Manicure voor korte nagels

Manicure-opties voor korte, scherpe nagels

Manicure-opties voor korte, scherpe nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat is de eigenaardigheid van de puntige vorm van de nagels
 2. Hoe jezelf te maken
 3. Hoofdtypen
 4. Huidige trends van de nagelindustrie

Moderne manicure is niet alleen een goede oude klassieker in de vorm van een French of Moon manicure, maar ook stijlvolle oplossingen, gedurfde kleurencombinaties, evenals het bestaan ​​van verschillende vormen van de nagelplaat zelf.

Wat is de eigenaardigheid van de puntige vorm van de nagels

Spitse nagels zijn nog steeds in trek. Dames kunnen kunstmatige lange nagels met een puntige vorm opbouwen, of ze kunnen hun eigen nagels verlaten en met lengte experimenteren.

Nagels met puntige randen worden vaak gebruikt om een ​​spectaculairdere avondlook te creëren.

Het is vermeldenswaard dat nu de trend geen snoekvormige plaat met sterk scherpe randen is., en enigszins puntige nagels nette vorm. Daarom kan deze manicure in het dagelijks leven worden gedragen en als avond worden gebruikt.

Daarnaast is de scherpe vorm geschikt voor korte nagels. Het geeft de nagelplaat een natuurlijke uitstraling.

Hoe jezelf te maken

Zelf een nagel vormgeven is vrij eenvoudig. Dit zal echter geduldig moeten zijn en een rigide bestand moeten kopen om de plaat te verwerken.

Om de gewenste vorm te geven, moet je eerst een middelpunt op de rand van de spijker vinden. Verder, vanaf dit punt aan beide kanten in beide richtingen, moet je beginnen met het knippen van de spijkerplaat met vloeiende bewegingen, die naar het midden bewegen. Geleidelijk zal de nagel puntig worden.

Als de nagels in het begin kort zijn, is het de moeite waard om ze te laten groeien om het gemakkelijker te maken om de gewenste vorm te geven.

Een van de meest populaire ontwerpen op spijkers is een klassieke Franse manicure. Het kan thuis gedaan worden.

Hiervoor heeft u nodig:

 • maak een handbad om elke nagel te behandelen, verwijder de regrown cuticula;
 • breng een basislaag aan op de nagelplaat;
 • Scheid de rand van de plaat ("smile" -lijn) met een sjabloon van het hoofdgedeelte en bedek deze met witte vernis;
 • dan moet je de sticker verwijderen en de spijkers in de lamp drogen (als je gel polish gebruikt);
 • nadat de rand droog is, voor de rest van de behoefte om de hoofdcoating aan te brengen - glanzend of mat - en droog in de lamp;
 • aan het einde van de manicure is het de moeite waard om een ​​transparante top te plaatsen om de levensduur van de coating te verlengen.

Hoofdtypen

Vrijwel elk ontwerp kan worden toegepast op de puntige vorm. Het is echter noodzakelijk om de dagelijkse stijl van de manicure te onderscheiden van het avondbeeld.

De belangrijkste ideeën kunnen worden geïdentificeerd dergelijke varianten van manicure.

 • Klassiek Frans - het kan zowel op lange als op korte, scherpe nagels worden gedaan. U kunt het Franse ontwerp aanvullen in de vorm van getraceerd kant. Deze versie van de manicure is geschikt als een dagelijkse, maar ook voor verschillende evenementen.
 • Lunaire manicure met een driehoekig gat - de originele oplossing, die zowel de conische rand van de plaat combineert, als het radicale deel ervan, geselecteerd in de vorm van een driehoek. De geometrie van dit ontwerp maakt het een ongebruikelijke en stijlvolle optie.
 • Matte manicure - delicaat mat oppervlak van de nagelplaat maakt de kleur nog dieper en meer verzadigd. Dit ontwerp ziet er goed uit op korte, scherpe nagels.

Huidige trends van de nagelindustrie

Vandaag in de trends van de nagelindustrie kan worden onderverdeeld in verschillende gebieden.

De vorm van de spijkerplaat

Volgend jaar zal niet alleen de klassieke puntige vorm van de nagelplaat populair zijn, maar ook de pikvormige vorm, evenals de "pijp" (smalle nagel in de vorm van een buis) en "leeftijd" (bladvormige nagels).

Voor korte nagels is het natuurlijk beter om een ​​iets puntige vorm te gebruiken, omdat het onwaarschijnlijk is dat het mogelijk zal zijn om meer gedurfde experimenten te realiseren.

Modieuze tinten

Van de werkelijke kleuren zijn de meest populaire lakken de universele tinten van rood, blauw, grijs, zwart en groen.

Donkere lakken worden actief gebruikt in veel manicure-technieken, die de gedurfde ideeën van ontwerpers belichamen, bijvoorbeeld metallic glans.

In de trend blijven pastel klassieke tinten - roze, perzik, beige. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van een zachte, dagelijkse manicure.

ontwerp

Ontwerp zal worden beschouwd als modieuze matte nagels, versierd met strass-steentjes, tekeningen.

Tegelijkertijd blijft het minimalisme in zwang. Hij gaat ervan uit om manicure aan te vullen met kleine geometrische patronen en tekeningen. Zo'n minimalistisch ontwerp ziet er goed uit op korte, scherpe nagels.

Bovendien blijven de rub-in-techniek en klassieke patronen (vooral voor avond- en bruiloftmaniakken), evenals het marmeren ontwerp relevant.

In de trend zal een klassiek wit en roze ontwerp en gewaagde ongebruikelijke kleurencombinaties zijn.

Zie de volgende video voor meer informatie over het maken van korte scherpe nagels "Pieken".

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen