Manicure ontwerp

Ontwerp voor manicure voor meisjes tot 9-12 jaar

Ontwerp voor manicure voor meisjes tot 9-12 jaar

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Kleurbereik
 3. Modetrends
 4. decoratie
 5. Verzorgingstips
 6. Is het mogelijk om nagels te laten groeien?
 7. Prachtige voorbeelden

Moderne vrouwen van de mode kunnen het beeld niet presenteren zonder mooie manicure. Aangezien we tegenwoordig echter steeds vaker hybride producten gebruiken die de structuur van de nagelplaat beïnvloeden, rijst een redelijke vraag of het mogelijk is om een ​​soortgelijk ontwerp te maken voor meisjes, en nog meer om op te bouwen op kindernagels. In dit artikel zullen we proberen deze problemen te begrijpen en de belangrijkste nuances van kindermanicure op te merken.

kenmerken

In de kindertijd en de adolescentie zijn nagelplaten nog onvolgroeid vanwege hun fysiologische kenmerken. Natuurlijk ziet een mooie manicure er mooi en goed verzorgd uit, het vestigt de aandacht op zichzelf. Niet elk meisje kan echter haar nagels met moderne materialen schilderen, rekening houdend met het polijsten van de platen, het dunner worden van haar eigen nagels. Kindernagels zelf zijn dun, zacht en elastisch. Ze zijn niet alleen onstabiel tot mechanische schade, maar vaak gestratificeerd. In dit stadium van ontwikkeling en groei hoeven kinderen niet zo veel decoratief te zijn als hygiënische manicurewaardoor je de structuur van de nagels kunt versterken.

Hoe jonger het meisje, hoe onwenselijker de uitvoering van de decoratieve procedure.

Er is bijvoorbeeld geen specifieke behoefte aan het maken van een professioneel ontwerp voor een meisje op 9-jarige leeftijd, omdat dit de structuur van de nagels kan schaden. Het is belangrijk om dat te begrijpen de constante implementatie van manicure leidt tot een onbalans van de nagels. Hieruit zullen ze beginnen te breken en schilferen. Gesloten zijn onder de lagen van aangebrachte en gedroogde vernis, zullen nagels niet kunnen ademen. En dit zal al leiden tot een langzamere groei en ziekten van de nagels.

Als een moeder haar dochter 9, 10, 11 en zelfs 12 jaar oud wil behagen met een prachtige manicure, moet je het niet vaak doen. Bovendien kun je tijdens het werk je nagels niet lang en scherp maken. Dit berooft het kind van zijn charme, waardoor het beeld absurd wordt. Daarom moeten de manicure tonen voor een harmonieuze look niet schreeuwen.

Wat betreft de techniek van executie, dan is het voor meisjes vrij voldoende onbewerkte manicure, die tegenwoordig op het hoogtepunt van populariteit is. Het is goed omdat er geen snijgereedschap nodig is. Dit betekent dat de huid van kinderen rond de nagelplaten niet gewond raakt. Bovendien is dit type manicure snellere snij- en hardwaretechnieken.

Kleurbereik

Kleurbeslissingen van kinder- en tienermanicures kunnen anders zijn. Dit wordt bepaald door toeval en leeftijd. Voor een verjaardag of andere feestdag is het bijvoorbeeld heel goed mogelijk om een ​​helder ontwerp te maken. Dit is ook toegestaan ​​tijdens de zomervakantie. Protesttonen (met name kenmerkend voor meisjes in de puberteit), die hun eigenaardigheid willen demonstreren, zijn echter buitengewoon ongewenst.

Je kunt de nagels verzachten in naakttinten, die anders zijn dan de huidskleur. Wat de exacte slag in de huidskleur betreft, is een dergelijke tint ongewenst, omdat het uiterlijk van de nagel niet zal opvallen, wat de vingers lelijk zal maken. Idealiter zijn doorschijnende tinten roze, lila, karamel en perzik geschikt voor meisjes. Niet gebruiken voor tieners en kleine meisjes rood, oranje en zwart.

Bij het kiezen van de optimale tint lak, moet u rekening houden met de kenmerken van de spijkerplaten zelf. Als ze bijvoorbeeld kort en plat zijn, ziet witte of beige lak er niet goed uit. Hetzelfde zou gezegd moeten worden over matte coatings.Wanneer het nagelbed langwerpig is uit de natuur, kunnen dergelijke goudsbloemen worden geverfd met zowel lichte als matig heldere vernis.

Voor de zomer kunt u een laagje geel, karmozijnrood, schaduw van donkerbeige, fuchsia gebruiken. Kijk organisch perzik, pistache, blauwe kleur en warme lila op kindernagels. Wat betreft de blauwe, paarse en donkere smaragdgroene kleuren, ze zijn scherp als de hoofdachtergrond, maar heel geschikt als ontwerpelementen. Oranje en rode tonen moeten worden vervangen door een koraaltint.

Modetrends

Ondanks het feit dat er een aantal beperkingen zijn in het ontwerp van een kindermanicure, is het bij de implementatie ervan de moeite waard te verwijzen naar modetrends die uitmuntend zijn voor het moderne ontwerp. Vandaag is het bijvoorbeeld niet gebruikelijk om alle nagels van de handen met identieke patronen te versieren. Dit wordt als te eenvoudig en verouderd beschouwd. Oudere meisjes begrijpen dit, en daarom wordt hen vaker gevraagd om een ​​manicure met accenten te geven.

Het verwijst naar de implementatie van technologie met 2-4 geaccentueerde spijkerplaten die verschillen van de belangrijkste achtergrondkleur en -patroon. Tegenwoordig is het gebruikelijk om het ontwerp van de nagels van de ring- en middelvinger te laten. Wanneer er niet meer dan twee accenten zijn gepland, worden de spijkerplaten van de ringvinger weggehaald.

De vorm van de nagel moet een spiegelbeeld zijn van de nagelriemlijn. Als het echter verre van ideaal is, wordt het bijgesneden zonder de zijkanten van de nagel naar het einde te schilderen. Foto's, volgens modetrends, hoeven elkaar vandaag niet te klonen. De ene wordt gekozen als de belangrijkste, de andere zijn steun en een link met de basismicrocurechniek als basis.

Het is in de mode om de cuticula te benadrukken, fantasieglimlachen te tekenen, de ombre-techniek te gebruiken, "glasscherven", "sluier", "nat" design, krantenmanicure, met gaten, acrylzand, druppels bij het kiezen van een techniek. Het is in de mode om de tinten van vinger naar vinger uit te rekken, en ook om goudsbloemen te schilderen in veelkleurige tonen van pastel.

Het ontwerp van de nagels volgt vandaag de seizoenen. Dit betekent dat de bloemen op de nagels niet het winterontwerp, maar ook de sneeuwvlokken moeten versieren - de zomer. Zomerontwerpen kunnen worden versierd met allerlei kevers, paardebloemen, bloemen en vogels. Voor winterstrikken kunt u kiezen uit ontwerpopties met sneeuwpoppen, herten en kerstspeelgoed die aan de dennentakken hangen.

Het is ook belangrijk om het ontwerp te correleren met de leeftijd. Voor jongere fashionista's kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontwerp met grappige dierengezichten; adolescenten die dicht bij de voorkeuren van volwassenen zijn, zijn meer geschikt voor adolescenten. Vlinders, vogels, Emoji-glimlachen, panda's en uilen zijn in de mode. De werkelijke langwerpige driehoeken, die zich uitstrekken van de basis van de nagel tot de bovenrand. Bovendien tekent een ander hulpmiddel voor het tekenen van een onvoldoende lengte een contourrechthoek op de spijkers.

decoratie

Bij het kiezen van decoratieve elementen voor kinderen manicure, moet de bruikbaarheid ervan worden overwogen. Het kind hoeft bijvoorbeeld geen volumestucwerk te doen of grote stenen te lijmen. Kinderen letten er zelden op om geschilderde goudsbloemen nergens op te haken. Dit ontwerp zal niet lang duren. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat meisjes vaak opzettelijk het surround-decor aanraken en de nagel met een vingernagel krassen. Dit vermindert ook de duurzaamheid van de manicure.

De beste decoratieve elementen voor kinderen en adolescente manicures zijn sliders, stickers op de plakkerige achtergrond en kleurrijke kamifubuki (Japanse confetti) in de vorm van cirkels, sterren, harten, driehoeken, honingraten, zeshoeken, halve manen. Bovendien kunt u baby-goudsbloem eenvoudige patronen versieren. Kies in dit geval het thema van de afbeelding op basis van de grootte van de accentnagel.

Heel graag meisjes acryl hagelslag met glitter. Maak er een tekening van omdat de kleine afmeting van de nagels problematisch is, maar het is mogelijk om het hele oppervlak te sprenkelen. Het verzegelende acryl "suiker" blad, kunt u een ongewone manicure bewonderen.Naast poedermaterialen kunt u de nagels verfraaien met een rub-in (fijn poederpoeder). Het geeft de nagels onmiddellijk een parelglans, het effect van een meikever, holografie, het noorderlicht, de pauwstaart (veelkleurig spel), metaal en een spiegel.

Wat de schuifregelaars betreft, ze zijn geweldig voor kinderen en adolescente manicure, omdat ze de totale duur van het hele werk aanzienlijk verminderen. Plak één foto letterlijk per minuut op het voorbereide substraat met daarop een basis. Bij het uitvoeren van een manicure met de gebruikelijke vernis is de situatie nog eenvoudiger: de sticker is verlijmd met de gedroogde vernis en wordt bovenaan gesloten met een laag transparante coating. Alles wat je kunt afbreken, otkovyryat, baby-goudsbloem is niet gelijmd. Tieners in dit opzicht zijn meer aandacht voor de nagels, en daarom kunnen ze worden versierd met strass steentjes, maar to the point. Een bergkristal kan bijvoorbeeld een druppel dauw op een bloem, een knop, pupillen van een kattenoog, bessen of fruitkorrels weergeven (bijvoorbeeld in een watermeloen-zomermanicure).

Verzorgingstips

Regel nummer één - volg de hygiënevoorschriften. Kleine meisjes worden niet aanbevolen om een ​​manicure te doen met gel polish of gel die moet worden gedroogd met een speciale lamp. Je moet niet beginnen met het ontwerpen met zieke nagels (het heeft de voorkeur om ze te genezen en op zijn minst een beetje te laten groeien).

Het is niet nodig om de coating aan te brengen als het meisje haar nagels bijt (kenmerkend voor veel kinderen van de basisschool en de adolescentie). In dit geval moet je het kind eerst uit deze gewoonte spenen, waarvoor je een speciale vernis met een vieze smaak kunt kopen. Het is onschadelijk voor de gezondheid, maar wanneer het in de mond wordt vrijgegeven, veroorzaakt het ongemak en een verhoogde speekselafscheiding.

Het is noodzakelijk om het kind te helpen stoppen met bijten, anders zal het de structuur van de platen veranderen. Nagelverzorging omvat ook regelmatig handen wassen. Gebruik geen nagellakremover met aceton.

Het is noodzakelijk om het kind van goede voeding te voorzien, want zonder dat worden de nagels dun en broos. Het is niet nodig om de nagels constant in te smeren met crèmes. Zodra ze een paar millimeter groter worden, moeten ze worden ingekort zodat ze het meisje niet in het dagelijks leven storen.

Is het mogelijk om nagels te laten groeien?

Opbouwen in de kindertijd is niet zo onschuldig als het lijkt. Je kunt het niet doen tot het meisje 18 jaar oud is. Verklaart de ban spanning, die wordt gecreëerd door het opleggen van het gebruikte materiaal. Nagelplaten kunnen het niet verdragen, omdat ze nog steeds kwetsbaar en zacht zijn.

De materialen die worden gebruikt voor het opbouwen van een allergische reactie. Het kan zich ontwikkelen tot ernstige problemen (ontsteking en zwelling van de huid rondom de nagels), waar je een aantal dagen mee te maken krijgt.

Prachtige voorbeelden

Manicure voor meisjes van 9-12 jaar oud kan anders zijn, zoals voorbeelden van fotogalerijen bewijzen.

 • Een voorbeeld van het gebruik van acrylpoeder met glitter en licht patroon op accentnagels.
 • Laconische oplossing in de maantechniek met behulp van stippen voor het maken van erwten op nagelplaten met accent.
 • Ontwerp voor korte nagels met totoro, gemaakt in een turquoise tint met hand-tekening.
 • Het maken van korte nagels met accentnagels van het slingerontwerp van de ringvinger.
 • Zacht tienerjasje in nude-tonen met spijkers met accenttekens.
 • Modieus tot op heden ontwerp met letters voor tieners, gemaakt in roze.
 • Het gebruik van mariene thema's in het ontwerp van manicure.
 • Een ongebruikelijke versie van het ontwerp van nagels met bijen, die gewaardeerd zal worden door elke jonge fashionista.
 • Tienerjas met een mooie glimlach op de accentnagel van de hand.
 • Origineel ontwerp in blauwe tinten.

Hoe je Mickey Mouse op de nagels tekent, zie de volgende masterclass.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen