Manicure voor korte nagels

Varianten van donkere manicure voor korte nagels

Varianten van donkere manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Primaire kleuren
 2. Wat te dragen?
 3. Origineel nagelontwerp
 4. Brown lakideeën

Korte nagels - het is altijd handig, ze zien er netjes en mooi uit, als je een geschikte manicure kiest. Niet alle meisjes kunnen zich lange nagels veroorloven vanwege de specifieke kenmerken van het werk, dresscode, outdooractiviteiten, ongemak tijdens het dragen. Mooie goudsbloems willen echter allemaal, zonder uitzondering.

De enige vraag is de keuze van kleur en ontwerp, en elke keer dat het een probleem wordt vóór de volgende procedure. Het lijkt erop dat de wereld verdeeld was in twee, geen - drie kampen bij het kiezen van een manicure: kalm naakt, felrood of roze en donkere tinten van lak. Hier kijken we naar de soorten donkere manicure met korte nagels.

Primaire kleuren

Onlangs zijn de meest trendy donkere tinten: smaragd, chocolade, grijs, pruim, elektrisch, Marsala. Dit zijn nobele kleuren, zien er schitterend uit in een glanzende en matte afwerking. Ze markeren perfect de lichte huid van de handen, kleurverzadiging en trekken veel aandacht naar zichzelf.

Zwarte kleur is altijd geweest en zal relevant zijn, en een druppel decor zal goudsbloemen transformeren tot een interessant beeld.

Wat te dragen?

Donkere manicure kan met alles worden gedragen als het stevig is. Dit is een zeer veelzijdige keuze, geschikt voor kantoorwerk, het dagelijks leven, voor een romantische avond. En vormt een elegante aanvulling op een boog in een casual stijl. Voor diegenen die een discrete stijl van kleding kiezen, zullen donker gekleurde goudsbloemen de geest van rebellie toevoegen, maar niet in tegenspraak zijn met het kader van fatsoen.

De toevoeging van een kleine hoeveelheid kleine steentjes geeft een lichte glans en maakt het beeld romantisch.

Hoe meer steentjes en stenen - des te buitensporiger de manicure zal zijn, en des te meer aandacht de handen van de eigenaar zullen trekken.

Algemeen advies bij de selectie van ontwerp geeft een professionele nagelindustrie.

 • Je moet begrijpen dat hoe meer decor op je nagels - hoe meer het de ogen van anderen naar jou en je handen zal trekken.
 • Als je een chronisch schilferige huid hebt, droogt deze constant op, je moet geen glitter gebruiken in de manicure. Het ziet er slordig uit.
 • Donkere manicure heeft invloed op de algehele sfeer en het beeld dat u hebt ingesteld, dus bedenk wat u wilt zijn: een rebel en een krijger of een elegante priesteres. De derde is niet gegeven, want de prinsessen kiezen lichte tinten.
 • Wees niet bang om te experimenteren, soms leiden spontane beslissingen tot onverwachte resultaten.
 • Wanneer u een matte manicure draagt, vermijd contact met vloeistoffen die alcohol bevatten, het lost de matte afwerking op.
 • Observeer de harmonie van kleurcontrasten, overbelast niet met overdreven decor.

Origineel nagelontwerp

In het hart van zo'n manicure is er noodzakelijkerwijs een donkere tint vernis. Dan is de keuze aan u: laat de eentonige goudsbloemen, en verdun ze met een helder patroon, of voeg een decor toe in de vorm van sparkles, wrijvingen, stenen, confetti.

Vanuit de diversiteit duizelig, omdat verschillende technieken kunnen worden gecombineerd, maar laten we proberen alle ideeën te structureren.

 • Lunaire manicure in het zwart. Deze techniek benadrukt het gebied onder de nagelriem en herhaalt de anatomische lijnen van de nagelplaat. Verrassend genoeg raakte hij zo gewend dat het nu wordt beschouwd als een klassieker van het genre op het niveau van een Franse manicure. Door de gaten te versieren met bladgoud of fonkelingen, maakt stenen het beeld interessanter.
 • Verloop. De overgang van de ene kleur naar de andere in kleurgradatie van zwart naar elektricien of smaragd.Horizontale overgang vergroot de nagelplaat visueel, het wordt gebruikt op korte nagels. Een verticaal - verkort, dus het komt vaker voor op lange nagels.
 • Geometrisch ontwerp. Het belangrijkste kenmerk van deze manicure is het unieke karakter van elke nagel, het patroon op alle vijf de vingers mag niet op een rij worden herhaald.
 • Het effect van gebarsten vernis. Een eenvoudige manicure, het ziet er geweldig uit als onderdeel van een manicure (dat wil zeggen, op verschillende vingers) en volledig op alle nagels. Het wordt aangebracht op de hoofdkleur van de goudsbloem en, wanneer gedroogd, begint te krullen, zonder interactie met de onderste vernislaag. Deze scheuren bestaan ​​in verschillende kleuren, de selectie moet rekening houden met het feit met welke lak het zal worden gecombineerd. De basis is bijvoorbeeld zwart of blauw, de kraker is zilver, goud, wit.
 • Bloemen op een zwarte achtergrond. Ze kunnen rond de omtrek van de nagels worden geplaatst en kunnen tegen de rand van de hoek leunen. Toegepast door staptechniek of met de hand getekend.
 • Cat's eye - fascinerend met hun glans en schittering. Ideaal voor korte nagels, vooral als je accent gebruikt.
 • Vtirka. Dit is fijn poeder van verschillende kleuren, dat op de nagel wordt gewreven. Als we het hebben over een manicure in een donkere kleur, moet het wrijven op één of twee nagels worden aangebracht. Afhankelijk van de hoeveelheid, kunt u een mooie glans bereiken voor een spiegelachtige glans of een vloeibaar metaaleffect.
 • Gemoderniseerde Franse manicure. Ziet er geweldig uit in één kleur: de basis is mat, de glimlach is glanzend. Donkere tinten zijn goed onderscheiden in deze techniek, licht is verloren op de algemene achtergrond.
 • Manicure met strepen, meestal goud of zilver. Ze creëren een prachtig accent op de nagels, waardoor de korte plaat visueel wordt verlengd.
 • Steentjes en stenen, die de laatste jaren op het hoogtepunt van populariteit zijn. Gelegd op het gat in het geheel van grote en kleine stenen. Of een rij op een vinger voor een of twee dingen.
 • Gebroken glas. Snij in kleine stukjes tape worden in willekeurige volgorde gerangschikt en zijn in een laag vernis, waardoor het effect van gebroken glas ontstaat. Er kan een verscheidenheid aan kleuren zijn, het beste op een donkere achtergrond. Meest geschikt voor jonge vrouwen die voor de huid van pennen zorgen, anders ziet het er slordig uit.
 • Animal print. Dit seizoen komen luipaard-, tijger- en slangenafdrukken weer in de mode. Word weer een populaire zebra. Ze mengen harmonieus met nagels van zwart of chocolade.

Deskundigen adviseren om geen steentjes of sprankeling aan de totale compositie toe te voegen om een ​​smaakloze manicure te voorkomen.

 • Sliders - redding voor neylasters. Ze hoeven nu niet handmatig kleine schapen of bloemen te tekenen, woorden van kalligrafie te schrijven, omdat er films zijn verschenen die over het hele oppervlak van de nagelplaat met de meest uiteenlopende afbeeldingen zijn geplaatst.
 • Kamifubuki, en als het makkelijker is om te zeggen - confetti, is in het lopende jaar een nieuwe modetrend geworden en wint aan populariteit in verschillende leeftijdscategorieën van vrouwen.
 • Fluwelen manicure met het gebruik van speciaal grof poeder, dat vaak zand wordt genoemd. De nagelbedekking wordt volumineuzer. Bij zorgvuldig gebruik van dergelijk poeder in donkere kleuren krijgen de nagels een meer verfijnde uitstraling. En met dit poeder creëer je een "gebreid" spijkerontwerp in de vorm van vlechten, weven. Het ziet er het beste uit in lichte tinten, maar het is mogelijk dat deze techniek kan worden gebruikt in donkere kleuren.
 • Beeldhouwen op de nagels. Niet erg populaire decoraties voor nagels hebben echter het recht om te bestaan ​​in de vorm van een convex ornament of bloemen, waardoor een driedimensionaal effect ontstaat. Past meer voor decoratieve doeleinden voor korte sokken.
 • Frame. De essentie van deze manicure is dat de nagel is ingesloten in een contrasterende kleur.Het vereist geen extra decor, het ziet er geweldig uit op korte nagels met afgeronde hoeken met een donkere kleur van lak aan de basis en een helder frame in het frame.

Brown lakideeën

Naast het feit dat de natuurlijkheid nu weer teruggaat naar de mode in de vorm van lichte en doorschijnende tinten van lak, interfereert de bruine kleur niet met het opnieuw relevant worden. Chocolade, koffie, bruin met een vleugje bordeauxrood is het meest in trek. De combinatie van verschillende bruine tinten van licht naar donker verbetert de verzadiging van de manicure en geeft diepte. Bijvoorbeeld in een combinatie van chocoladekleur met lichtbeige in verschillende varianten: Franse manicure, kader, patronen of geometrisch patroon.

Misschien is de meest trendy manicure met een bruine lakbasis een luipaardprint op een of twee vingers. Matte manicure in bruine tinten trekt vooral de aandacht, vooral op korte nagels, nauwkeurigheid, terughoudendheid en elegantie. Het is geschikt voor zowel jonge meisjes als volwassen vrouwen voor elk evenement.

Vergeet niet dat een manicure uw pennen niet alleen netjes en mooi maakt, maar ook uw humeur en beeld als geheel instelt. Het benadrukt je individualiteit, dus kies een ontwerp volgens interne sensaties.

Zie de volgende video voor informatie over het uitvoeren van een donkere manicure op korte nagels.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen