Manicure ontwerp

Manicure Hollywood-sterren

Manicure Hollywood-sterren

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Selectie van buitenlandse beroemdheden
  2. Selectie van Russische sterren
  3. Modetrends 2018-2019

Ontoegankelijke en perfecte Hollywoodsterren zijn gewend om er 24 uur per dag perfect uit te zien, verrukkelijk te zijn en hun fans te bewonderen. Elke beroemdheid heeft een karakteristieke draai die hem van anderen onderscheidt en die de fans zo graag willen adopteren. De implementatie van de manicure van Hollywood-sterren zal helpen om dichter bij uw ideaal te komen en er relevant en stijlvol uit te zien.

Selectie van buitenlandse beroemdheden

Elke beroemde schoonheid geeft de voorkeur aan haar eigen manicurestijl, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, nauw verweven met modetrends. De beoordeling zou moeten beginnen met een koninklijke manicure.

Dus, onberispelijke Kate Middleton kiest een manicure met ronde nagels van gemiddelde lengte voor koninklijke recepties. De kleur van de coating valt in de regel samen met de kleur van de jurk. Deze regel wordt bevestigd door de verschijning van de beroemde schoonheid op het kerstfeest in het paleis met een witte manicure in de toon van een sneeuwwitte avondjurk en tiara met oorringen van prinses Diana.

Merk op dat zo'n beknopte manicure altijd passend en nauwkeurig is.

Een andere koninklijke persoon, de hertogin van Sussex, vernietigt integendeel de ingetogen tradities van Groot-Brittannië met haar manicure. Megan Markle geeft de voorkeur aan korte nagels met een donkere manicure. In 2018 werd de hertogin erkend als de meest modieuze vrouw van het jaar, wat betekent dat jonge fans iemand hebben om te volgen.

Fans zijn gefocust op de sterren van sociale netwerken. Een van hen wordt beschouwd als een fotomodel, een zakenvrouw en een deelnemer aan tal van shows Kim Kardashian. Zij, net als haar zus Kendall Jenner, die speelde in de talkshow "The Kardashian Family", geeft de voorkeur aan nude tinten van lakcoating, de lengte van de nagel is gemiddeld en de vorm is afgerond.

De jongere zus Kendall Jenner ondersteunt de familiestichtingen van manicure niet. Bekende mode-model en ontwerper Kylie Jenner vertegenwoordigt niet zijn beeld zonder lange vierkante goudsbloemen, schilderen in hun sappige schaduwen van scharlakenrood en bordeaux.

Selena Gomez, een andere wereldster en beroemdheid van sociale netwerken, verovert met haar mooie uiterlijk en kinderachtige wangen, waarbij ze zorgvuldig een beeld kiest voor elk sociaal evenement. Selena's nagels met alle verschillende jurken blijven zeer ingetogen, beperkt tot pasteltinten en middellange lengte.

Merk op dat met een vergelijkbare manicure, de actrice er zowel op het tapijt als in sportkleding reclame uitziet.

Selena's rivaal en het hoofdpersonage uit de serie "Hana Montana" Miley Cyrus onderscheidt zich door haar rebelse ingesteldheid niet alleen in haar imago, maar ook in haar keuze voor manicure. Lange nagels bedekt met heldere vernis zijn het handelsmerk van Miley. Glitter, kralen, ringen, oorbellen op de nagels - slechts een klein deel van de accessoires die worden gebruikt door Cyrus.

De ster van een andere beroemde tv-serie, Jennifer Aniston, vindt het ondanks zijn leeftijd niet erg om middellange nagels met een donkere vernis te bedekken. Ex-echtgenoot Brad Pitt kijkt naar dezelfde fout, omdat haar manicure altijd de geselecteerde uien weerkaatst.

Een andere voormalige lieveling van Pitt, Angelina Jolie, zorgt ook voor het aantrekkelijke uiterlijk van goudsbloemen. Met het aanbieden van scharlaken lippen met scharlaken lippenstift combineert Jolie het met nagellak in hetzelfde kleurenschema. In een informele setting doet de actrice het liefst zonder make-up, wat het natuurlijke beeld aanvult met goudsbloemen met een transparante vernis of in naakttinten.

Opgemerkt moet worden dat scharlaken tinten zijn altijd populair geweest bij Hollywood-sterren. Verbluffende Marilyn Monroe is het nooit beu om dit te bevestigen door op de rode loper te verschijnen met een soortgelijke manicure.

Later, onder haar naam, werd een speciale collectie nagellakcoatings geproduceerd, die met succes een breed palet bevatte, van een scharlaken tot een diepe wijntint.

Dita Von Teese is een van de sterren die de echo's van het Marilyn-tijdperk belichaamt. Heldere lippenstift, perfecte styling en manicure - dat is wat deze Hollywood-schoonheid belichaamt. In de manicure in rode tinten maakte ze een onderscheidend kenmerk - een wit gat. Lange halvemaannagels werden het visitekaartje van Dita en de basis van de verzameling kunstnagels van een beroemd Amerikaans cosmeticabedrijf.

Niet tegen de gedoseerde rode toon in manicure en de beroemde zangeres en actrice Jennifer Lopez. In tegenstelling tot de eerder genoemde sterren geeft Jennifer de voorkeur aan een scharlaken toon als een extra detail. Dus, gouden metallic actrice verdunt wijn Frans.

Er zijn onder de sterren en deze onderzoekers in verband met manicure. Zodoende verrast de onvergelijkelijke Lady Gaga fans met superlange puntige nagels met een combinatie van zwarte en gouden tinten. Het lijkt erop dat er in het palet van haar manicurist duizenden verschillende tonen zijn die kunnen worden gecombineerd in verbazingwekkende en soms vreemde tandems.

Rihanna houdt ook graag van verschillende soorten manicure. Haar nagels verschillen altijd in voldoende lengte en de vorm varieert van zachte ronding tot fataal scherpe nagels. Tussen de tinten van valse nagels is een zuur palet te vinden, evenals veelzijdige donkere tonen.

Sexy en vrouwelijk Beyoncé geniet ook van de contemplatie van hun eigen lange goudsbloemen. Haar manicure behaagt de veelzijdigheid van tonen, afhankelijk van de keuze van de jurk. Zo vult de zanger de straatstijl aan met een jas-leren jasje met een scharlaken vernis, terwijl de luxe jurk op de vloer een sneeuwwitte sprankelende afwerking heeft. De vorm van de nagels Beyonce geeft de voorkeur aan afgerond.

Selectie van Russische sterren

Russische beroemdheden nemen hun signaal van hun buitenlandse tegenhangers, in een poging om er perfect uit te zien vanaf de uiteinden van het haar tot aan de toppen van de nagels.

Een nieuwe ster, geliefd bij miljoenen trouwe fans, hecht erg veel belang aan manicure, Olga Buzova. Dus, volgens de regels van Olga Buzova zijn er zeker lange, ronde nagels. Onder de tinten van de ster geeft de voorkeur aan zachte, maar tegelijkertijd heldere kleuren, zoals roze en koraal. Nagels kunnen tegelijkertijd een ontwerp hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een slimme twijg van Sakura.

Jonge moeder en model Irina Shayk behandelen manicure verheugt zich zeer onverschillig en geeft de voorkeur aan nagels van gemiddelde lengte. Onder de vele tinten zijn de favoriete kleuren van de diva naaktkleuren, evenals delicate roze tinten. Lange en dunne vingers in zo'n kleurenpalet zijn nog langer, waardoor het imago van Irina verfijnd en fragiel is.

Een ander model dat de hele wereld bekend is geworden, is Natalia Vodyanova. Net als Irina Shayk geeft Natalia de voorkeur aan pasteltinten in manicure. Natuurlijke tinten op spijkers van gemiddelde lengte zien er fatsoenlijk uit, zelfs op de rode loper.

De manicure van Vodyanova doet niet zonder een klassiek jasje met het gebruik van witte en roze tinten.

Een liefhebber van de Fransen onder beroemdheden is de werelddanseres Anastasia Volochkova. Vierkantvormige lange nagels zijn altijd bedekt met klassieke Franse tinten.

Atleet en zakenvrouw Maria Sharapova geven de voorkeur aan korte goudsbloemen. Met een groot gevoel voor smaak combineert ze perfect modieuze bogen met een manicure van verschillende tonen, variërend van wit tot donker bordeaux.

Modetrends 2018-2019

Door hun imago grondig te bekijken, richten de sterren zich op modetrends die er zullen uitzien om er helder en stijlvol uit te zien. Zo is het seizoen 2018-2019 tevreden met toegeeflijkheid, wat betekent dat sterren met korte en lange nagels er even stijlvol uitzien.

Kijkend naar modetrends, kun je zien dat elke nette manicure een plek is om te zijn en dat eenvoud tegenwoordig hoog in het vaandel staat.

Merk op dat de trend van lange nagels een afgeronde of scherpe vorm heeft. Vierkante nagels "messen" zijn niet in zwang. Democratie regeert ook tussen de kleuren. Naakte en heldere dagelijkse manicure op korte en lange nagels is acceptabele ontwerpers in dezelfde kleur. Voor ceremoniële evenementen raden stylisten aan om de basis te gebruiken in combinatie met originele ontwerpen, of het nu gaat om planten- of dierenmotieven.

Alles over de Hollywood-manicure, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen