Manicure voor korte nagels

Manicure-ideeën voor korte, ronde nagels

Manicure-ideeën voor korte, ronde nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Thuis
 2. Kleurencombinaties
 3. Ontwerpopties

Recentelijk komt er een einde aan de mode voor lang gepunte nagels. Moderne vrouwen pleiten voor natuurlijke schoonheid, daarom geven veel mensen de voorkeur aan een manicure op korte, ronde nagels. In dit artikel zullen we beschrijven hoe de procedure thuis moet worden uitgevoerd en bieden we prachtige ontwerpideeën voor deze vorm van nagels.

Thuis

Veel meisjes zorgen zelfstandig voor hun nagels, en dat is een fluitje van een cent. Allereerst moet je je vingers in het bad doen met warm water en zeep. Dit is nodig zodat de huid en de nagelplaat zachter en buigzamer worden. Na 10 minuten worden de handen met een zachte handdoek afgeveegd en begint het voorbereidingsproces. Met een nagelschaartje moet je je nagels kort afsnijden en ze vervolgens een ronde vorm geven met een nagelvijl.

Vergeet niet dat korte ronde nagels geschikt zijn voor eigenaren van gemiddelde of lange vingers.

Met de hulp van oranje sticks moet je de verzachte nagelriem duwen. Professionele meesters raden af ​​om het met een schaar te knippen, omdat de overtollige huid nog steeds zal groeien, maar het zal hard en ruw worden. Het is mogelijk om het oppervlak van de plaat lichtjes te behandelen met buff om het waterpas te zetten. Nagels zijn klaar voor manicure. Voordat u kleurvernis aanbrengt, moet u ze bedekken met een basis voor een meer nauwkeurige weergave. Soms verschijnen er kleine belletjes op het oppervlak om deze te vermijden. Draai de fles ondersteboven vlak voordat u de vernis gebruikt en schud deze lichtjes. Dus alle lucht zal opstijgen en zal niet in de textuur achterblijven.

Kleurencombinaties

Allereerst moet u weten welke kleuren ten strengste verboden zijn voor korte nagels met een afgeronde vorm. Eigenaars van een dergelijke manicure moeten te lichte of zure kleuren vermijden die er geweldig uitzien op een lange plaat, maar passen niet op de korte plaat. Pas op moeten geel, wit, oranje, rood en andere kleuren zijn.

Deze optie is perfect voor elke donkere kleur. Bijvoorbeeld bordeaux, aubergine, donkerrood, bruin en zelfs zwart. Als de bovenstaande kleuren ideaal zijn voor de winter, dan kunt u in het voorjaar kiezen uit een pastel palet. De beste tonen zijn korenblauw, kanariegeel, paars, blauw, lichtroze, mint en zelfs vlees. Zorg er in de zomer voor dat de manicure en pedicure dezelfde kleur hebben.

Liefhebbers van klassieke Franse manicure zullen dit ontwerp met korte nagels moeten vergeten. en wacht tot ze minimaal een paar millimeter zijn gegroeid. Kleine lengte laat geen ruimte, zelfs niet voor een dunne witte streep. Het wordt niet aanbevolen om vingers met strass steentjes of fonkelingen te laden, omdat ze visueel de vingers dik en lelijk maken. U zult de matte manicure moeten opgeven, die zijn positie enkele seizoenen achter elkaar niet heeft verloren.

Als je je nagels echt een interessante look wilt geven, kun je de matte textuur vervangen door een fijner poeder.

Ontwerpopties

Er is een massa interessante ontwerpopties voor korte rondvormige nagels. Allemaal zijn ze erop gericht om de handen een elegante en mooie uitstraling te geven.

 • Zwart-wit. De standaard versie van de manicure, waarvan het idee is om alle vingers gelijkmatig te bedekken met de gewenste kleur. Monochrome manicure wordt als ideaal beschouwd voor elke vorm en lengte van de nagelplaat.
 • Peas. Een interessant idee om een ​​zomerontwerp te maken.Eerst wordt de achtergrondlaag aangebracht en vervolgens wordt een patroon in de vorm van stippen getekend met een penseel of tandenstoker. Ze kunnen gelijkmatig over de hele plaat worden verdeeld, er een verticale strook langs maken of een stippellijn op de basis tekenen.

    In de winter kan een donkere tint rood, blauw of violet als achtergrond worden gebruikt en kunnen de erwten zwart worden geverfd. Voor de zomer is de ideale optie de achtergrond van pastelkleuren en witte stippen.

    • Ombre. Een interessant en mooi ontwerp, met een vloeiende overgang van de ene kleur naar de andere, is van twee soorten. In het eerste geval vindt de overgang op elke vinger plaats. De eerste laag is de basis: wit of naakt. Vervolgens wordt een klein segment van de gebruikelijke spons voor gerechten in de juiste kleuren geverfd en wordt de tekening van het materiaal naar de nagel overgebracht. De mooiste zijn vloeiende overgangen van donker naar licht, bijvoorbeeld van donkerblauw naar blauw en veelkleurig ombre, waarbij er een combinatie van verschillende kleuren is, bijvoorbeeld roze, blauw en lila.

    In de tweede variant vindt de overgang van tinten afwisselend plaats van de duim naar de pink. De donkerste tint wordt aangebracht op de extreme vinger en elke volgende is lichter geverfd dan de vorige.

     • Strips. Zeer interessant op korte ronde nagels kijk speciale nagelstrips. Ze zijn een dunne veelkleurige lijn met een glanzende textuur en een klevende basis. Het is beter om ze verticaal of diagonaal te hebben - zodat de nagels er langer uitzien. Zorg ervoor dat je de manicure met een toplaag fixeert, zodat het decor niet loskomt.
     • Patronen. Nagelkunst op korte nagels is niet bijzonder welkom, maar er zijn interessante opties die heel geschikt zijn voor eigenaren van de klassieke vorm. U kunt de geselecteerde kleur toepassen op alle nagels, behalve de naamloze, en de rest insmeren met een transparante basis en de tekening verwijderen met een dunne borstel. Of zet de afbeelding in een contrasterende kleur.

        Gebruik als foto een verscheidenheid aan krullen, letters, notities of monogrammen. Er zijn meer leuke ideeën, bijvoorbeeld een bij, een vlinder, een hart, sterren en nog veel meer, wat genoeg is voor de verbeelding van de klant.

        • Geometrie. Geometrische patronen visueel gestrekte vingers. De manicure ziet er heel origineel uit, vooral als u elke lijn van een andere kleur maakt. In de regel worden zigzag- of golvende patronen getekend. Kleuren zijn willekeurig gekozen. U kunt zwart of bordeaux met wit afwisselen, een selectie van verschillende pasteltinten maken of een soort geometrische ombre tekenen.

        Hoe je een manicure maakt voor korte nagels, zie de volgende video.

        Schrijf een reactie
        Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

        mode

        schoonheid

        betrekkingen