Manicure voor korte nagels

Blauwe Nail Art-ideeën voor korte nagels

Blauwe Nail Art-ideeën voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Sterke en zwakke punten
 2. aanbevelingen
 3. Shades en combinaties
 4. Ontwerpopties

Korte nagels zien er altijd netjes en natuurlijk uit. Zelfs vrouwen met gezonde, sterke nagels geven er vaak de voorkeur aan om de minimale lengte zonder extensie te laten en verfraaien korte nagels met vernis. Ontwerp voor deze lengte is niet voor iedereen geschikt, elegante nette korte nagels worden goed gecombineerd met pasteltinten. Een geweldige optie is bijvoorbeeld blauw.

  Sterke en zwakke punten

  Het onmiskenbare voordeel van blauwe kleur in manicure is de verscheidenheid van de kleuren, waaronder lichtblauwe tinten en felblauwe kleuren. Bovendien kan het blauwe ontwerp gemakkelijk worden getimed voor elke gelegenheid. Het is perfect voor een bruiloft, omdat de kalme, egale tinten het imago van de bruid tederheid en vrouwelijkheid zullen geven. In de winter kun je in het blauw sneeuwvlokken of sprookjeshelden schilderen, in het voorjaar zullen dergelijke patronen of lichte luchtveren er heel romantisch uitzien, in de zomer harmonieert deze kleur perfect met het maritieme thema.

  Een ander voordeel van blauwe manicure is het vermogen om te combineren met bijna elke andere kleur. Daarnaast bieden schoonheidstudio's een grote verscheidenheid aan verschillende tinten blauw decoratieve lak, ze zijn allemaal overal verkrijgbaar en het vinden van de kleur die de meeste voorkeur heeft, is eenvoudig.

  Misschien zijn er geen tekortkomingen in een dergelijke manicure. Het kan worden opgemerkt dat sommigen het onnatuurlijk vinden voor nagels, maar toch heeft deze kleur meer fans dan tegenstanders. Maar ook een minpuntje kan de noodzaak worden genoemd om een ​​afbeelding strikt te selecteren. Dat wil zeggen, het is onwaarschijnlijk dat een zachte blauwe manicure harmonieus kijkt naar een femme fatale in een rode strakke jurk. In dit opzicht moet de keuze van het ontwerp strikt worden benaderd.

  Echter, voor het alledaagse beeld van blauwe manicure - een win-win.

  aanbevelingen

  Bij het uitvoeren van manicure in hemelse tinten voor korte nagels Gebruik de aanbevelingen van professionals.

  • Kies een ontwerp en probeer de dwarslijnen te verlaten. Geef bijvoorbeeld in het geval van geometrie de voorkeur aan verticale en diagonale lijnen - ze zullen de vingers visueel vergroten.
  • Wees niet bang voor rijke verzadigde blauwe tinten. Het ziet er geweldig uit op korte nagels en blauw. Rijke turkoois - een geweldige optie voor een korte lengte.
  • Probeer het niet te overdrijven met extra decoratieve elementen. Dit geldt vooral voor vrouwen met korte brede nagelplaten. Accenten worden aanbevolen op een of twee vingers.
  • Blauwe tinten worden perfect gecombineerd met elke vorm van de nagel, maar als ze een korte lengte hebben, is het beter om de vorm van "amandel" of "zacht vierkant" te kiezen.

  Shades en combinaties

  Over blauwe manicure gesproken, het is niet nodig om de nagels in een klassieke blauwe kleur te presenteren, er zijn veel variaties in tinten.

  hemels

  Geeft het beeld gemak, gemak, frisheid. Bovendien kan deze schaduw een geweldige achtergrond zijn voor elke kunst.

  turkoois

  Kleur voor dromers en doelgerichte vrouwen. Een geweldige optie voor degenen die op vakantie gaan, omdat deze kleur de golven van de zee symboliseert.

  Blauw blauw

  Rustige, egale kleur. Het voordeel is veelzijdigheid: deze kleur is geschikt voor elke huidtint - donker of bleek.

  Grijs blauw

  Kleur voor supporters van neutrale manicure. Het past goed bij het winterlandschap of herfstthema.

  Zoals voor combinaties met andere tonen, geef de voorkeur aan bewezen combinaties.

  Met roze

  Vooral de mooie roze kleur ziet eruit met een turquoise tint. Voor lange nagels zou dit een uitdagende combinatie zijn, maar op korte nagels zal dit ontwerp er schitterend en mooi uitzien. Geschikt voor een bepaalde gebeurtenis en voor de dagelijkse afbeelding.

  Met wit

  Geschikt voor elke situatie. Zeer zachte, romantische, vrouwelijke combinatie. Uitstekend in deze kleur lijkt Franse of manicure van de maan. Negeer de geometrie niet.

  Met zwart

  Vrij gewaagde combinatie. Het is beter om zwarte patronen op een blauwe achtergrond weer te geven. Tekeningen zullen er interessant uitzien onder de schitteringen.

  Met bruin

  De kou van blauw is in dit geval verdund met warmte en wat zoetheid. Deze combinatie kan "heerlijk" worden genoemd. Dezelfde combinatie ziet er geweldig uit met gouden glitters.

  Met blauw

  Harmonische kleuren in één toon. Onder deze combinatie is het heel gemakkelijk om kleding en accessoires op te halen.

  Ontwerpopties

  Hier zijn enkele voorbeelden van het ontwerp van korte nagels in blauw.

  Matt Blue

  Het blijkt zacht, vrouwelijk, netjes en enigszins mysterieus. Voor een korte lengte - een van de meest succesvolle ontwerpopties.

  Moon manicure

  Het ziet er geweldig lichtblauw van de nagelplaat en open gat. Als u een gat markeert met strass steentjes op één vinger, krijgt u een manicure met een "twist".

  Rhinestones

  Op korte nagels met dit element is het belangrijk om het niet te overdrijven, maar in het algemeen kan fantasie onbeperkt zijn. Ontwerp met strass is goed geschikt voor een feestelijk evenement.

  jasje

  Franse manicure in blauwe kleur ziet er zacht, verzorgd, elegant uit. Blauw kan de rand van de nagel zijn en het oppervlak zelf. Combinatie met elke kleur is toegestaan, het kan pastel, nude of contrasterende tinten zijn.

  klatergoud

  In dit geval kan de meester weer verbeelding tonen en glitter gebruiken, het effect van "gebroken glas", glinstering en andere technieken in manicure voor korte nagels.

  Masterclass over het creëren van een zachte manicure in roze en blauwe kleuren, zie hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen