Manicure voor korte nagels

Varianten van de manicure voor korte nagels

Varianten van de manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat is het?
 2. Hoe is het gedaan?
 3. kenmerken
 4. Zachte kleuren
 5. Huidige trends

Ze zeggen dat in de mode altijd een klassieker zal blijven. Dit geldt voor de stijl van kleding en kapsels en make-up en zelfs voor manicure. Al bijna 100 jaar is de manicure voor de man populair in de nagelindustrie. Onder moderne meisjes blijft hij een van de meest favoriete vormen van nagelontwerp. En de meesters van de nageldienst maken voortdurend een variëteit van dit soort nail art, volgens de modetrends.

Wat is het?

Aanvankelijk werd maanmanicure alleen als een soort klassieke Franse manicure gezien.

De essentie van dit nagelontwerp was dat er een gat op de nagelplaat is, dat wil zeggen, het witte deel aan de basis van de nagel. Ze wordt ook "maan" genoemd. Meestal in de techniek van maan manicure, de maan of overblijfselen helemaal niet overschilderd deel van de nagel, of overschilderd met een lak van een andere kleur, het creëren van een contrast.

De vorm van de maan lijkt op een halve maan, dus er is een versie die de manicure zijn naam hiervoor heeft gegeven.

Dat wil zeggen, de techniek van dit type manicure is vergelijkbaar met de klassieke jas, alleen de rand van de nagel is geverfd met een contrastkleur en het gat aan de basis. Daarom wordt zelfs de manicure van de maan de Franse omgekeerde of Hollywood genoemd.

De geschiedenis van de creatie van de maanmanicure dateert uit het begin van de twintigste eeuw. In de jaren 20 bedachten vrouwen in Hollywood hoe ze de nagelplaat visueel minder breed konden maken. Ze begonnen alleen het belangrijkste deel van de nagel te lakken en de uiteinden en gaten werden intact gelaten. Dientengevolge, de technieken van Franse en manicure van de maan.

De piek van de populariteit van de maantechnologie viel op de jaren 30. Toen gaven vrouwen er de voorkeur aan alle rode tinten op hun nagels te zien, evenals perzik en bruin. Later hebben bedrijven die producten voor de nagelindustrie produceren, zoals Cutex en Revlon, nieuwe tinten toegevoegd aan de basiskleuren van lakken: roze, blauw, groen, zwart en ook kleurloze vernis.

Tegen het midden van de twintigste eeuw was de techniek van manicure voor de maan vergeten.

Een nieuw leven in de maanmanicure in de vroege jaren 2000 ademde Christian Dior.

Op de modeshow van het huis Dior in 2010, kwamen modellen naar het publiek met verschillende versies van de manicure van de maan, verbluffend tot de verbeelding met hun kleuroplossingen.

En nog steeds heeft het ontwerp van de maan beroemde volgers, zoals Dita Von Teese, zanger Rihanna, Jennifer Lopez en anderen.

Hoe is het gedaan?

Techniek moon manicure, zoals eerder genoemd, betreft de selectie van het gebied aan de basis van de nagel in de vorm van een sikkelvernis met een contrasterende kleur.

De klassieke versie is het gebruik van speciale stencils, die op de nagelplaat worden geplakt. Met hun hulp kun je voorzichtig een vlak gat tekenen zonder de rand van de hoofdkleur te raken.

Hoewel ervaren ambachtslieden vaak geen stickers gebruiken en het gat met de hand tekenen. Maar dit vereist ervaring en een bepaalde vaardigheid in het uitvoeren van dergelijk werk.

Om de maanmanicure te diversifiëren, hebben ontwerpers de laatste tijd gezocht naar steeds brutaler oplossingen. Het werd bijvoorbeeld in de mode om een ​​gat te tekenen, niet alleen in de vorm van een halve maan, maar ook in de vorm van een driehoek. Daarnaast is de versiering van gaten met steentjes en kralen behoorlijk populair. Deze soorten manicure worden vaak gebruikt als bruilofts- of avondopties.

Dus, met de maan-ontwerptechniek is het vrij simpel om zelfs thuis zelfstandig het hoofd te bieden.

We moeten slechts twee basisregels onthouden.

 1. Observeer het contrast van de maan en de rest van de nagelplaat.Dat wil zeggen, twee vernis afgestemd in kleur zijn noodzakelijk voor het verven.
 2. Combineer geen glans en matte vernis. Deze combinatie zal niet succesvol zijn.

Voor het aanbrengen van maanmanicure op de nagels, moet u een aantal stappen uitvoeren.

 • Maak een hygiënische manicure - bewerk nagels, maak een handbad, verwijder de nagelriem. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de vorm van de spijkerplaat. Moon manicure ziet er goed uit op korte en lange nagels, maar voor een korte plaat heeft het de voorkeur om een ​​zachte vierkante vorm of een afgeronde vorm te hebben.
 • Vervolgens moet je de spijkersvoet bedekken. Het beschermt niet alleen de nagels tegen de schadelijke effecten van chemische pigmenten die zich in de hoofdcoating bevinden, maar stelt u ook in staat om de nagelplaat op één lijn te brengen en de levensduur van de manicure te verlengen.
 • Zodra de basis goed is gedroogd, is het noodzakelijk om door te gaan met het aanbrengen van primaire kleuren. Ze moeten van tevoren worden gekozen en verward zodat de vernissen met elkaar worden gecombineerd. De techniek van het aanbrengen van kleur is vrij eenvoudig voor beginners: ten eerste, de nagelplaat is gelakt, die voor de maan moet worden gebruikt, en dan wordt de maan gesloten met een speciale stencil, en de rest van de nagel is bedekt met een contrasterende kleur. Vervolgens wordt de sticker van de nagel afgescheurd.
 • In de laatste fase is het noodzakelijk om de nagel te bedekken met een top, dat wil zeggen een bevestigingsvernis.

kenmerken

Zoals hierboven vermeld, is de maanmanicure voor korte nagels een geldige optie. Maar bij het kiezen van dit ontwerp moet er rekening mee worden gehouden dat het de belangrijkste taak is om de nagelplaat visueel langer te maken.

Om dit te doen, kunt u verschillende ideeën gebruiken.

 • Om nagels langer te laten lijken, moet het gat klein worden gemaakt met pasteltinten van lak om de maan te markeren.
 • Het is beter om korte nagels van een ovale vorm te maken om de plaat visueel te verlengen. Maar als de nagels de vorm hebben van een zacht vierkant, dan is de optie met een rechte lijn in plaats van een halfronde opening geschikt voor hen. Het kan worden benadrukt met een strook lak in een contrasterende kleur.
 • Vermijd vet contrasterende combinaties, versier je nagels met strass steentjes en sparkles. Lunaire manicure op korte nagels ziet er beter uit in een minimalistische stijl en met pasteltinten. Een succesvolle optie is een ontwerp met een transparant gat. In dit geval kan Lunulu niet worden onderscheiden met vernis, maar wordt de omtrek benadrukt met een vernis van een contrasterende kleur.
 • Voor visuele verlenging van de nagel, met behulp van speciale stencils, selecteer een paar gaten op de plaat. Zo'n manicure is zelfs mogelijk om verschillende lakkleuren uit te voeren. Het belangrijkste is om rekening te houden met hun compatibiliteit met elkaar.

Zachte kleuren

In de moderne nagelindustrie, mensen vaak experimenteren, niet alleen met het ontwerp, maar ook met de kleur van een manicure. Tegenwoordig is het populair om de meest gedurfde combinaties en een groot aantal kleuren voor de manicure van de maan te gebruiken.

Nageldesign in zachte pastelkleuren is echter nog steeds in de trend.

Het is met name geschikt voor vrouwen die werken in bedrijven met een strikte dresscode. In het ideale geval lijkt een dergelijke manicure op die met korte nagels.

Er zijn veel delicate tinten voor manicure: perzik, roze, crème, wit. Afhankelijk van de kleur die je mooi vindt, kun je een goed ontwerp kiezen.

 • De beste klassieke maanmanicure is een combinatie van witte en roze bloemen. Deze combinatie wordt vaak gebruikt bij het maken van een Franse manicure. In dit geval is de put gevuld met wit. Dit ontwerp is perfect voor korte nagels van welke vorm dan ook, het is geschikt in het dagelijks leven en als een bruiloft manicure.
 • Lunaire manicure met een leeg gat - een transparante maan kan worden gecombineerd met witte lak en met elke pasteltint. Deze optie blijft een onmisbare klassieker voor niets.
 • Ombre techniek - de combinatie van ombre met gaten maakt het nagelontwerp nog origineler en aantrekkelijker. In het geval van korte nagels trekt hij visueel aan de plaat, als een van de meest succesvolle oplossingen.

Huidige trends

Het volgende seizoen in de nagelindustrie voor de manicure van de maan zal populair zijn verschillende texturen van de nagel dekking, die kan worden gebruikt voor het ontwerp van korte nagels. Deze en matte coating, en het verfraaien van de gaten met zand, en het gebruik van holografische effecten.

Niet alleen de driehoekige gaten zullen populair blijven, maar ook hun verplaatsing op de nagelplaat en de combinatie met de klassieke jas.

De trend zal ook de nagelplaat niet alleen verfraaien met steentjes en glitters, maar ook ontwerpideeën met gebruik van wrijvingstechnieken, evenals marmeren manicure.

Een van de meest trendy tinten blijft in pastelkleuren, inclusief beige.

Lunaire manicure en tegenwoordig nog steeds populair bij vrouwen. Vetgedrukte ideeën van ontwerpers, nieuwe technieken en verschillende kleurnuances zorgen ervoor dat u uw eigen stijlvolle manicure kunt maken.

Hoe je een stijlvolle manicure voor korte nagels maakt, bekijk de video hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen