Aangezien dit ontwerp goed wordt gecombineerd met acryl spuiten de volgende nagel, kunt u de methode van het spelen van de texturen gebruiken.

Hoe niet om expressiviteit te verliezen?

Er moet aan herinnerd worden: hoe meer inrichting en accenten, hoe erger.Als u de optie nageldecoratie hebt gekozen, waarbij er meer dan een paar sprankelende elementen op de platen zijn, moet u het aantal accentnagels verminderen. Soms kan het ontwerp echter voldoende zijn en een spijker met een paar strass steentjes. Ter ondersteuning kunt u vertrouwen op een gouden, zilveren gel, omdat deze er harmonischer uit zal zien. Zilver of goud kunnen het aangrenzende nagelaccent bedekken.

Plak ook geen strass steen in een klassieke manicure op de basis van elke nagel, in de hoop dat dit de overvloed aan glans zal vermijden.

Het is lelijk en saai. Het is beter om te kijken naar het ontwerp van een enkele spijkerplaat, die versierd kan worden met verticale strepen en transversaal, met daarin meerdere strass steentjes. Zelfs als de rest van de nagels niet zal schijnen, ziet het er naar uit dat een manicure stijlvol en indrukwekkend zal zijn.

Ontwerpideeën voor manicure met strass steentjes, zie de video hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen