Manicure apparatuur

Kenmerken van de keuze en het gebruik van het apparaat voor manicure Runail

Kenmerken van de keuze en het gebruik van het apparaat voor manicure Runail

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Soorten machines voor manicure en pedicure
  2. Runail-apparaten

De moderne schoonheidsindustrie biedt een groot aantal verschillende apparaten om de perfecte manicure en pedicure te creëren. Er zijn veel manieren om nagels te behandelen, terwijl de hardware-manicure als de veiligste wordt beschouwd. De essentie is dat de nagelriem niet wordt verwijderd met handapparaten, waardoor er een risico van verwonding of infectie bestaat, maar met de hulp van speciale hulpstukken aan het apparaat. Zaagselspijkerplaat en het gebied eromheen is een molen. De procedure is eenvoudig, dus het kan zelfs door beginners worden uitgevoerd. Deze apparaten zijn zo handig en praktisch dat veel vrouwen ze liever thuis hebben.

Soorten machines voor manicure en pedicure

Het werkingsprincipe voor alle apparaten is vergelijkbaar, dus laten we stilstaan ​​bij hun verschillen.

  • Vermogen. De keuze van de kracht van het instrument hangt af van het doel waarvoor het instrument is gekocht. Voor een manicure op natuurlijke nagels is voldoende vermogen tot 35 watt voldoende. Voor een strakkere huid van de benen is dit misschien niet genoeg. Als u van plan bent om de gel polish te verwijderen en te werken met likdoorns en eelt, is het beter om te kijken naar modellen van 30-60 watt.
  • Het aantal omwentelingen. Voor thuisgebruik is een instrument tot 5.000 tpm voldoende. Leerlingen en beginnende meesters moeten kiezen voor apparaten met een capaciteit van 25.000 toeren per minuut. Een machine met een capaciteit van 30.000 toeren per minuut en meer wordt aanbevolen voor meer ervaren vakmensen die al over de nodige vaardigheden beschikken om dergelijke producten te verwerken. Voor het werken met acryl en kunstmatige oppervlakken is het optimale apparaat 40000-45000 tpm.
  • Opladen. Minder efficiënte apparaten werken op batterijen of een oplader. Ze hebben geen vaste basis, zijn compact en wegen weinig. Ze zijn handig om op pad te gaan. Ze laden echter ongeveer een uur. Krachtiger apparaten worden van stroom voorzien. Ze worden meestal gekocht voor professioneel gebruik. In dit geval moet u op het type stekker letten en, als het Evrovilka is, is het beter om onmiddellijk een adapter te kopen, omdat deze mogelijk niet naar een normaal stopcontact gaat.
  • Type management. Er zijn drie manieren om manicure-apparaten te bedienen. Met handmatige bediening kunnen de draaisnelheid van de wals en andere parameters onafhankelijk van elkaar worden gewijzigd met behulp van een speciale schakelaar. Wanneer het voetpedaal een speciaal pedaal heeft. Hoe sterker het mechanische effect, hoe sneller de rotatiesnelheid van het mondstuk. Apparaten met een gecombineerde besturing combineren in beide richtingen en zijn uitgerust met een knopschakelaar en een voetpedaal. De laatste twee typen zijn handig om in de cabine te werken wanneer u met beide handen moet werken. Hun waarde zal echter iets groter zijn dan die van eenvoudigere modellen.
  • Een set nozzles. Als de tips te klein zijn, kan de kwaliteit van de manicure eronder lijden. Als er te veel van zijn, bestaat het risico dat ze niet allemaal worden gebruikt. En hoe meer onderdelen er in het instrument zitten, hoe duurder het is. Zelfs als u het apparaat uitsluitend voor persoonlijk gebruik en niet voor professionele doeleinden aanschaft, moet het pakket mondstukken voor het vijlen van de nagel zelf bevatten en voor het verwerken van de nagelriem. De standaardset moet schijven bevatten voor het vormgeven van de nagels, een scapula voor het verplaatsen van de huid rond de nagel, tips voor het slijpen en polijsten van het nageloppervlak, schijven voor de periungual roller, een borstel voor het verwijderen van vuil onder de nagels en mondstukken voor drogen.
  • Klemmen voor bijlagen. Er zijn drie soorten. Handleiding wordt als het meest lastig beschouwd, omdat.vervanging van de boor is in dit geval erg tijdrovend. Automatisch - de eenvoudigste en meest comfortabele manier om borium te vervangen, wordt eenvoudigweg in de sleuf gestoken en onafhankelijk gefixeerd. Dergelijke modellen zijn echter niet erg gebruikelijk. Semi-automatisch - de meest voorkomende versie van machines voor manicure. Om het mondstuk te wisselen, draait u gewoon aan de knop van het apparaat totdat het klikt.

Runail-apparaten

Er zijn veel fabrikanten, gespecialiseerd in de fabricage van apparaten voor manicure en pedicure. We zullen een kort overzicht geven van de modellen van het bedrijf Runail. Vergelijk de modellen PM-35000 en PM-25000.

Nagelkunstmodel Runail RM-25000 Het heeft een ergonomisch ontwerp, gestroomlijnde comfortabele antisliphandvat en een gecombineerde controle. Motorprestaties 25.000 tpm In de handmatige modus kan het apparaat worden bediend vanaf het apparaat en als een voetbediening is vereist, kan het apparaat met behulp van een pedaal worden in- en uitgeschakeld. Nozzles kunnen gemakkelijk worden vervangen zonder een sleutel. Het apparaat is beschermd tegen oververhitting door de ingebouwde ventilator. In de set bevinden zich trommeldoppen met emery-coating, ontworpen om te werken met kunstmatige platen, twee kegels: om in het gebied te werken met een spijker in het gebied van de nagelriem en om de nagel een definitieve vorm te geven. De kracht van het apparaat 10 W is echter te klein voor een pedicure, vooral in bijzonder verwaarloosde gevallen.

Model Runail PM-35000 heeft dezelfde kenmerken als het vorige model. Net als bij het model PM-25000 is het apparaat uitgerust met een achteruit, het heeft een voetpedaal, netvoeding en een reeks boren. Het voordeel van dit model is dat het een ingebouwde ventilator heeft voor bescherming tegen oververhitting. Bovendien heeft het meer motorsnelheid - 35.000 tpm. De kracht van het model RM-35000 is 35 W, wat het werken met acryl en andere kunstmatige oppervlakken mogelijk maakt.

Zie de volgende video voor meer informatie over het correct gebruiken van het apparaat voor een manicure Runail.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen