Manicure ontwerp

Ideeën voor het maken van een manicure voor tieners van 13-14 jaar

Ideeën voor het maken van een manicure voor tieners van 13-14 jaar

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Procedure Tips
  2. Kleur oplossingen
  3. Mooie ideeën

Kleine meisjes proberen altijd als hun moeders te zijn. Je merkt vaak dat het een make-up en lichte kleding is. In de adolescentie wordt dit fenomeen nog vaker waargenomen - pas op 13-jarige leeftijd kunnen meisjes al een manicure betalen, zoals die van een moeder. Meestal zijn ze op deze leeftijd al eigenaar van een grote verzameling verschillende coatings. U moet echter weten dat een kindermanicure niet alleen een kleurcoating aanbrengt, maar ook een speciale procedure die iedereen zou moeten kunnen uitvoeren. Dit artikel bespreekt de regels van manicure voor tieners en enkele ontwerpideeën die meisjes van 14 jaar misschien leuk vinden.

Procedure Tips

Allereerst moet aan de kleine dame uitgelegd worden dat het de hoofdtaak van de manicure is om de mooie vorm van de nagels en hun netheid te verzekeren, en pas dan komt de creatie van het ontwerp. Een meisje moet begrijpen dat geen enkele inrichting onnauwkeurige handen kan blokkeren. De procedure vereist het gebruik van hoogwaardige manicure-instrumenten. zonder scherpe randen. De belangrijkste zijn een schaar, nagelvijl en een tang, indien nodig.

Direct botsen met de experimenten is het niet waard, omdat dertien meisjes nog steeds klein zijn voor ernstige veranderingen in uiterlijk. Het is niet nodig om de plaat sterk te laten groeien - de lengte mag niet groter zijn dan drie millimeter. Om de nagels onder de wortel in te korten is ook niet nodig, omdat dit de juiste formatie voorkomt.

Sommige moeders willen hun dochtersnagels op deze leeftijd echt vergroten, maar tot de leeftijd van achttien is het ten strengste verboden, omdat zacht platina aan een dergelijke procedure kan lijden. Hetzelfde geldt voor schellak, die pas na zestien mag worden gebruikt. In de adolescentie is het mogelijk om de standaardvernis te beperken.

Vergeet niet dat de gebruikte cosmetica naar de babylijn moet verwijzen. Vloeibare zeep, crème en massageoliën moeten goedgekeurd zijn door kinderartsen, omdat ze de gevoelige huid niet uitdrogen. Druk in geen geval op de handen tijdens een manicure. Onjuiste verplaatsing kan de nagel vervormen en ernstig beschadigen. Geluk moet ook met speciale zorg worden gekozen. Het is raadzaam om beproefde bedrijven te kiezen die calcium en andere nuttige componenten bevatten die helpen de plaat te versterken.

De procedure zelf wordt uitgevoerd als een volwassene. Om te beginnen zijn je handen gedrenkt in warm zeepwater en droog je ze vervolgens af. Vervolgens worden de nagels zorgvuldig getrimd met een schaar met afgeronde randen en een stok geeft ze vorm. De nagelriem wordt verwijderd door oranje stokken. In geen geval kan het niet knippen, omdat de tere huid hard en ruw zal worden vervangen. Nadat de procedure is voltooid, kunt u vernis aanbrengen.

Mooi design helpt de kleine dame op een meer verantwoorde manier om voor zichzelf te zorgen en tevreden te zijn met het uiterlijk. Helaas hebben onze kinderen vaak te maken met stresssituaties, of ze nu op school zijn of op straat. Het resultaat van stress wordt slechte gewoonten die permanent kunnen worden. Meestal bijten je nagels. Manicure op de nagels zal een soort van barrière zijn voor dit soort actie, omdat iedereen medelijden zal hebben met het bederven van de schoonheid en de esthetiek van de handen.

Een ander voordeel van deze procedure is het gezamenlijke tijdverdrijf van moeder en dochter. Elke dochter wil in het geheim dat haar geliefde moeder alles laat vallen en tijd aan haar geeft.Het creëren van een schoonheidssalon thuis kan een kleine traditie worden die je verenigt en je dichter bij elkaar brengt.

Je zult in staat zijn om geheim te blijven met je dochter en geleidelijk te observeren hoe het kleine meisje in een meisje verandert.

Kleur oplossingen

Let bij het kiezen van lakkleuren voor een veertienjarig meisje op dat ze nog steeds te klein is voor een te pakken ontwerp. Tieners zijn niet geschikt voor donkere of zure kleuren. Meisjes op deze leeftijd kunnen beter pastelkleuren prefereren. De perfecte keuze is: roze, blauw, mint, lichtgeel, lila, wit en andere zomerkleuren die de tederheid van uw schoonheid benadrukken.

U kunt schaduwen gemakkelijk combineren. Een uitstekende optie is het toepassen van roze en blauw of lila en roze. Perfect complementair aan elkaar beige en mint, maar ook kanarie en wit. In principe zijn alle bovenstaande tonen goed gecombineerd, dus welke tinten een meisje kiest, alles zal er relevant uitzien.

Je moet ook oppassen voor de rode kleur, omdat het te oud is. Dametje is beter om haren niet te splitsen met design en volumetrische decor. Het is niet nodig om het beeld te verzwaren, omdat het de schoonheid van de adolescentie is in zijn lichtheid en gemak.

Mooie ideeën

Er zijn veel interessante manicure-ideeën voor dertienjarige dames, elk is op zijn eigen manier goed.

naakt

Beige manicure wordt beschouwd als de meest optimale voor schoolkinderen, omdat vrouwelijke studenten niet met felle nagels mogen komen. Hij ziet er niet pakkend en heel zachtaardig uit. Perfect voor meisjes van 14 jaar die al in hun tienerjaren proberen zich aan de klassiekers te houden.

"Nailart"

In dit geval kunt u veel fantasie opdoen. Manicure wordt gedaan met een verscheidenheid aan tekeningen, afhankelijk van de wensen van zijn dochter. De foto wordt aangebracht met een naald of een dunne borstel. Op de nagels kunnen harten, bloemen, bessen en zelfs stripfiguren worden afgebeeld.

Doop de penseel in de gele lak en plaats een stipje net boven het midden van de plaat, teken dan in een cirkel cirkels in roze en beschilder ze. Het blijft alleen om een ​​dunne strook van de knop af te houden, de stengel af te beelden en er een blad naar toe te tekenen. De bloem is klaar. Het hart is in rood, karmozijnrood of roze getekend. Eerst moet je een kant plaatsen, dan de tweede en de kern schilderen. Als de tekening droog is, moet witte verf een kleine gloed afgeven.

Om kersen te krijgen, is het voldoende om twee rode cirkels te tekenen, twee twijgen die ze verbinden en een blad aan elke kant. De aardbei wordt afgebeeld met behulp van een driehoek met een afgeronde lagere hoek, deze moet in rood worden geverfd, vervolgens moet de dop groen worden geverfd en moeten zwarte stippen worden getekend.

patronen

Patronen op de nagels zien er heel zacht en mooi uit. Nette krullen, monogrammen, letters, sneeuwvlokken, druppels en nog veel meer zullen een uitstekende keuze zijn voor een dertienjarig meisje. Patronen kunnen zowel op een gekleurde achtergrond als op een transparante basis worden getekend, waardoor dit seizoen een "naakte manicure" in de mode is.

Kleur jas

Franse manicure is een echte klassieker van nagelontwerp, die altijd in de trend zal zijn. Jonge dames zijn echter nog te vroeg om een ​​dergelijke volwassen versie te dragen, en waarschijnlijk zal het te saai voor hen lijken. Je kunt met behulp van een colbertjas uit de situatie komen. Eerst wordt een blanke of nude lak op de nagel aangebracht en vervolgens wordt een gekleurde strip op de punt getrokken. In dit geval is het interessant om een ​​combinatie van verschillende tinten op verschillende nagels te bekijken. Voor kleur Frans gebruik als een pastel en helder palet.

ombre

Ombre wordt beschouwd als een van de populairste nagelontwerpopties voor jonge mensen. Interessante combinaties en de overgang van de ene kleur naar de andere zien er erg stijlvol en veelzijdig uit, omdat ze passen in de meeste garderobe van een tiener. Ontwerp kan op twee manieren worden gedaan.

De eerste impliceert ombre op elke vinger De gewenste tinten worden op het stuk spons aangebracht, waarna het patroon op de nagelplaat wordt overgebracht.De overgang kan van donker naar licht of willekeurig zijn. De overgang van karmozijnrood naar lichtroze of van paars naar lila ziet er erg mooi uit in kinderhanden. Sommigen geven de voorkeur aan het combineren van drie kleuren tegelijk, bijvoorbeeld roze, blauw en kanarie of lila, mint en wit. Het hangt allemaal af van de fantasie van een tiener.

De tweede optie suggereert het maken van een overgang van de ene kleur naar de andere, waarbij geleidelijk de toon op de vingers verandert. De duimnagel kan bijvoorbeeld worden geschilderd in paars, index - in paars, medium - in lila, naamloos - in pastelroze en pink - in een meer verzadigde kleur. Een andere optie omvat een geleidelijke verduidelijking van de toon. Dat wil zeggen dat de donkerste tint van de kleur op de duim wordt aangebracht en op elke volgende tint die iets lichter is dan de vorige. Het is heel origineel.

geometrie

Geometrisch ontwerp is een van de favoriete opties voor creatieve aard die graag zichzelf uiten en in staat zijn om op een competente manier kleuren te combineren. Het is gemaakt met behulp van stencils of een dunne borstel. Horizontale, verticale, diagonale, zigzagstrepen kunnen op de plaat worden weergegeven. Bij het gebruik van een sjabloon is het voldoende om het op de nagel te plaatsen, de breedte van de strip te bepalen en de gewenste vernis aan te brengen. In dit geval gebruiken alleen professionele meesters een dunne borstel. Om te beginnen tekenen ze de randen van de banden en schilderen ze vervolgens over de binnenkant.

Denk eraan als u een manicure voor een tiener maakt de foto moet door hem worden gekozen. Geef jezelf een kans om te beslissen wat ze wil. Het is belangrijk om te beseffen dat voor u niet langer een klein kind, maar ook geen volwassen meisje is - probeer de jongedame correct te begeleiden zodat de manicure overeenkomt met haar leeftijd.

Hoe maak je een mooie tiener manicure, zie de video hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen