Manicure ontwerp

Manicure: kenmerken, technieken en ontwerp

Manicure: kenmerken, technieken en ontwerp

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Wat is het?
 2. uitrusting
 3. Kleurbereik
 4. ontwerp
 5. Prachtige voorbeelden

Manicure is een speciale manier om voor uw handen te zorgen, een aangenaam tijdverdrijf en slechts een mogelijkheid om uw eigen imago aan te vullen. Er zijn veel technieken om de nagelplaat te maken, maar een manicure is niet alleen een ontwerp, maar ook polijsten, vijlen, trimmen van de nagelriem.

7 foto

Wat is het?

Vrouwelijke manicure is een echt sacrament, een procedure waarbij de meerderheid van de eerlijke seks geen tijd en geld spaart. Het is niet alleen beperkt tot het schilderen van nagels, maar omvat ook het vormgeven, het bewerken van randen, handmassage, badderen en nog veel meer. De huid wordt vaak verzacht met behulp van speciale lotions, en steeds vaker wordt een verlenging van de nagelplaat een integraal onderdeel van de procedure.

De eerste informatie over de verzorging van nagels is aangegeven in de overgebleven gegevens die ongeveer 5000 jaar geleden in Arabische landen overbleven. Manicure heeft een lange geschiedenis, hoewel het een meer bekend feit is dat zij de procedure in Parijs in de 19e eeuw begonnen te gebruiken. Op het hoogtepunt van populariteit was deze service in de jaren 20 van de vorige eeuw. Eerst werd manicure gebruikt voor esthetische aantrekkingskracht, maar tegenwoordig is het een ritueel gericht op het behoud van de gezondheid.

Tijdens een dergelijke verzorging worden nagels en handen verwerkt, er is veel vraag naar paraffine-procedures, waardoor de huid van de handen zacht en vochtig wordt. Masters of nailservice maakt gebruik van manicure om hete olie te verzachten en de huid rond de nagelplaat te reinigen.

Met manicure kunt u uw handen goed verzorgen, en tegenwoordig wordt de procedure steeds gewoner bij mannen. Vaak zie je iemand in een pak die tijd doorbrengt in een gespecialiseerde salon.

Op zakelijk gebied moet je vaak de handen uit de mouwen steken bij het overzetten van een contract of een handdruk, dus het is belangrijk om voor jezelf te zorgen.

Manicure duurt minder dan vrouwelijke tijd, omdat het schilderen en decoreren van de nagelplaat is uitgesloten.

Voor veel mensen is manicure een geweldige manier om jezelf te verwennen en op te vrolijken. Elk jaar biedt de procedure alle nieuwe modetrends, inclusief het gebruik van innovatieve therapeutische middelen, felle kleuren.

Vrouwen gebruiken de extensie vaak als een mogelijkheid om de bruiloft of een andere afbeelding aan te vullen

Regelmatig onderhoud in de salon geeft aan dat de persoon gewend is om zijn nagels schoon en netjes te houden. Dergelijke procedures zijn een uitstekende preventie van schimmelinfecties. Manicureproducten worden ook gebruikt om de huid te exfoliëren en te behandelen, zodat deze niet meer wordt uitgedroogd en gekraakt.

Net als een manicure-stijl heeft een eenvoudige maar elegante Franse manicure witte uiteinden die worden geaccentueerd door een natuurlijke basis. Gepopulariseerd door high fashion en vele beroemdheden van de afgelopen eeuw, speelt hij nog steeds een rol in modetrends vandaag.

Een gewone, klassieke manicure is een nagelverzorgingsmethode waarbij geen giftige chemicaliën worden gebruikt. Sommige traditionele nagellakken bevatten soortgelijke ingrediënten, zoals formaldehyde, tolueen of dibutylftalaat. Deze stoffen kunnen via de nagelplaat de bloedbaan binnendringen.

Sommige chemicaliën worden in lichaamsvet opgeslagen of via de moedermelk aan de baby toegediend.

Moderne cosmeticabedrijven proberen verzorgingsproducten te produceren zonder gebruik te maken van goedkope en schadelijke componenten.De meeste vrouwen hebben thuis de procedure onder de knie en verzorgen in het algemeen zelfstandig de nagels en handen. De cuticula kan worden verzacht door handen in een bad te baden met citroensap of appelazijn, kefir of zelfs alleen in warm water. Walnootolie kan op de nagel en rond de nagelriem worden aangebracht voordat een speciale staaf wordt gebruikt om de huid weg te bewegen.

U kunt suède polish gebruiken om uw nagels er glanzend uit te laten zien.

Sommige deskundigen zullen zeggen dat een dergelijke eenvoudige zorg volledig de noodzaak van nagellak elimineert. Extra glans kan de indruk wekken dat de nagels al bedekt zijn met een transparante laag.

Het is erg handig om de nagel te versterken om vitamine A en andere middelen in de compositie te gebruiken, evenals vitamine B, die schimmelschimmel voorkomt. Tijdens de manicure wordt speciale aandacht besteed aan vochtinbrengende handen. U kunt natuurlijke ingrediënten gebruiken, bijvoorbeeld honing. Het masker wordt gedurende vijf minuten op de huid gehouden. Een druppel honing gemengd met komkommerpuree is een heerlijke vochtinbrengende crème die de huid verfrist zonder de noodzaak om de compositie af te spoelen. Dit mengsel kan dagelijks op de handen en nagels worden gebruikt.

De standaardprocedure zonder extensie kan in verschillende fasen worden gepresenteerd:

 • bestandsregistratie;
 • gebruik van een speciale gel voor het exfoliëren van de cuticula en de dode huid;
 • warm medisch bad;
 • behandeling rond de nagel;
 • gepolijst;
 • lichte basislaag.

Als een vrouw daarna moet opbouwen, dan is dit een gel-manicure, wanneer de meester een speciale compositie gebruikt. Hierdoor worden de noodzakelijke vorm en lengte gevormd, het wordt aangebracht om een ​​kunstmatige en natuurlijke nagel te binden. De gel kan ook over de natuurlijke nagelplaat worden aangebracht om deze te versterken.

Zo'n manicure is volkomen ongevaarlijk, tenzij de persoon niet allergisch is voor het materiaal. De gel heeft een klein gewicht, waardoor u de nagelplaat de gewenste lengte en vorm kunt geven. Het oppervlak fungeert als een canvas voor decoratie. De gel is eenvoudig aan te brengen en net zo gemakkelijk te verwijderen.

Tijdens zo'n manicure reinigt de meester eerst de natuurlijke nagels en duwt de nagelriem terug. In het algemeen verschilt de eerste fase niet van de gebruikelijke procedure voor het bewerken van nagelplaten. Vervolgens wordt een basislaag aangebracht, die helpt om de gel langer op de vingers te houden, pas daarna worden de vernissen aangebracht.

Elke laag moet goed drogen onder een ultraviolette lamp, omdat hierdoor de gel kan harden en harden.

Er zijn veel technieken van decoratief ontwerp, maar ongeacht de gekozen, na het creëren van het gewenste ontwerp, wordt een eindlaag aangebracht.

Natuurlijke nagels groeien nog steeds onder de verlengde, dus moet het meisje regelmatig de salon bezoeken voor correctie. Gemiddeld duren gelnagels van twee weken tot een maand. Het hangt allemaal af van de levensstijl, het werk, de intensiteit van het gebruik van de handen door een vrouw.

Als u eenvoudig de gelnagels wilt verwijderen, kunt u naar een specialist gaan of een nagellakremover en een bad met warm water gebruiken. Het sterke effect van vocht leidt ertoe dat de gel uit de nagelplaat exfolieert zonder schade toe te brengen aan het meisje.

Veel vrouwen geven de voorkeur aan de moderne gel-manicure, want het heeft geen geur, het ziet er realistisch uit. Deze behandeling is echter duurder dan andere soorten manicure.

Als de gel breekt, is het net zo pijnlijk als wanneer een natuurlijke nagel brak, wat kan leiden tot een infectie.

Sommige vrouwen maken zich zorgen over blootstelling aan UV-straling, omdat dit soort dekking de kans op huidkanker kan vergroten. De tijd en mate van blootstelling die nodig is om een ​​ziekte te veroorzaken, is echter veel langer. Dermatologen adviseren dat mensen zonnebrandcrème aanbrengen voordat ze manicure om zichzelf te beschermen.

uitrusting

Tegenwoordig zijn er veel technieken om manicure uit te voeren. Onder hen zijn:

 • zelfklevende strips;
 • gradiënt;
 • water;
 • gebruik van folie;
 • stampen;
 • microbolletjes;
 • foto ontwerp;
 • matte;
 • krant;
 • Frans;
 • ombre;
 • artistiek;
 • schilderij;
 • gel polish;
 • aquarium.

De eenvoudigste optie is om de nagelplaat in één toon te bedekken.

De meeste van deze methoden zijn complexe technieken die vaardigheid vereisen. Dit betekent echter niet dat het meisje de technologie niet zelfstandig kan bestuderen en thuis een manicure kan doen zonder de hulp van een specialist.

Een speciale plaats tussen deze technieken vereist Franse manicure. Niemand weet precies wanneer en waar het voor het eerst werd geïntroduceerd, maar er kan geen twijfel over bestaan ​​dat de techniek in de 19e eeuw populair was in een aantal Franse nagelstudio's. De stijl trok de aandacht van Amerikaanse modeontwerpers aan het begin van de 20e eeuw, wat leidde tot het wijdverspreide gebruik onder de actrices van de jaren 20. Van daaruit hebben vrouwen in heel de Verenigde Staten deze optie voor manicure verspreid. Deze trend zette zich voort in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Stencil wordt gebruikt om een ​​duidelijk onderscheid te maken tussen de rand van de nagel en het hoofdgedeelte ervan.

In de klassieke versie is de basiscoating huidkleurig en de punt is gekleurd met wit.

Tegenwoordig zijn er een aantal sets voor thuismanicures waarmee vrouwen zelfstandig hun nagels kunnen verzorgen. Er zijn verschillende opties voor Franse manicure. In plaats van een neutrale tint kan een lichtroze gel of laklaag worden gebruikt om de witte punten te benadrukken.

Het creatieproces is als volgt:

 • begin met het verwijderen van oude nagellak met een wattenstaafje en aceton;
 • de vorm egaliseren, indien nodig, de lengte inkorten;
 • exfolieer vervolgens de handen met zout of suiker, en spoel daarna grondig;
 • nagelriemcrème of een druppel amandelolie wordt aangebracht, een paar minuten gelaten, waarna de huid voorzichtig wordt verwijderd met een stok;
 • vermaal de spijkerplaat;
 • breng een transparante basislaag aan, laat enkele minuten drogen (het helpt om de nagels te versterken);
 • met behulp van vernissen of gels, scheiden ze de nagelplaat in twee zones: het hoofddeel en de punt laten drogen;
 • bedek tenslotte met een transparante bovenlaag voor glans.

Onlangs is manicure met zelfklevende strips erg populair geworden. Je kunt ze gemakkelijk kopen in een gespecialiseerde winkel. De techniek is eenvoudig te leren, best een beetje geduld. Vernis op het oppervlak van de nagelplaat wordt in lagen aangebracht. Eerst droogt de eerste, dan de tweede en volgende.

Wanneer de eerste laag is opgedroogd, wordt een strook op het oppervlak van de nagel gelijmd, waarna een tweede laag van een andere tint vernis erop wordt aangebracht;

Het is moeilijker om een ​​gradiënt te bereiken, omdat de vaardigheid om met een spons te werken vereist is. Als je dit ontwerp in de praktijk ziet, is het moeilijk om het ontwerp niet te waarderen voor een vloeiende overgang van de ene kleur naar de andere. Lucky kan op een stuk folie worden gemengd of direct op een druppel op de spons worden gelegd en vervolgens op de nagelplaat worden uitgespreid.

Zodat het teveel dan gemakkelijk van de huid kan worden verwijderd, adviseren deskundigen om het gebied rond de nagel te smeren met een crème.

Een andere, niet minder geëiste, techniek is water. Van opzij lijkt het ingewikkeld, in feite heel eenvoudig om te assimileren. Een paar druppels vernis druppelen in het water, het kan monochroom of anders in tinten zijn, dan worden de tandenstoker druppels gemengd met water. De hand wordt ondergedompeld in water en de nagel wordt verwijderd onder een laag vernisfilm. Hierdoor ligt de coating in een ongewone en zeer originele vorm, met elke vinger anders dan de andere.

Van bruikbare apparaten kunnen worden geïdentificeerd en folie, die in verschillende kleuren wordt verkocht in gespecialiseerde winkels.Eerst wordt de nagel in de gewenste kleur gevernist, vervolgens wordt een vernis aangebracht op een bepaald gedeelte van de nagelplaat en er wordt een folie op aangebracht. Het wordt gelegd en ingedrukt met een tandenstoker of bamboestok. Kortom, de nagels zijn bedekt met een afwerklaag van blanke lak.

Kaviaarontwerp met behulp van kleine kralen was niet zo lang geleden op het hoogtepunt van populariteit. Het wordt aangebracht op een nieuwe laag gel of vernis, omdat dit de enige manier is om op het oppervlak te worden bevestigd.

En in dit geval is de afwerklaag vereist.

Niet alle bekende woordstempels betekent ook manicure-techniek. Het belangrijkste kenmerk is het gebruik van siliconenafdrukken. In de eerste fase wordt de basislaag van de gel aangebracht, waarna de verzegeling wordt gecoat met een vernis met een andere kleur die daarmee contrasteert. Na het aanbrengen van de afdruk op de nagelplaat is er een tekening. Bevestig het ontwerp met een laag transparante gel.

Het is zeer vergelijkbaar met de techniek waarbij folie werd gebruikt, fotodesign. Er zijn zogenaamde fotostickers in de winkels, ze zijn vastgelijmd aan een gelakte nagel en bedekt met een kleurloze laag vernis of gel.

Van de vele bestaande opties is de glans opgehouden te vragen, dus begonnen de meisjes meer aandacht te besteden aan de matte techniek. Dit effect kan zowel met behulp van speciale vernissen en gels, als met kudde of poeder worden bereikt.

Sommige experts op het gebied van nagelontwerp noemden zo'n ontwerp suède of fluweel.

Je kunt de technologie tegelijkertijd onder de knie krijgen, omdat de samenstelling eenvoudig wordt toegepast op de eerste laag vernis.

Als het ontwerp van de folie of de kaviaar niet aantrekt, ziet een manicure van de krant met speciale stencils er heel ongewoon uit. Het wordt meestal uitgevoerd in zwart en wit. Elke spijker is een afzonderlijk kunstwerk. De eerste wordt toegepast op de basiskleurloze laag, snel een stuk krant in alcohol gezet en direct op de nagel geplakt. Vervolgens wordt het papier verwijderd en blijft de afdruk achter.

Schilderen en kunst manicure zijn bijna hetzelfde, alleen verschillende ideeën voor creativiteit worden gebruikt.

Je kunt acrylverf en een dunne borstel nemen, als je ervaring hebt, maar je kunt - een speciale stencil.

Kleurbereik

Wit is een van de stijlvolle kleuren die nooit uit de mode raken. Je kunt dit jaar en volgend jaar alle tinten beige, perzik en grijs gebruiken om jezelf te versieren.

In feite is het kleurenschema dat wordt gebruikt voor manicure zeer divers. Elk jaar proberen coloristen nieuwe kleuren te bieden die helpen het ontwerp van de nagel te diversifiëren. Van de primaire kleuren, die worden weergegeven in de standaardregenboog, is er daarnaast een hele reeks kleuren die daarvan zijn afgeleid.

Oranje is een kleur die vaker wordt gebruikt in de zomer en in de lente omdat deze stemming oproept. Deskundigen adviseren om het met iets te combineren, omdat oranje te fel is.

Paars, dat begint met een donkere tint en eindigt in een lila kleur, is de laatste tijd bijzonder populair. Al deze kleuren zijn waardevol voor de meisjes om ze te kiezen.

Niet op de laatste plaats is roze, wat een enorm aantal tinten bevat.

Ophalen van deze kleur is heel voorzichtig, want het is niet alles en kan de schoonheid van de hand bederven.

Vrouwen met een donkere huid moeten kiezen voor de rustgevende roze tinten en blond met een blanke huid kan brutaler opties bieden.

De meeste moderne ontwerpers kiezen pastelblauw, hoewel donkerblauw ook in de trend is, dus wees niet verlegen in je eigen verlangens, elke blauwe manicure kan er koninklijk uitzien.

Wat rood betreft, het is een gewaagde kleur, dus iedereen die het durft te kiezen moet rekening houden met make-up.

Men moet niet vergeten dat elke schaduw de aandacht trekt, hoe helderder het is, hoe meer ervan.

Als je in de schaduw wilt blijven, is het beter om te kiezen voor de klassieke combinatie van zwart en wit, of gewoon op het zwarte oppervlak. Ondanks zijn kalmte onderstreept deze kleur in combinatie met zilver altijd de plechtstatigheid van het ontwerp.

De schaduw van houtskool is erg populair bij ambachtslieden, omdat het verbazingwekkend contrasteert met lichte kleding. Deze neutrale kleur zal worden gecombineerd met elke outfit. Als je iets helderder wilt, moet je sappige mojito gebruiken, dezelfde schaduw als je favoriete zomerdrank.

In het midden van de reis door de zee worden tonen die lijken op de tint van de zee steeds populairder. Bij het toevoegen van lovertjes lijkt bleekblauw op een zeeschuim of parelmoer schelp.

Als u van de gebruikelijke felle kleuren naar meer ontspannen wilt overschakelen, moet u koper of metalen neutraal gebruiken.

Over het algemeen presenteerden coloristen in het nieuwe seizoen veel kleuren met briljant poeder. Met dit onderdeel kan het palet een beetje worden ververst om het interessanter te maken. Zelfs niet al te intense kleuren met deze toevoeging zien er spectaculair en feestelijk uit.

Alle kleuren van de herfst en de combinatie van verschillende texturen blijven relevant.. Shades worden getraceerd in verschillende merken en updates voor het seizoen. Allereerst is de aandacht gericht op heldere, rijke en warme kleuren. Tegelijkertijd kan innovatie in de texturen van verschillende merken worden vastgelegd op het glanzende oppervlak, matte tinten blijven geleidelijk op de achtergrond.

 • Koel roze beige - een mooie en zeer rustige schaduw in modecollecties. De combinatie van ingetogen en rustige paars-roze-beige ondertoon stelt u in staat om een ​​strikt zakelijke manicure te creëren. Een andere naam voor de kleur is de stoffige roos. Het past goed bij lichte tinten van matte lippenstift en ziet er goed uit als je een rustige make-up doet.

Stylisten adviseren om aandacht te besteden aan het satijn en de chiffon met een mooie textuur in kleding. Hiermee kunt u een trendy manicure monochroom maken, u kunt deze toevoegen met een matte vernis. Dit is een van de meest populaire kleuren.

 • karamel - gebruikt als een stille en modieuze schaduw, perfect gecombineerd met de warme tonen van lippenstift. Deze kleur kan ook onafhankelijk worden gebruikt, het verlengt visueel korte nagels en als achtergrond voor het schilderen.
 • Warme perzik - zacht en helder, het geeft een prachtig glanzend effect.

Gaat goed met een donkere huid, zwart haar. Het is toegestaan ​​om het te gebruiken voor dagelijkse manicure. Houders van koude huidtinten kunnen schaduw gebruiken als achtergrond voor een manicure of supplement.

Het moderne kleurenpalet van de herfst varieert van warme abrikoos tot mandarijn. Stylisten adviseren om heldere en verzadigde kleuren te kiezen met een glanzende textuur.

 • Framboos en pioenroos - heldere kleuren worden ook relevant in het najaar. Ze bieden een aangename onafhankelijke monokleur. Gepresenteerd met een vloeiende textuur en glans.

En let ook op de heldere karmozijnrode kleur met paarse of blauwe glitter van de subtone.

 • Rode kleuren met een glanzende en matte textuur - van klassiek rood tot donker kersenhout - biedt een modieuze en moderne manicure die elke look aanvult. De enige beperking is dat je het niet moet combineren met koud roze en lila.
 • Wijn tinten - ziet er mooi uit op zowel lange als korte nagels. Deze kleur in een gestreepte manicure vergroot visueel de nagel.
 • chocolade - alle dimtonen van bruin, koffie, melk en donkere chocolade zijn relevant in moderne manicure. Ze kunnen zowel als grondlaag en als supplement worden gebruikt.
 • Heldere snoeproze kleur - zal een levendig beeld geven van een moderne meid die kiest voor een denimstijl of modieuze Disney-prints. Het kan in elke combinatie worden gebruikt.
 • Malachiet groenMet het effect van de pauwenveer - een nieuwe trend die goed samengaat met de toevoeging van goud of zilver.
 • Fluwelen nachten - donkerblauwe schaduw met fluweelachtige textuur, die doet denken aan de herfstnachthemel. Het kan worden gebruikt als een onafhankelijke afdekking en ook om er een mooie achtergrond van te maken.

Dit seizoen wordt gekenmerkt door het gebruik van een dichte textuur met een glanzend of zelfs een spiegeleffect, evenals bijna transparante, aquarelverf.

Vier kleuren worden gepresenteerd in de vorm van vernissen met een gelei (snoep) textuur. Ze kunnen als basis of onafhankelijk worden gebruikt. Dit seizoen zijn ze het meest relevant, vooral voor het avondimago. De juiste combinatie van kleuren zorgt voor een modern en helder beeld.

 • Koud beige en wit - toegepast als basis voor sommige technieken. Moon manicure is gebouwd op een combinatie van beige en witte matte nagellak. Dergelijke opties zullen fans van een rustig palet aanspreken, maar stylisten adviseren fans van brutaler combinaties om een ​​duidelijke lijn van bordeauxrode tinten achter te laten, waarbij ze de matte textuur van donkere vernis en glanzend beige combineren.

Voor warme beige tinten Het is de moeite waard om kersen, kastanjebruine wijnkleuren en de meest intense Marsala te gebruiken in de buurt van de bruine tint. Koele beige schaduw Het is het beste om te combineren met felle roze en paarse tonen.

 • Tangerine en perzik tinten het is beter om ingetogen paars toe te voegen. De klassieke herfstcombinatie van mandarijn en pruim benadrukt perfect de aard van de originele manicure.

Het ziet er goed uit met warme roze en beige tinten, maar stylisten worden geadviseerd om een ​​manicure van verschillende texturen te kiezen.

Hoe rijker en dichter de textuur van de mandarijn, hoe helderder de paarse lak zou moeten zijn. Er is dus een duidelijke combinatie in 3 kleuren: sinaasappel, karamel en chocolade. De laatste kan worden vervangen door een modieuze tint Marsala of een bruine tint.

ontwerp

Als we het hebben over de nieuwste trends in design, zijn het erg populaire opties met poeder of spray, omdat ze een ongewoon effect creëren.

Manicure met een langwerpige nagel, die niet naar het uiteinde is gericht, maar eerder is afgesneden, is geen nieuwe trend, maar is nog steeds extreem populair bij vrouwen over de hele wereld. Dit ontwerp wordt ook wel de voet van de ballerina genoemd vanwege de speciale vorm van de nagels, vergelijkbaar met een balletslipper.

Dit type manicure heeft veel voordelen, zorgt voor visuele verlenging van de hand, universeel ontwerp. Zo'n ontwerp kan zowel elegant als rustig zijn en helder, provocerend. Het hangt allemaal af van de voorkeuren en wensen van vrouwen. Het belangrijkste is om de juiste kleur, stijl, extra decoraties, indien nodig, en de vorm van de nagel te kiezen om de manicure aantrekkelijk en uniek te maken.

Als de nagels kort zijn, kun je ook voor dit ontwerp kiezen, maar je moet enkele regels volgen die bij dit type manicure horen. Allereerst moet je de nagels wat langer maken vanwege het verwijderen van de nagelriem.

Meisjes moeten onthouden dat lichte kleuren de ruimte kunnen "stelen", waardoor de nagelplaat visueel kleiner wordt dan hij in werkelijkheid is.

Als u de perceptie van de lengte van de nagel wilt verlengen, moet u horizontale strepen vermijden. Zo'n ontwerp is niet de beste optie voor de korte vorm. Als je wilt dat je nagels er helder en stijlvol uitzien, moet je donkere kleuren prefereren zonder een overmatige hoeveelheid sieraden.

Lange nagels zien er altijd fantastisch uit. Ze geven veel opties voor ontwerp, je kunt een heldere en opvallende lak gebruiken of een chique ontwerp van steentjes en andere decoraties.

Het is belangrijk om te onthouden dat dresscode in een strikt kantoor niet in een soortgelijk ontwerp past, dus u kunt geen sprankelende of agressieve kleuren gebruiken.

Anders is het toegestaan ​​om de verbeelding te verbinden en prachtige vormen te creëren waar er een combinatie van texturen en provocerende tinten is.

Alle stylisten adviseren vrouwen om de kleuren van kleding te combineren met een manicure.

Dit betekent niet dat ze vergelijkbaar moeten zijn, maar het meisje moet proberen een compleet beeld te creëren.Een uitstekende manicure kan vertellen over haar en haar levensstijl.

Sommigen proberen hun gevoelens te uiten bij het kiezen van een design-manicure. Heldere en provocerende kleuren zijn geschikt voor dappere vrouwen die graag te veel aandacht voor zichzelf trekken.

Natuurlijke tinten, Franse manicure zien er geweldig uit als het werk geconcentreerd is op kantoor. Soms kun je glitter, sieraden, bloemdecor, verschillende patronen en etnische motieven toepassen.

Het ontwerp in groene tinten is de laatste tijd vooral populair geworden.

We associëren deze kleur met de lente en de natuur, maar als we het over manicure hebben, wordt groene lak zelden alleen gebruikt.

Een kleur zoals kalk is bijvoorbeeld heel helder. Als je het op de nagels gebruikt, word je te uitdagend. Er zijn veel opties om deze kleur te gebruiken, waarmee u de helderheid van de toon kunt combineren met rustgevende tinten.

Groene foto's op de nagels - een zeer populaire manier om de beschreven nagellak aan te brengen. Je kunt een boom of bloem maken met talloze groene bladeren erop, een andere kleur gebruiken als basislaag, bijvoorbeeld roze, wit, parel of geel.

Matte vernissen zijn erg populair in elk seizoen, ze laten je toe om een ​​lichtgroene manicure meer bleek en kalm te maken. Heldere vernis ziet er ook geweldig uit bij het maken van een Franse manicure. Dit nagelontwerp is fris.

Veel opties voor acrylnagels, die er altijd geweldig uitzien, het maakt niet uit of een meisje korte of lange nagels prefereert. De eerste optie heeft enkele voordelen. Deze manicure ziet er mooi, netjes en elegant en terughoudend uit. Korte nagelontwerpen zijn ideaal voor kantoorwerk, zakelijke evenementen en dagelijks gebruik. Als je denkt dat dit soort manicure saai is, vergis je je.

Matte afwerking met glitter ziet er intrigerend en elegant uit. Dit is een zeer populaire trend, het is toegestaan ​​om verschillende lichte en rustige tinten te gebruiken. Bovendien kunt u de details benadrukken en een schitterende afwerking toevoegen.

Als een meisje op zoek is naar een combinatie van vernissen, wat goed is voor elke gelegenheid, inclusief een nachtfeest of een wandeling in het centrale park, moet je kijken naar de combinatie van witte en gouden glitter. Het is ook een veelzijdige en geavanceerde optie voor een korte nagelplaat.

Naakte en natuurlijke manicure is trendy. Een eenvoudig ontwerp is een van de voorjaarstrends wanneer een zachtroze, zandige of perzikkleurige schaduw er geweldig uitziet.

Sommige modellen dit jaar op de catwalk vertoonden een bleke manicure met een felroze tint. Populaire en zachte olietextuur met een zwarte en metallic verf.

Als een vrouw kiest voor een helder ontwerp, kun je donkere vernis en metallic combineren. Deze stijl ziet er aantrekkelijk en origineel uit. Het is beter om metallic lak te gebruiken voor een of twee nagels. Anderen moeten bleek zijn.

Voor meisjes die van felle kleuren houden, bieden ontwerpers een blauwe hoes met witte patronen die er geweldig uitziet.

Prachtige voorbeelden

Nageldesign is een goede manier om jezelf te uiten, felle kleuren te gebruiken en te experimenteren met nieuwe tinten. Het belangrijkste is om origineel te zijn en speciale technieken van de meesters te gebruiken om het gewenste effect te bereiken.

Met acrylnagels kunt u verschillende technieken toepassen en verschillende decoraties gebruiken. Maar veel heldere elementen en kleuren zien er geweldig uit op gemiddelde of lange nagels.

Als het kort is, is het beter om de voorkeur te geven aan de natuurlijke kleuren.

U kunt kiezen voor een Franse manicure met elementen van de komende vakantie.

Flocking is een prachtige manicure die zorgt voor een gevoel van zachte en fluwelen stof.

Heel vaak worden de laatste tijd veren gebruikt voor decoratie, een dergelijk patroon is een geweldige optie voor vrouwen die willen afwijken van anderen. Prints raken niet uit de mode, ze zijn eenvoudig zelf te maken.

Vrouwen combineren graag verschillende kleuren en creëren actuele ontwerpen. Het werd populair om sneeuwvlokken, fruit, bloemen te tekenen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Manicure kattenoog ziet er altijd exclusief uit. Ze gebruiken er geen extra decor bij, omdat de overlopen er al gewoon prachtig uitzien, ongeacht de vorm en lengte van de nagels van het meisje.

Om een ​​bepaalde stijl te benadrukken, kunt u een halve maan op de punten of op de rand van de nagels trekken en de rest zonder vernis achterlaten, of, integendeel, de hele nagelplaat beschilderen, waarbij de halve maan ongeverfd blijft.

Franse manicure ziet er niet bijzonder trendy uit als hij niet kleurrijk is. Heldere kleurencombinaties met de nieuwe kracht komen in zwang en worden populair. Het is vooral goed als het meisje ongelijke strepen in het ontwerp gebruikt. Ze zien er stijlvol uit, zelfs op ongeverfde of transparante coatings.

Deskundigen adviseren om gedurfde, dunne horizontale lijnen te maken. Of, integendeel, de strepen kunnen ongeverfd zijn, en eromheen wordt een basislaag aangebracht, in ieder geval is de geometrie in de mode, evenals de asymmetrie.

De zomer is het juiste moment om van het fruit te genieten. Meesters van nagelontwerp, geïnspireerd door deze gedachte, creëerden schattige en chique fruitversieringen. Watermeloen, aardbei, peren en ander fruit hadden een prominente plaats op de nagels van charmante dames. Het belangrijkste is om felle kleuren te gebruiken om het decor er rijk en rijk te laten uitzien. Zo'n creatief ontwerp kan individualiteit benadrukken en anderen gevoelens en gedachten laten zien. Bovendien is manicure ontworpen om relevant te zijn en het algemene thema van de viering aan te vullen.

Modern nagelontwerp moet niet altijd helder en provocerend zijn.

Er is geen beter ontwerp dat een vrouw leuk en romantisch maakt dan bloemmotieven. Dit ontwerp is geschikt voor elke vrouw, ongeacht leeftijd. Meesters bieden veel ideeën voor manicure in deze richting, die gemakkelijk kunnen worden gekopieerd. Als er een ontwikkelde fantasie is, zijn er geen problemen met decoratie. Ze schilderen niet alleen rozen, maar ook madeliefjes, korenbloemen en andere bloemen.

    Er is veel vraag naar mariene onderwerpen, en dit is niet alleen een aquariumtechniek met een verbazingwekkend volume-effect, maar ook eenvoudig het toepassen van symbolen zoals ankers en palmbomen op de nagels.

    Hoe u een prachtige wintermanicure maakt, leert u van de volgende video.

    Schrijf een reactie
    Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

    mode

    schoonheid

    betrekkingen