Manicure voor korte nagels

Ideeën lichte manicure voor korte nagels

Ideeën lichte manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Populaire tinten
 2. Ontwerpopties in felle kleuren
 3. tips

Mooie manicure geeft elke vrouw vertrouwen. Het moet perfect en netjes zijn. Ongeveer een maand na de manicure verliezen de nagels hun aantrekkelijkheid terwijl ze groeien. Om een ​​mooie uitstraling te behouden, moet u in lichte tinten op de manicure letten, die praktisch niet verschillen van de natuurlijke kleur van de nagel. Met zo'n manicure kun je schoonheid en frisheid toevoegen aan nagels nagels.

Populaire tinten

Lichte kleuren worden gekenmerkt door veelzijdigheid, omdat ze uitstekend zijn voor zowel korte als lange goudsbloemen. De manicure in lichte tinten is geschikt voor nagels van elke vorm. Heel vaak gebruiken professionele meesters beige, blauw, oranje, roze, turquoise, wit en lila lakken voor korte nagels. Manicure, gemaakt in deze kleuren, geeft een beeld van vrouwelijkheid en verfijning. Dit seizoen houden ontwerpers zich aan het principe van natuurlijkheid. Ongeacht de weersomstandigheden ziet lichte manicure er elegant en stijlvol uit.

Voor de belichaming van een elegante manicure voor korte nagels past het bij verschillende populaire kleuren.

 • Lichtroze. Deze manicure is ideaal voor romantische aard. Nagels kunnen worden versierd met strass steentjes, prints of sparkles. Lichtroze manicure past goed bij verschillende kledingstijlen.
 • Lichtbruin Deze kleurprestatie ziet er onweerstaanbaar uit op zowel korte als lange nagels. Lichtbruine manicure kan worden aangevuld met een stijlvol ontwerp. U kunt bijvoorbeeld een patroon tekenen met bruine lak en het poeder erop strooien om de nagelplaat aan te passen.
 • Lichtgrijs. Deze oplossing is ideaal voor zakelijke stijl. Deze tint ziet er geweldig uit in combinatie met kleuren zoals roze, beige of licht turquoise. Ontwerpers bieden verschillende ontwerpopties op een lichtbruine goudsbloemenachtergrond. U kunt dus de toppen van de nagels versieren met een spiegelgrijze kleur, die de verfijning en singulariteit van de manicure zal geven.
 • Lichtblauw Een dergelijke vernis wordt vaak gebruikt om een ​​verloop te creëren wanneer het de moeite waard is om een ​​vloeiende overgang van donkere naar lichte schaduw te maken. Deze optie is een perfecte aanvulling op het beeld voor elke dag. Deze schaduw geeft ontwerp lichtheid en lichtheid. Het wordt vaak gebruikt om een ​​manicure voor een nieuw jaar te maken. Op een lichtblauwe basis ziet het er geweldig uit complexe blauwe patronen, je kunt de nagelplaat met glitter versieren. Ieders favoriete klassiekers voor het nieuwe jaar zijn goudsbloemen met glitters.
 • Licht lila. Velen kiezen voor een matte afwerking omdat het er geweldig uitziet in een tandem met een verscheidenheid aan ontwerpen. Een lilac patroon kijkt uitstekend op een grijze achtergrond. Zo'n ensemble laat je een volume-effect belichamen dat zeker de aandacht van anderen zal trekken naar je goudsbloemen.
 • Licht kattenoog. Deze manicure ziet er ongebruikelijk en modieus uit. Dit ontwerp zorgt voor een onvergetelijke lichtbreking. Om het te maken is alleen geschikt magnetisch vernis. Door de verticale lijnen zien korte nagels er visueel langer uit, en ook dit ontwerp zal verschillende defecten van de nagelplaat verbergen.

Ontwerpopties in felle kleuren

Vandaag wordt een breed scala aan prachtige en stijlvolle ontwerpen van nagelplaten in felle kleuren gepresenteerd, zodat elk meisje de beste kan kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en wensen. Light manicure is universeel, het ziet er geweldig uit met een verscheidenheid aan kleding, ongeacht stilistische richting.

monochromatisch

Een manicure gemaakt in dezelfde kleur lijkt te veel saai en alledaags. Maar als u de juiste tint lak kiest, die harmonieus in het beeld past, dan zal een dergelijke manicure een luxe toevoeging aan de totale boog zijn. Een solide manicure is ideaal voor dagelijks gebruik, hoewel hij er zacht en elegant uitziet om een ​​feestelijke uitstraling te creëren.

Met tekenen

Veel meisjes geven de voorkeur aan een manicure, versierd met een afbeelding. Stijlvolle afdrukken geven de nagels van ongewoon en eigenzinnig. Zo'n manicure kan een echt kunstwerk zijn. Tegenwoordig is het erg in de mode om portretten op de nagels af te beelden. Dit werk vereist doorzettingsvermogen en speciale vaardigheden. Heel vaak worden bloemen, natuurlijke motieven of geometrische figuren afgebeeld op korte klauwen. De beste basiskeuze voor een dergelijke lengte van de nagelplaat is beige of lichtroze vernis. Maar de foto kan in verschillende kleuren worden toegepast. Een geometrisch patroon in de vorm van een zigzag, veroorzaakt door goud- of zilververnissen, is bijvoorbeeld een win-winselectie. Originele zwarte strepen en stippen in minimalistische stijl.

Met decor

Een geweldige aanvulling op een lichte manicure voor korte nagels is een verscheidenheid aan decors. Mooi uitziende strass steentjes, die zowel groot als klein kunnen zijn. Tot op heden een breed scala aan schilderijen die kunnen worden belichaamd met strass steentjes. De keuze van kiezels hangt grotendeels af van de gekozen stijlrichting. Als je op vakantie gaat, moet je strass steentjes van groot formaat gebruiken. Voor een manicure voor elke dag zijn kleine strassjes beter geschikt, en u kunt slechts één of twee nagels selecteren, bijvoorbeeld door een glimlach te maken.

Om een ​​origineel ontwerp te maken, is het de moeite waard om te beginnen met persoonlijke voorkeuren, die de verbeelding verbinden.

maan

Moon Manicure is ook geweldig voor korte nagels, terwijl je voor de basis van de nagel en zijn gat de tegenovergestelde kleuren kunt gebruiken. Je kunt de manicure van de maan versieren dankzij het gebruik van glitters en ze op een van de vingers leggen. De spijker kan bijvoorbeeld worden geverfd in een lichtgele kleur, die later op het gat zal blijven, de spijker moet worden gedroogd met een sjabloon, de spijker bedekken met een lichtblauwe tint. Daarna kan het gat worden aangevuld met sparkles. Vervolgens moet het sjabloon worden verwijderd en vervolgens de hele nagel fixeerder bedekken.

Voor de maanmanicure op korte nagels kies je vaak voor roze en witte kleuren. Deze tandem is ideaal voor werk of studie. En voor vieringen moet je de voorkeur geven aan de verijdelde versie. Een universele oplossing is een lavendelbasis met een wit gat. Als een basistint kunt u perzik kiezen. Roze en witte ombre met transparante gaten ziet er ook erg stijlvol uit.

Veel meisjes kiezen voor de manicure van de maan, want daarmee is het bijna onmerkbaar hoe de nagels groeien.

jasje

Heel vaak wordt Franse manicure gebruikt voor korte nagels. U kunt elke vorm ervan toepassen. De klassieke versie bevat wit en roze of beige. Als u een Franse manicure in felle kleuren op korte nagels wilt maken, moet u het volgende algoritme volgen:

 1. ontvet het oppervlak van de goudsbloem;
 2. witte lak aanbrengen met een glanzend of mat effect;
 3. het overtollige moet worden verwijderd en er moeten correctiestrips worden gemaakt met nagellakremover en kwast;
 4. het resterende oppervlak moet bedekt zijn met roze of beige;
 5. een fixeermiddel aanbrengen.

Om de manicure er origineler uit te laten zien, kunt u twee stroken maken. Meestal is de breedte van 3 tot 6 mm. Meestal worden pastelkleuren gebruikt voor een lichte manicure, maar een glimlach wordt getekend in donkere tinten.

dof

Matte manicure in felle kleuren is erg populair. Een prachtige decoratie van een dergelijke manicure is vaak een 3D-tekening. Breng er zand op aan. Deze oplossing is perfect voor korte nagels. Vaak is een van de nagels versierd met een ongebruikelijke afdruk of schittert.

helling

Voor korte nagels is een uitstekende keuze een verloop, waarbij elk meisje een ontwerp kan kiezen dat is afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Veel mensen willen graag pastelkleuren combineren, een paar goudsbloemen kunnen bijvoorbeeld worden versierd met blauwe vernis, een ombre maken op de naamloze, en de pink afdekken met roze vernis. Ombra ziet er op alle nagels vrij ongebruikelijk uit, hoewel een ervan in een contrasterende kleur kan worden gemaakt.

Het is vermeldenswaard dat een verticaal ombre perfect is voor korte nagels.

tips

Voor korte nagels is een lichte manicure de beste oplossing. Het is de moeite waard rekening te houden met een paar tips van de meesters van de nagelindustrie.

 • De lengte van de korte nagels moet zodanig zijn dat de plaat niet uit de vingertop kijkt. Deze regel moet voldoen aan meisjes die eigenaar zijn van massieve handen.
 • Het is de moeite waard om een ​​vrij groot decor te vermijden. Op korte nagels zien grote decoratieve items er gewoonweg smakeloos uit. En u moet ook volumetrische tekeningen vermijden. Hoewel het toegestaan ​​is om 2 of 3 nagels met steentjes toe te voegen om de manicure verfijning en plechtigheid te geven.
 • Een geweldige oplossing voor korte nagels zijn florale motieven. Gevoelige en delicate bloemen verlengen de nagelplaat visueel. Vergeet de Franse manicure niet, terwijl u een van de bekende soorten kunt toepassen.
 • Bij het kiezen van een kleuroplossing is manicure gebaseerd op kleding en accessoires. Voor dagelijks gebruik is een lichte manicure op korte nagels de beste oplossing. Deze optie is ook geschikt voor een vergadering met uw tweede helft of voor een zomervakantie.

Korte nagels vereisen de volgende zorg:

 • Het is regelmatig de moeite waard om baden te maken om de nagels te versterken, en om vochtinbrengende oliën te gebruiken;
 • Het wordt aanbevolen om alleen bestanden met zandafzetting te gebruiken en metalen vijlen en scharen moeten worden weggegooid;
 • als je regelmatig de nagelriem snijdt, zien de nagels er visueel langer uit;
 • om de onregelmatigheden te verbergen en de plaat zelf betrouwbaar te beschermen, is het noodzakelijk een kleurloze basis aan te brengen.

Zie de volgende video voor informatie over het uitvoeren van naaktmanicure met monogrammen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen