Manicure voor korte nagels

Alles over manicure op korte nagels

Alles over manicure op korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. uitrusting
  3. Trendy kleuren
  4. Ontwerpopties met decor
  5. Seizoensgebonden manicure
  6. Hoe korte nagels visueel te verlengen?
  7. Interessante ideeën en voorbeelden.

Manicure - een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van het meisje. Handen zijn altijd in zicht en mooie nagels zullen niet onopgemerkt blijven. En niet altijd relevante lange nagelplaat. Korte nagels zien er altijd harmonieus uit, ze zijn comfortabel onder alle omstandigheden, met hen zijn er geen problemen. En u kunt ze allemaal maken: zacht, helder, stijlvol, elegant. Elke vrouw is handig om alles over manicure op korte nagels te weten.

kenmerken

Handen vereisen speciale zorg, omdat hun schoonheid en jeugd ervan afhankelijk zijn. Het maakt niet uit hoe verfijnde en dure sieraden op uw handen schijnt, alle inspanningen zullen tevergeefs zijn als er geen nette, zelfs de eenvoudigste manicure is. Sommigen geloven dat als de nagels slecht groeien, exfoliëren en breken, of als het niet mogelijk is om de nagels op te bouwen, je er niet voor hoeft te zorgen. Dit is een misvatting. Je kunt vernis op dezelfde manier op kleine nagels aanbrengen door de juiste kleur, stijl en decoratie te kiezen.

De voordelen van kleine nagels zijn dat vele soorten manicure er harmonieus uit zullen zien. En met een tekort aan tijd kun je het doen zonder een meester en zelf een manicure maken. Voor deze doeleinden, geschikte en gewone lak, een verscheidenheid van die aanwezig is in alle ramen van de winkels van cosmetica.

Vind je perfecte kleur en ontwerpelementen zullen niet gemakkelijk zijn. U kunt contact opnemen met de meester, die een echt kunstwerk op de nagels zal maken.

Voor dagelijks gebruik zien korte nagels er goed uit met lichte en rustige tonen, zonder franjes. Maar de avondmanicure kan dieper in de schaduw zijn. De enige voorwaarde: de lak moet perfect worden aangebracht. Als er geen kleine fouten in het licht zijn, kun je niet uit het donker ontsnappen. Dus als er helemaal geen vaardigheden zijn, is het beter om contact op te nemen met een manicure-master.

uitrusting

Technicus er zijn er veel, en elk jaar worden ze steeds meer. Mode dicteert zijn eigen, sommige technici vervangen de andere. Daarom zijn er bij het kiezen van een manicure geen grenzen. Je kunt kiezen wat de fantasie vertelt of een echte professional in hun vakgebied.

jasje

Win-win-optie altijd en overal - onderhoudsvest. Bovendien is de creatie thuis mogelijk met gewone vernis met speciale strips voor het gemak van een gelijkmatige toepassing. Dergelijke kits worden in veel winkels verkocht. Traditioneel gebruikt dit type manicure een transparante en witte vernis. Maar er zijn verschillende variaties die de nagels lang helpen om er verzorgd en tegelijkertijd helder uit te zien. Daarom worden verschillende kleuren perfect gebruikt in combinatie met een transparante achtergrond: zwart, blauw, rood, roze, geel, groen. Het hangt allemaal af van welk beeld het is gekozen. Als je bedekt met schellak, kan de manicure langer meegaan. De coating kan worden aangevuld met decoratieve elementen, die het mogelijk maken om een ​​strikte manicure te versieren.

helling

Een interessante techniek waarmee u verschillende kleuren in verschillende versies kunt combineren. Het verloop kan zowel verticaal als horizontaal zijn. De overgang van de ene kleur naar de andere kan subtiel of meer uitgesproken zijn. Afhankelijk van welk kleurenpalet is geselecteerd.Maar bij het uitvoeren van deze techniek zijn bepaalde vaardigheden vereist. Vaker gebruikt is de optie wanneer het verloop aanwezig is op slechts een of twee nagels, en de rest is bedekt met een van de kleuren op deze nagels of, integendeel, in een geheel andere tint.

"Geometry"

Dit type wordt beschouwd als zakelijker en strikter, maar het is altijd stijlvol. Iedereen kan eenvoudige patronen van lijnen maken, parallel of kruisend, zelfs thuis. Versier nagels glanzende strepen of opgemaakt uit stenen, steentjes. Het kunnen ook stickers zijn. Voor het toepassen van vloeiende lijnen en patronen met andere tinten van lakken, kunt u speciale patronen gebruiken.

maan

Lunar manicure biedt niet minder ideeën voor realisatie. Het kan ook heel zachtaardig en onopvallend zijn, maar ook pakkend en helder. De gaten kunnen bijvoorbeeld roze zijn en de spijker is wit. Vaak zijn de putten bedekt met blanke lak en wordt de gekozen kleur met de nagel aangegeven. Bovendien zien de putjes er goed uit, bedekt met een zilveren of gouden kleur, evenals bekleed met sparkles. Zoals met het gebruik van andere technieken in dit geval, kunnen de gaten niet op alle nagels worden getrokken, maar op de geselecteerde twee of drie, kunnen de andere worden opgesteld met slechts één kleur of een bepaalde combinatie. Bij elke gekozen techniek moet je eerst nadenken over de hele afbeelding, kleuren, decoraties, techniek.

Met patroon

In toenemende mate kun je nagels vinden met een verscheidenheid aan patronen. Manicuristen verbeteren hun artistieke vaardigheden steeds beter en kunnen tekeningen van elke complexiteit uitvoeren. Ja, en deze nagels zien er ongewoon mooi uit, want voor elke gelegenheid, stemming, seizoen, triomf, kun je het juiste patroon of ontwerp kiezen. Het kan een contrast zijn, gemaakt van verschillende combinaties van tinten. Sommige mensen houden van ingewikkelde texturen in de vorm van abstracte composities, terwijl anderen van vlinders en bloemen houden. Maar zulke nagels moeten de individualiteit van hun gastvrouw onderstrepen.

stempelen

Met het moderne type tekening kunt u zelfs thuis een dergelijke manicure maken, op voorwaarde dat u beschikt over alle benodigde gereedschappen, gelpolish, lamp om te drogen en de patronen zelf, waarop de tekeningen worden aangebracht. Eerst worden de voorbereide en behandelde nagels bedekt met de eerste laag vernis, gedroogd, waarna de tweede laag volgt. Alles, zoals gewoonlijk. Maar dan moet je de gewenste afbeelding selecteren, de kleuren die moeten worden gebruikt en deze toepassen.

Voor stempels is speciale verf nodig, die ook in gespecialiseerde winkels kan worden gekocht. Maar dikke lak doet het ook.

De verf aanbrengen op de plaat moet voorzichtig gebeuren en zorg ervoor dat deze goed in alle groeven van de sjabloonafbeelding valt, anders wordt de verf op de nagels wazig of donker. Na een aantal keer oefenen, kunt u volledig leren hoe u een mooie manicure kunt maken voor uzelf en uw vriendinnen, zelfs zonder enige artistieke vaardigheden.

aerography

Met dit soort nagelontwerp kun je wonderen verrichten. Maar hier heb je de hand van de meester nodig. Met behulp van een airbrush kunt u heldere heldere tekeningen toepassen of, in tegendeel, nagels maken wanneer de ene kleurovergang naar de andere nodig is. Het is mogelijk om driedimensionale tekeningen te verbeelden die zullen verbazen met hun originaliteit. Je kunt op de nagels dauwdruppels, imitatie van kant, krokodil of slangenhuid creëren. Dit is een nieuwe trend, maar het is al aan populariteit gewonnen omdat het de horizon van het nagelontwerp vergroot.

Trendy kleuren

Mode is zoals je weet veranderlijk en soms moeten fervente fashionista's zich aanpassen aan nieuwe trends, zelfs als sommige opties helemaal niet werken. In manicure is alles veel gemakkelijker en interessanter. Alle kleurenspectrum en eventuele experimenten zijn welkom. Het belangrijkste is om de manicure te combineren met de rest van de look en er harmonieus uit te zien.

Er zijn kleuren die de voorkeur hebben, ze zijn het vaakst te vinden bij het maken van een manicure. Deze omvatten citroen, limoen, munt, blauw, turkoois.In de dagelijkse manicure worden lichtroze, beige en grijs veel gebruikt. Wat betreft de avond en feestelijke manicure, dan zijn hier natuurlijk de favorieten meer verzadigde en heldere tinten. En voor deze gevallen geschikt karmozijnrood, koraal, rood, oranje, warm roze.

Al deze kleuren hebben nuances die goed voor ze zijn. Daarom kun je een prachtige avondmanicure maken en niemand zal zeggen dat het niet modieus is.

Ontwerpopties met decor

De laatste hand van de manicure, die het een eigenaardige charme zal geven, kan decoratie zijn. Het belangrijkste is om het te kiezen, zodat het wordt gecombineerd met kleur en patroon. Dan zal de manicure echt chique en creatief zijn.

Met stickers

Tekenen met één, twee of drie nagels ziet er altijd goed uit, waardoor het ontwerp een bepaalde pit krijgt. Maar het is niet altijd mogelijk om een ​​mooie foto te maken met hoge kwaliteit. Hier, zonder bepaalde vaardigheden kan het niet. Maar in zulke gevallen komen stickers te hulp, waarvan er heel veel zijn. Het is alleen nodig om ze zorgvuldig te lijmen, volgens de instructies.

Er zijn stickers op het water, lijmbasis en die zijn gelijmd met speciale lijm, die in een set moet gaan. Decals op waterbasis moeten nat worden om te scheiden van de basis. Het meest handig in gebruik voor beginners - op basis van lijm. Het is genoeg om ze te scheiden en de nagel voorzichtig op te lijmen en vervolgens een transparante coating te maken. Degenen die moeten worden aangebracht met lijm, vereisen een meer voorzichtige aanpak, vanaf de eerste keer dat het misschien niet perfect werkt.

Met een verscheidenheid aan stickers kun je een foto kiezen voor een bepaalde vakantie, seizoen, stemming, elke kleur, stijl en ontwerp. Er zijn stickers op de hele nagelplaat en op zijn kant. Als de nagels kort zijn, is het beter om kleinere stickers te kiezen, en, natuurlijk, moet je ze niet op alle nagels lijmen, je moet de nagels kiezen die benadrukt moeten worden.

Een vingervlinder met verschillende elementen zal een gevoel van complete slechte smaak geven, maar zeker geen schoonheid. De meester weet het altijd, en thuis moet je proberen die middenweg te vinden.

Met stenen

Kiezelstenen voegen glans en chique toe aan de nagels, decoreren ze op een feestelijke avond, redelijk gebruik van decoratieve elementen zal een prachtige stijlvolle decoratie zijn in het dagelijkse ontwerp. Steentjes versieren de spijkergaten, kunnen ook volledig bedekt worden met stenen, één van een spijker. Vykladyvanie figuren op een of twee nagels, bijvoorbeeld een hart of vlinder.

Stenen kunnen dezelfde kleur of verschillend zijn. Opgemerkt moet worden dat het werk aan kleefstenen, en met name patronen ervan, nauwgezet, doorzettingsvermogen en geduld vereist. Hoogstwaarschijnlijk zal het voor de eerste keer moeilijk zijn om ingewikkelde nummers moeilijk te plakken. Daarom is het beter om met iets eenvoudigs te beginnen. Voeg om te beginnen een of twee steentjes toe aan de compositie.

Met folie

Folie geeft ook niet minder gelegenheid voor het ontwerpen van nagels. Het wordt verkocht in afdelingen en winkels waar je alles voor nagels kunt kopen: alle soorten lakken, verven, stickers, gereedschappen, steentjes en andere manicure-apparaten. De folie kan monofonisch zijn en met stempels, patronen. Houd er rekening mee dat het gebruik van folie spijkers sprankelend en stralend maakt. Geometrische figuren en strepen zijn gelijmd van de folie, ze maken de gaten, de uiteinden of volledig de spijker. Folie vereist een speciale lijm en een afwerkende transparante coating die het resultaat fixeert en de manicure langer in zijn oorspronkelijke vorm laat.

Seizoensgebonden manicure

Elk seizoen heeft zijn eigen manicure, een keuze uit kleuren, sieraden. Je kunt je natuurlijk alleen concentreren op je voorkeuren en humeur, maar als je rekening houdt met de seizoenen, kun je een trendy en elegant nageldesign maken.

voorjaar

De lente is een tijd van zachte kleuren, revitalisering, lichtheid in alles. Daarom is de ideale manicure luchtig en elegant.De beste tinten zijn wit, blauw, groen, mint, lichtroze, beige, lichtgroen. Een tweekleurige manicure ziet er goed uit als u bijvoorbeeld blauw en wit, roze en beige, groen en blauw combineert. Het is goed om in deze tijd een transparante applicatie te doen met een verscheidenheid aan ornamenten - kralen, parels, steentjes. Zo'n manicure zal een gevoel van gewichtloosheid, lichtheid en schoonheid hebben.

Tekeningen en patronen moeten ook een lentegevoel brengen. Het kunnen vlinders, lieveheersbeestjes, vogels, allerlei soorten bloemen en bladeren zijn. Zo'n ontwerp zal zeker een lentegevoel creëren. Wie houdt van meer verzadigde kleuren, kan kiezen voor fel groen met geel, blauw met blauw, dieper turquoise met munt.

De lente zal u vertellen waar u uw verbeelding de vrije loop kunt laten en hoe u uw plannen in de praktijk kunt vertalen. Vooral als je samen met een specialist op het gebied van nageldesign moet creëren.

Voor de winter

De winter is een koud seizoen. Aan de ene kant kun je zijn koude schoonheid benadrukken, en aan de andere kant - een beetje warmte creëren. De eigenaardigheid van de winter is het offensief van veel van de geliefde vakantie, waarvoor ze zich van tevoren voorbereiden, en natuurlijk denken ze aan de outfit, het kapsel en daarmee de manicure. In de feestelijke manicure zijn meestal glanzende en sprankelende inserts. Folie, steentjes en iriserende lakken zijn hier geschikt.

Kersttekeningen kunnen ook geschikt zijn, als ze niet beperkt zijn tot één avond. Het is bijvoorbeeld niet helemaal gepast om twee weken met de kerstman op spijkers te lopen, een vuren tak of sneeuwvlokken zijn heel toepasselijk gedurende de winter, net als een vrolijke sneeuwman. Maar over het algemeen zijn koude, kalme en sprankelende tinten - zilver, grijs, parel, wit, blauw, blauw - geschikt voor winterse manicure.

En als u een druppel helder en warm wilt, maak dan een rode manicure of verbeeld een vlam op een lichte achtergrond, die doet denken aan een warme open haard in een koude winteravond.

Voor de herfst

Herfst - een tijd van kleuren, tot ziens van de zomer. De natuur zelf suggereert dat alle tinten rood, geel, oranje er harmonieus uit zullen zien. Ze zijn allemaal goed gecombineerd, zowel onderling als met andere goed geselecteerde tinten. Als foto's kun je kiezen uit een variëteit aan herfstbladeren, bessen, kleurrijke parasols, regendruppels.

Zeer goed en met elke tinten zal gouden kleur eruit zien. Het kan vernis zijn, en folie, en strass steentjes geplakt op een van de nagels. Airbrushen helpt het effect van druppeltjes op de nagels te creëren.

Voor de zomer

De tijd van ongebreidelde fantasie en gewaagde ideeën is de zomer. En hier is een behoorlijk acceptabele opleving van kleuren. In de zomer is alles mogelijk. Regenboog op de nagels zou geschikt zijn. U kunt elke kleur kiezen, deze met elkaar combineren, interessante patronen maken, tekeningen toepassen. En als er een vakantie aan zee voor u ligt, hoe meer u een groot aantal tekeningen kunt gebruiken. Waaronder ankers, schepen, dolfijnen, zeesterren, schelpen, meeuwen, golven van de zee, de zon. En het eeuwige zomerthema is natuurlijk bloemen, libelle-vlinders, een regenboog en alles wat fantasie en zomerstemming te vertellen heeft.

Hoe korte nagels visueel te verlengen?

Als je lange nagels wilt laten groeien, maar niet werkt of ze veel ongemak geven, is dit geen reden tot frustratie. U kunt een langere manicure maken, dan zien de nagels er spectaculair en helder uit.

  • Het is een vergissing te denken dat alleen heldere lak er goed uitziet op korte nagels. In feite zullen de nagels er visueel langer uitzien als ze bedekt zijn met een donkere vernislaag. De ideale optie zou een cat-eye manicure zijn.
  • Een Frans jasje is ook geschikt, de dunne witte toppen van de nagels verlengen ook de nagelplaat visueel. En niet noodzakelijkerwijs wit, ze kunnen worden bedekt met elke heldere contrasterende vernis. En hoe dunner de bovenste strip, hoe effectiever de manicure op korte nagels eruitziet.
  • Tekeningen moeten alleen verticaal worden toegepast, horizontaal moet worden vermeden.Verticale strepen en alle figuren en afbeeldingen die de nagelplaat visueel verlengen, zijn voldoende. De tak moet bijvoorbeeld verticaal worden geplaatst, de bloem is beter om een ​​ovale langwerpige vorm te gebruiken in plaats van een ronde. Met behulp van dit principe, kunt u ervoor zorgen dat eventuele korte nagels er goed uitzien.

Interessante ideeën en voorbeelden.

Een nette en discrete manicure is geschikt voor elke dag, vooral als u strikt op het werk moet kijken. Voor deze doeleinden, geschikte Franse natuurlijke toon. Nagels zien er perfect uit, maar creëren tegelijkertijd een gevoel van goed verzorgde en goede smaak.

Voor tieners kun je ook een bescheiden en ongecompliceerde manicure maken. De tonen moeten delicaat zijn en op een of twee nagels kunt u grappige tekeningen maken. Bijvoorbeeld, lichtroze lak ziet er erg goed uit, en een roze uil met een meer verzadigde kleur op een witte nagel wordt een interessante decoratie. Maar dit is een meer feestelijke optie of geschikt voor de vakantie. En voor elke dag is het beter om een ​​kleurloze lak op de nagels aan te brengen.

Jeugd manicure is eerder een veelkleurige, heldere, het creëren van een gevoel van feest en de wens om elke dag te genieten. De combinatie van heldere afbeeldingen, verschillende kleuren, inscripties is redelijk begrijpelijk. Een manicure is immers ook een van de manieren om uw houding te uiten.

Kleur manicure past bij elke vrouw. Het belangrijkste is dat de kleuren met elkaar worden gecombineerd en elkaar aanvullen. Voor een zonnige zomerdag is een goede optie bijvoorbeeld een manicure, waarbij geel, blauw en roze worden gecombineerd en dunne stroken als aanvulling dienen. Dit ontwerp is geschikt voor het dagelijks leven en voor vakanties.

Strikte en zakelijke manicures impliceren geen speciale excessen en kleurenroof. Daarom kan het in één kleur worden gemaakt en moet het een rustige en heldere kleur hebben en een discrete. Er kunnen sieraden zijn, maar harmonieus gecombineerd met de algehele look. Vaak zien er monotone nagels bedekt met mooie vernis er heel goed uit.

Een speciale verantwoordelijkheid voor de meester is om een ​​manicure voor de bruid te kiezen. Dit is een speciale dag, dus de manicure moet hetzelfde zijn. Hij is natuurlijk geselecteerd in overeenstemming met de bruidsoutfit. Maar van oudsher wil bijna iedereen ervoor zorgen dat het ontwerp delicaat en elegant is. Sommige mensen kiezen monogrammen en witte bloemen als decoraties, anderen - iriserende steentjes. Ziet er indrukwekkend wit uit in combinatie met zilver. Een paar gekleurde steentjes in dit geval zijn de laatste hand.

Hoe je een french maakt op korte nagels, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen