Manicure voor korte nagels

Opties voor zachte manicure voor korte nagels

Opties voor zachte manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleurenpalet
 2. Ideeën van zachte manicure
 3. tips

Elk meisje en elke vrouw bij het kiezen van hun imago houdt rekening met veel verschillende factoren. Dit kan van invloed zijn op een soort viering, dresscode op het werk of op school, stemming en favoriete tinten in kleding. Te allen tijde waren mooie vrouwelijke handen met een zachte manicure erg populair bij het andere geslacht. Lichte coating op de nagels geeft het beeld van tederheid, vrouwelijkheid en romantiek.

Kleurenpalet

Manicure in delicate tinten van natuurlijk palet is zeer veelzijdig. Zulke tonen worden gecombineerd met een enorm aantal verschillende afbeeldingen. Het woord "zacht" wordt geassocieerd met iets lichts, luchtigs en heel licht. Zo'n kleurcoating heeft altijd veel vraag gehad onder de eerlijke seks. Er is een groot aantal variaties op een dergelijke manicure.

De moderne nagelindustrie presenteert het breedste palet van kleuren om een ​​zachte en naakte manicure te creëren.

De kleur van een dergelijke manicure is perfect voor dagelijks gebruik en is vooral geschikt voor korte nagels. En als de meester een paar sparkles of een tekening toevoegt, dan zul je een feestelijke uitstraling hebben voor elke gelegenheid en gebeurtenis.

Als het gaat om kleurenpalet, hebben veel onmiddellijk een verband met pasteltinten. Het kan lichtroze, perzik, lichtbeige of zelfs een witblauwe kleur zijn. Deze tinten worden als ideaal beschouwd voor het creëren van een zachte en romantische manicure.

Natuurlijk is er in zo'n manicure geen plaats voor felle neon kleuren. Als u ze gebruikt, wordt een dergelijke manicure niet langer zachtaardig en romantisch genoemd. Gevoelige tinten zijn op elk moment van het jaar relevant, maar zullen het komend jaar vooral populair zijn.

Het palet dat nodig is voor een zachte manicure-tint:

 • roze;
 • zachtroze;
 • wit en roze;
 • sneeuw;
 • melk;
 • zilver;
 • crème
 • grijs wit;
 • lichte perzik of lichte zalm;
 • bleke lila;
 • lichtpaars;
 • zacht blauw;
 • zand;
 • bleekzandig;
 • lichte mosterd;
 • citroencrème;
 • koraal crème;
 • pistache;
 • ivoor.

In het palet van elke meester zijn er veel meer naaktkleuren voor een dergelijke manicure. Het is belangrijk dat ze stijlvol met elkaar worden gecombineerd. De perfecte basis voor elk ontwerp is wit.

Ideeën van zachte manicure

In de moderne nagelindustrie zijn er een groot aantal verschillende ideeën voor manicure voor korte nagels. Dit kan een mooie monochrome manicure zijn op korte nagels of een zomerse versie met een overvloed aan strasstenen en bloemen. Elk meisje kiest het ontwerp zelf op basis van hun smaakvoorkeuren, wensen of levensstijl.

Bloemstukken

Afdrukken met bloemen wordt beschouwd als een van de meest populaire en is geschikt voor vele leeftijdscategorieën van mooie vrouwen. Deze manicure is de verpersoonlijking van de zeer tederheid, liefde en leven. Dit kan een boeket van lichte rozen zijn of een tak van Sakura. Dit patroon kan alle nagels rond de randen bedekken of een nagel versieren.

Gebruiksvoorwaarden:

 • als je deze manicure zelf uitvoert, heb je ervaring en een grote hoeveelheid geduld nodig;
 • voor beginners is het de moeite waard om een ​​set stencils en stickers op te slaan waarmee je vele pogingen kunt doen, zonder je eigen stijl te creëren;
 • om de manicure in nude tinten te houden, is het de moeite waard dezelfde kleuren te gebruiken om het bloemstuk op korte nagels te decoreren - lavendel, perzik en roze tinten zijn hier uitstekend in.

jasje

Franse manicure is een klassieker en de basis voor bijna elk nagelontwerp. Dit is een geweldige optie voor een vrouwelijke, maar zakelijke dame, evenals een heel jong meisje. Het is zeer veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid en voor verschillende outfits, ziet er geweldig uit op korte nagels.

Voor wie houdt van klassiekers, maar een beetje speelsheid of tederheid wil toevoegen aan een strikt imago, kunt u het komende seizoen op de trends van de manicure letten.

 • Inlay is een klassieke versie, maar wordt aangevuld door een groot aantal steentjes en stenen van verschillende groottes. Kiezels en steentjes worden in de vorm van een bepaald ornament neergelegd. Dit kunnen bands, ringen of imitatie-sieraden zijn. Elke tekening ziet er elegant en helder uit als deze is ingelegd met steentjes en bouillons. Veel meesters vullen een spijker met steentjes en microbies. Een geweldige optie voor een feestelijk en nieuwjaarsfeest.

Met zo'n manicure kun je kiezen voor discrete outfits.

 • Romantische manicure is een universele optie voor elke jongedame. Alle vrouwen in de ziel zijn jonge en kwetsbare meisjes die in wonderen geloven. Voor de lente en de zomer - dit is de perfecte oplossing en het klassieke jasje spelen. Bloemen kunnen op één of twee vingers zijn, gemaakt in naakttinten.
 • Witte jas is de meest populaire trend van het komende seizoen. Witte manicure ziet er stijlvol uit en gaat goed samen met folie en glitters, evenals een spiegelwrijf.
 • Driehoekige jas geschikt voor creatieve en zakelijke vrouwen. De jas zelf kan lichtroze, perzik, mint of klassiek wit zijn. Zo'n manicure kan worden gedaan op rechthoekige of amandelvormige korte nagels.
 • Frans met een patroon in de vorm van abstractie of textuur - Een geweldige oplossing voor elk seizoen. Lichte tinten geven een beeld van elegantie en tederheid.

Matte afwerking

Matte delicate manicure ziet er heel mooi en romantisch uit. Voor klassieke vernis worden speciale topcoatings verkocht, die zelfs in één laag een volledig matte afwerking creëren. Er zijn ook klassieke vernisvarianten met een matte basis. Hetzelfde geldt voor de nagelgellak.

De moderne nagelindustrie biedt aan om een ​​volledig matte manicure te doen of om de nadruk te leggen op een paar nagels. Zo'n manicure geeft extravagantie en originaliteit aan elk beeld. Zachte manicure met een paar matte accenten geeft karakter en stijl. Het ziet er voordelig uit in elke situatie en bij elke viering. Gevoelige tinten van lak geven het romantiek en mysterie. Deze coating ziet er geweldig uit op korte nagels.

Gebruik van steentjes en kralen

Een zachte manicure is een praktische en veelzijdige oplossing voor veel vrouwen. Maak een aantekening van diversiteit, maak nagels feestelijker en help steentjes en kralen. Natuurlijk, voor een zachte manicure moet je kiezen voor lichte en doorschijnende tinten van een kiezelsteen, anders zal een flitsende en ongemakkelijke afbeelding blijken. Dit ontwerp is geschikt voor een bruiloft of prom.

Met de hulp van steentjes en kralen is het mogelijk om interessante accenten en echte kunstwerken op delicate handvatten te maken.

Kleine accenten op korte en lichte nagels zien er heel netjes uit.

Ontwerp voor een feest

Op elke vakantie en feest wil de vrouw er speciaal uitzien. En in dit geval is elk detail belangrijk. Handen letten altijd op. Het is vrij moeilijk om een ​​stijlvolle en relevante manicure te kiezen voor een speciale gelegenheid.

helling

Dit type ontwerp kan worden gedaan met klassieke of gelpoetsmiddelen. Dit is een speciale techniek om een ​​kleurlaag aan te brengen met een subtiele overgang van de ene kleur naar de andere.In de nagelindustrie is hij vrij recent verschenen, maar hij is erin geslaagd erg populair en populair te worden.

Overweeg de functies van het gebruik van het verloop.

 • De grens tussen tinten is erg soepel en onopvallend.
 • Kleuren lijken door te dringen of elkaar te overlappen, een aanvulling op de vorige kleur.
 • Gradiënt komt in verschillende vormen voor. Dit kan een verticale optie zijn, wanneer de kleuren van boven naar beneden rekken, in de horizontale - tinten veranderen van links naar rechts.
 • Het originele ontwerp is anders omdat de kleuren van een delicate manicure op elke vinger verschillen. Deze versie van de manicure ziet er erg mooi uit op korte nagels.
 • Het Franse verloop houdt in dat je een witte tint aanbrengt, die volledig transparant wordt voor de onderkant van de nagel. Een geweldig idee voor een manicure op korte nagels.

Dit is een betaalbare optie voor beginners in de nagelindustrie. Zo'n manicure geeft de eigenaar een goed humeur en enthousiasme. En dankzij de zachte tinten kunt u in een romantisch beeld blijven.

maan

Moon manicure is ook een van de trends van het komende seizoen. Hiermee kunt u een gedenkwaardige nadruk leggen op de nagels, zelfs met zachte vernissen.

We vermelden de meest modieuze designtrends.

 • Dit ontwerp is relevanter voor korte amandelvormige, ronde of halfronde nagels.
 • Putten kunnen worden versierd met mooie schilderingen en verschillende monogrammen.
 • De driehoekige gaten of in de vorm van andere geometrische figuren zijn erg populair. Dit ontwerp maakt gebruik van delicate tinten van verschillende schalen: van lichtblauw tot grijs of van lichtroze tot lila.
 • In het komende seizoen op een korte nagels zal een populaire combinatie van Frans en gaten worden. Verfijnde tinten van lak zorgen voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.
 • Matt manicure met transparante gaten ziet er erg mooi en plechtig uit.

Ontwerp, indien gewenst, kan worden verdund met steentjes of schilderen.

strips

Strepen in de feestelijke en dagelijkse manicure nemen een speciale plaats in voor meer dan één seizoen. In een zachte manicure zullen ze het komend seizoen heel relevant zijn.

Overweeg modieuze manicure met strepen.

 • Monochrome coating met strepen is een klassiek type manicure. Het is perfect voor korte nagels, visueel te trekken. Met strepen ziet er geweldig beige en lichtroze gamma. Strepen kunnen op een chaotische manier worden gerangschikt. Het kunnen verschillende horizontale of verticale balken zijn. Of ze bevinden zich onder elke hoek en snijden elkaar.
 • Stijlvol en ongebruikelijk ontwerp wordt verkregen bij gebruik van stroken multi-gekleurde folie. Dergelijk werk vereist meer tijd en vaardigheid van de meester. Voorbereide strips worden in een andere volgorde op de nagelafdekking aangebracht en vastgezet met een transparante top.
 • Voor een zachte manicure werken zwarte strepen niet, maar ze zien er harmonieus glanzend uit. Dit is een geweldige optie voor een feestelijke manicure. Om dergelijke strips thuis te maken, kunt u gouden lak of dunne stroken folie gebruiken. Het is mogelijk om een ​​vernis te gebruiken met een dunne borstel en veel sprankeling.

Zulke strips zien er vooral indrukwekkend uit op matte nagels met fijne tinten van vernis.

tips

Manicure trends zijn voortdurend aan het veranderen en verfijnd om aan de eisen van mode en lifestyle te voldoen. Momenteel is het erg belangrijk om een ​​zachte manicure te doen op korte of middellange nagels. De modieuze vorm van het komende jaar voor een dergelijke coating is ovaal of amandelvormig. De klassieke versie van het vierkant ondergaat enkele wijzigingen, de toppen van de nagels maken ze niet langer erg scherp, maar enigszins afgerond. Deze vorm van nagels in combinatie met pastelkleuren van lak en gellak is een echte trend van het seizoen.

Als een solide manicure saai en officieel lijkt, kan deze altijd een beetje gevarieerd zijn.Om dit te doen, kan de meester geometrische patronen maken of nagels met bloemen schilderen, steentjes, folie of bouillons toevoegen.

Nagels kunnen mat of glanzend zijn, afhankelijk van de smaakvoorkeuren van hun eigenaar.

De klassieke versie van lak op de nagels is extreem klein, van 2 tot 3 dagen. Veel van de eerlijke seks, geven de voorkeur aan een moderne coating - gel polish. Deze coating ziet er geweldig uit op de handen van 2 tot 4 weken. Het is altijd licht en stijlvol design.

In het snelle tempo van het moderne leven hebben veel vrouwen absoluut geen tijd om elke paar dagen 30 nagels opnieuw te schilderen.

  Maar als u gel polish gebruikt, moet u enkele tips volgen, zodat zachte nagels zo lang mogelijk plezier zullen hebben.

  • Na het aanbrengen van de gel polish moet het bezoek aan het bad en overmatig verblijf in het water worden vermeden. Dit kan de levensduur van de manicure verkorten.
  • Het is de moeite waard om hoogwaardige en bewezen merken te gebruiken en om contact op te nemen met een ervaren meester.
  • Kies geen metalen voorwerpen met spijkers, deze moeten zorgvuldig worden behandeld.
  • De schaduw van een zachte vernis hangt af van het kleurtype van de vrouw. Om de juiste lichtkleur te bepalen, moet u een palet aan uw hand bevestigen. Als de kleur de huid niet erg roze of geel maakt, is dit hoogstwaarschijnlijk de schaduw van lak. Vaak wordt de meester zelf geleid in het kleurenschema, met geschikte en relevante kleuren.
  • Het is belangrijk om de nagelplaat elke 5-7 gellakcoatings te laten ontspannen. Op dit moment moet u zorgmiddelen gebruiken in de vorm van verstevigend email en voedende oliën.

  Over het maken van een Franse manicure op korte nagels, zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen