Manicure voor korte nagels

Simpele manicure voor korte nagels

Simpele manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Overeenkomende kleuren
 3. Ontwerpkeuze
 4. Hoe maak je het thuis?
 5. Hoe verzin je je nagels?

Om er echt aantrekkelijk uit te zien, is elk klein ding belangrijk. Inclusief goudsbloemen. Hun onverzorgde uiterlijk kan elke indruk bederven, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de manicure netjes is. In dit geval is het niet nodig dat de nagels lang waren. Korte nagels in modern design kunnen er net zo helder en niet minder voordelig uitzien.

kenmerken

Elk meisje heeft de neiging om goudsbloemen te laten groeien. Maar dit is niet altijd mogelijk. Allereerst hangt veel af van de gezondheidstoestand, de voorziening van vitaminen en mineralen. Ten tweede kunnen onjuist gekozen materialen en vernissen, evenals agressieve omgevingsomstandigheden, de bestaande problemen verder verergeren.

Als je nagels exfoliëren en breken, is het beter om de race voor de lengte te verlaten en je te concentreren op het verbeteren van hun conditie.

Naast de mogelijkheid van een vrij snel herstel, hebben korte nagels nog andere voordelen.

 • Ze passen in elke situatie. Het leven van een modern meisje is dynamisch. Een kleine lengte nagels zal geschikt zijn thuis en op kantoor, in de sportschool en op een feestje.
 • Zo'n manicure is kostenbesparend, het is gemakkelijker om ermee om te gaan.
 • Naast praktische aspecten is het ook in de mode: alle moderne versies van manicure worden voornamelijk op nagels van korte en middellange lengte gedemonstreerd.
 • Op kleine nagels zien zelfs de meest pakkende ideeën er meer ingetogen uit. Daarom is deze lengte geschikt voor liefhebbers van heldere kleuren.
 • Lange nagels zijn gemakkelijk te breken. Als je veel handenarbeid moet doen, stop dan met een bescheidener aantal nagels: ze hebben minder schade.

Deze optie is het overwegen waard, zelfs liefhebbers van bouwen: je zult iets nieuws proberen en je kunt altijd terugkeren naar een meer vertrouwde lengte. Als iemand niet van het uiterlijk van korte nagels houdt - U kunt de technieken gebruiken waarmee u de lengte van de nagelplaat visueel kunt vergroten:

 • verwijder de nagelriem tijdig en voorzichtig;
 • selecteer de juiste vorm correct;
 • selecteer een geschikte kleur of patroon (bijvoorbeeld longitudinale of diagonale lijnen).

Overeenkomende kleuren

Vandaag is het niet nodig om een ​​vernis te kiezen, met de nadruk op de kleur van lippenstift, kleding of accessoires. De kleurkeuze wordt beïnvloed door het uiterlijk van vingers en goudsbloemen, de stijl gevolgd door een vrouw in het leven of haar humeur. Daarom is het de moeite waard aandacht te schenken aan verschillende nuances.

 • De meest win-win-nude kleuren. Samengevoegd met de huid, maken ze de vingers eleganter. Dit omvat ook delicate roze tinten, evenals wit en beige.
 • Verberg alle tekortkomingen zwart en dicht bij hem: antraciet, marengo, aards. De diepte van de kleur vernauwt de nagels visueel, benadrukt de kwetsbaarheid van de handen. Aan deze manicure was niet saai, kunnen de dichte schaduwen door één worden toegepast.
 • Er zijn eindeloze discussies over felle kleuren. Iemand denkt dat ze perfect zijn, er zijn vurige tegenstanders. We kunnen één ding zeggen: lang en lang zien alle tinten rood er te uitdagend uit. Als u onze lengte neemt, kies dan voor een matte afwerking.
 • Op korte nagels is de coating van alle verzadigde, rijke kleuren perfect, of het nu donkere tinten van paars en groen of bordeauxrood betreft. Omdat moderne mode is gebouwd op kleine accenten, bekijk dan een van deze opties: ze zien er heel elegant uit.
 • Elke pastelkleuren zien er onopvallend uit.Ze zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, creëren nieuwe combinaties. Dit is een ideale optie voor de zomer, wanneer er veel felle kleuren zijn en u tederheid wilt.

Natuurlijk is er niets beters dan natuurlijk. Daarom kunnen de nagels eenvoudig in orde worden gebracht en bedekt worden met een kleurloze verstevigende samenstelling of de meest natuurlijke tinten gebruiken.

Een klassiek voorbeeld is de Franse manicure: hij lijkt geschikt voor korte nagels. Wees voorzichtig om kleuren te kiezen met een paarlemoereffect of grote glitter. Het is natuurlijk onmogelijk om het gebruik ervan te verbieden, vooral als deze optie u bekend voorkomt. Maar veel experts op dit gebied beschouwen ze als achterhaald en bevelen aan aandacht te schenken aan meer recente ideeën.

Ontwerpkeuze

Alvorens een ontwerp te kiezen, is het noodzakelijk om te bepalen welke vorm van de nagel het meest geschikt is in dit specifieke geval. Iemand zal zeggen dat op korte nagels dergelijke kleinigheden niet waarneembaar zijn - en het zal verkeerd zijn. Als je naar je hand kijkt met de perfecte dekking, maar iets verwart je - weet dan dat het probleem in vorm is. Op korte nagels kan het vierkant zijn (met heldere of zachte hoeken), rond of ovaal. Een soort ovaal kan meer gepunteerd zijn (amandelvormig), maar maakt het moeilijker.

Voor mollige vingers heeft de langwerpige vorm van de nagel de voorkeur, voor dunne vingers kan iedereen het doen.

Het ontwerp van de nagels verandert voortdurend. Het is nooit te laat om iets nieuws te proberen.

 • Speciaal voor fans van de klassiekers. Het Frans is een beetje veranderd. In de nieuwe modificatie verandert de punt van de nagel in kleur, of zelfs volledig versierd met steentjes of een smal beknopt patroon.
 • Het effect van ombre is overgegaan op de nagels en verliest zijn relevantie niet. Je kunt de vloeiende overgang van de ene kleur naar de andere oneindig bewonderen. Het is belangrijk om twee of drie kleuren te kiezen, zodat ze met elkaar worden gecombineerd. De overgang kan zowel longitudinaal als transversaal zijn - in het tweede geval wordt het oog aangetrokken door een interessant hoogtepuntenspel.
 • Manicure voor elke dag alleen met de geest kan eenvoudig zijn. In feite worden volledig verschillende technieken gebruikt om het te creëren. Maan, stempelen, stickers, ornament - dit alles is in de mode voor meer dan één seizoen.
 • Zelfs korte nagels met glinsterende coating of strass steentjes kunnen er luxueus uitzien. Het is belangrijk om niet in één keer verschillende soorten decor te gebruiken, maar om er even bij stil te staan: bijvoorbeeld glitter.
 • Nou, waar doen zonder foto's. Ze kunnen zelfs op korte nagels perfect passen. Dit kunnen volwaardige afbeeldingen zijn: grappig, met florale of florale motieven, of gewone lijnen en punten in een abstracte of geometrische volgorde gerangschikt. Probeer te doen zonder horizontale lijnen of afbeeldingen. Richt altijd op het midden van de nagel bij het plaatsen van de elementen. De combinatie van kleuren kan contrast of klassiek zijn.

Hoe maak je het thuis?

Manicure op nagels van kleine lengte kan met succes thuis worden uitgevoerd. Maar neem dit niet lichtzinnig aan - verkeerd uitgevoerde manipulaties zullen niet alleen het uiterlijk van de nagels beïnvloeden, maar ook hun conditie. Om te beginnen, bereidt u de gereedschappen voor - ze kunnen afzonderlijk of in een set worden gekocht. Als u alleen een manicure doet, moeten ze worden afgeveegd met een antibacteriële oplossing. Als u vrienden helpt - vraag om uw eigen te brengen.

Zonder speciale meertrapsverwerking, kunt u geen hulpmiddelen na een andere persoon gebruiken.

Voor een klassieke manicure heb je nodig:

 • coatingstrippers;
 • nagelschaartje;
 • bestanden van verschillende typen;
 • middelen voor het verwijderen van de nagelriem (verzachtende olie, houten of metalen staaf);
 • crème.

Manicure wordt stap voor stap uitgevoerd.

 • Was je handen. Reinig uw nagels zorgvuldig met een geschikt hulpmiddel op een wattenschijfje of tissue.
 • Verwijder de lengte van de nagelschaartje. Berg de rand voorzichtig op en geef hem een ​​geplande vorm.Het bestand moet van het midden naar de randen worden verplaatst, zodat losraken niet plaatsvindt.
 • Voor de behandeling van de cuticula kan gebruik worden gemaakt van weekmakers of een warm bad. Om het te verplaatsen, heb je een stok of lepel nodig. Om het te snijden, heb je een schaar nodig, maar eerder een speciaal pincet. Gebruik alcohol of antisepticum.
 • Vergeet niet over het polijsten van de hele nagel - het zal ervan afhangen hoe glad de coating zal liggen. Gebruik in extreme gevallen een gewoon papieren servet als u geen speciaal bestand hebt.
 • De volgende stap is meestal een massage met crèmes of oliën. Deze procedure is niet alleen prettig, maar ook nuttig: het verbetert de bloedcirculatie en draagt ​​daardoor bij aan de genezing van nagels. Na de massage, moeten de goudsbloemen worden afgeveegd met dezelfde middelen waarmee u de oude vernis verwijderd.

Hoe verzin je je nagels?

Het is nooit te laat om te leren hoe je je nagels op de juiste manier schildert. Breng de basis altijd aan met de eerste laag. In plaats daarvan kunt u een van de multifunctionele vernissen toepassen: ze beschermen niet alleen, maar versterken ook, versnellen de groei en lossen veel andere problemen op hetzelfde moment op. Als u van plan bent om de nagel eentonig te maken, gebruikt u een van de twee schema's.

 • Je moet beginnen vanaf de onderkant van het centrale deel, dan een lijn trekken door het midden naar het einde en afwisselend de resterende delen vanaf de zijkant naar boven vullen.
 • Verplaats naar de bodem, schilder over de zijkant en herhaal hetzelfde met de andere kant van de nagel. Aan het einde blijft het om het midden te vullen.

Er moeten niet veel uitstrijkjes zijn, anders wordt het werk zorgeloos gedaan. Vergeet niet dat sommige defecten kunnen worden verholpen. Het belangrijkste is de ervaring die je helpt om alles snel en accuraat vanaf de eerste keer te doen. Voor een rijke kleurenlaag moeten er meerdere lagen zijn. Om de afwerkschaduw helderder te maken, kan de eerste laag wit zijn.

Vergeet niet dat elke laag vernis, inclusief de basis, volledig droog moet zijn voordat u de volgende laag aanbrengt.

Met behulp van de onderstaande schema's, kunt u snel verschillende opties beheersen voor een eenvoudige manicure.

 • Met strepen. Om het uit te voeren, heb je strips op een lijmbasis nodig, je kunt ze kopen of zelf maken met plakband. De essentie van deze techniek is eenvoudig: breng een achtergrondlaag aan, droog en plak de strips (volgens uw plan) en beschilder deze met een andere kleurvernis. Verwijder na het drogen de plakstrip. Er rest nog een fixeermiddel. Er zijn decoratieve stickers in de vorm van strepen - ze zijn gelijmd op een reeds geverfde spijker. Om ze langer te houden, is afwerkingsvernis vereist.
 • Met verloop. Breng om te beginnen een gel aan om de huid rond de omtrek van de nagel te beschermen, zodat u deze later niet handmatig schoonmaakt. Voor een korte klauw heb je twee bijpassende kleuren nodig. Breng op de nagel een van deze volledig aan (bij voorkeur lichter). Daarna nemen we een cosmetische spons of een gewone spons (het werk ziet er minder netjes uit vanwege de aanwezigheid van grote poriën). We brengen vernis op de spons aan zodat ze een beetje overlappen. Daarna brengen we een vernis op een nagel over. Deze actie kan verschillende keren worden herhaald om het gewenste effect te bereiken. Verwijder bescherming en herstel.
 • Het ontwerp van de ruimte wordt volgens een soortgelijk scenario uitgevoerd. Alleen in dit geval wordt de lak in de schaduw gezet met een spons direct op de nagel. Bloemen, ondanks de grootte van de nagel, het kost veel meer.
 • Met glitters. Deze optie van nagellak geeft je veel fantasie. Het is heel eenvoudig gedaan. Glitters worden aangebracht op een monochrome laag vernis met een penseel, bovenop wordt een fixeermiddel aangebracht. Het grootste geheim is juist de toepassing van glitter: over het gehele oppervlak, alleen langs de bovenrand, waarbij verschillende kleuren worden gemengd.

Wees niet bang om te experimenteren: het resultaat kan een volledig nieuwe coatingtechniek zijn.

En misschien is het de nieuwe trend op het gebied van manicure.

Zie hoe je een manicure maakt op korte nagels en visueel verlengt.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen