Manicure ontwerp

Vakantiemanicure: originele ideeën

Vakantiemanicure: originele ideeën

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Gereedschappen om te maken
 2. kenmerken
 3. Nautische stijl nagels
 4. Hoe te doen?
 5. Ontwerpopties
 6. Hoe verzorg je manicure op vakantie?

Naar het zuiden gaan, onder andere, moet je zorgen voor de schoonheid van hun handen, een mooie manicure maken. Je kunt een vakantie-nageldesign maken op een eenvoudige en aantrekkelijke manier of in een heldere stijl die overeenkomt met de sfeer van vrijheid en zorgeloosheid. Veel ideeën.

Gereedschappen om te maken

Strandmanicure kan worden gecreëerd op basis van de ervaring met nageldesign. In de verzameling noodzakelijke gereedschappen moet u beschikken over:

 • transparante basis van goede kwaliteit, die bijdraagt ​​aan het behoud van het gezonde uiterlijk van natuurlijke nagels;
 • een set vernissen in verschillende kleuren;
 • hoogwaardige coating agent;
 • verschillende decoratieve elementen en lijm aan hen;
 • set borstels van verschillende dikte;
 • zelfklevende stroken, die geometrische patronen kunnen creëren;
 • nagellakremover;
 • wattenstaafjes en wielen;
 • Cuticula-olie geschikt voor dagelijks gebruik.

Hoe groter het arsenaal aan gereedschappen en materialen, hoe meer diverse en ongebruikelijke manicure-opties u zich kunt veroorloven.

kenmerken

Het beeld van een vrouw in het algemeen en haar nagels in het bijzonder moet geschikt zijn voor de omgeving. Op het zomerstrand ziet de biologische manicure er uit in felle kleuren, met tekeningen en textuur, ingegeven door de natuur zelf. Nagels kunnen glad en glanzend of ruw zijn, alsof natte vingers net in het strandzand zijn geweest. Met dit effect kunt u ook de tekortkomingen van de nagelplaat zelf verbergen. Wanneer u een manicure maakt, kunt u zachte en ruwe nagels combineren.

Bij het maken van nailart worden de volgende kleuren gekozen als basis:

 • hemelse tinten;
 • kleuren van zeegolven van lichtblauw tot donkerblauw;
 • turquoise;
 • wit;
 • groene tonen;
 • zonnige tinten van schemerig geel tot zonsondergangrood;
 • zandkleuren - beige of goud.

Ideeën manicure is wenselijk om direct te associëren met het thema van de zee en de aangrenzende kust. Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door golvende lijnen, die een patroon creëren, een hint naar de golven van de zee. De combinatie van goud en blauw weerspiegelt de continuïteit van het strand- en zeewater.

  De inrichting kan worden toegevoegd:

  • kralen;
  • stenen;
  • decoratieve zeeschelpen;
  • steentjes;
  • parelmoer wrijven;
  • gouden glitter;
  • thematische stickers.

  Het is niet nodig om afbeeldingen met veel details op de nagels te "construeren". Een combinatie of contrast van 2-3 kleuren is geschikt.

  Als er geen wens is om de nagels met heldere afbeeldingen te versieren, volstaat het om jezelf te beperken tot een Frans, waardoor een aanzienlijk deel van de plaat onder de kleurloze coating blijft. Dit zorgt voor de netheid van de manicure wanneer de nagels groeien.

  Nautische stijl nagels

  Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor het maken van een manicure in het thema strand-zee. Een andere vraag is dat u bij het kiezen van een bepaald ontwerp moet bedenken voor wie het specifiek is bedoeld. Zeesterren, schepen en haaien zullen goed zijn voor de vingers van een jonge zorgeloze persoon die niet is belast met statusbeperkingen. Een vrouw van middelbare of oudere leeftijd in een verantwoordelijke positie heeft waarschijnlijk een discrete ontwerpoplossing. Hoewel dit niet betekent dat een dergelijke manicure saai moet zijn, verstoken van heldere accenten.

  Hoe te doen?

  Als je iets helders en feestelijks wilt, kun je een roze manicure maken door je nagels op de ringvingers te decoreren met tekeningen van een palmboom. Dit vereist:

  • blanke lak voor basislakken;
  • roze, witte en zwarte gelpoetsmiddelen;
  • acryl poeder roze, groen en geel;
  • UV-lamp.

  Leg eerst een transparante basislaag, die de randen van de nagels afdicht. Gedroogd onder de lamp. Op de nagelplaat van alle vingers (behalve de ringvinger) plaats je de eerste laag roze gel. Gedroogd. Leg een tweede laag op.

  Na het drogen wordt een witte gellak aangebracht op de nagels van de ringloze vingers en dan diagonaal, beginnend vanaf de rand, met een borstel - een strook van roze, groen en bij het zeer gat - gele poeder. Verwijder overtollig weefsel. Gedroogd onder de lamp gedurende 30 seconden.

  Ze nemen een heel dun penseel en brengen een zwarte gellak aan in de vorm van een paar palmbomen op de gestripte nagel met strepen. Om dit te doen, volstaat het om vanuit één punt twee lijnen te laten verschijnen en een 'spreidende kroon' bovenop elkaar te tekenen. Opnieuw gepolymeriseerd en vervolgens op alle nagels de uiteindelijke transparante coating.

  Na verwerking wordt de lamp behandeld met olie-cuticula. Heldere manicure om te ontspannen op het strand is klaar.

  Ontwerpopties

  Maritieme thema's kunnen worden benadrukt strepen op de spijkerplaten. In de afbeelding in zwart en wit is het gemakkelijk om variaties op het matrozenvest te vinden. Nadat ankers en andere attributen van het scheepsleven op afzonderlijke nagels zijn afgebeeld, kan de "zeeindruk" worden verbeterd. En een combinatie met een delicate roze kleur zal het beeld sereen maken.

  Met de gradiënttechniek kun je de nagels weergeven, bijvoorbeeld de zee met subtiele overgangen van schaduwen van bewegende golven die over het gouden zand rollen. Eenvoudig betekent een indrukwekkend effect.

  Als u een manicure in deze techniek maakt, kunt u elk kleurenschema kiezen. De combinatie van lila met roze, beige met perzik en oranje met gele lijkt passend op het strand. U kunt de foto voltooien met glitters of strass steentjes.

  Wat de vorm van de plaat betreft, is het raadzaam om de voorkeur te geven aan een ovaal of rechthoek. Ze laten je het best een vloeiende overgang van de ene kleur naar de andere zien.

  Een feestelijk effect kan worden bereikt door vrolijke confetti en volume glanzende decoraties op een lila achtergrond van de nagelplaat te plaatsen. Over het algemeen creëert een dergelijke manicure de sfeer van de avond met dansen en lachen aan de kust.

  Iemand denkt dat de beste optie voor het versieren van nagels Shinju-stenen is (anders worden ze ook kwarts genoemd). Ze zijn van 1 tot 3 millimeter groot, prachtig glanzend, gecombineerd met andere volumetrische decoraties. Met hun hulp kunt u ingewikkelde ontwerpen op de spijkerplaten maken en deze op de gellak aanbrengen. Groene of blauwe achtergrond voor hen zal het meest geschikt zijn op het strand.

  Het gebruik van blauwe tinten met de toevoeging van parelmoer is de best mogelijke manier om het thema van het strand en de zee te bespreken, waarbij u schelpen, parels en andere mysterieuze geschenken op de bodem van de zeebodems herinnert.

  Om een ​​spectaculaire manicure in een marien thema te maken, kunt u de techniek in het natte water gebruiken. Dit maakt het gebruik van de gelvernis mogelijk om het effect van bewegend zeewater te realiseren. Maak op een vernis penseel vlekken, waardoor een uniek patroon ontstaat.

  Afhankelijk van welke kleuren worden gemengd, wordt een of ander visueel effect bereikt. Een creatieve benadering van het maken van een manicure stelt u in staat om een ​​beter resultaat te bereiken.

  Herhaaloptie bij het ontwerpen van spijkerafdrukken op een badpak lijkt misschien gebruikelijk. Maar hij is volledig tevreden met vrouwen die aandacht besteden aan de strikte compatibiliteit van alle componenten van de afbeelding. En een elegante vrouw kan zo'n manicure betalen, hoe ingewikkeld het patroon van een badpak ook is.

  Afbeeldingen op sommige spijkerplaten van fruit of bessen zien er harmonieus uit tegen de achtergrond van een heldere monofone manicure aan de andere vingers, waardoor een vrolijke zomerstemming ontstaat. Het kan worden gedaan met behulp van kant-en-klare stickers en dankzij steentjes die zijn vastgelijmd aan de nagels in de vorm van heldere volumineuze bessen.

  Als de afzonderlijke nagels schalen weergeven, en aan de andere golven, past zo'n manicure volledig in het thema van strandvakanties en boottochten.Rijke, donkerblauwe achtergrondtonen geven diepte aan het patroon en laten u contrast creëren. Dankzij deze manicure zal de aandacht van zelfs de meest verspreide mensen op vakantie trekken.

  Liefhebbers van lichte tinten kunnen een zilverblauwe of roze-lila schaduw gebruiken om een ​​achtergrond te creëren onder de "geschubde" manicure. Pas zo'n tekening toe in een handomdraai. Zelfs een meisje met de deuce in tekenen kan omgaan met halve cirkels.

  Als u een foto in maritieme stijl maakt, kunt u geen "volledig" beeld maken op elke afzonderlijke vinger, maar eerder "dwingen", bijvoorbeeld, "zeevissen" van spijker tot vingernagel "zwemmen". Door een driedimensionaal beeld te geven, kunt u de originaliteit en betrouwbaarheid van een dergelijk ontwerp benadrukken.

  Hetzelfde principe van "vloeiend" kan worden gebruikt wanneer op elke nagel een afzonderlijk beeld in een marien thema wordt aangebracht. Alle spijkerplaten worden "verenigd" door één schakel: het beeld van een scheepstouw. Tegelijkertijd kunt u met een manicure een achtergrondbedekking van verschillende tinten gebruiken binnen een enkele stilistische beslissing.

  Produceert altijd het juiste manicure-effect in een "zonsondergang-stijl" met gele, oranje en zwarte tonen. Het kunnen niet alleen afgewerkte stickers zijn, maar ook bekwame afbeeldingen met een penseel in de vorm van silhouetten van meeuwen, een jacht, een vuurtoren of dezelfde palmboom, die contrasteert met de kleuren van de avondzon, wegzinken in de zee.

  Cocktailthema is niet alleen aanwezig in een strandvakantie als zodanig, maar wordt ook actief gebruikt om nail art te maken. Het beeld op de nagels van verschillende variaties van "snoepjes" en "drankjes" in een cartoongeest is vooral geschikt voor jonge meisjes, die vastbesloten zijn maximale vreugde en plezier van rust te ontvangen.

  Liefhebbers van rustige groene tinten kunnen twee tinten van deze kleur aannemen. Op de "gestreepte basis" kun je een bug plaatsen. Met zo'n manicure zal het meisje zich op het strand voelen met een cocktail in haar hand, comfortabel en zorgeloos.

  Correct gebruik van bovengrondse elementen op de nagels, zelfs met een groot aantal van hen, maakt een manicure niet overladen met details. Verliefd op een verhaal van zeeschatten, dit ontwerp zal de stemming voor de hele vakantie verhogen.

  De schoonheid van een manicure in een nautische stijl ligt in het feit dat, als je naar de meest uiteenlopende ontwerpopties op de foto's kijkt, je sommige details ervan kunt gebruiken, veel beelden kunt bespioneren en iets unieks en unieks kunt verzinnen.

  Hoe verzorg je manicure op vakantie?

  Gaan op vakantie op zee, ik wil manicure veilig overleefd alle dagen doorgebracht daar, zonder hun verwende uitstraling van ergernis. Als je een hoogwaardige gel polish, base en top gebruikt om een ​​ontwerp te creëren, en ze hebben al bewezen dat ze een dagelijkse manicure creëren, dan is er geen twijfel dat naar warme plekken gaan dit ook zal doorstaan.

  Bovenal hopen we op een monofone laag zonder gebruik van decoraties zoals steentjes, folie en andere stickers. Ook adviseren experts niet om nagels erg lang te maken. Platen van korte of middellange lengte zijn handiger, bovendien zullen ze minder snel breken dan lange.

  Het is raadzaam om mee te nemen om accessoires voor manicure te laten rusten, ook al zijn ze niet allemaal, maar in ieder geval nagelvijltjes, waarmee u de netheid van de beschadigde nagel aan het einde kunt retourneren.

  Als het naast het liggen op het strand en zwemmen in de zee, is bedoeld om extreme sporten te beoefenen, bijvoorbeeld rotsen beklimmen, is het beter om een ​​bescheiden manicure te gebruiken voor korte nagels zonder decoratieve elementen te gebruiken die op de lijm zijn bevestigd.

  Masterclass over het creëren van een modieuze manicure "natuurlijke texturen", zie de video hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen