Manicure ontwerp

Nail Piercing: ideeën en tips om te doen

Nail Piercing: ideeën en tips om te doen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Hoe?
 2. Tips en contra-indicaties
 3. Soorten sieraden
 4. ontwerp

Elke vrouw heeft een natuurlijk verlangen om zichzelf te versieren. Een manier om dit te doen is piercing. Beslissen om een ​​deel van het lichaam te doorboren is moeilijk. Maar een piercing maken op de nagels is vrij eenvoudig en zonder gevolgen. Deze trend in manicure kan als relatief nieuw worden beschouwd, het wint nog steeds aan populariteit.

Hoe?

Natuurlijk is het beter om contact op te nemen met de salon om nagels te doorboren. Een gekwalificeerde wizard zal deze procedure niet alleen correct uitvoeren, maar zal ook de conditie van uw nagels beoordelen, het ontwerp selecteren en u vertellen hoe u ze op de juiste manier onderhoudt.

De essentie van de procedure is als volgt:

 • om de nagel te starten moet je in orde brengen - verwijder de nagelriem, bouw een spijker of pas de vorm van een bestaande nagel aan;
 • vanaf de achterkant van de spijkerplaat met een speciaal apparaat met een boorgat;
 • dan worden de randen van het gat goed gepolijst, de geselecteerde coating wordt op de gehele nagel aangebracht;
 • na volledige uitharding van de coating, kunt u een decoratie invoegen.

Aangezien alle hulpmiddelen voor manicure onafhankelijk kunnen worden gekocht (inclusief een boor voor piercing), kunt u dit zelf doen of een vriend uitnodigen. Onder de vinger wordt meestal een kleed van elastisch materiaal geplaatst. Als u nagels heeft verlengd, kan de boor worden vervangen door een verwarmde dunne metalen naald of een naald met de gewenste diameter.

Tips en contra-indicaties

De procedure voor nagel piercing omvat de implementatie van een aantal voorwaarden die moeten worden nageleefd.

 • Natuurlijke nagels voor een dergelijke procedure moeten perfect zijn, zonder schade. Omdat ze scheuren kunnen vertonen.
 • Voor piercing zijn nagels beter dan natuurlijke. Ze zijn sterker en gemakkelijker aan te passen.
 • Als je een vinger kiest, is het beter om te buigen naar het midden of het naamloze en naar de niet-werkende hand. Dus het risico op beschadiging is verminderd.
 • Hoe meer lekke banden in de nagelplaat, hoe gemakkelijker het is om te breken.
 • Piercing is eenvoudig - u moet dit onderdeel knippen of verwijderen. Opgebouwde goudsbloemen hebben een extra voordeel, ze kunnen snel worden hersteld, met natuurlijke - u moet wachten tot ze groeien.

Als uw activiteit gerelateerd is aan actief werk met uw handen, is het beter om ze uit te doen tijdens het doorprikken, omdat er een risico bestaat op ernstig letsel.

Soorten sieraden

Piercing wordt gedaan om de nieuwe sieraden te demonstreren. Bovendien hoeft het niet waardevol te zijn, integendeel, omdat het risico bestaat om het te verliezen, dan is het de moeite waard om het alleen in uitzonderlijke gevallen uit te geven. U kunt dergelijke producten kopen, zowel in gespecialiseerde winkels als via internet. Tegelijkertijd is het materiaal volkomen onbelangrijk - het kan van metaal of plastic zijn. In dit geval kun je je verbeeldingskracht serieus uiten, bijvoorbeeld door een paar sieraden te maken van oude kostuumjuwelen.

Er zijn verschillende opties.

 • Kleine sieraden - in de vorm van ringen of oorbellen-studs. Deze optie is het meest praktisch en kan, ondanks zijn bescheiden formaat, worden versierd met kralen, steentjes enzovoort. Ringen kunnen gewoon zijn of met hangers - met verschillende decor en lengte.
 • Kettingen - vingers in paren verbinden of aan de ringen worden bevestigd. Dit ontwerp zal niet worden genegeerd, maar zonder gewoonte veroorzaakt bepaalde ongemakken.
 • Gestileerd - in de vorm van letters, cijfers, symbolen, silhouetten. Vaak gebruikte initialen, decoraties in de vorm van belangrijke items.

  Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de fixatiemethode.Het is beter als het een slot is dat gemakkelijk opent en u in staat stelt om de decoratie een tijdje te verwijderen of snel naar een ander te veranderen.

  ontwerp

  Natuurlijk, zelfs bij het ontwerpen van nagels moet alles harmonieus zijn. En de piercing mag er niet uitzien als een buitenaards object. Zo kun je je nagels versieren, gemaakt in bijna elk ontwerp - maan, Frans, ombre.

  Om de elegantie van een solide monochrome coating te benadrukken, kunt u kiezen voor een paar discrete sieraden. Dit kunnen eenvoudige ringen zijn. Voor warme tinten "onder goud", voor koude tinten - "onder zilver" of met een uitgesproken schittering.

  Voor een zachte manicure en sieraden vereist passend - dun, elegant, onopvallend. De uitstraling van verschillende coatings met glitter, metallic effect, zal de nadruk leggen op transparante of gekleurde kristallen.

  Als u een ontwerp kiest, kunt u zich houden aan de volgende regel: hoe rijker de aankleding van de coating, hoe bescheidener de decoratie moet zijn. Overladen opties zijn alleen geschikt voor competities van meesters of speciale gevallen.

  Soms kun je een specifiek thema kiezen voor je ontwerp - met strip- of stripfiguren, zomer, winter. Dan moeten de sieraden voor de piercing geschikt zijn. Trouwens, het is nu in de mode om met de hulp van een manicure bepaalde gebeurtenissen (huwelijk, geboorte van een kind) of vakanties (bijvoorbeeld het nieuwe jaar) te benadrukken.

  Hoe je piercing nagels kunt maken, zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen